Bayern - Artland 1 1.40 - ako izgube ispadaju
?
ma hajd , ovo za verdasca samo spomenuh beze
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
ma ionako ne bi igrao ovog querreya prokletog , mada je nieminen favorit . ne zna se ko je gori .Leyton je napisao/la:Gasqueta ne bih igrao,zna Melzer biti dosta neugodan,a ni Gasquet nije neka silamashe je napisao/la:hajmo šta za sutra razradit'![]()
Gasquet - Melzer ?
F.Lopez - Granollers ?
Tsonga - Troicki ?
Starace - Kubot ?
Nieminen - Querrey ?
tenis ukratkosta mislite ?
Lopez bi trebao dobiti,ipak je to klasa iznad
Tsonga koliko god bio alergican na sljaku,ne moze izgubiti od Troickog
Staraceu zbog domaceg terena dajem blagu prednost,a ako Kubot poludi,ne pise se dobro Potitu,prosle godine igrao 3 kolo RG,pobjedio Almagra,kasnije na VB 4 kolo,vodio 2-0 protiv Lopeza,medjutim izgubio,zaje.eban za kladjenje,a I Starac prosle sedmice predao mec u Madridu,najlogicnije zaobici
Nieminen-Querey trebao bi ovo Jarko lagano uzeti,i ovo je dosta Quereyu s obzirom kakva je rinaka od tenisera
evo jedan par,po meni bi moglo biti iznenadjenje,Chakvetadze-Stepens 2
trp'o bi ja da je Nieminen kakav igracEdin TM87 je napisao/la:Trpajte protiv Querrya, za njega je Rim ko Mjesec spor, gravitacija ga yebe, nece Querry izac' dobar
Lisicki - Erakovic ?Leyton je napisao/la:A evo promasio sam 2 puta Quereya,mislio sam da ce ga Kukuskhin otrest,izvuce se smece...
A Seppi-Isner
Sigurno da cu tu stavit na Seppija,kad dodje na to red,napisat cu i zbog cega
Sutra Nalbandian-Muray
Nadam se da ce Nalby ''zategnuti'' na ovom turniru,a ako bude nabrijan,mogao bu Marej kuci prije vremena
Znam ja, Starace je odrastao na sljaci, ima fin return, i moze duze prebacivat od Kubota, + je domaci igrac, i mislim da ce proci...dijabola je napisao/la:Starace-Kubot, kvota 2.20 na Kubota, možel mi neko objasnit zašto? Ovaj Starace gubi od svakog ko naiđe, makar u prolazu, a Kubot ima solidnih rezultata na zemlji, čak je sa Simonom igro 3 seta u Bukureštu. Vidim ima vas online dosta, ajmo mišljenja
EDIT: I Querrey 1.85, čini mi se primamljivo, odlične rezultate ima u zadnje vrijeme baš na zemlji.
Gledam sad H2H ovog Starace sa Kubotom 3-0 zadnje 3 za starace-a . mozda u tom lezi sto je 1.70 kvdijabola je napisao/la:Starace-Kubot, kvota 2.20 na Kubota, možel mi neko objasnit zašto? Ovaj Starace gubi od svakog ko naiđe, makar u prolazu, a Kubot ima solidnih rezultata na zemlji, čak je sa Simonom igro 3 seta u Bukureštu. Vidim ima vas online dosta, ajmo mišljenja
EDIT: I Querrey 1.85, čini mi se primamljivo, odlične rezultate ima u zadnje vrijeme baš na zemlji.
Od mene ovako nesto otpriilike :likusa je napisao/la:ako neko od muskih bude raspolozen da nabaci neku sigurnu kvotu 2-3 za sutra na veci ulog
Moram se javiti za riječ. jednostavno sam moraonjegosd je napisao/la:Igokea-Siroki wwin to mi smrdi na kecamashe je napisao/la:ma dobro to , postujemMonolog je napisao/la:Eh, to već ne mogu prognozirati. Mogu, al' siguran sam da će onda biti sve kontra.![]()
Dublove ne pratim, niti ih igram. Ono, tu i tamo ubacim neki par ako nešto zahtijeva 3 ili 5 parova, al' inače bježim od dubla.i danas sam uhvatio Gonzalez/Kas . slicna situacija , igrali protiv Lorenzi/Cippola , 1.45 kv
nesto od ostalih sportova ?
2.3 kvota
Siroki je apsolutni favorit ali nikad se ne zna izmedju ove dve ekipe.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.