Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
8.7 Evropska utakmica na ljepotici
Uefa Cup 1/4 
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
						Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Jadu jadni, nemaš pojma o čemu tipkaš, bolje poklopi se kad ne znaš o Mostaru ništa. Lažni multietničar hahahah, pa kako to u Mostar svako malo Bajević, Kvesić, Ćurković i brojni drugi dođu da pogledaju Veleža? Gdje su vama vaše nesrpske legende od Fazlića, Durgotovića i inih drugih. Imaš Fazlićev intervju na ss.ba pa pročitaj šta kaže o vašem Borcu? Kako je Ante Marselo Petrović iz Rame, Hrvat, mogao igrati u Veležu kad je lažan multietničarski klub, kako su brojni Srbi nedugo poslije rata igrali u Veležu, među njima i pokojni Dejan Drakul koji je za kratko vremena postao omiljeni igrač? Kako to da imaš masu Srba koji navijaju i dan danas za Velež, među njima čest gost bude i mostarski paroh Rade Krulj, koji je čak i na gostovanjima znao biti kraj najvatrenijih navijača. Ne petlja se đe ti nije mjesto.Tristan je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:29Pa imamo vise sezona od vas u PL.AlemC85 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:47Reče drugoligaš od prije rata i poslije rata. A da ne kažem koliko ste puta ispadali iz Premijer lige. Više od Veleža. To je činjenica. 4 puta ste letili iz ove lige.Simpatizer je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:22Trofeji za igranje u prvoj ligi ne mogu stati u vase klupske vitrine.
I još nešto. 92' ste ugasili Borac. Ovo je danas FK Knin. Toliko.Kad smo ispadali, vracali smo se iste sezone. Vas nema po 3 godine kad ispadnete. 6 godina ste igrali po federalnoj ligi.
Nekad ste bili gospodski klub, okosnicu ekipe vam cinila mosarska raja, danas imate vise Tuzlaka u ekipi nego Sloboda. Mostarca ni na mapi, juniori vam ispali iz Premijer lige. Bolje juniore ima Radnik iz Hadzica.
Hrvatima ste zabranili da igraju za Velez, lazni multietnicari.
Evo i dokaza koliko mrzimo Hrvate
https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=60D93E36
svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:42Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13, 2021-22 !
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
GOLEM SI ZELJO

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mislim da ima i jacih dokazaRdS je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:19Jadu jadni, nemaš pojma o čemu tipkaš, bolje poklopi se kad ne znaš o Mostaru ništa. Lažni multietničar hahahah, pa kako to u Mostar svako malo Bajević, Kvesić, Ćurković i brojni drugi dođu da pogledaju Veleža? Gdje su vama vaše nesrpske legende od Fazlića, Durgotovića i inih drugih. Imaš Fazlićev intervju na ss.ba pa pročitaj šta kaže o vašem Borcu? Kako je Ante Marselo Petrović iz Rame, Hrvat, mogao igrati u Veležu kad je lažan multietničarski klub, kako su brojni Srbi nedugo poslije rata igrali u Veležu, među njima i pokojni Dejan Drakul koji je za kratko vremena postao omiljeni igrač? Kako to da imaš masu Srba koji navijaju i dan danas za Velež, među njima čest gost bude i mostarski paroh Rade Krulj, koji je čak i na gostovanjima znao biti kraj najvatrenijih navijača. Ne petlja se đe ti nije mjesto.Tristan je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:29Pa imamo vise sezona od vas u PL.Kad smo ispadali, vracali smo se iste sezone. Vas nema po 3 godine kad ispadnete. 6 godina ste igrali po federalnoj ligi.
Nekad ste bili gospodski klub, okosnicu ekipe vam cinila mosarska raja, danas imate vise Tuzlaka u ekipi nego Sloboda. Mostarca ni na mapi, juniori vam ispali iz Premijer lige. Bolje juniore ima Radnik iz Hadzica.

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Znaci po svrakinom zeljkan je osvojio 3 titule u sezoni 2000/01

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO
						YEBEM TE LISTICO
Htio sam nesto napisati za ovu prvu sezonu u rubrici premijer liga ali sam onda pogledao citav post,pa nema svrhesvrakino1921 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:42Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
GOLEM SI ZELJO

Nego 2021/22 mozete osvojiti titulu ekipe koja je Leoraru dala najvise golova

Sto se tice igraca,kao da kod nas ne igraju/nisu igrali muslimani i Hrvati nakon rata?RdS je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:19Jadu jadni, nemaš pojma o čemu tipkaš, bolje poklopi se kad ne znaš o Mostaru ništa. Lažni multietničar hahahah, pa kako to u Mostar svako malo Bajević, Kvesić, Ćurković i brojni drugi dođu da pogledaju Veleža? Gdje su vama vaše nesrpske legende od Fazlića, Durgotovića i inih drugih. Imaš Fazlićev intervju na ss.ba pa pročitaj šta kaže o vašem Borcu? Kako je Ante Marselo Petrović iz Rame, Hrvat, mogao igrati u Veležu kad je lažan multietničarski klub, kako su brojni Srbi nedugo poslije rata igrali u Veležu, među njima i pokojni Dejan Drakul koji je za kratko vremena postao omiljeni igrač? Kako to da imaš masu Srba koji navijaju i dan danas za Velež, među njima čest gost bude i mostarski paroh Rade Krulj, koji je čak i na gostovanjima znao biti kraj najvatrenijih navijača. Ne petlja se đe ti nije mjesto.Tristan je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:29Pa imamo vise sezona od vas u PL.Kad smo ispadali, vracali smo se iste sezone. Vas nema po 3 godine kad ispadnete. 6 godina ste igrali po federalnoj ligi.
" "!
1926
						1926
@CroCop Dok ih nosite kao navijačka obilježja legitiman su cilj, i ovo je zastava Herceg-Bosne 
@Demi Ko će kod vas igrati ne zanima me baš puno, ali vaša najveća legenda kaže o vama:
Pratite li vaš klub, vaš FK Borac?
„Pravo da ti kažem, više nisam. Ja sam taj klub zadužio s preko 500 utakmica i 1013 postignutih golova, čisto da se zna. Milorad Dodik je sve resurse usmjerio u košarku a za Borac ga nije briga. Ja sve rjeđe idem u Banjaluku, jer to više nije Banjaluka. Imao sam tamo sve, prijatelje, život, sve. Više nemam jer su otišli, jer ih nema i iskren da budem i ne mislim da se vraćam, ja sam iz svoje Banjaluke istjeran i ja sam to poglavlje života nažalost završio“.
https://sportsport.ba/fudbal/husnija-hu ... eku/310697
Naša najveća legenda Dušan Bajević je svako malo u Mostaru i ne propušta priliku da pogleda Velež.

@Demi Ko će kod vas igrati ne zanima me baš puno, ali vaša najveća legenda kaže o vama:
Pratite li vaš klub, vaš FK Borac?
„Pravo da ti kažem, više nisam. Ja sam taj klub zadužio s preko 500 utakmica i 1013 postignutih golova, čisto da se zna. Milorad Dodik je sve resurse usmjerio u košarku a za Borac ga nije briga. Ja sve rjeđe idem u Banjaluku, jer to više nije Banjaluka. Imao sam tamo sve, prijatelje, život, sve. Više nemam jer su otišli, jer ih nema i iskren da budem i ne mislim da se vraćam, ja sam iz svoje Banjaluke istjeran i ja sam to poglavlje života nažalost završio“.
https://sportsport.ba/fudbal/husnija-hu ... eku/310697
Naša najveća legenda Dušan Bajević je svako malo u Mostaru i ne propušta priliku da pogleda Velež.
- Tristan
- Kontakt:
Mulaomerovic i FazlicRdS je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:19Jadu jadni, nemaš pojma o čemu tipkaš, bolje poklopi se kad ne znaš o Mostaru ništa. Lažni multietničar hahahah, pa kako to u Mostar svako malo Bajević, Kvesić, Ćurković i brojni drugi dođu da pogledaju Veleža? Gdje su vama vaše nesrpske legende od Fazlića, Durgotovića i inih drugih. Imaš Fazlićev intervju na ss.ba pa pročitaj šta kaže o vašem Borcu? Kako je Ante Marselo Petrović iz Rame, Hrvat, mogao igrati u Veležu kad je lažan multietničarski klub, kako su brojni Srbi nedugo poslije rata igrali u Veležu, među njima i pokojni Dejan Drakul koji je za kratko vremena postao omiljeni igrač? Kako to da imaš masu Srba koji navijaju i dan danas za Velež, među njima čest gost bude i mostarski paroh Rade Krulj, koji je čak i na gostovanjima znao biti kraj najvatrenijih navijača. Ne petlja se đe ti nije mjesto.Tristan je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:29Pa imamo vise sezona od vas u PL.Kad smo ispadali, vracali smo se iste sezone. Vas nema po 3 godine kad ispadnete. 6 godina ste igrali po federalnoj ligi.

Durgutovic, Franko Bogdan i Damir Spica sa Malbasicem i Bilbijom

Jedan Hrvat kojeg si nabrojao je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Sta ubacujes Srbe u pricu da zamaskiras Hrvate, kao da ne znam da dole igraju Cvijanovic, Radovic, Bogdanovic...
Kako kaze Savicevic, pricamo o Hrvatima, ne pricamo o Slovencima.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
						java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ja ne znam šta to trebamo dovoditi neke lijeve igrače koji su etnički Hrvati da bi nekom iz Banja Luke dokazali neke stvari koje se njih ne tiču

- Tristan
- Kontakt:
Ma nije realno da se nije potrefilo da ima neki igrac za Velez iz Goska, Sirokog, Capljine, Posusje... svih ovih godina.
Kad ih je Borac nalazio solidnih zadnjih godina, a nemamo ih u okolini, a vi iz Hercegovine pa niste nasli nekog dobrog Hrvata za 26 godina od rata. Ma daj, djeca ti ne bi povjerovala u tu pricu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
						java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Očigledno imate bolje skaute po zapadnoj Hercegovini.Tristan je napisao/la: ↑24 jun 2021, 00:46Ma nije realno da se nije potrefilo da ima neki igrac za Velez iz Goska, Sirokog, Capljine, Posusje... svih ovih godina.
Kad ih je Borac nalazio solidnih zadnjih godina, a nemamo ih u okolini, a vi iz Hercegovine pa niste nasli nekog dobrog Hrvata za 26 godina od rata. Ma daj, djeca ti ne bi povjerovala u tu pricu.
- 
				Fighter1926
- Kontakt:
Ponesi šljem i pancir.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
http://www.scarves-hrubec.cz/znaky/bosnia/velez.png
2005 godine zamijenjen sa ovim lijevim sa slike, a nedugo poslije toga vratio se i izvorni grb
- Simpatizer
- Kontakt:
Kolega, ovim slikama si kvalitetno poklopio poganu labrnju.Tristan je napisao/la: ↑24 jun 2021, 00:34Mulaomerovic i FazlicRdS je napisao/la: ↑23 jun 2021, 23:19Jadu jadni, nemaš pojma o čemu tipkaš, bolje poklopi se kad ne znaš o Mostaru ništa. Lažni multietničar hahahah, pa kako to u Mostar svako malo Bajević, Kvesić, Ćurković i brojni drugi dođu da pogledaju Veleža? Gdje su vama vaše nesrpske legende od Fazlića, Durgotovića i inih drugih. Imaš Fazlićev intervju na ss.ba pa pročitaj šta kaže o vašem Borcu? Kako je Ante Marselo Petrović iz Rame, Hrvat, mogao igrati u Veležu kad je lažan multietničarski klub, kako su brojni Srbi nedugo poslije rata igrali u Veležu, među njima i pokojni Dejan Drakul koji je za kratko vremena postao omiljeni igrač? Kako to da imaš masu Srba koji navijaju i dan danas za Velež, među njima čest gost bude i mostarski paroh Rade Krulj, koji je čak i na gostovanjima znao biti kraj najvatrenijih navijača. Ne petlja se đe ti nije mjesto.Tristan je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:29
Pa imamo vise sezona od vas u PL.Kad smo ispadali, vracali smo se iste sezone. Vas nema po 3 godine kad ispadnete. 6 godina ste igrali po federalnoj ligi.
Durgutovic, Franko Bogdan i Damir Spica sa Malbasicem i Bilbijom
Jedan Hrvat kojeg si nabrojao je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Sta ubacujes Srbe u pricu da zamaskiras Hrvate, kao da ne znam da dole igraju Cvijanovic, Radovic, Bogdanovic...
Kako kaze Savicevic, pricamo o Hrvatima, ne pricamo o Slovencima.

HAJ FAJV
Sah mat 

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Čuj multietničara iz Rs-a i samo srpskog šampiona kako se vole od milja nazivati. Lobotomci.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
						- 
				OsmaDolazi
- Kontakt:
Nece vam dlaka sa glave faliti sigurno ako @ritam prijetiRitamreda je napisao/la: ↑24 jun 2021, 01:40Ponesi šljem i pancir.

Kakav jedan Hrvat nesrećniče? Je li ti namjerno lažeš non stop ili si u klasičnom, uobičajenom shizofrenično-mitomanskom modu tipičnom za slične tebi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.