BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Dylan Dog
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2011, 00:25

panties je napisao/la:ma dzeku u odbranu.
da ih zbunimo.
bice wtf :S

edit: hocu rec, djabe je ovdje pisat formacije, kad je susic taj koji pravi sastav :)
Dzeko kad god se vrati da pomogne nasoj odbrani napravi vise stete nego koristi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2011, 00:26

To je samo mogao veliki takticar Baka Sliskovic napravit, stavljao Barbareza u odbranu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 nov 2011, 00:27

a ja sam mrtva ozbiljna :D naravno.
...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 nov 2011, 00:29

Kud nismo kompletni i mi i oni pa da se pobijemo ko ljudi a ne vako ne znamo ni sta cemo ni kako cemo :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 00:32

Ako se bude igralo kao večeras protiv Želje, ne ginu 2 gola u mreži Begovića. Znam da je to bila prijateljska i da nisu igrali punom snagom, ali valjda nije to razlog da ne mogu razmjeniti nekih 5 čistih pasova, ne znam, valjda će Ivica Osima reći šta pametno Sušiću pred utakmicu.

Jedina sreća bi mogao biti loš teren Bilinog polja!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2011, 00:33

Amar Dzeko je napisao/la:Kud nismo kompletni i mi i oni pa da se pobijemo ko ljudi a ne vako ne znamo ni sta cemo ni kako cemo :lol:
Ma neku ekipu,bilo reprezentaciju ili klub samo na sokeru mozes vidjeti u najacem sastavu u posljednje vrijeme :mrgreen:

Nek Cartman povrdi,kada je zadnji put vidio sastav De Gea-Evra-Vidic-Ferdinand-Rafael-Fletcher-Cleverley-Nani-A.Young-Rooney-Hernandez :P

Bjelancevino,zar i dalje postoji neko ko misli da mi imamo koristi od loseg terena,jedva cekaju Miske i Pjanic da teren bude los :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 nov 2011, 00:37

Jedina sreca je kratak teren u Zenici i prepuno gledaliste haos ludih fanatika.... volim te Bosno....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 nov 2011, 00:37

Dylan Dog je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Kud nismo kompletni i mi i oni pa da se pobijemo ko ljudi a ne vako ne znamo ni sta cemo ni kako cemo :lol:
Ma neku ekipu,bilo reprezentaciju ili klub samo na sokeru mozes vidjeti u najacem sastavu u posljednje vrijeme :mrgreen:

Nek Cartman povrdi,kada je zadnji put vidio sastav De Gea-Evra-Vidic-Ferdinand-Rafael-Fletcher-Cleverley-Nani-A.Young-Rooney-Hernandez :P
Koliko god bio optimista i nadao se, sve me veci strah nase odbrane..iako bi i tu mogla bitnu ulogu igrati i sredina terena, jer kad bi im incijativu uzeli na sredini od pocetka i oni bi manje sanse imali da probijaju nasu "slabu" odbranu ali opet i kontra im je prejebena..bice jako tesko da ne primimo gol..ali zato treba sto vise dati, a to se moze jer ni oni nisu nesto posebno nazad :D
Nemoj mi manchestera spominjat, pricamo o vecim ekipama :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2011, 00:38

bparena je napisao/la:Jedina sreca je kratak teren u Zenici i prepuno gledaliste haos ludih fanatika.... volim te Bosno....
Mislis muzickih umjetnika i sinova lokalnih mocnika :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2011, 00:39

Dylan Dog je napisao/la:

Zivim za taj dan :D Samo bez Speedy Gonzaleza u napadu. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 00:42

Cukiću lijepi, nama više odgovara loš teren, prvo što u ovi naši navikli da igraju na njemu, najmanje 4-5 utakmica godišnje, što mi imamo Pjanića i Misimovića koji ruku na srce neće dobiti duela u petak, oni imaju 5-6 takvih igrača čija sama igra zavisi od dobrog terena.

Naša odbrana će u petak biti u rangu ove iz najbolje odbrane Premier lige BiH, bez imalo potcjenjivanja...
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2011, 00:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Cukiću lijepi, nama više odgovara loš teren, prvo što u ovi naši navikli da igraju na njemu, najmanje 4-5 utakmica godišnje, što mi imamo Pjanića i Misimovića koji ruku na srce neće dobiti duela u petak, oni imaju 5-6 takvih igrača čija sama igra zavisi od dobrog terena.

