Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Srky4
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Srky4 » 21 dec 2013, 18:38

viKK je napisao/la:
Srky4 je napisao/la:Za njegovo dobro bolje mu je da ide. Ja se čudim da može ovo trpiti.
za 130 hiljada eura sedmično, sve se može trpiti.
Doduše upravu si 100%.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 dec 2013, 18:40

adisice je napisao/la:al et hejteri Džeke vide suprotno
Hajde navedi mi bar jednog hejtera Edina Džeke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 dec 2013, 18:45

Romanista10 je napisao/la: Evo viditi kad se svi vesele Dzekinog gola prije par dana Navas nesto ljuto "prigovara" Milneru a i Milner njemu bogami. Bas kipti od srece ovaj Navas za Dzekin gol.
Ovo je onaj @vanPersie, jel' tako ? :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 dec 2013, 18:51

Virtu4l je napisao/la:
Stomaklija
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2013, 18:54

Nakon dobre utakmice u Carling Kupu očekivao da nešto slično pokaže i protiv Fulhama.

Nažalost danas je opet pokazao zašto grije klupu, izuzetno loš imao je tri čiste šanse iz kojih je trebao pogoditi bar jednu dosta je i smetao u napadu loše kretanje.Citya su danas vrlo lahko mogli koštati promašaji Džeke ali je Pellegrini na vrijeme reagovao i ubacio Milnera a ostavio Negreda koji je i danas pokazao zašto je prva opcija u napadu.

Majstorska asistencija za Milnera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 21 dec 2013, 18:55

Što se danas ne bi imali isti aršini i poceli da komentiraju onu sebicnost Edina u odnosu na Nasrija. Svi mi znamo kako reagujemo kad Silva, Nasri, Aguero ne dodaju loptu Edinu koji bude u boljoj situaciji.

Batko
Kontakt:

Edin Džeko

Post Postao/la Batko » 21 dec 2013, 18:59

Durden je napisao/la:Što se danas ne bi imali isti aršini i poceli da komentiraju onu sebicnost Edina u odnosu na Nasrija. Svi mi znamo kako reagujemo kad Silva, Nasri, Aguero ne dodaju loptu Edinu koji bude u boljoj situaciji.
Dzeko je u takvoj situaciji da mu gol treba kao lijek, zato je potpuno razumljivo da je u nekim situacijama sebičan jer je veliki pritisak na njemu, i uvijek želi postići gol.

Da je recimo dao gol ne bi ga zamjenio!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 dec 2013, 19:03

kakve ima veze,masio,masio..ide mi vise ovo oko njega na zivce,pusti ga neka odigra par utakmica,neka uveze koju utakmicu..jbt ubi njega pelegrini psihicki gori je od mancinija.promasio pa sta..
odigrao je po meni solidnu utakmicu..on definitivno mora iz sitija,al para je to,sumnjam da ce igdje on,boli ga briga,pare lijezu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 dec 2013, 19:05

Virtu4l je napisao/la:
Nema potrebe samo se vrati koju stranicu pa ćeš vidit ko pljuje po njemu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 21 dec 2013, 19:08

Saurman je napisao/la:Nakon dobre utakmice u Carling Kupu očekivao da nešto slično pokaže i protiv Fulhama.

Nažalost danas je opet pokazao zašto grije klupu, izuzetno loš imao je tri čiste šanse iz kojih je trebao pogoditi bar jednu dosta je i smetao u napadu loše kretanje.Citya su danas vrlo lahko mogli koštati promašaji Džeke ali je Pellegrini na vrijeme reagovao i ubacio Milnera a ostavio Negreda koji je i danas pokazao zašto je prva opcija u napadu.

Jesto Dzeko imao tri sanse. Isto tako je Negredo imao dvije sanse pri kraju. Eto Negredo je igrao 30 min vise i nije zabio. Dali ti mozes da tvrdis, da Dzeko nebi zabio u tih 30 min. Negredu je bilo mnogo lakse zabiti u zadnjih 30 min zbog ekstra igraca u sredini i sa njim kao usamljenim napadacem i opet nije. Da imao je taj dobar asist na kraju. I zbog cega je pokazao da je prva ( valjda mislis druga, Aguero je prva ) opcija u napadu. Zbog jedne asistencije jer drugo nije pokazao ?? A za tebe imam dva pitanja.
1) Dali je normalno da vrhunski napadac ( Negredo ) u odigranih 500min u gostima zabije tek JEDAN GOL. A iza sebe ima dominantnu ekipu koja stvara prilike i lomi protivnike ?
2) Dali je normalno da " vrhunski " napadac ( Negredo ) uputi prvi udarac na gol danas u 87 min ?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2013, 19:19

Romanista10 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nakon dobre utakmice u Carling Kupu očekivao da nešto slično pokaže i protiv Fulhama.

Jesto Dzeko imao tri sanse. Isto tako je Negredo imao dvije sanse pri kraju. Eto Negredo je igrao 30 min vise i nije zabio. Dali ti mozes da tvrdis, da Dzeko nebi zabio u tih 30 min. Negredu je bilo mnogo lakse zabiti u zadnjih 30 min zbog ekstra igraca u sredini i sa njim kao usamljenim napadacem i opet nije. Da imao je taj dobar asist na kraju. I zbog cega je pokazao da je prva ( valjda mislis druga, Aguero je prva ) opcija u napadu. Zbog jedne asistencije jer drugo nije pokazao ?? A za tebe imam dva pitanja.
1) Dali je normalno da vrhunski napadac ( Negredo ) u odigranih 500min u gostima zabije tek JEDAN GOL. A iza sebe ima dominantnu ekipu koja stvara prilike i lomi protivnike ?
2) Dali je normalno da " vrhunski " napadac ( Negredo ) uputi prvi udarac na gol danas u 87 min ?
Negredo je imao jednu šansu i to već je bio u padu tako da je teško mogao zabiti, dok je Džeko takoreći zapucao tri zicera.

Nema se tu šta polemisati, Negredo ove sezone igra sjajno i uz Aguera će biti uvijek prvi pik kod Pelegrinija dok Džeko ukoliko bude ovako igrao nema se na koga ljutiti osim na sebe.

Na prste jedne ruke možeš nabrojati utakmice u kojim je Džeko bio dobar od kad je došao u City.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 dec 2013, 19:20

isto tako i one koje je poceo od prve minute :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 dec 2013, 19:25

Virtu4l je napisao/la:
Suviše vremena bi oduzelo nabrajanje.....

a tek, što bi se onda raspričali......život je ipak prekratak da bi se trošio na njih

uostalom, otkud ti uopšte to pitanje, nije zar da se bojiš da i tebe netko ne smatra hejterom.....

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 21 dec 2013, 19:26

Saurman je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:

Negredo je imao jednu šansu i to već je bio u padu tako da je teško mogao zabiti, dok je Džeko takoreći zapucao tri zicera.

Nema se tu šta polemisati, Negredo ove sezone igra sjajno i uz Aguera će biti uvijek prvi pik kod Pelegrinija dok Džeko ukoliko bude ovako igrao nema se na koga ljutiti osim na sebe.

Na prste jedne ruke možeš nabrojati utakmice u kojim je Džeko bio dobar od kad je došao u City.
Isto vazi za Negreda. Od sedam ligaskih golova. Jedan je bio vrhunski, Jedan iz slobodnjaka i 5 Tap-inovi sa 2,3 m koja bi zabio i Hart. Ukratko nista posebno. Radilica za Aguera. A da je problem jos veci Negredo nije vise ko sto je bio ni u tom trcanju dominantniji od Dzeke. Dzeko je solidno suradjivao sa Aguerom prije. Tako da i to ti nije neki argument. Da je Dzeko igrao toliko vremena kao Negredo i da ga je taj isti trener bodrio kao Negreda. Sigurno nebi zabio manje od tih Negredovih 7 ligaskih golova.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2013, 19:36

Romanista10 je napisao/la:Da je Dzeko igrao toliko vremena kao Negredo i da ga je taj isti trener bodrio kao Negreda. Sigurno nebi zabio manje od tih Negredovih 7 ligaskih golova.
Pa ne može se reći da nije igrao, istina manje je igrao od Negreda sa razlogom.

Dosad je odigrao 18 utakmica 9 puta strijelac, naravno treba naglasiti da je polovinu golova (4) dao nižerazrednim ekipama u Carling Kupu.

U ligi odigrao 10 utakmica zabio svega tri puta , u CL je 2x zabio Plzenu i to je sve.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 dec 2013, 19:47

S obzirom da je Edin sklon stavljanju raznih Youtube senzacija kao poruka na svoj Twitter, ja mu predlazem da stavi
[youtube][/youtube]
#Manuel Pellegrini :mrgreen:

Salu na stranu, sasvim solidan danas.
Nije zasluzio izaci nista vise od Negreda, ali posto je Cileanac ubo sve jednu izmjenu danas, neka.
Pocet ce Edin i sljedecu. 8-)
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 21 dec 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 dec 2013, 19:53

Ja ne znam sto kukate. Sasvim korektna partija, jedini minus onaj slab sut na povratnu, ali, boze moj, ne moze svaka ni uci.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 21 dec 2013, 20:01

Citajuci ove postove covjeku postaje jasno kakvo smece zivi u ovoj nasoj zemlji,pa nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo,a to je zadnji u svemu i po svemu :|
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2013, 20:03

Izgubili nisu, primili gol njegovom krivicom nisu :!:
Dosli su do pobjede i bez obzira dao ili ne dao Dzeko gol on je ucestvovao u istoj.

Aguero je potrgan, za Dzeku ce biti mnogo prostora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 dec 2013, 20:10

gost je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Suviše vremena bi oduzelo nabrajanje.....

a tek, što bi se onda raspričali......život je ipak prekratak da bi se trošio na njih

uostalom, otkud ti uopšte to pitanje, nije zar da se bojiš da i tebe netko ne smatra hejterom.....
Ja sam tražio da mi navede barem jednog, živo me zanima ko to mrzi Edina Džeku na ovom forumu.

A što se mene tiče, zaboli me neka stvar smatra li me neko hejterom ili ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []