FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 30 apr 2014, 01:20

Eh eh nekada te kudio a šta bi sad dao da im uletiš u svlačionicu ...

slika

Ovaj klub treba fudbalske legende koje imaju daMu ... Ja već mjesec trubim kako treba kritika od uprave da se igrači razdrmaju, Sammer kaže jedno ali to ne vrijedi jer KHR ga pobije isti dan sa nekom "pinky" izjavom ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 30 apr 2014, 01:24, ukupno mijenjano 3 puta.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 30 apr 2014, 01:21

Ribery najbolji igrac na Svijetu :? :lol: koja je ono... :oops:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 apr 2014, 01:24

U kljucnom dijelu sezone, vecina igraca je podbacila.
U 2 utakmice nismo bili sposobni stvorit' pravu 100% sansu, pa je li to normalno?
Ukupno smo izveli 24 kornera, koji nam nisu donijela nista.
Gotovo identicna utakmica kao u madridu, svaka nasa izgubljena lopta pred protivnickim 16-ercu znaci veliku opasnost po nas gol, ovako je nesto moglo bit i u prvoj utakmici da je real iskoristio svoje sanse, gdje bi vecerasnji revans bio samo formalnost.
Uvodjenje defanzivnog veznog umjesto napadaca na poluvremenu, je pokazala ustvari nasu nemoc :puke:

Poslije ovakve blamaze odmah se povlaci sudbina trenera, a za takvo nesto je definitivno preuranjeno.
Probat' pod hitno zaboravit ovo, iako ce to bit' jako tesko i konsolidovat redove za finale kupa koje nas ceka.
Siguran sam da ce poslije ovoga doci do nekih promjena na taktickom planu, a naravno i u igrackom.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 30 apr 2014, 01:25

Pertpostavljam da je @Klare ovdje među ovim 'gostima' :rol:

Ja da sam na njegovom mjestu, ne bih vise nikad pisao na forumu.Njegovi 'nivoi dominacije' :rol: su ga etiketirali zauvijek i neopisivo mi je drago sto ste ,kako neko ranije rece, UBERNAGUZENI :lol: bas zbog njega i njegovih ispada na temi Uniteda.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 apr 2014, 01:28

thulkazal je napisao/la:Eh eh nekada te kudio a šta bi sad dao da im uletiš u svlačionicu ...
Samo se nadam da ce dobiti prijevremeno pustanje, i ce se odmah vratiti nazad kao menadzer. :D

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 30 apr 2014, 01:31

proFCB je napisao/la:Ajte padobranci,napadajte imate jos malo manje od 24sata, jer sutra u ovo vrijeme ce Bayern vec imati nedostiznu prednost!!!
:wtf: :lol:

CORAK :kafa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 apr 2014, 01:34

Bilall je napisao/la:
Ova ekipa jednostavno ako zeli trofeje van Bundeslige, mora vratiti onu cvrstinu u odbranu i brze transformacije uz snazan presing inace cemo Heynckensa od blata praviti.
Samo sam ovo citirao, ali sve sam pročitao.
Presing, protupresign i transformacija igre se moraju vratiti na raniji nivo.
A gledaj ovakva igra, na ovakvom nivou kakva je sad, ona je problematična i za Bundesligu jer BVB ima na ovo odgovor. Mi moramo se vratiti na onaj nivo iz prvog dijela sezone, ako želimo pobijediti BVB u finalu kupa. To će biti sada jako težak zadatak. Ali ja sada očekujem od Pepa reakciju.
Ja imam osjećaj, da ekipa trenutno ne zna gdje se nalazi. Naime ona je negdje između 2 stila. Najbolje bi bilo pomiješati oba stila. Opet se vraćamo na ono s početka sezone, Pep se mora prilagodit Bayernu, a i Bayern Pepu. Obostrano znači. On je doveden da donese nešto novo, ali ne i da sve promijeni. A moguće da je previše čačkao i sada je ekipu zbunio. Tu dodaj loše tempiranje forme, opuštanje igrača nakon osvojene titule u BuLi i nastane ovo što je nastalo. Desi se KRAH. Ali u svemu ne treba zaboraviti da se naletilo na jako organizovanog protivnika.
Ima još jedan problem, a taj problem se u nekim utakmicama ove sezone mogao primjetiti. A to je fizička sprema, koja nije na nivou prošlosezonske. To je jedna stvar koju je Pep zabrljao i tu nije imao pravu strategiju.

Kod fudbala na visok posjed, često ne moraš toliko trčati jer protivnik ganja loptu. Ali zato kada je protivnik trkački jaka ekipa, pa te izmori protunapadima, onda se osjeti da igrači više i nisu toliko fizički spremni ko prije. A i kod presinga se to osjeti.

A inače još da se osvrnem i na tvoj post poslije, Realu je ovo prva pobjeda protiv Bayerna na njemačkom tlu. A do utakmice sa Schalkeom dugo vremena dugo nisu protiv bilo koje njemačke ekipe pobijedili u Njemačkoj. Mislim da su ukupno imali u Njemačkoj neke dvije pobjede. Schalke pa ev i sad naš Bayern im vratiše samopouzdanje i kada su dolasci u Njemačku u pitanju...... :D
I naravno slažem se da pogotovo ne smije Bayern izgubiti 0:4 od jedne ekipe na svom stadionu. Nismo mi na to navikli ni kada je Bayern imao manje individualane klase u svojoj ekipi.

Osporava se kvalitet pojedinim igračima, pa može se pročitat svašta i za Mandžu. On je jedan bitan element ekipe i takav borac mora ostati u klubu, jer je i on jako zaslužan za osvojene titule prošle sezone.
Nama je najveći problem što igrači poput Mandže i Martineza trenutno i ne mogu da budu do kraja iskorišteni kao što su to bili prošle sezone. Dok se Hrvat dosta i prilagodio (a ima evo i on problem da u ovom duelu protiv Reala ostane dosta blijed) i na Pepov sistem, veći je problem Javi, kojeg Pep nikako da gura u vezu, nego vidi samo na stoperu. A meni bi Javi i na stoperu bio dobar čak da se i tu uigrava, iako mu to mnogi osporavaju.
Meni su puno veće enigme i problemi: Boateng i Kroos. Boateng ima previše ispada i njegova forma oscilira, kod njega je između nastupa svjetske klase i katastrofe tanka nit. Kroos je prespor i jednostavno on je stao na jednoj tačci i tu nema dalje. Od njega bi trebalo dolaziti puno više ideja, kreativnost i ubojitih šuteva. A mi od njega gledamo sigurnosne pasove...

A ekipa definitivno ima ogroman potencijal i pored ovog duela je jedna od najjačih u Evropi. Određeni faktori su doveli do ovog kraha večeras, ali potencijal je tu i siguran sam u osvajanje nove titule evropskog prvaka u naredne 2-3 godine.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 apr 2014, 01:38

Trea ignorisati ove padobrance, vjerujte mi, znam ih nekoliko to ih pojede najvise na svijetu!!! A sad mali osvrt na utakmicu i sta je poslo krivo vcrs i prije 6-7 dana u Madridu...

Pep kao Pep zeli ostaviti svoj potpis na kraju sezone u Bayernu. Mogao je sigurno nastaviti gajiti Juppovu politiku fudbala, postavimo pitanje gdje bi ga odvela? U najboljem slucaju po nas na krov evrope i svijeta ponovo (no za to treba imati srece, **** srece). Onda bi dosla nekolicina ovih istih padobranaca, kao i uglednih strucnjaka i rekla pa kakav Pep ovaj Bayern ne treba trenera, moze ga voditi bilo tko i osvajati trofeje.
Sta se onda desava sa Pep-om, gubi na velicini, ime mu se povezuje sa svojim kolegom i gubi na znacaju sto sigurno niti jedan trener ne zeli, ALI NAGLASIMO DA to nije bila opcija take it or leave it, daj ja cu nastavit ko Jupp i slijedece sezone imam Bundesku, Kup i LP...

Pep po meni jeste najveci krivac za ispadanje, Jupp bi u najgorem slucaju primio jedan go u 2utakmice i to jedan slucajni go!!!
Da li je Pep previse podcijenio Real ili pak svoj Bayern precijenio, ne znam, no siguran sam da znam jednu stvar. Pep ne mirise Javia, i sve dok je imao zdravog Alcantaru, u njegovoj filozofiji su drasticno bolje se uklapali Thiago i Bastian,nego li Bastian i Javi,ili Javi i Kroos.

