Pisi o cinjenicama,o fudbalu,Husrefu,Hazmiru,Slobodi,Saraj'vu,pusti se lektorstva ibogati,nije ni vrijeme ni mjesto za takvo stocarapa je napisao/la:Bolje da se nisi ni rodio kada pravis takve gramaticke i pravopisne greske.Cudimo se zasto nam je drzava u ovakvom stanju i onda vidim nivo tvoje pismenostii.Najgore su nepismene osobe poput tebe koje misle da su pismene i da nesto znaju.RedEvil je napisao/la:Da sam juce umro danas nebih znao,da postoji ovako razmisljanje,pa sto ne postavite tog Sakiba opet,eto vam sansa za nejvece uspjehe,da ponovite,al vama samo federacija moze bit ponavljanje s takvim pamecu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Hoce li meni neko od navijaca Slobode objasniti na koji nacin cete vratiti nesto vise od 2,5 miliona KM?
Ja sam cuo i da Ordaga ide putem Sa. (ne lijepite se)RedEvil je napisao/la:Al kako nije ocito da je Husref pravio ekipu za sebe,Saric,Ahmetovic,Ivetic sve sto je valjalo poslao u Saraj'vo,i sad izmislja razloge odlaska,e svaka cast moj Husrefe,nasukao si ih na tanak led![]()
![]()
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Pa i fukare su se ulazivale pitarima, gdje je problem? 
Zato oni stalno pišu ono 7%. Aaaaaaa.Thetraphak1921 je napisao/la:Kolika je vama kamata sviju vam?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije glup da daje pare bez da se osigura. Jer bi ga tako mogli svi izmanipulisati i izbaciti iz kombinacija i prije ovoga. Moze traziti pare ali ne da unisti Slobodu vec da sabotira ove sto bi ponovo krali iz Slobode.
Nije niko glup da ulozi 2 mil KM npr, a da ga na zasjedanju skupstine par ljudi hostaplera samo izbaci sa mandata tako sto bi izglasali nekog drugog.
Nije niko glup da ulozi 2 mil KM npr, a da ga na zasjedanju skupstine par ljudi hostaplera samo izbaci sa mandata tako sto bi izglasali nekog drugog.
7%tuzlak1987 je napisao/la:Nije glup da daje pare bez da se osigura. Jer bi ga tako mogli svi izmanipulisati i izbaciti iz kombinacija i prije ovoga. Moze traziti pare ali ne da unisti Slobodu vec da sabotira ove sto bi ponovo krali iz Slobode.
Koji ce nam,neka njega kod njih,nek i oni uzmu milion,ha yaRikimaru je napisao/la:Ja sam cuo i da Ordaga ide putem Sa. (ne lijepite se)RedEvil je napisao/la:Al kako nije ocito da je Husref pravio ekipu za sebe,Saric,Ahmetovic,Ivetic sve sto je valjalo poslao u Saraj'vo,i sad izmislja razloge odlaska,e svaka cast moj Husrefe,nasukao si ih na tanak led![]()
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Bolan bolan vidim da si neupucen. Ja ne navijam ni za jedan klub.Heller je napisao/la:To ni za piće nema vode pa si dehidriro? U Slobodi se plaća, u Selji se ne plaća. Pitaj Senada Husća.shzna je napisao/la:Sad im Husref kriv, a to što se ništa ne plaća u klubu već nekoliko mjeseci, to ništa...
Nismo vaš nivo pa da nam se igrači leše uz Cecu, Janu, Ćanu.Rikimaru je napisao/la:Pola slobodankinog tima sinoc bilo na motorijadi na mocvari panonskoj, lesili se uz hitove velikog Seje Sexona.shzna je napisao/la:Sad im Husref kriv, a to što se ništa ne plaća u klubu već nekoliko mjeseci, to ništa...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je suis Husref!!!
Drugo je to sto sam sa bracom iz kluba bio na moto susretu na vasoj panonskoj mocvari i vidio vam igrace kako se leše.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We're so fucked up
Oh god we're so alone
We're so fucked up
Oh god we're so alone
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Koliko je 7% na 2,5 miliona?tuzlak1987 je napisao/la:Nije glup da daje pare bez da se osigura. Jer bi ga tako mogli svi izmanipulisati i izbaciti iz kombinacija i prije ovoga. Moze traziti pare ali ne da unisti Slobodu vec da sabotira ove sto bi ponovo krali iz Slobode.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:Koliko je 7% na 2,5 miliona?tuzlak1987 je napisao/la:Nije glup da daje pare bez da se osigura. Jer bi ga tako mogli svi izmanipulisati i izbaciti iz kombinacija i prije ovoga. Moze traziti pare ali ne da unisti Slobodu vec da sabotira ove sto bi ponovo krali iz Slobode.
?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tacan odgovor. Taman vas to ocekuje kada dodje vakat da se ravnaju racuni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni bi bilo krivo da se nesto slicno desi Zelji.Thetraphak1921 je napisao/la:Tacan odgovor. Taman vas to ocekuje kada dodje vakat da se ravnaju racuni.
Necemo,niti ima potrebe da vracamo.Thetraphak1921 je napisao/la:Hoce li meni neko od navijaca Slobode objasniti na koji nacin cete vratiti nesto vise od 2,5 miliona KM?
