Dizdarevic ne ide u MDK izgleda jer Mladost vraca Velica na posudbu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako prodamo Kovacevica ispod 2 miliona eura bruka. Mlad i strasan golman, koji moze braniti narednih 15 godina na vrhunskom nivou. Bruka velika ako ga puste za male pare
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Ne vjerujem da ce ih nasi nesposobnjakovici uspjeti prodat ni za 1mil eura, mislim na Kovu i Djokanovica, ali eto.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da da, bio je Ramon Mierez i jos par njih. I ovo je sezone nekoliko na posudbi, ali eto bez velikog rezultata kojeg su najavljivali kada su dosli Spanci. Ocigledno da su Spanci zamislili Istru kao svoju filijalu gdje ce slati igrace koji trebaju dobiti iskustvo seniorskog nogometa, a i na neki nacin podici cijenu.miky_hz je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:08NisamInSajder je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:01Imaju, preuzeli su ih vlasnici Alavesa iz Španije, u 10tak mjeseci su u klub ulozili 7 miliona €.
Al i dalje Gedeon Guzina igra u spicu![]()
Istina Istra je nafatala te Spance za vlasnike,prosle godine je bilo 6-7 Spanskih igraca plus trener Spanac,ali rezultatski ih nema nigdje,borba za opstanak kako prije tako i sada. Dodju ko neka "filijala" tamo za igrace mislim da su prosle godine imali veliki broj posudjenih igraca Alavesa. Za sada to ne donosi rezultat nikakav za njih.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi

Pare, plus jača liga, menađerski pooraçenija. Jbga, kod nas je liga gledljiva do septembra, vec poslije na većini terena nemas uslova za igru, nemaš tople vode.
Kovacebic ako ode za 500 000 eura vrh.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ako prodas i Djokanovica u paketu s Kovacevicem za 2 miliona, treba nogom u dupe da se udaras. Za Vladana sve iznad 400.000 je premija, vidjet cete kada dodje do transfera.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Klub ne prodaje igrace, vec njegov menadzer. Nece sad Sarajevo ici od kluba do kluba i reci evo vam Kovacevic za 1,5 milion €. To radi agent, a klub moze prihvatiti ponudu ili odbiti, evenutalno korigovati malo cijenu i tjt.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nije Hadzija neki virtuoz, al pouzdan je, ne ugrađuje se u ugovore, neće nas zavaliti. Trosi koliko ima, ne dovodi igrače samo na osnovu CV-a nego i na osnovu skautinga. Gledaju se i karakterne osobine, ponašanje. Za njega mi odgovara ona "bolje vrabac u ruci".
Razumijem ja zašto se on spominje. Ali tu nije bas do njega nego do politike vrha kluba. Ne možeš ti npr Vukusiću ponuditi 5 hiljada da igra ili Matavzu. Koliko para toliko muzike. Prošle godine je pucao na Hajrovića jer mu se moglo. Ove godine može pucati samo sebi u koljeno. Mi bi svi nekako hljeba preko pogace. Treba stati na zemlju ne lebditi. Kad vidim u kakvoj su situaciji ostali klubovi u ligi, ja sam zadovoljan. Svi bi oni na naše mjesto, a mi na njihovo? Napredujemo korak po korak, bez naglih promijena i to je jedini put ka uspjehu. Step by step.
Razumijem ja zašto se on spominje. Ali tu nije bas do njega nego do politike vrha kluba. Ne možeš ti npr Vukusiću ponuditi 5 hiljada da igra ili Matavzu. Koliko para toliko muzike. Prošle godine je pucao na Hajrovića jer mu se moglo. Ove godine može pucati samo sebi u koljeno. Mi bi svi nekako hljeba preko pogace. Treba stati na zemlju ne lebditi. Kad vidim u kakvoj su situaciji ostali klubovi u ligi, ja sam zadovoljan. Svi bi oni na naše mjesto, a mi na njihovo? Napredujemo korak po korak, bez naglih promijena i to je jedini put ka uspjehu. Step by step.
Glupsot je da se poredimo, kako neki ovdje rade, sa Dinamom, Hajdukom, Zvezdom i slično, jednostavno, to su za naše uslove preveliki klubovi, i tamo nikad ne bi mogao doći investitor i ulagati kao kod nas. To bi morale biti cifre u desetinama miliona eura i budzeti od 40 ili 50 miliona eura godišnje. U suprotnom, nikad ne bi mogli doći do tih klubova. Ja vam garantujem da Hajduk želi da se proda, da bi odmah našli ulagače koji bi davali ozbiljnu lovu.
Sve u svemu treba prihvatiti ovakav spori i prilično stabilni razvoj kluba.
Sto se SD tiče, ja sam siguran da bi on mogao da dovede odličnih igrača, kada bi imao odobrenje od vlasnika za to. Ne možeš ti igracu koji traži 30 000 eura mjesečno, reci ok evo deset milja eura. A tih 30 mu ne možeš dati jer ti vlasnik nece potpisat. Tako da za sud Emiru prvo treba provjerit koje novce ima na raspolaganju, kako za plate tako za transfere.
Sve u svemu treba prihvatiti ovakav spori i prilično stabilni razvoj kluba.
Sto se SD tiče, ja sam siguran da bi on mogao da dovede odličnih igrača, kada bi imao odobrenje od vlasnika za to. Ne možeš ti igracu koji traži 30 000 eura mjesečno, reci ok evo deset milja eura. A tih 30 mu ne možeš dati jer ti vlasnik nece potpisat. Tako da za sud Emiru prvo treba provjerit koje novce ima na raspolaganju, kako za plate tako za transfere.
Prosle sezone, ako se ne varam, klupski prihodi su bili 6 miliona, rashodi 10 miliona.
Nije bas da imamo vlasnike koji su ludi da vjecno upumpavaju pare, cak sta vise.
Sasvim ocekivano je smanjenje rashoda. Mogu se sloziti da klub itekako ima bezveze rashode, tamo gdje ih ne bi smjelo biti. Pocevsi od dosta igraca koji primaju solidnu platu, a nikakav uticaj po ekipu nemaju, pa do prekomjernog broja zaposlenih u administraciji kluba.
A sto pojedini ovdje na forumu kontaju da mi imamo neogranicena sredstva i da se moze dovesti 5 igraca sa platom od 20 000eura, to je problem tih nerealnih forumasa.
Nije bas da imamo vlasnike koji su ludi da vjecno upumpavaju pare, cak sta vise.
Sasvim ocekivano je smanjenje rashoda. Mogu se sloziti da klub itekako ima bezveze rashode, tamo gdje ih ne bi smjelo biti. Pocevsi od dosta igraca koji primaju solidnu platu, a nikakav uticaj po ekipu nemaju, pa do prekomjernog broja zaposlenih u administraciji kluba.
A sto pojedini ovdje na forumu kontaju da mi imamo neogranicena sredstva i da se moze dovesti 5 igraca sa platom od 20 000eura, to je problem tih nerealnih forumasa.
Nemamo neogranicena sredstva ali imamo ogranicenog sd
Hadzija smradu.
Ako oni misle, da možemo osvojiti titulu sa ovim igračkim kadrom, ja im vjerujem. Kup mi nije uopšte bitan.
-
- Kontakt:
Ja se samo nadam da u klubu znaju koliko nam donosi ovosezonska titula, odnosno koliko gubimo na svim poljima ako je prokockamo.
-
- Kontakt:
Jao kad kazu napradujemo,a prodas najbolje igrace za skoro dzaba,a dovodis zamjene ni u pola kvalitetne kao ti sto su otisli,sta je onda nazadovanje,sta sve nece lupati samo da odbrane za ovakvo Sarajevo nesposobnog SD.
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:55Nije Hadzija neki virtuoz, al pouzdan je, ne ugrađuje se u ugovore, neće nas zavaliti. Trosi koliko ima, ne dovodi igrače samo na osnovu CV-a nego i na osnovu skautinga. Gledaju se i karakterne osobine, ponašanje. Za njega mi odgovara ona "bolje vrabac u ruci".

- feniksptica
- Kontakt: