NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

ozy
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la ozy » 12 jun 2016, 15:36

Za ovaj dio karijere top 15 da,top 10 ne

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jun 2016, 15:51

ozy je napisao/la:Za ovaj dio karijere top 15 da,top 10 ne

ispred njega su po mom mišljenju magic,stockton,robertson,thomas,frazier,nash,curry,kidd,payton,cousy,paul,blizu je on top 10

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 jun 2016, 17:16

filip13 je napisao/la:

ispred njega su po mom mišljenju magic,stockton,robertson,thomas,frazier,nash,curry,kidd,payton,cousy,paul,blizu je on top 10
Parker tu negdje treba biti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 jun 2016, 18:38

top 20 je russ... i to u donjem dijelu poretka
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 12 jun 2016, 19:17

Top 65
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jun 2016, 19:30

Sarmelino je napisao/la:Top 65
Koji je tebi otprilike na listi? Ozbiljno pitanje.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2016, 20:17

Clutch je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ma Stocktoon nikad ni u jednom periodu ne bi bio MVP.Nikad.
Ma dobro sad smo vec zasli u SBBKBB, vise sam se osvrnuo na taj specifican slucaj kod poredjenja njega i Nasha.
Aha,razumijem. ;)

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 12 jun 2016, 20:25

Donnie Darko je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Top 65
Koji je tebi otprilike na listi? Ozbiljno pitanje.
13-4 sad, do kraja karijere mozda dogura i do top 6-7
puške pucaju lete duhovi

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jun 2016, 22:54

Kawhi je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Parker tu negdje treba biti.

da, mozda i on

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jun 2016, 22:56

KK_Bosna je napisao/la:top 20 je russ... i to u donjem dijelu poretka

pretpostavljam da se slazes za ovih 11 ili 12 koje sam nabrojao da su ispred njega,ko još?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 jun 2016, 23:58

filip13 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:top 20 je russ... i to u donjem dijelu poretka

pretpostavljam da se slazes za ovih 11 ili 12 koje sam nabrojao da su ispred njega,ko još?

pa to je to sto si ti nabrojao magic,stockton,robertson,thomas,frazier,nash,curry,kidd,payton,cousy,paul

ja bih dodao i westa, maravicha i archibalda koji su bolji od nekih na tvojoj listi ;) a onda iams tu i cheeksa, pricea, hardawaya, wilkensa, parkera...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 jun 2016, 12:30

Ne znam da li znate za Ali express, ali tamo imate bruku dresova i odlični su a cijena je nikakva. Ja platio 13e dres i sorc kćerki i odličan je
Anfernee "Penny" Hardaway #1

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2016, 12:34

Tracy3McGrady je napisao/la:Ne znam da li znate za Ali express, ali tamo imate bruku dresova i odlični su a cijena je nikakva. Ja platio 13e dres i sorc kćerki i odličan je

pa to kao na pijaci :)

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2016, 13:52

Tracy3McGrady je napisao/la:Ne znam da li znate za Ali express, ali tamo imate bruku dresova i odlični su a cijena je nikakva. Ja platio 13e dres i sorc kćerki i odličan je
Kakva je kvaliteta, ne vjerujem da je za te pare nesto blizu ovih ali eto..
puške pucaju lete duhovi

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 jun 2016, 15:07

Sarmelino je napisao/la:
Kakva je kvaliteta, ne vjerujem da je za te pare nesto blizu ovih ali eto..
U mene jaran uzeo dres Pariza, 16e platio. Mi išli u radnju da vidimo razliku, i vjerujemo mi da razlika faktički nije postojala. Ovaj dres od Currya kćerki sto sam uzeo je vrh, ali nemam nigdje originalni da uporedim. Generalno je stranica mrak, sve do džaba i vjerujem da mnogu kupuju kod njih na više pa ih preprodaju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 15:24

Pa i ja sam branio i GSW i Stepha, i uvijek cu braniti kada se pretjeruje i pocne s nipodistavanjem svega sto su napravili (a znamo da nije malo). Kao sto sam branio i Brona kad pocne hejt, Duranta, Paula, i svakog koga se ovdje pretjerano hejtuje i omalovazava. To me ne cini njihovim novopecenim fanom, niti nekog od fanova Lakersa takodjer. Komentarisemo o kosarci pobogu. Imamo svi pravo na svoje misljenje i da gotivimo koga zelimo.

Kosarkaski podforum u kojem diskutujemo o kosarci. U tim diskusijima nezaobilaznu ulogu trenutno ima GSW i logicno da ce ih se najvise komentarisat, i da ce to raditi svatko ko prati desavanja u NBA, bez obzira bio mu voljeni tim contender, rival Warriorsima, ili u rebuildingu. Svatko ima pravo na svoje misljenje i da ga napise ovdje bez da ga iko od vas wannabe moralista osudjuje za to sto misli, ukoliko to misljenje lijepo i argumentovano iznese, a kod @Kobea i @Epia koje najvise za to kritikujete, nisam primijetio da su neargumentovani i da su cisto na bandwagonu i na taj nacin pisu, kao sto se ovdje pokusava predstaviti. Nisu njima Warriorsi nikakav rival trenutno, jer Lakersi i sa jakim Warriorsima i bez njih, trenutno nisu ni blizu nivoa contendera i nikakav rivalitet izmedju te dvije fransize trenutno ne postoji.

Prateci sezonu (naravno da ne pratim samo svoju ekipu jbt, jer onda bih u aprilu trebao da se odjavim sa ovog podforuma), naravno da se odaberu strane i simpatije jer je na taj nacin zanimljivije ispratiti. Ja sam oduvijek gotivio Oklahomu od trenutnih contendera i tako ce biti i dalje. Ovdje malo prcao Spurse nakon sto su ih eliminisali, ali to me ne cini njihovim novopecenim fanom. Gotivim Duranta i Russa, kad oni odu bolit ce me neka stvar za OKC. Imam potpuno pravo da ih gotivim i stanem na njihovu stranu. Ista stvar je i sa podrzavanjem Warriorsa.

Warriorsi su ekipa koju narod gotivi zbog milion stvari. Imali su taj put do vrha o kojem svaka ekipa sanja. Kroz draft su stekli svoj core i kako su im njihovi igraci stasavali i napredovali, tako su i oni rasli kao fransiza. Uz pametno poslovanje i dozu srece (koja je uvijek neophodna) dosli su ovdje gdje jesu. Savrsena prica bez ijedne mrlje, i naravno da ce se takav tim gotivit. Atraktivna igra i neponovljivi Steph su samo povecali tu popularnost.

Cak ne vidim nista lose ni u ljudima koji se smatraju njihovim fanovima a gotive ih od kako su na vrhu. Kako smo mi poceli navijat za svoje timove? Kad su bili zadnji? Ja za Real poceo navijat prva mi uspomena Raulov gol 2000. u finalu Lige Prvaka. Nije zbog gola tamo nekog Espanyola na Bernabeu, pa mi se svidjele mreze ovih domacina sto gube i za njih pocnem navijat. Jok, da mi je vidjet takvog. Tim na vrhu, sa nekim karizmaticnim igracem je ono sto svakog privuce. Philly sam zavolio zbog Iversona, i tek kasnije zavolio sve ostalo sto volim u vezi fransize. Da nije bilo Iversona ne bi ni znao za tu fransizu. Lakeri zbog Kobea, ovi stariji zbog Shaqa, Magica, nebitno. Cavsi zbog LBJ-a, ne zbog jada kroz koji je fransiza prolazila prije njega, Spursi zbog Robinsona, Duncana, Manua, Popa. Tako i sadasnji Warriorse su stekli dosta navijaca zbog Stepha. Razlika? Nema je.

Ko koga smije gotivit, do koje granice ga smije gotivit, koliko treba komentarisat odredjenu ekipu. Smijesno da smjesnije biti ne moze. :facepalm:

@Epi aspolutno te podrzavam da ne dopustas takvu vrstu pisanja u buducnosti. Komentarisanje i osude drugih forumasa (ne samo u vezi ove teme) je najgora stvar na ovom podforumu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 jun 2016, 15:51

J*bote ne znam ko mi je smijesniji ovdje.

Ovi sto pate u dusi jer neko gotivi GSW, ili ovi sto se loze kada ih ovi prvi prozivaju da su bandwagoneri. Sta ima nekog boljeti k*rac ko za koga navija. To je licna stvar i navijacu za svih 30 klubova ako hocu.
Isto tako sta imate pizditi kada vas neko proziva da navijate za pet klubova ako znate da to nije istina.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 jun 2016, 16:26

Clutch je napisao/la:Pa i ja sam branio i GSW i Stepha, i uvijek cu braniti kada se pretjeruje i pocne s nipodistavanjem svega sto su napravili (a znamo da nije malo). Kao sto sam branio i Brona kad pocne hejt, Duranta, Paula, i svakog koga se ovdje pretjerano hejtuje i omalovazava. To me ne cini njihovim novopecenim fanom, niti nekog od fanova Lakersa takodjer. Komentarisemo o kosarci pobogu. Imamo svi pravo na svoje misljenje i da gotivimo koga zelimo.

Kosarkaski podforum u kojem diskutujemo o kosarci. U tim diskusijima nezaobilaznu ulogu trenutno ima GSW i logicno da ce ih se najvise komentarisat, i da ce to raditi svatko ko prati desavanja u NBA, bez obzira bio mu voljeni tim contender, rival Warriorsima, ili u rebuildingu. Svatko ima pravo na svoje misljenje i da ga napise ovdje bez da ga iko od vas wannabe moralista osudjuje za to sto misli, ukoliko to misljenje lijepo i argumentovano iznese, a kod @Kobea i @Epia koje najvise za to kritikujete, nisam primijetio da su neargumentovani i da su cisto na bandwagonu i na taj nacin pisu, kao sto se ovdje pokusava predstaviti. Nisu njima Warriorsi nikakav rival trenutno, jer Lakersi i sa jakim Warriorsima i bez njih, trenutno nisu ni blizu nivoa contendera i nikakav rivalitet izmedju te dvije fransize trenutno ne postoji.

Prateci sezonu (naravno da ne pratim samo svoju ekipu jbt, jer onda bih u aprilu trebao da se odjavim sa ovog podforuma), naravno da se odaberu strane i simpatije jer je na taj nacin zanimljivije ispratiti. Ja sam oduvijek gotivio Oklahomu od trenutnih contendera i tako ce biti i dalje. Ovdje malo prcao Spurse nakon sto su ih eliminisali, ali to me ne cini njihovim novopecenim fanom. Gotivim Duranta i Russa, kad oni odu bolit ce me neka stvar za OKC. Imam potpuno pravo da ih gotivim i stanem na njihovu stranu. Ista stvar je i sa podrzavanjem Warriorsa.

Warriorsi su ekipa koju narod gotivi zbog milion stvari. Imali su taj put do vrha o kojem svaka ekipa sanja. Kroz draft su stekli svoj core i kako su im njihovi igraci stasavali i napredovali, tako su i oni rasli kao fransiza. Uz pametno poslovanje i dozu srece (koja je uvijek neophodna) dosli su ovdje gdje jesu. Savrsena prica bez ijedne mrlje, i naravno da ce se takav tim gotivit. Atraktivna igra i neponovljivi Steph su samo povecali tu popularnost.

Cak ne vidim nista lose ni u ljudima koji se smatraju njihovim fanovima a gotive ih od kako su na vrhu. Kako smo mi poceli navijat za svoje timove? Kad su bili zadnji? Ja za Real poceo navijat prva mi uspomena Raulov gol 2000. u finalu Lige Prvaka. Nije zbog gola tamo nekog Espanyola na Bernabeu, pa mi se svidjele mreze ovih domacina sto gube i za njih pocnem navijat. Jok, da mi je vidjet takvog. Tim na vrhu, sa nekim karizmaticnim igracem je ono sto svakog privuce. Philly sam zavolio zbog Iversona, i tek kasnije zavolio sve ostalo sto volim u vezi fransize. Da nije bilo Iversona ne bi ni znao za tu fransizu. Lakeri zbog Kobea, ovi stariji zbog Shaqa, Magica, nebitno. Cavsi zbog LBJ-a, ne zbog jada kroz koji je fransiza prolazila prije njega, Spursi zbog Robinsona, Duncana, Manua, Popa. Tako i sadasnji Warriorse su stekli dosta navijaca zbog Stepha. Razlika? Nema je.

Ko koga smije gotivit, do koje granice ga smije gotivit, koliko treba komentarisat odredjenu ekipu. Smijesno da smjesnije biti ne moze. :facepalm:

@Epi aspolutno te podrzavam da ne dopustas takvu vrstu pisanja u buducnosti. Komentarisanje i osude drugih forumasa (ne samo u vezi ove teme) je najgora stvar na ovom podforumu.
Doktorski [emoji144] [emoji144]

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jun 2016, 16:34

Neka se obrisu i ostali postovi koji se ticu navijanja, ne samo tvoji i moji - clutch, lumani, dscile, josemourinho (i svi buduci kako si i rekao).

Hvala
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

PlayGod
Kontakt:

Post Postao/la PlayGod » 13 jun 2016, 16:37

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 7 gostiju.