Isto onako kao protiv Kipra da nas spase?Ajax je napisao/la:Mozda nas igraci spase na celu sa kapitenom Spahom i u super formi Dzekom.Nerminovic je napisao/la:Co'jk ne moze vise iznenaditi s izjavama, ova je bila na visokom nivou - svaka cast.![]()
Ako se papke ne bude mješao u taktiku i izbor igrača vjerovatno pobjeđujemo. Ali ako on počne čačkati odosmo u peršun.emir79 je napisao/la:Isto onako kao protiv Kipra da nas spase?Ajax je napisao/la:Mozda nas igraci spase na celu sa kapitenom Spahom i u super formi Dzekom.Nerminovic je napisao/la:Co'jk ne moze vise iznenaditi s izjavama, ova je bila na visokom nivou - svaka cast.![]()
ma ko god dođe na vlast, BiH je odzvonilo.tuzlak1987 je napisao/la:Jedna je stranka koja ce opet dobiti izbore, ostale su sve izmisljene kompleksaske.
Trebao je rishaaa davno ovaj brav biti ispracen. Da nije dobio povlasteni tretman trebalo ga je poslije Portugala nogirati. Ali data mu je nova sansa i on je pomislio da je nezamjenjiv. Sada mu nista ne mozemo. Ako dobijemo tekme gubimo jer on ostaje a ako izgubimo tesko nam i neko novi moze pomoci. Tek tada nam prijeti rasulo jer bi se i igraci poceli povlaciti pomalo. Puno nas je o tome davno pisalo. Oboljeli smo od kronicnog Susicitisa i ja sada izlaz ne vidim. U bozijim smo rukama ili vrazijim. Jedina nada koliko got ovo deplasirano zvuci je da brav ostane ali da mu Osim kroji sastav sto je malo vjerovatno. Iako covo voli novac pa bi mozda i pristao. Tko zna?rishaaa je napisao/la:Treba Papeta ispratit nakon BelgijeA možda i pobijedimo ove 2 tekme,pa Pape ostane,kako god,biće show na forumu narednih 20 dana
![]()
Prijatelju upravo to sto ti sada meni objasnjavas sam ja isto rekao ovdje vise puta i to od rijeci do rijeci. Kako god bilo on ni u snu trenutno nije za prvih 11 i to je Safet morao ocigledno da shvati na ovaj nacin sa ovim porazom. A Kipar je nula kada ga poredis sa jednim Walesom. Koliko god ga pojedine neznalice ovdje podcjenivali. Uostalom brzo ce se sami i uvjeriti u to.revan je napisao/la: Tino uopće nije loš igrač ali mu je Safet napravio medvjeđu uslugu sa načinom na koji je dospio u reprezentaciju. I kada je upao u našu selekciju, trebao je počinjati sa klupe. Prije toga je trebao pronaći bolji klub od Hajduka jer se u HNL-u ne može više razvijati kao igrač. No sada je već kasno i vjerojatno će nakon odlaska amidže i on u reprezentativnu mirovinu.
Krivci za poraz su:Burundi je napisao/la:Evo, prema Emiru79 igraci su glavni krivci za poraz protiv Cipra, i ti odma vidis da je covjek neznalica kao i vodja mu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.