Ma ne moze vise, vidi se.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba biti realan i priznati da su ovi naši totalni amateri, ovo je strašno.
-
- Kontakt:
Alison, najnekorisniji igrac u istoriji fudbala.
Galic, igrac sa najlosijim centarsutom u istoriji fudbala.
Galic, igrac sa najlosijim centarsutom u istoriji fudbala.
Pročepit će negdje.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ako poslije ove utakmice bude nastavio gurati Galića doslovno će na taj način pljuvati po navijačima.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- dubioza144
- Kontakt:
Ukoliko dodje do penala Mekic Jasarevic i Amoah ce bit zasluzeni sto se vise necemo druzit u kupu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Jašar sruši AlJabera, koji je trebao dati gol.... Je li ovo realno
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Ups
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
ma gasi sve vam **** vise, mrs iz kluba svi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Bašiću, samo jednu rečenicu očekujem poslije tekme.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
-
- Kontakt:
To je to. Amoahu lik uzima loptu, zabija golcinu, drugoligas te izbacuje iz kupa, al nam je to sve ocekivano. Nema potrebe za uzbunom.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo je vec u rangu one polusezone sa Amarom u koroni. Osim toga ja ne pamtim vecu krizu rezultata.
Pročepit će negdje.
Nermine ti kad si najavljivao krizu nisam ocekivao 6 u nizu. Mislio sam da ce mi duze trebati za ovu recenicu ali vrijeme je.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- Meraak1921
- Kontakt:
Podrska ba Nerminu, 4 poraza u nizu su bila dovoljna za ciao ciao, ovde su davali podrsku .. dajte mu jos podrsku kakvu u usta vas yebem
-
- Kontakt:
Ovo sam piso i prije zrinjskog. Ja ne znam fakat sta se ceka sa otkazom, da se borimo za opstanak pa da konji u klubu vide da je raspad sistemaGanola1921 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:526 golova primiti od GOŠKA i SLOGE u dvije tekme je sramota za Želju i sve osim otkaza je spustanje glave pred cinjenicom da cemo da tavorimo u sredini tabele, a da na Evropu i ne pomisljamo. Evo haj nek me neko ubjedi u suprotno i da mi barem neku nadu da to nece biti tako.

Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 28 sep 2023, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.