Naša odbrana će u petak biti u rangu ove iz najbolje odbrane Premier lige BiH, bez imalo potcjenjivanja...
Izvini,ali ne mogu se sloziti s tobom,ne moze me niko ubjediti da nasim igracima odgovara igrati na losemu terenu,pa Pjanic,Miske,Medo,Salihovic,svima njima odgovara sto bolji teren pri njihovoj pass igri,koliko gube Portugalci gubimo i mi :roll:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 nov 2011, 00:46

pa dilane, kako im nece bolje odgovarat kad odigraju CAK 5-6 utakmica godisnje na losem terenu.
pa oni jednostavno kad igraju na svom dobrom terenu u klubu, nije to to, ne mogu sve pokazati, zato su svi uzasni u klubovima...
...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 00:48

Portugalci gube duplo više od nas, jer su njihovi igrači duplo bolji od naših!

Tako da loš teren svakako više šteti njima nego nama, a i kažem ti, naši su već navikli u Zenici i znaju kako treba dodavati loptu... :mrgreen:
Ž '21!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 nov 2011, 00:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Portugalci gube duplo više od nas, jer su njihovi igrači duplo bolji od naših!

Tako da loš teren svakako više šteti njima nego nama, a i kažem ti, naši su već navikli u Zenici i znaju kako treba dodavati loptu... :mrgreen:
Pa ako su bolji,onda ce se i bolje prilagoditi.
YNWA!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 09 nov 2011, 00:52

amerosm je napisao/la:Susic kao prvo mora zatvoriti prilaze nasem golu, pa tek onda razmisljati o napadu. Koliko god to cudno zvucalo bolji je rezultat 0:0, nego 2:1 u nasu korist. Glavno oruzije Portugalaca su krila u vidu CR-a i Nanija i Susic bi u petak trebao primjeniti sljedecu taktiku i formaciju:

Prepisujes li, prepisujes.... :mrgreen: :mrgreen:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 nov 2011, 00:54

@karameldar

Pa ne možeš se ti na loš teren prilagoditi na osnovu jednog treninga, a isto tako treba uzeti u obzir da će kako utakmica bude odmicala teren biti sve lošiji i lošiji, jer kako najavljuju kiša će padati u petak u Zenici.

Tako da igrač baš treba biti majstor da procjeni gdje će lopta odskočiti i kako će odskočiti jer je to puno neravnica i busena...

Tu vidim našu šansu, ti uzmi ove zvijezde iz Portugala svi oni igraju na stadionima čiji su tereni kao ćilimi, dok ovi naši odigraju 5-6 utakmica tu i znaju kakvo je stanje.
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2011, 00:55

Bjelancevino,kako objasnjavas da 3 posljedne velike reprezentacije s kojima smo igrali dvomec:
-Spanija(izgubili 1:0 na njihovom dobrom terenu,igrali sasvim solidno protiv Spanije u istom sastavu koji je par mjeseci prije osvojio euro,a na nasem losem terenu kombinovana reprezentacija Spanije nam uvalika petardu)
-Portugal(igrali ravnopravno sa njima na njihovom dobrom terenu,stvorili par 100%tnih sansi i izgubili 1:0,istim rezultatom gubimo i na nasem losem terenu s time da su nas ubili igrom da valja,nismo prisli golu posteno a Hasagic nas spasavao tezeg poraza)
-Francuska(ni njima na nasem losem terenu nismo prisli posteno golu,0:2 lagano za njih,a kako smo igrali u Parizu ne vrijedi ni komentarisati)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 nov 2011, 00:58

Protiv Portugala moramo iskoristit svoje šanse, i moliti Boga da odbrana dobro funkcioniše ! :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 09 nov 2011, 01:04

Dylan Dog je napisao/la:Bjelancevino,kako objasnjavas da 3 posljedne velike reprezentacije s kojima smo igrali dvomec:
-Spanija(izgubili 1:0 na njihovom dobrom terenu,igrali sasvim solidno protiv Spanije u istom sastavu koji je par mjeseci prije osvojio euro,a na nasem losem terenu kombinovana reprezentacija Spanije nam uvalika petardu)
-Portugal(igrali ravnopravno sa njima na njihovom dobrom terenu,stvorili par 100%tnih sansi i izgubili 1:0,istim rezultatom gubimo i na nasem losem terenu s time da su nas ubili igrom da valja,nismo prisli golu posteno a Hasagic nas spasavao tezeg poraza)
-Francuska(ni njima na nasem losem terenu nismo prisli posteno golu,0:2 lagano za njih,a kako smo igrali u Parizu ne vrijedi ni komentarisati)
Mogu li ti ja objasniti? :lol:

Sve smo igrali u gostima protiv realno jacih ekipa i na neki nacin smo bili rastereceni i nismo imali presing ostvarivanja pozitivnog rezultata.....za razliku od utakmica kod kuce gdje, bez obzira sto si mozda opet autsajder, uzdas se u publiku, atmosferu, euforiju, srecu itd.....

za ekipe koje su tehnicki potkovane (Portugalci, ali i mi) los teren predstavlja problem i sa te strane volio bih takvu kaljuzu da se jedva moze hodati i nek zavrsi 0:0.... :mrgreen:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.