Mislim da ni u kom slucaju nam nije potrebno pljuvanje po njemu, covjeku je prva sezona, osvojio je bundesligu, niko je nije prije osvojio, pokazao je dominaciju u ligi, igrao je polufinale LP, igra finale kupa. Da li je sezona uspjesna, za mene apsolutno, za koga nije nek posjeti psihijatra pod hitno!!!
Ukoliko Pep ne kosoliduje igru, pa recimo slijedece godine naleti opet na jednu ekipu koja ga procita kao bukvar,eh onda imamo problem koji treba rijesiti u vidu njegove zamjene ili kupovine, tj prodaje igraca za koje on smatra da mu trebaju ili ne trebaju!!! Mislim da u njegovoj igrackoj filozofiji Müller, Mandzukic, Martinez, Levat nemaju sta traziti,medjutim mozda su dobri kao zamjene...

Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!

Za kraj zelim cestitati Realu na zasluzenom prolazu dalje!!!
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 apr 2014, 01:43

thulkazal je napisao/la: Ovaj klub treba fudbalske legende koje imaju daMu ... Ja već mjesec trubim kako treba kritika od uprave da se igrači razdrmaju, Sammer kaže jedno ali to ne vrijedi jer KHR ga pobije isti dan sa nekom "pinky" izjavom ...
O KHR i Sammeru si ti pisao, pa da se malo osvrnem na to.

Kao prvo o Sammeru se i u Njemačkoj dosta diskutovalo. Ali jedno je sasvim jasno i to se može lako uočit da je s njim došao uspjeh i onaj postotak pobjedničkog mentaliteta koji je malo ekipi falio. Zato je njegova velika zasluga, što smo osvojili triple.
E ti sada gledaš na Rummeniggea dosta kritički. Samo treba jedna stvar biti jasna, nemoj mislit ako Rummenigge kada priča drugu priču u odnosu na Matthiasa, da ga time osporava, nego jednostavno takvim raspravama se skida pritisak sa ekipe.
Hoeness je dobar prijatelj duže vrijeme sa Sammerom i zna da je on njemu sličan, zato ga je i doveo u klub. I Sammer je jedan od tih ljudi koji će Ulija u klubu dosta zamijeniti, pogotovo u segmentu vatre, žestine i razdrmavanja kluba te obračuna sa klubskim suparnicima.
Zato ne treba uvijek izjave Rummeniggea i drugih, koje se poklapaju sa Sammerovim shvatat na način, da oni njemu skaču u usta.

A što je najbitnije, Sammer ima dobre relacije i sa Pepom i ekipom i njegovo mišljenje unutar ekipe se jako cijeni, to govore brojne insiderske informacije. Sammer je bio ekipi i podstrek i motivator za prošlosezonske uspjehe, jer bez njega Jupp ne bi uspio. Isto tako će se sada on potruditi da razdrma ekipu i usmjeri je na pravi put... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 30 apr 2014, 01:49

proFCB je napisao/la:Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!
dva pitanja
1 - realni rezultat?
2 - kako to ekipa koja te naguzi i da petaka u po somuna nije bolja od tebe?

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 apr 2014, 01:54

nisam planirao umanjiti vaznost golova ili nesto,nego to da rezultat nije ispravan pokazatelj jacine ekipa, de ti meni reci onda ispade da je bolji bvb od bayerna...

Real je bio bolji protivnik u dvomecu su bolji,al gledajuci u globalu Bayern je bolja ekipa od Reala, i sa nekom drugacijom taktikom i pristupom utakmici mi bi bili u finalu, a ne Real. Jos jednom ponavljam ne zelim nikako osporiti Real niti njihovu pobjedu,zasluzeno su nas pobijedili i otisli u finale

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stern des Südens

Dzoni
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la Dzoni » 30 apr 2014, 01:58

JoseMourinho je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!
dva pitanja
1 - realni rezultat?
2 - kako to ekipa koja te naguzi i da petaka u po somuna nije bolja od tebe?
Jbg nema teme "najjadniji komentari" al mozes ic u najsmjesnije. :kafa:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 apr 2014, 02:01

@Dzoni Posto ja ne zaboravljam svoja obecanja, i posteno ste nas naprasili, posalji taj yebeni avatar :facepalm:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 30 apr 2014, 02:02

proFCB je napisao/la:nisam planirao umanjiti vaznost golova ili nesto,nego to da rezultat nije ispravan pokazatelj jacine ekipa, de ti meni reci onda ispade da je bolji bvb od bayerna...

Real je bio bolji protivnik u dvomecu su bolji,al gledajuci u globalu Bayern je bolja ekipa od Reala, i sa nekom drugacijom taktikom i pristupom utakmici mi bi bili u finalu, a ne Real. Jos jednom ponavljam ne zelim nikako osporiti Real niti njihovu pobjedu,zasluzeno su nas pobijedili i otisli u finale

Gledajući imena i poziciju po poziciju, Real je ubjedljivo bolji od Bayerna.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 apr 2014, 02:03

po tome je onda najbolja Barcelona, zar ne? u engleskoj city daleko ispred liverpool-a, ili???

Stern des Südens

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 30 apr 2014, 02:04

Da li je moguće da jedan poraz može privući ovoliki broj paćenika? :lol:
Sve mahom simpatizeri timova koji ovakve šamare primaju od timova poput Evertona.Došli na svoje, neka, uživajte u tuđem porazu kad ne možete u vlastitim pobjedama ;)
Inače, čestitke svim normalnim navijačima Reala.Zasluženo, bez govora.Ako i nisu prvu utakmicu odigrali dobro, u ovoj su "poginuli" za klub i to je nagrađeno višestruko.Sve najbolje u finalu ko god protivnik bio.Navijati ću za Atletico ako se oni plasiraju, ali smatram da je upravo Real ekipa koja je igrama ove sezone najviše zaslužila trofej.Imali su, kao i Bayern prošle sezone, samo jedan "loš dan"(revanš protiv BVB-a) i mislim da je pravo vrijeme za decimu.

Što se tiče nas, ovo večeras nije bio Bayern.Ne znam ko je i šta je, ali Bayern nije 100%.Ovako loš pristup naše ekipe nisam nikad vidio u utakmici ovolike važnosti.Poraz kao poraz i ne boli toliko koliko način na koji smo izgubili.Bukvalno bez ikakve želje i volje da se nešto postigne.Neka se naslađuju dok mogu ovi "hejterčići" sa strane.Idemo odraditi ovo do kraja(najviše mislim na finale kupa) a onda u narednoj sezoni ponovo u boj.

Ova druga tema, koja je aktuelna čitavu sezonu, već počinje da smara.Guardiola dobija platu i radi svoj posao.Ako uprava odluči da mu da otkaz, tek tada će prestati i moja podrška njemu.Jeste tvrdoglav ponekad i povlači neke nerazumne poteze, ali zaslužuje popravni.Uostalom, osvojena bundesliga, došli u polufinale LP i igramo finale DFB Pokala.Da li se to, zaista, može nazvati lošom sezonom i da li to zaista zaslužuje momentalni otkaz?Smanjite pljuvanje ljudi i pustite ga da se adaptira, pa će vrijeme pokazati da li smo pogodili sa njim.A ima i ova druga strana, otkako je postao trener Bayerna, ovaj @let3 nije "sjahao" s naše teme.Vodi ga kući ako ti je toliko zanimljiv :mrgreen:
Mislim, bez uvrede, ali pretjeruješ u tome.Najveći problem je što je to konstantno ista rečenica:"Ja želim da on dobije otkaz ne bil' se vratio u Barcu....".Shvatili smo i prvi put ;)

Uglavnom, nije kraj svijeta.Dizali smo se i iz većih ponora.Meni lično je ovo ništa u usporedbi sa onim finalima protiv Manche i Chelsea.Bolje biti nadigran i izgubiti 5-0, nego pojesti nekoga u 120 minuta i izgubiti na penale...

I još jedno hvala Bayernu kao klubu, našoj upravi, igračima i navijačima.Divno je vidjeti toliko sretnih ljudi zbog jednog poraza preko kojeg ćemo preći kao i svaki put do sada :salut: :salut:
Klare, najveći j***č koji je "kročio" na ovaj forum :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MIA SAN BAYERN!!!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 apr 2014, 02:04

proFCB je napisao/la:nisam planirao umanjiti vaznost golova ili nesto,nego to da rezultat nije ispravan pokazatelj jacine ekipa, de ti meni reci onda ispade da je bolji bvb od bayerna...

Jest bolji ste, sto se i vidjelo.

Da je bilo guravo pa i razumio bih, ali brate petarda i opet tu palamudite i tijesite se :?

Bayern od prosle godine je bolji, a taj Bayern vise ne postoji. ;)
Ovaj sad Bayern ne da nije bolji od Reala nego je za klasu losiji sto se uostalom i vidjelo u ovoj utakmici.
Niste imali prave sanse za 180 minuta. :tokralju:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 30 apr 2014, 02:05

anelbavarac je napisao/la:@Dzoni Posto ja ne zaboravljam svoja obecanja, i posteno ste nas naprasili, posalji taj yebeni avatar :facepalm:
Covjek si od rijeci. :clap:
Ali gledaj to sa pozitivnije strane,da sam htio ti sad nebi pisao ovdje. :)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2014, 02:10

S-Y-L-A-R je napisao/la:Da li je moguće da jedan poraz može privući ovoliki broj paćenika? :lol:
Sve mahom simpatizeri timova koji ovakve šamare primaju od timova poput Evertona.Došli na svoje, neka, uživajte u tuđem porazu kad ne možete u vlastitim pobjedama ;)
Inače, čestitke svim normalnim navijačima Reala.Zasluženo, bez govora.Ako i nisu prvu utakmicu odigrali dobro, u ovoj su "poginuli" za klub i to je nagrađeno višestruko.Sve najbolje u finalu ko god protivnik bio.Navijati ću za Atletico ako se oni plasiraju, ali smatram da je upravo Real ekipa koja je igrama ove sezone najviše zaslužila trofej.Imali su, kao i Bayern prošle sezone, samo jedan "loš dan"(revanš protiv BVB-a) i mislim da je pravo vrijeme za decimu.

Što se tiče nas, ovo večeras nije bio Bayern.Ne znam ko je i šta je, ali Bayern nije 100%.Ovako loš pristup naše ekipe nisam nikad vidio u utakmici ovolike važnosti.Poraz kao poraz i ne boli toliko koliko način na koji smo izgubili.Bukvalno bez ikakve želje i volje da se nešto postigne.Neka se naslađuju dok mogu ovi "hejterčići" sa strane.Idemo odraditi ovo do kraja(najviše mislim na finale kupa) a onda u narednoj sezoni ponovo u boj.

Ova druga tema, koja je aktuelna čitavu sezonu, već počinje da smara.Guardiola dobija platu i radi svoj posao.Ako uprava odluči da mu da otkaz, tek tada će prestati i moja podrška njemu.Jeste tvrdoglav ponekad i povlači neke nerazumne poteze, ali zaslužuje popravni.Uostalom, osvojena bundesliga, došli u polufinale LP i igramo finale DFB Pokala.Da li se to, zaista, može nazvati lošom sezonom i da li to zaista zaslužuje momentalni otkaz?Smanjite pljuvanje ljudi i pustite ga da se adaptira, pa će vrijeme pokazati da li smo pogodili sa njim.A ima i ova druga strana, otkako je postao trener Bayerna, ovaj @let3 nije "sjahao" s naše teme.Vodi ga kući ako ti je toliko zanimljiv :mrgreen:
Mislim, bez uvrede, ali pretjeruješ u tome.Najveći problem je što je to konstantno ista rečenica:"Ja želim da on dobije otkaz ne bil' se vratio u Barcu....".Shvatili smo i prvi put ;)

Uglavnom, nije kraj svijeta.Dizali smo se i iz većih ponora.Meni lično je ovo ništa u usporedbi sa onim finalima protiv Manche i Chelsea.Bolje biti nadigran i izgubiti 5-0, nego pojesti nekoga u 120 minuta i izgubiti na penale...

I još jedno hvala Bayernu kao klubu, našoj upravi, igračima i navijačima.Divno je vidjeti toliko sretnih ljudi zbog jednog poraza preko kojeg ćemo preći kao i svaki put do sada :salut: :salut:
Klare, najveći j***č koji je "kročio" na ovaj forum :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MIA SAN BAYERN!!!
prvi bold - hajd dobro ;)
drugi bold - da sam se tako loše tješio poslije prošlogodišnjeg potopa 7up, sam bi sebe morao pljuvati u ogledalu :facepalm:
treci bold - sve znam, i mi simpatizeri Barce smo isto preživljavali godinama :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 apr 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 apr 2014, 02:10

Amar Dzeko je napisao/la:

Jest bolji ste, sto se i vidjelo.

Da je bilo guravo pa i razumio bih, ali brate petarda i opet tu palamudite i tijesite se :?

Bayern od prosle godine je bolji, a taj Bayern vise ne postoji. ;)
Ovaj sad Bayern ne da nije bolji od Reala nego je za klasu losiji sto se uostalom i vidjelo u ovoj utakmici.
Niste imali prave sanse za 180 minuta. :tokralju:
Ovogodisnji Bayern je do trenutka kada je Alcantara bio zdrav mozda i bolji ne lanjski. Sve je funkcionisalo idealno dok nije dosla njegova povreda, a rezultat povrede je vecerasnji. Dal je Javi mogao zamijeniti idealno Thiaga, necemo saznati jer je ocito da ga Pep ne mirise.

Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []