Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ako bi dosao Suarez to je opet onda jedan igrac koji dobro zna driblati, a jos je bar tri puta kvalitetniji od Gervinha koji je mogao biti kao Suarez da je imao u glavi vise stabilnosti. ALi to sad spada sta bi bilo kad bi bilo. Sa Suarezom ne vidim potrebu za tim Bernardom. Ali od viska glava ne boli, a i dobili bi u rotaciji jos neku opciju.
Medjutim, opet fali taj defanzivni vezni, ako nista za rotacije i stoper isto za rotacije.
Medjutim, opet fali taj defanzivni vezni, ako nista za rotacije i stoper isto za rotacije.
Celik!3,2,2.
- BritishCore
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... is-loyalty
Jao jao. Sto mi je ova priča poznata. :kafica:
Jao jao. Sto mi je ova priča poznata. :kafica:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sada mirno pratiti sagu oko gospodina Luisa 

Redsi odbili 40 miliona, 50 ne bi!
Fudbaleru Liverpula Luisu Suarezu biće dozvoljeno da pregovara sa Arsenalom, ali u klubu sa Enfilda nemaju nameru da prodaju tog napadača za manje od 50 miliona funti.
Liverpul je odbio ponudu Arsenala od 40 miliona i jednu funtu, ali sada je urugvajskom fudbaleru saopšteno da može da razgovara sa klubom iz Londona.
Međutim, kako piše Bi-bi-si, Liverpul neće prodati Suareza dok ne bude zadovoljan ponudom.
Trener kluba sa Enfilda Brendan Rodžers rekao je ranije da nema novosti u vezi sa Suarezom.
"Nekoliko puta sam razgovarao sa Suarezom i zaista nemam šta novo da prijavim. On je okružen spekulacijama, ali radi sa ekipom. I dalje je igrač Liverpula", rekao je Rodžers nakon prijateljske utakmice koju je Liverpul odigrao protiv ekipe Melburn Viktori u Melburnu.
Suerez je u igru ušao u 78. minutu a prema izrazima lica koji su se dali videti nije uživao noseći dres Liverpula koji je trijumfovao sa 2:0 pred oko 95.000 gledalaca.
Fudbaleru Liverpula Luisu Suarezu biće dozvoljeno da pregovara sa Arsenalom, ali u klubu sa Enfilda nemaju nameru da prodaju tog napadača za manje od 50 miliona funti.
Liverpul je odbio ponudu Arsenala od 40 miliona i jednu funtu, ali sada je urugvajskom fudbaleru saopšteno da može da razgovara sa klubom iz Londona.
Međutim, kako piše Bi-bi-si, Liverpul neće prodati Suareza dok ne bude zadovoljan ponudom.
Trener kluba sa Enfilda Brendan Rodžers rekao je ranije da nema novosti u vezi sa Suarezom.
"Nekoliko puta sam razgovarao sa Suarezom i zaista nemam šta novo da prijavim. On je okružen spekulacijama, ali radi sa ekipom. I dalje je igrač Liverpula", rekao je Rodžers nakon prijateljske utakmice koju je Liverpul odigrao protiv ekipe Melburn Viktori u Melburnu.
Suerez je u igru ušao u 78. minutu a prema izrazima lica koji su se dali videti nije uživao noseći dres Liverpula koji je trijumfovao sa 2:0 pred oko 95.000 gledalaca.
Zar vi niste doveli Higuaina . 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vi stvarno ne kontate. Svaki navijač Liverpoola zna da Suarez neće igrati naredne sezone u Liverpoolu, ali isto svaki navijač Liverpoola zna da on neće otići iz Liverpoola za manje od 50 miliona funti. To je čak i vlasnik Liverpoola rekao. Zato se uozbiljite i pošaljite pravu ponudu prije nego se ozvaniči transfer Higuaina u Napoli i dobićete ga. Ovako, ode on u Real.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Marsal
- Kontakt:
Jesmo.harry_90 je napisao/la:Zar vi niste doveli Higuaina .
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovaj Rogers je prava plačipichka.
Prvo tvrdi da nema teorije da napusti klub.
Drugo gleda kako neki plaćaju igrače pa ovaj tako to cijeni i to je velik.kiks.
On se ugleda ma PSG koji.novčanicama briše guz..
Treće priča kako treba preko 60 m jer je Suarez mašina ako je Cavani 63.
Cetvrto kad prigusti i kad se Suarezu ide onda pizdi i ucjenjuje igrača, cuj duguje to navijačima, nije ni 4ggodine kako treba a da nešto duguje.
Sad će Rogers moliti Suareza da.ostane a ako naša uprava bude pametna odma dati 45 m £ i eto igrača.
Higuain je Napolijev tako da moramo požuriti.
Prvo tvrdi da nema teorije da napusti klub.
Drugo gleda kako neki plaćaju igrače pa ovaj tako to cijeni i to je velik.kiks.
On se ugleda ma PSG koji.novčanicama briše guz..
Treće priča kako treba preko 60 m jer je Suarez mašina ako je Cavani 63.
Cetvrto kad prigusti i kad se Suarezu ide onda pizdi i ucjenjuje igrača, cuj duguje to navijačima, nije ni 4ggodine kako treba a da nešto duguje.
Sad će Rogers moliti Suareza da.ostane a ako naša uprava bude pametna odma dati 45 m £ i eto igrača.
Higuain je Napolijev tako da moramo požuriti.
Mislim da ce Real krenuti u Englesku ali po koga? Bale ili Suarez?
Higuain i oficijelno prodat Napoliju za 37+ miliona (37 + 3 bonusa).
Higuain i oficijelno prodat Napoliju za 37+ miliona (37 + 3 bonusa).
- Rockefeller
- Kontakt:
Ono što evo 100 dana pokušavam da napišem ovde i nevjerovatno smaknem sa uma čim kliknem na login, J.Meade potpisao za Swansea. Vidjećemo šta će biti, prva postava ili rezerve. I sam ne znam.
Arsenal srušio rekord. Otpustio ili prodao do sada čak 20 igrača. Vlastiti rekord, mislim. Ne znam ko drži u ligi.

I nastavlja se... U pripremi je transfer Gervinha. Tu su još Park, Bendtner i Chamakh. Ta trojca će 100% otići, samo ne znam još prekid ugovora, posudba ili prodaja.
PS. Zvjezdica (Coquelin i Djuro) znači posudba.
Arsenal srušio rekord. Otpustio ili prodao do sada čak 20 igrača. Vlastiti rekord, mislim. Ne znam ko drži u ligi.

I nastavlja se... U pripremi je transfer Gervinha. Tu su još Park, Bendtner i Chamakh. Ta trojca će 100% otići, samo ne znam još prekid ugovora, posudba ili prodaja.
PS. Zvjezdica (Coquelin i Djuro) znači posudba.
Arsenal close to deal for Matthias Ginter of SC Freiburg
[youtube][/youtube]
daj ga sljedece sezone Wengeru
daj ga sljedece sezone Wengeru
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ma samo Bernard
, ocekujem da ce veceras pokazati svoju klasu u finalu. To ne treba propustiti 
Dolazim u miru.
Mislim da je ovo što je @Rockfeller postavio, te ambicije da se dovode igrači poput Suareza ili Rooneya, pokazuje da se u Arsenalu mnogo ozbiljnije radi ovo ljeto.Kako stvari stoje, neće ni prodati nekog od ključnih igrača, kao što su znali u bliskoj prošlosti, što je također veliki plus.
Ali u isto vrijeme, konkurencija djeluje izuzetno jaka, tako da bih rekao da se Wenger kasno sjetio.Čak i ako dođe Suarez, teško da će Arsenal moći da se bori za titulu, jako teško.Ipak su United, City i Chelsea još uvijek dosta ispred, a vjerujem da je to jasno i većini Topnika na ovoj temi.
Mislim da je ovo što je @Rockfeller postavio, te ambicije da se dovode igrači poput Suareza ili Rooneya, pokazuje da se u Arsenalu mnogo ozbiljnije radi ovo ljeto.Kako stvari stoje, neće ni prodati nekog od ključnih igrača, kao što su znali u bliskoj prošlosti, što je također veliki plus.
Ali u isto vrijeme, konkurencija djeluje izuzetno jaka, tako da bih rekao da se Wenger kasno sjetio.Čak i ako dođe Suarez, teško da će Arsenal moći da se bori za titulu, jako teško.Ipak su United, City i Chelsea još uvijek dosta ispred, a vjerujem da je to jasno i većini Topnika na ovoj temi.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Jeste ali lopta je okrugla i sve je moguce... Ono sto je najvaznije od svega jeste da Arsenal odigra kako je igrao drugi dio sezone. Da se utakmice i kada ne ide dobijaju, sto manje prosutih bodova.Shanks je napisao/la:Dolazim u miru.
Nesto mislim, ne bi me iznenadilo kada bi Arsenal iskesio i tih 50 miliona za Sukija. Wenger je ocigledno zagrizao za njega i mozda ce nam on biti i jedino (izizev Sonoga) pojacanje ovog ljeta? Ako se bolje gleda vise nam i ne treba... Svi su tu od prosle godine, iskusniji, uigraniji. Rijesili smo se dosta one bjede tako da bi na njihovo mjesto mogao uskociti neko od omladinaca po potrebi... Takodje ove godine ocekivati mnogo,mnogo bolje partije od Ramseya,Jankinsona,OXa i nadam se zdravog Wilshere i Gibbsa pa to je ko nova pojacanja! Suarez bi donio novu dimenziju u kreativnosti i napadu i Wengi bi ga mogao koristiti i na krilu,spicu,poluspicu... Tako da stvarno mislim da bi on samo mogao doci za skoro cio nas budzet za ovo ljeto... Mozda tu jos dodati i onoga klinca iz Frajburga i Cesara ali oni ne bi presli preko 10 miliona...
PS: Dali sutra igramo?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Kakva su vremena došla mora se naglašavati kako nećeš da zayebaješ ili trolaš. 
Edit: Da, sutra Arsenal igra. Ne u ovom danu što sviće nego sutra.
Edit: Da, sutra Arsenal igra. Ne u ovom danu što sviće nego sutra.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti da ovaj Arsenal se stvarao dugi niz godina. Koliko god bio minus sto su odlazili najbolji sve ostalo je isto. To se ne moze kupiti za bilo koji novac. City je doveo cetiri nova igraca i koliko god da je to dobro to se mora uigrati. Kada dodas i ove prethodne godine to ce biti veliki problem. Jos je tu i novi trener.Shanks je napisao/la:Dolazim u miru.
United bez Fergusona ne moze nikada biti kao sto je bio sa njim. To je moje misljenje i vidjeti cemo sta ce biti na kraju sezone. I Unitedu treba jako pojacanje u sredini to svi znaju. Moyes je dobar trener ali ne vjerujem da moze da odbrani titulu u svojoj prvoj sezoni.
Chelsea je po meni glavni favorit za titulu sa Mourinhom. I Mourinhu fali napadac tipa Drogbe jer kod njega igra mnogo zavisi od napadaca. A trenutno u Chelseau nema toliko kvalitetnog napadaca. Ne kazem da Mourinho to ne moze napraviti od Torresa ili Dembe ali trenutno takvog nema.
Najveca prednost ovog Arsenala u odnosu na ostale je Wenger i ono sto je stvorio od kluba. Wenger zna da stvori nepobjedive sto je vec dokazao. U prethodnim godinama Arsenal nije imao sirinu i nije bilo trofeja. Dolaskom Suareza i jos dva odlicna pojacanja Arsenal ce itekako biti u trci za trofeje. Moje zelje su Suarez, Bernard i eventualno golman, stoper ili zadnji vezni.
Mnogo je to... Dolaskom Suareza nebi ostalo para za Bernarda i to sve sto si nabrojao... Ako Bernard dodje onda nis od Sukija... Treba biti malo realan jbga.
Od zadnjeg veznog nista i to bi svima do sada trebalo biti jasno da tu gledamo iduce sezone ponovo Artetu na Pajinu veliku radost
mozda i Zidana Welskog... Cak mislim da ni od golmana nece biti nista. Ocigledno Wenger vjeruje Voji i Fabijanskom? Treca opcija ce biti sigurno onaj Martinez...
Po meni ako stvarno dadnu sve od sebe za Sukija ostaje samo toliko da se doda za 4tog stopera vjerovatno nekog mladog, perspektivnog, jeftinog kome ne smeta da bude tek cetvrta opcija ali koji preti da pomrsi racune i onom prvom stoperskom paru. Ovaj mali iz Frajburga idealan za to...
Da igramo tek u petak! Ja sve bio u tripu da je ovo do sada bio cetvrtak
Od zadnjeg veznog nista i to bi svima do sada trebalo biti jasno da tu gledamo iduce sezone ponovo Artetu na Pajinu veliku radost
Po meni ako stvarno dadnu sve od sebe za Sukija ostaje samo toliko da se doda za 4tog stopera vjerovatno nekog mladog, perspektivnog, jeftinog kome ne smeta da bude tek cetvrta opcija ali koji preti da pomrsi racune i onom prvom stoperskom paru. Ovaj mali iz Frajburga idealan za to...
Da igramo tek u petak! Ja sve bio u tripu da je ovo do sada bio cetvrtak
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- BritishCore
- Kontakt:
Nema tu puno kalkulacija, ako se Real umijesa u situaciju sa Suarezom, on je njihov.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.