English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Golcina Brune
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evansu ponistise gol ali ne mogase i asist.
Ovo hvatanje za vrat od strane rodrija je za 5 tekmi minimalno. Bezobrazluk epskih razmjera.
Ovo hvatanje za vrat od strane rodrija je za 5 tekmi minimalno. Bezobrazluk epskih razmjera.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Šta je ovo s Junajtedom, na kontre i protiv Barnlija, svašta.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Emir kaze 2
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Rodri **** spansko.
Onana zvijer.
Onana zvijer.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uvijek racunati na Rashofrda da donese pogresnu odluku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakav catenaccio Uniteda ybt, ko da su oni usli iz Cshipa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kao sto sam i rekao spletom sretnih/spretnih okolnosti dobise utakmicu,sreca pa s druge strane Burnly ljudi nemaju kvalitetnog igraca u rosteru sve goli prosjek.Utd los ,losiji najlosiji ,ql bolje i ne moze kad skontas s čim oni krecu u izgradnju napada
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Za početak dopuštene samo jedna ili dvije prilike protivniku sa ovom odbranom i vezom. Dobar napredak za ovu utakmicu konkretno. Čovjek nije imao šta, osim da utegne, podigne energiju i zabije iz nekakve prilike, kao noćas. Da je Rashford prošlosezonski mogli smo ih iskontrirati i dobiti sa više razlike. Trebaju nam pod hitno igrači nazad. Bekova skoro da nemamo, Varane, Lisandro, Mount, Amrabat. Svi su sad potrebni. Pobjeda je bitna da se bilo kako atmosfera popravi. Jbg.
Normalno da Burnley nece kreirati sanse kad parkiras 15 igraca u 10 metara, nemaju oni taj individualni kvalitet.Poligon10 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:04Za početak dopuštene samo jedna ili dvije prilike protivniku sa ovom odbranom i vezom. Dobar napredak za ovu utakmicu konkretno. Čovjek nije imao šta, osim da utegne, podigne energiju i zabije iz nekakve prilike, kao noćas. Da je Rashford prošlosezonski mogli smo ih iskontrirati i dobiti sa više razlike. Trebaju nam pod hitno igrači nazad. Bekova skoro da nemamo, Varane, Lisandro, Mount, Amrabat. Svi su sad potrebni. Pobjeda je bitna da se bilo kako atmosfera popravi. Jbg.
4 boda više od bivšeg svjetskog i evropskog prvaka. Jesmo sile. 

@harden
Vise sam misljenja da Kompany forsira s tom od nazad pas igrom.
Mada za ovaj nivo, realno nema igrace i kvalitet.
Unitedu jako bitna pobjeda za psihu.
Vise sam misljenja da Kompany forsira s tom od nazad pas igrom.
Mada za ovaj nivo, realno nema igrace i kvalitet.
Unitedu jako bitna pobjeda za psihu.
Forrest i Wolvesi su to uradili. U jednoj smo primili 2 gola, u drugoj smo trebali primiti barem 2, pa smo se izvukli. Noćas je bilo gostovanje koje je za nas uvijek nezgodno, a nismo toliko plivali. Jbg, to je napredak sad za sad.harden je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:07Normalno da Burnley nece kreirati sanse kad parkiras 15 igraca u 10 metara, nemaju oni taj individualni kvalitet.Poligon10 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:04Za početak dopuštene samo jedna ili dvije prilike protivniku sa ovom odbranom i vezom. Dobar napredak za ovu utakmicu konkretno. Čovjek nije imao šta, osim da utegne, podigne energiju i zabije iz nekakve prilike, kao noćas. Da je Rashford prošlosezonski mogli smo ih iskontrirati i dobiti sa više razlike. Trebaju nam pod hitno igrači nazad. Bekova skoro da nemamo, Varane, Lisandro, Mount, Amrabat. Svi su sad potrebni. Pobjeda je bitna da se bilo kako atmosfera popravi. Jbg.

Ma viska klubova ima premier liga, kao i vecina evropskih liga uostalom, al eto njih najvise pratim, al ove danasnje tekme su osim prvog poluvremena cityja cisti 100% antifudbal.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Burnley igra stvarno dobro, Kompany će biti odličan trener, al džaba kad nemaju individualno kvaliteta. Igrači dođu u šansu, u zadnju trećinu, i kad treba završiti akciju nekim pasom, šutem, tu se gasi sve. Nije ih ni raspored doduše mazio, igrali su sve teške tekme do sada. Vidjet ćemo s ovim konkurentima za opstanak kako će to biti.
Sreća za njih pa su Luton i Šefild sigurni putnici u championship, a oni bi morali biti bolji od Evertona i Wolvesa ako ništa, taman za opstanak.
Sreća za njih pa su Luton i Šefild sigurni putnici u championship, a oni bi morali biti bolji od Evertona i Wolvesa ako ništa, taman za opstanak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kompany je potpisao nekih 15-20 igraca. Ici ce on prema sredini tabele uskoro samo dok to malo podmaže.
4-IN-A-ROW
Imal dan da ne napises ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.