PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

RedEvil
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la RedEvil » 13 sep 2016, 13:17

carapa je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Da sam juce umro danas nebih znao,da postoji ovako razmisljanje,pa sto ne postavite tog Sakiba opet,eto vam sansa za nejvece uspjehe,da ponovite,al vama samo federacija moze bit ponavljanje s takvim pamecu :salut:
Bolje da se nisi ni rodio kada pravis takve gramaticke i pravopisne greske.Cudimo se zasto nam je drzava u ovakvom stanju i onda vidim nivo tvoje pismenostii.Najgore su nepismene osobe poput tebe koje misle da su pismene i da nesto znaju.
Pisi o cinjenicama,o fudbalu,Husrefu,Hazmiru,Slobodi,Saraj'vu,pusti se lektorstva ibogati,nije ni vrijeme ni mjesto za takvo sto :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 13 sep 2016, 13:17

Hoce li meni neko od navijaca Slobode objasniti na koji nacin cete vratiti nesto vise od 2,5 miliona KM?

Rikimaru
Kontakt:

Post Postao/la Rikimaru » 13 sep 2016, 13:18

RedEvil je napisao/la:Al kako nije ocito da je Husref pravio ekipu za sebe,Saric,Ahmetovic,Ivetic sve sto je valjalo poslao u Saraj'vo,i sad izmislja razloge odlaska,e svaka cast moj Husrefe,nasukao si ih na tanak led :lol: :lol: :salut:
Ja sam cuo i da Ordaga ide putem Sa. (ne lijepite se)
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 sep 2016, 13:19

Pa i fukare su se ulazivale pitarima, gdje je problem? :hmmmmm:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 sep 2016, 13:20

Thetraphak1921 je napisao/la:Kolika je vama kamata sviju vam? :lol:
Zato oni stalno pišu ono 7%. Aaaaaaa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 sep 2016, 13:20

Nije glup da daje pare bez da se osigura. Jer bi ga tako mogli svi izmanipulisati i izbaciti iz kombinacija i prije ovoga. Moze traziti pare ali ne da unisti Slobodu vec da sabotira ove sto bi ponovo krali iz Slobode.

Nije niko glup da ulozi 2 mil KM npr, a da ga na zasjedanju skupstine par ljudi hostaplera samo izbaci sa mandata tako sto bi izglasali nekog drugog.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 13 sep 2016, 13:21

tuzlak1987 je napisao/la:Nije glup da daje pare bez da se osigura. Jer bi ga tako mogli svi izmanipulisati i izbaciti iz kombinacija i prije ovoga. Moze traziti pare ali ne da unisti Slobodu vec da sabotira ove sto bi ponovo krali iz Slobode.

Nije niko glup da ulozi 2 mil KM npr, a da ga na zasjedanju skupstine par ljudi hostaplera samo izbaci sa mandata tako sto bi izglasali nekog drugog.
7%

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 sep 2016, 13:22

Rikimaru je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Al kako nije ocito da je Husref pravio ekipu za sebe,Saric,Ahmetovic,Ivetic sve sto je valjalo poslao u Saraj'vo,i sad izmislja razloge odlaska,e svaka cast moj Husrefe,nasukao si ih na tanak led :lol: :lol: :salut:
Ja sam cuo i da Ordaga ide putem Sa. (ne lijepite se)
Koji ce nam,neka njega kod njih,nek i oni uzmu milion,ha ya :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Rikimaru
Kontakt:

Post Postao/la Rikimaru » 13 sep 2016, 13:23

Heller je napisao/la:
shzna je napisao/la:Sad im Husref kriv, a to što se ništa ne plaća u klubu već nekoliko mjeseci, to ništa...
To ni za piće nema vode pa si dehidriro? U Slobodi se plaća, u Selji se ne plaća. Pitaj Senada Husća.
Rikimaru je napisao/la:
shzna je napisao/la:Sad im Husref kriv, a to što se ništa ne plaća u klubu već nekoliko mjeseci, to ništa...
Pola slobodankinog tima sinoc bilo na motorijadi na mocvari panonskoj, lesili se uz hitove velikog Seje Sexona.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Je suis Husref!!!
Nismo vaš nivo pa da nam se igrači leše uz Cecu, Janu, Ćanu.
Bolan bolan vidim da si neupucen. Ja ne navijam ni za jedan klub.
Drugo je to sto sam sa bracom iz kluba bio na moto susretu na vasoj panonskoj mocvari i vidio vam igrace kako se leše. :rol: :rol: :rol:
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 13 sep 2016, 13:25

tuzlak1987 je napisao/la:Nije glup da daje pare bez da se osigura. Jer bi ga tako mogli svi izmanipulisati i izbaciti iz kombinacija i prije ovoga. Moze traziti pare ali ne da unisti Slobodu vec da sabotira ove sto bi ponovo krali iz Slobode.

Koliko je 7% na 2,5 miliona?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 sep 2016, 13:27

Thetraphak1921 je napisao/la:

Koliko je 7% na 2,5 miliona?

? :D

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 13 sep 2016, 13:29

Tacan odgovor. Taman vas to ocekuje kada dodje vakat da se ravnaju racuni.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 sep 2016, 13:30

Thetraphak1921 je napisao/la:Tacan odgovor. Taman vas to ocekuje kada dodje vakat da se ravnaju racuni.
Meni bi bilo krivo da se nesto slicno desi Zelji.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 sep 2016, 13:30

Thetraphak1921 je napisao/la:Hoce li meni neko od navijaca Slobode objasniti na koji nacin cete vratiti nesto vise od 2,5 miliona KM?
Necemo,niti ima potrebe da vracamo.
Pozajmice se aktiviraju u slucaju privatizacije i predaje ili prodaje eventualne u bilo kom smislu nekom trecem licu takodjer u slucaju pokusaja gasenja kluba takodjer nece moci jer ce biti pokrenuta tuzba i td.Kako god okrenes nemozes ti to skontat dzaba da ti se objasnjava.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 13 sep 2016, 13:34

tuzlak1987 je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Tacan odgovor. Taman vas to ocekuje kada dodje vakat da se ravnaju racuni.
Cijenio sam ja veliki broj vas, dok niste pokazali pravo lice. Prestani mi moralisati, pamtim ja sve, pa i tvoje postove, izmedju ostalih.
Dobro se sjecam komentara i kada za vode nismo imali, i kada su se obznanili dokumenti o kamatama, i dok smo u ku.rcu rezultatski bili (i sada smo), kada je Zeljeznicar bio pred stecajem. Sjecam se komentara i o Sarajevu, i o nasoj Grbavici, i o pokojnicima, a i tvog zaljenja sto Radovan nije uspio u svom naumu. Jos jednom, prestani meni moralisati, to ovim naivcima supljake prosipaj. Oni ti mozda i povjeruju..
K.urva gasi se !

Zivio @wobly, on kao da nije iz Tuzle. Neka druga dimenzija za vas..

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Lakoste » 13 sep 2016, 13:34

solinas je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Hoce li meni neko od navijaca Slobode objasniti na koji nacin cete vratiti nesto vise od 2,5 miliona KM?
Pozajmice se aktiviraju u slucaju privatizacije i predaje ili prodaje eventualne u bilo kom smislu nekom trecem licu takodjer u slucaju pokusaja gasenja kluba takodjer nece moci jer ce biti pokrenuta tuzba i td.Kako god okrenes nemozes ti to skontat dzaba da ti se objasnjava.
Kako vam ostala lica traze lovu od pozajmica kad nije moguce?

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 sep 2016, 13:37

Zlatna karika? Ma zlatna kar.ina!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 sep 2016, 13:37

Thetraphak1921 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Cijenio sam ja veliki broj vas, dok niste pokazali pravo lice. Prestani mi moralisati, pamtim ja sve, pa i tvoje postove, izmedju ostalih.
Dobro se sjecam komentara i kada za vode nismo imali, i kada su se obznanili dokumenti o kamatama, i dok smo u ku.rcu rezultatski bili (i sada smo), kada je Zeljeznicar bio pred stecajem. Sjecam se komentara i o Sarajevu, i o nasoj Grbavici, i o pokojnicima, a i tvog zaljenja sto Radovan nije uspio u svom naumu. Jos jednom, prestani meni moralisati, to ovim naivcima supljake prosipaj. Oni ti mozda i povjeruju..
K.urva gasi se !

Zivio @wobly, on kao da nije iz Tuzle. Neka druga dimenzija za vas..
Za Violinu i ostale gluposti te aferice su bila zafrkavanja. To su gluposti i sitnice koje su smijesne.

Ovdje se radi o gasenju kluba. To ja nikada nisam nikome pozelio u ovoj ligi.

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 13 sep 2016, 13:39

Lakoste je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Kako vam ostala lica traze lovu od pozajmica kad nije moguce?
Jesili takav prirodno ili se pravis krnjav :shock:
Hajde skontaces valjda...
Ko je napisao da nije moguce....
Hajde procitaj ponovo jedno 10 puta...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 13 sep 2016, 13:40

Aha, dobro. Halal ti bilo ako su u pitanju zafrkancije. Vjerujem ti, takodjer, kada kazes da se radi o gasenju kluba te da to nikad nikome ne bi pozelio.
Jesi li se zafrkavao kada napisa pred sirokim forumskim auditorijem da ti je zao sto nas Radovan nije sve pobio? Da li bi to ikad i ikome pozelio, kad vec gasenje kluba ne bi?

Ima ona pitarska..
Smijali se nasoj muci, sad ste pravi ku.rci !

Krleza, zasto nisi ranije pisao da se radi o pozajmicama? Ti si, ako me pamcenje dobro sluzi, pisao da Azmir voli Slobodu i iz istog razloga joj daje novac.
Nisi objasnio ni meni ni njemu, politicku mi pricu prosipas izbjegavajuci odgovore na vrlo interesantan nacin.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.