Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Imas i dr primjere gdje se za manje novca napravi konkurentnija ekipa npr. Spursi.
U vezi bacanja tih para, pa nece mu valjda mjerilo biti jedan Moyes i njegova filozofija (a izgleda da su u pet deka).
Kak god okrenes, Pelle uze epl.
U vezi bacanja tih para, pa nece mu valjda mjerilo biti jedan Moyes i njegova filozofija (a izgleda da su u pet deka).
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 feb 2016, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ljudi moji meni samo navijaci ovog kluba koji idu na utakmice nisu jasni,pa nemoj mu punit stadion svaku utakmicu pa ce se zapitat sta se desava ne lafo protestuju a stadion sve puniji,naravno se J**+ vlasniku sta je i koji smo dok je pun stadion sramota vise ne znam kako mi uspiju pokvarit svaki vikend iako kazem sevbi nemoj se nervirat al kako se nenervirat kad ovaj posle ovakvog jada i utakmice izjavi da jos nije sve gotovo i da imamo za nesto sansi,ovo da je liga jaca ovakva ekipa bi realno bila 10
jedini segment iz kojeg smo bili opasni u 1pol i segment koji je davao nadu da bi mogli doci do 3 boda a to je Martial na lijevoj strani on ga je eliminisao uvodjenjem momka kojeg uopste ne zanima da igra i bori se za tim
njega uveo da bi Martiala izolovao na desnoj strani a svi znamo izgleda osim njega da je na desnoj strani 50% slabiji i tako ugasio i ono malo nade da bi mogli do 3 boda
ovog Memphisa necu da vise vidim ni u sirem rosteru do kraja sezone po mogucnosti HITNO prodati na ljeto
i te price nije se snasao treba mu dati vremena "talenat je" su qurac ne treba mu vrijeme da pokaze malo volje i zelje za klubom i da se vrati i pomogne odbrani nego se Wazza mora vracati i pomagati Jacksonu a on trckara iza njega

njega uveo da bi Martiala izolovao na desnoj strani a svi znamo izgleda osim njega da je na desnoj strani 50% slabiji i tako ugasio i ono malo nade da bi mogli do 3 boda
ovog Memphisa necu da vise vidim ni u sirem rosteru do kraja sezone po mogucnosti HITNO prodati na ljeto
i te price nije se snasao treba mu dati vremena "talenat je" su qurac ne treba mu vrijeme da pokaze malo volje i zelje za klubom i da se vrati i pomogne odbrani nego se Wazza mora vracati i pomagati Jacksonu a on trckara iza njega
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Van Gaal: "After this match, I think [qualification for CL through Europa League] is the best route [to top 4]. But it's not so easy."
a njega boli ona stvar on se sprda
ja mislim da on zadnjih 3 mjeseca dolazi kuci i pita se "jel moguce da jos nisam dobio OTKAZ" i onda se pocne

a njega boli ona stvar on se sprda
ja mislim da on zadnjih 3 mjeseca dolazi kuci i pita se "jel moguce da jos nisam dobio OTKAZ" i onda se pocne
Zadnja izmjena: Martial9, dana/u 13 feb 2016, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Golden Boy
Golden Boy
Bravo brate za ovo onde sam se frapirao kad Rooney trci i stize igraca a depay iza njega setka i naravno uzima loptu onaj gad gleda covjeka deset godina starijeg kako sprintaMartial9 je napisao/la:jedini segment iz kojeg smo bili opasni u 1pol i segment koji je davao nadu da bi mogli doci do 3 boda a to je Martial na lijevoj strani on ga je eliminisao uvodjenjem momka kojeg uopste ne zanima da igra i bori se za tim
i te price nije se snasao treba mu dati vremena "talenat je" su qurac ne treba mu vrijeme da pokaze malo volje i zelje za klubom i da se vrati i pomogne odbrani nego se Wazza mora vracati i pomagati Jacksonu a on trckara iza njega![]()
brate ne pamtim u svom zivotu da me neki igrac kao on danas ovako izbacio iz takta i iznerviraotajger je napisao/la: Bravo brate za ovo onde sam se frapirao kad Rooney trci i stize igraca a depay iza njega setka i naravno uzima loptu onaj gad gleda covjeka deset godina starijeg kako sprinta
pa ovoliku bezvoljnost nije pokazivao ni Di Maria yebote a pereira koji gine kad igra dobija sansu svako 10 uakmica a i tada dobije 10min
jer ako vec moras uvesti nekoga uvedi momke koji zele igrati a ne razmazenu "super zvijezdu" kako on sebe vjerovatno vidi
Zadnja izmjena: Martial9, dana/u 13 feb 2016, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Golden Boy
Golden Boy
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Naravno da imaš boljih primjera, ali se to ne može uvijek poredit. Velike klubove svi muzu koliko god mogu, što je očekivano.Asteriks je napisao/la:Imas i dr primjere gdje se za manje novca napravi konkurentnija ekipa npr. Spursi.
Haha, Moyes nije mjerilo nizašta sigurno, ali da završimo sa onim i čime sam počeo i stojim iza toga: nepošteno je pljuvat ga i za dobre stvari koje je uradio. I, ne znam zašto je problem priznat da ima pozitivnih stvari.
U svakom slučaju, uskoro je bivši, najkasnije do kraja sezone, tako da se ne bi trebali više pretjerano zamarat njime. Spasit šta se još može rezultatski i dogovorit saradnju sa Mourinhom (ako već nije).
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
kako bezvoljna utakmica...pa svaka nicija lopta je njihova bila...carrick i morgan odsjeceni...ni gore ni dole...
kontre ne mogu kada imas toliko igraca koji se ne razumiju...odmarao je felainia koji bi sigurno puno bolje odradjivao stvari defanzivno..
sve u svemu...filozofija fudbala spanskog holandskog tipa tesko ce da prodje u engleskoj ...ovdje je opet bio ogromno nerazumjevanje na terenu..
bezvoljnost....igraci odbacuju ovu igru gotovo kao strano tijelo....potpuno drugaciji pristup u odnosu na proslu utakmicu
van gal ipak u dvije sezone nije mogao realizovati svoj plan...
kontre ne mogu kada imas toliko igraca koji se ne razumiju...odmarao je felainia koji bi sigurno puno bolje odradjivao stvari defanzivno..
sve u svemu...filozofija fudbala spanskog holandskog tipa tesko ce da prodje u engleskoj ...ovdje je opet bio ogromno nerazumjevanje na terenu..
bezvoljnost....igraci odbacuju ovu igru gotovo kao strano tijelo....potpuno drugaciji pristup u odnosu na proslu utakmicu
van gal ipak u dvije sezone nije mogao realizovati svoj plan...
Tacno mi vikend citav uhakase. Igrom i mentalitetom smo izgledali kao Liverpool. To je sam razlog za otkaz, sankcije i debelo preispitivanje uprave.al... je napisao/la:Sva sreca pa sam danas pomjesao termine i odveo dijete na skijanje, pa sam bio "pocascen" sa samo zadnjih 10 minuta i skraceni pregled ove anarhije. Ako koliko danas ubleha ne ode, treba i Edu uruciti "pink slip", jer samo idiot moze dopustiti ovome da ovaj rasturi klub do kraja i priredi nam i narednu godinu bez Evrope. U medjuvremenu ici Mou na vrata i moliti da sjedne odmah i spasi sto se spasiti da. Ovako dalje vise ne ide. Igraci, nijedan od njih ne zasluzuje pomen u pozitivnom smislu. Vecina njih i njihov luzerski,defetisticki, middle of the table team mentality pristup igri mi odavno idu na nerve i uz trenera nose veliki dio krivice za ovaj odron. Nadam se da Mou prema pojedincim nece imati milosti, jer su odavno sprcali sve kredite koje su imali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako gutava sezona... Tacno mi svi iz volje izasli.
Neko link?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Joj kako je ovo jadno liga evrope
- DragonReborn
- Kontakt:
Jao Memfisa 
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Dobro se drzimo za sad ... 
Haha depay br.7 moja mila majko
Joj tacno je lik za degeneka
Kontamo umoriti protivnika puzevim tempom.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Kakav jad od ekipe tromost na nivou kantonalne ligi sta uradise od kluba ovo je plakat 
Raja, Depay je najmanji problem. Da nije grba tačno bih pomislio da je na terenu neki niželigaš koji se preko kupa dovukao do EL

06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
Ne znam za vas ali ja kad čujem ovoga sa Arene HR tačno zaplačem za kolegama Vugdalićem i Hadžićem...
06.02.1958. Munich air disaster
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Haha da ovaj zaista je slag na ovo svo sivilo,kao da se davi jbt..a od hd kanala samo jos ostao ceska nova sport i madjarski digi sport...516MK je napisao/la:Ne znam za vas ali ja kad čujem ovoga sa Arene HR tačno zaplačem za kolegama Vugdalićem i Hadžićem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.