Pozajmice se aktiviraju u slucaju privatizacije i predaje ili prodaje eventualne u bilo kom smislu nekom trecem licu takodjer u slucaju pokusaja gasenja kluba takodjer nece moci jer ce biti pokrenuta tuzba i td.Kako god okrenes nemozes ti to skontat dzaba da ti se objasnjava.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cijenio sam ja veliki broj vas, dok niste pokazali pravo lice. Prestani mi moralisati, pamtim ja sve, pa i tvoje postove, izmedju ostalih.tuzlak1987 je napisao/la:Meni bi bilo krivo da se nesto slicno desi Zelji.Thetraphak1921 je napisao/la:Tacan odgovor. Taman vas to ocekuje kada dodje vakat da se ravnaju racuni.
Dobro se sjecam komentara i kada za vode nismo imali, i kada su se obznanili dokumenti o kamatama, i dok smo u ku.rcu rezultatski bili (i sada smo), kada je Zeljeznicar bio pred stecajem. Sjecam se komentara i o Sarajevu, i o nasoj Grbavici, i o pokojnicima, a i tvog zaljenja sto Radovan nije uspio u svom naumu. Jos jednom, prestani meni moralisati, to ovim naivcima supljake prosipaj. Oni ti mozda i povjeruju..
K.urva gasi se !
Zivio @wobly, on kao da nije iz Tuzle. Neka druga dimenzija za vas..
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kako vam ostala lica traze lovu od pozajmica kad nije moguce?solinas je napisao/la:Necemo,niti ima potrebe da vracamo.Thetraphak1921 je napisao/la:Hoce li meni neko od navijaca Slobode objasniti na koji nacin cete vratiti nesto vise od 2,5 miliona KM?
Pozajmice se aktiviraju u slucaju privatizacije i predaje ili prodaje eventualne u bilo kom smislu nekom trecem licu takodjer u slucaju pokusaja gasenja kluba takodjer nece moci jer ce biti pokrenuta tuzba i td.Kako god okrenes nemozes ti to skontat dzaba da ti se objasnjava.
Zlatna karika? Ma zlatna kar.ina!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za Violinu i ostale gluposti te aferice su bila zafrkavanja. To su gluposti i sitnice koje su smijesne.Thetraphak1921 je napisao/la:Cijenio sam ja veliki broj vas, dok niste pokazali pravo lice. Prestani mi moralisati, pamtim ja sve, pa i tvoje postove, izmedju ostalih.tuzlak1987 je napisao/la:Meni bi bilo krivo da se nesto slicno desi Zelji.Thetraphak1921 je napisao/la:Tacan odgovor. Taman vas to ocekuje kada dodje vakat da se ravnaju racuni.
Dobro se sjecam komentara i kada za vode nismo imali, i kada su se obznanili dokumenti o kamatama, i dok smo u ku.rcu rezultatski bili (i sada smo), kada je Zeljeznicar bio pred stecajem. Sjecam se komentara i o Sarajevu, i o nasoj Grbavici, i o pokojnicima, a i tvog zaljenja sto Radovan nije uspio u svom naumu. Jos jednom, prestani meni moralisati, to ovim naivcima supljake prosipaj. Oni ti mozda i povjeruju..
K.urva gasi se !
Zivio @wobly, on kao da nije iz Tuzle. Neka druga dimenzija za vas..
Ovdje se radi o gasenju kluba. To ja nikada nisam nikome pozelio u ovoj ligi.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jesili takav prirodno ili se pravis krnjavLakoste je napisao/la:Kako vam ostala lica traze lovu od pozajmica kad nije moguce?solinas je napisao/la:Necemo,niti ima potrebe da vracamo.Thetraphak1921 je napisao/la:Hoce li meni neko od navijaca Slobode objasniti na koji nacin cete vratiti nesto vise od 2,5 miliona KM?
Hajde skontaces valjda...
Ko je napisao da nije moguce....
Hajde procitaj ponovo jedno 10 puta...
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Aha, dobro. Halal ti bilo ako su u pitanju zafrkancije. Vjerujem ti, takodjer, kada kazes da se radi o gasenju kluba te da to nikad nikome ne bi pozelio.
Jesi li se zafrkavao kada napisa pred sirokim forumskim auditorijem da ti je zao sto nas Radovan nije sve pobio? Da li bi to ikad i ikome pozelio, kad vec gasenje kluba ne bi?
Ima ona pitarska..
Smijali se nasoj muci, sad ste pravi ku.rci !
Krleza, zasto nisi ranije pisao da se radi o pozajmicama? Ti si, ako me pamcenje dobro sluzi, pisao da Azmir voli Slobodu i iz istog razloga joj daje novac.
Nisi objasnio ni meni ni njemu, politicku mi pricu prosipas izbjegavajuci odgovore na vrlo interesantan nacin.
Jesi li se zafrkavao kada napisa pred sirokim forumskim auditorijem da ti je zao sto nas Radovan nije sve pobio? Da li bi to ikad i ikome pozelio, kad vec gasenje kluba ne bi?
Ima ona pitarska..
Smijali se nasoj muci, sad ste pravi ku.rci !
Krleza, zasto nisi ranije pisao da se radi o pozajmicama? Ti si, ako me pamcenje dobro sluzi, pisao da Azmir voli Slobodu i iz istog razloga joj daje novac.
Nisi objasnio ni meni ni njemu, politicku mi pricu prosipas izbjegavajuci odgovore na vrlo interesantan nacin.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.