Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zasto mi je poznat ovaj Karlo Kamenar sto dođe u Zrinjski? Pokusavam ga smjestit negdje, jel se povezivo s nekim i jel predstavlja ista u svijetu nogometa, al ne ide
SS pregovara sa Sarajevom tj Sabrinom.
Molim vas da vi kao navijaci zeljA reagujete i prijetnjama sprijecite transfer starca u FKS.
Molim vas da vi kao navijaci zeljA reagujete i prijetnjama sprijecite transfer starca u FKS.
24.06.2021. godine, NK Željezničar još među živima! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Poserem mu se na onu glavu kockastuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jun 2021, 14:38Vico sada ima obavezu da obezbijedi terene koje je obećao i da napravi iskorak sa jednim BH klubom ( Borac ).
Kao što reče @robust sultan je prekucao ovu igricu za par mjeseci, čovjek sa jasnim ciljem i planom. Znamo svi da je kriminalac ali ako ispuni ove gore 2 stvari napravit će najveći doprinos BH fudbalu. Nešto što su Begić i co, godinama priliku imali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sultan hahahahhahahahahahahahhaahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Od terena nema ništa hahaha
- svrakino1921
- Kontakt:
Naslovnica Fudbal Domaći fudbal Menadžer pitao da li je normalan: Šta je Aleksandar Kosorić rekao za...
FUDBALDOMAĆI FUDBALSLIDER
Menadžer pitao da li je normalan: Šta je Aleksandar Kosorić rekao za Želju i šokirao Rasima Ljajića
Rasim Ljajić, kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, najveći autoritet i najomiljeniji političar u Sandžaku, u Sarajevu je boravio u radnoj posjeti i razgovarao s prijateljim o sportu, politici, ekonomiji… Ljajić se raspitivao i za potencijalna pojačanja za svoj Novi Pazar. Vijest o Rasimovom boravku u Sarajevu brzo se “pronijela šeherom” , pa su menadžeri krenuli u akciju. Slali su CV svojih pulena i svi uvjeravali kako nude “top igrača za Pazar.” No, Rasim je “stari vuk”. Prije nego da nalog sportskom direktoru, sam se raspita na više strana. Nudili su stopere, veznjake, napadače… Za sve pozicije u timu. I onda se jedan menadžer sjetio Aleksandra Kosorića, stopera i kapitena Željezničara.
” Eh, takav nam treba. Kosorić je iskusan i on bi za nas bio pojačanje-, zaključio je Ljajić i dao nalog svom dopredsjedniku da dogovori transfer.
I onda šok. Iako je Kosorić slobodan igrač, premda je u godinama kada se uzimaju “posljednje i najslađe” pare u karijeri, Kosorić je sve šokirao.
– Istekao mi je ugovor, znam da mi nude lijepe pare, srbijanska liga je jako kvalitetna, ali ja ne mogu iz Želje. Ustvari, iz Želje, ne želim nigdje. Hvala ljudima u klubu što me žele, ali ja ću ako treba igrati bez plaće u Želji. Ovdje bih najradije završio karijeru. Željo mi je dao sve. Željo i Grbavica su moj drugi dom, moja porodica- poručio je Aleksandar Kosorić.
S takvom porukom je ražalostio Ljajića, što je Pazar ostao bez kvalitetnog defanzivca, ali izazvao divljenje.
– Nisam vjerovao da postoje danas igrači takvog razmišljanja, kao što rezonuje Kosorić. Kompliment je to i Želji- rekao je Rasim Ljajić.
Inače, Novi Pazar je nedavno angažirao iskusnog Farisa Handžića, a glavna vedeta Pazara je golgeter Almir Aganspahić.
GOLEM SI ZELJO
FUDBALDOMAĆI FUDBALSLIDER
Menadžer pitao da li je normalan: Šta je Aleksandar Kosorić rekao za Želju i šokirao Rasima Ljajića
Rasim Ljajić, kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, najveći autoritet i najomiljeniji političar u Sandžaku, u Sarajevu je boravio u radnoj posjeti i razgovarao s prijateljim o sportu, politici, ekonomiji… Ljajić se raspitivao i za potencijalna pojačanja za svoj Novi Pazar. Vijest o Rasimovom boravku u Sarajevu brzo se “pronijela šeherom” , pa su menadžeri krenuli u akciju. Slali su CV svojih pulena i svi uvjeravali kako nude “top igrača za Pazar.” No, Rasim je “stari vuk”. Prije nego da nalog sportskom direktoru, sam se raspita na više strana. Nudili su stopere, veznjake, napadače… Za sve pozicije u timu. I onda se jedan menadžer sjetio Aleksandra Kosorića, stopera i kapitena Željezničara.
” Eh, takav nam treba. Kosorić je iskusan i on bi za nas bio pojačanje-, zaključio je Ljajić i dao nalog svom dopredsjedniku da dogovori transfer.
I onda šok. Iako je Kosorić slobodan igrač, premda je u godinama kada se uzimaju “posljednje i najslađe” pare u karijeri, Kosorić je sve šokirao.
– Istekao mi je ugovor, znam da mi nude lijepe pare, srbijanska liga je jako kvalitetna, ali ja ne mogu iz Želje. Ustvari, iz Želje, ne želim nigdje. Hvala ljudima u klubu što me žele, ali ja ću ako treba igrati bez plaće u Želji. Ovdje bih najradije završio karijeru. Željo mi je dao sve. Željo i Grbavica su moj drugi dom, moja porodica- poručio je Aleksandar Kosorić.
S takvom porukom je ražalostio Ljajića, što je Pazar ostao bez kvalitetnog defanzivca, ali izazvao divljenje.
– Nisam vjerovao da postoje danas igrači takvog razmišljanja, kao što rezonuje Kosorić. Kompliment je to i Želji- rekao je Rasim Ljajić.
Inače, Novi Pazar je nedavno angažirao iskusnog Farisa Handžića, a glavna vedeta Pazara je golgeter Almir Aganspahić.
GOLEM SI ZELJO
- Beduin
- Kontakt:
Tako je Kosoricu, ljudino. J3bes pare, bitno je druziti se. A sto se duguje po 7-8 plata, drugi igraci i nisu saglasni sa Kosoricem.
Golem si Zeljo. Al' duznik.
Golem si Zeljo. Al' duznik.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Što da ne. Plasira im šuplju, završi karijeru i uvali se u omladinski pogon. Svakako će mu isplatiti te pare, sad ili za 5 godina. Možda se i dogovori da mu finansiraju licencu za uzvrat oprost dugova.
- svrakino1921
- Kontakt:
Rođeni samo za Vas
-
veteran 1987
- Kontakt:
Kolika je kvota da ce neko od igraca TC zaraditi tezu povredu?
"JOŠ OD 1926"
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Zar nije ono Djeric proslu prijateljsku izmedju ova dva kluba Hasanovica polomio i poslao ga na visemjesecnu pauzu?veteran 1987 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 18:57Kolika je kvota da ce neko od igraca TC zaraditi tezu povredu?
Uzasne su vam fore, al bas uzasne, veze s mozgom nemaju
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo malo da vidite kako se priprema pravi Dinamo
A ne ko pvaj nas Bosanski Dinamo
Ni Dinamo ne moze parirati u pripremama bosanskom Rangersu...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 19:52
Evo malo da vidite kako se priprema pravi Dinamo
A ne ko pvaj nas Bosanski Dinamo
- svrakino1921
- Kontakt:
A ovo je movi stadion u Osijeku
Finansiraga Mađarska vlada
I Srbija ce isto dobit stadion
Samo mnogi manji
Isto vlada Mađarske finansira
Valjda zato sto ima Mađara i u Osijeku i gore u Vojvodini
Mi ovdje te srece nejmamo
Nijednog Mađara kod nas
Da i mi guzovace hajrujemo jedan moderan stadion
Stvarno nevjerojatno
Pa ne mogu da vjerujem
U Srbiji imaju TSC iz Bačke Topole, mađarski klub, navijači im isključivo Mađari, navijaju na mađarskom, pa me ne čudi što tamo stadion pravi mađarska vlada. TSC će im biti kao DAC Dunajska Streda iz Slovačke.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 20:14
Samo mnogi manji
Nijednog Mađara kod nas
Stvarno nevjerojatno
Pa ne mogu da vjerujem
Međutim u Osjeku i cijeloj toj županiji broj Mađara je par procenata, iako su vlasnici kluba iz Mađarske, pa me na prvu čudi što baš vlada te zemlje financira taj stadion.
- Beduin
- Kontakt:
Hoces da kazes "hajrujemo jos jedan moderan", jer vec imamo jedan moderan, Grbavicu? ❤svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 20:14
Samo mnogi manji
Nijednog Mađara kod nas
Stvarno nevjerojatno
Pa ne mogu da vjerujem
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
U Sloveniji finansiraju Naftu iz Lendave.RdS je napisao/la: ↑24 jun 2021, 20:31U Srbiji imaju TSC iz Bačke Topole, mađarski klub, navijači im isključivo Mađari, navijaju na mađarskom, pa me ne čudi što tamo stadion pravi mađarska vlada. TSC će im biti kao DAC Dunajska Streda iz Slovačke.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2021, 20:14
Samo mnogi manji
Nijednog Mađara kod nas
Stvarno nevjerojatno
Pa ne mogu da vjerujem
Međutim u Osjeku i cijeloj toj županiji broj Mađara je par procenata, iako su vlasnici kluba iz Mađarske, pa me na prvu čudi što baš vlada te zemlje financira taj stadion.
Jesu li igrali sarajevo i sloboda?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.