BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Otkud danas ovoliko ljudi zaluta na ovu temu.
Evo Dejana ga moli da izdrzi. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Re: RE: Re: BiH tenis
Pa zafrkavam se?arelinho je napisao/la:Pa da se razumiješ u tenis znao bi da mu ona ne smije ništa odgovoriti kada on komentariše poen.StevieG8 je napisao/la:Mene zanima sta njemu strucnjak za tenis Dejana moze reci kad joj se obrati tako. Polako Damiree, hajdee mozes ti too, smiri seeeeeeee ajde sad za meneeeeVGS je napisao/la:Ne pamtim mec sa ovoliko neforsiranih, Damir ima otprilike 5 po gemu a Fognini nesto manje. Mora prestati komentarisati svaki poen sa Dejanom.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 24 sep 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svaki put gledam u nadi da ce biti nesto drugacije.I svaki put dignem ruke nakon 15 minuta-nepopravljiv je. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Fabio vuče manju povredu koljena, kretanje mu nije na nivou uopšte, valjda Damir uspije brzo uhvatiti ritam sa osnovne
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne znam kako se samo sjetite komentarisat kad ne igra dobro, i većinom u veoma bitnim mečevima
Za ove što očekuju da pršte winneri sa svih strana, predlažem da ponekad pogledaju mečeve Damira i Fogninia, možda im bude jasno
Za ove što očekuju da pršte winneri sa svih strana, predlažem da ponekad pogledaju mečeve Damira i Fogninia, možda im bude jasno
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Zasto ides do finala i pocnes kukat da ne mozes ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hvala ti punoTshabalala je napisao/la:Prvo otvori Ace player pa onda idi na ovaj link sto cu ti postaviti i krenuce ti automatski .
http://livetv.sx/rs/eventinfo/569243_at ... 0|101|4|rs
-
Tshabalala
- Kontakt:
Fabio bas u trenucima izgleda nonsalantno, kao da ne smije naglo napraviti sprint ili pokret naprijed. I ovo sto vodi, vodi zato sto mu je Damir sve dao.bodi123 je napisao/la:Fabio vuče manju povredu koljena, kretanje mu nije na nivou uopšte, valjda Damir uspije brzo uhvatiti ritam sa osnovne
Re: RE: Re: BiH tenis
Nikako nije ušao u ritam, a obojici kvalitet tenisa danas je odron.bodi123 je napisao/la:Fabio vuče manju povredu koljena, kretanje mu nije na nivou uopšte, valjda Damir uspije brzo uhvatiti ritam sa osnovne
Damir puno grijesi, jako puno. Samo malo da pocne igrati, dobio bi. Za nadati se da ce se malo trznuti
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Evo i komentator na ES kaze da ima jedinstvenu priliku da uzme turnir protiv povrijedjenog igraca i on se ponasa ovako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dosad je napravio kamion neforsiranih gresaka. Ako se sto prije ne dozove, hladno ce ga Fonjini uzeti, bez obzira sto je i on daleko od nekog zavidnog nivoa igre.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
da se vise fokusira na mec,a ne na komentarisanje sa djevojkom i mahanjem rukama mozda bi nesto i napravio..ovako slabo skroz.. i ja jos uzeo da ga gledam,a nije mu dugo trebalo da pocne mahat rukama i govoriti da ne moze vise..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
gigglessmoke
- Kontakt:
BiH tenis
Kakav lob jebote. Haha
- NoName
- Kontakt:
Evo Damir zna i rezultat, 6:3 6:1
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kakav katastrofalan Damirov set......Čini mi se da je imao minimalno 30 UE.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
9 vinera i 2148 neforsirane greške na meču.
Malo ga koči jer je finale i zato je još više nervozan. Da hoće probiti tu barijeru, već bi drugi put bilo lakše, siguran sam.
Ajmooo Dzumiiiiiiii
Ajmooo Dzumiiiiiiii
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"Ne mogu, ne mogu, ne mogu...", pa predaj onda yebo ga ti...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.