na sportskom planu ...bem i zelju i sarajevo..malo vise sarajevo, zeljovci znaju imat mjere..
nema tu neke ljubavi niti ce je i biti i ok...
dok pricamo o klubovima,sportu i tako to.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Sta imam pisati kada imas intervju gdje covjek objasnjava na kom principu klub funkcionise,lako se nadje na youtube.Thetraphak1921 je napisao/la:Aha, dobro. Halal ti bilo ako su u pitanju zafrkancije. Vjerujem ti, takodjer, kada kazes da se radi o gasenju kluba te da to nikad nikome ne bi pozelio.
Jesi li se zafrkavao kada napisa pred sirokim forumskim auditorijem da ti je zao sto nas Radovan nije sve pobio? Da li bi to ikad i ikome pozelio, kad vec gasenje kluba ne bi?
Ima ona pitarska..
Smijali se nasoj muci, sad ste pravi ku.rci !
Krleza, zasto nisi ranije pisao da se radi o pozajmicama? Ti si, ako me pamcenje dobro sluzi, pisao da Azmir voli Slobodu i iz istog razloga joj daje novac.
Pa zar nije smijesno da vam covjek udari kamatu.Thetraphak1921 je napisao/la:Zasto si onda nas ismijavao za pozajmice? Ne shvatam.
husrefe husrefe pocerujes covjeka a radovo se ko djecak...Opet, svjestan sam i da danas ljudi baš i nemaju strpljenja i da ću možda večeras dobiti otkaz, možda me otjeraju nakon tri hefte, ali ja tako mislim i radim. S druge strane, ako ne bude išlo, ako osjetim da ne mogu pomoći, dati ekipi i klubu ono najbolje, prvi ću doći i pružiti ruku čelnicima i rastati se bez obzira na ugovor. Ne želim biti smetnja FK Sarajevo – govori Janjoš.
Kamata je zakonski propisana.solinas je napisao/la:Pa zar nije smijesno da vam covjek udari kamatu.Thetraphak1921 je napisao/la:Zasto si onda nas ismijavao za pozajmice? Ne shvatam.
Azmir ce aktivirati pozajmice ako pokusaju prodati ili privatizovat klub,ili ga ugasiti.
Imas video gdje covjek kaze na skupstini da dokle god je klub gradski nece tuziti niti traziti novac.
Ako bude privatizacije naravno aktivira pozajmice i najvjerovatnije preuzima klub.
Ako ima namjeru da privatizuje neka to radi. Bar cemo biti u PL i imati sta pratiti i radovati se. Ako nece onda neka prca sa tim pozajmicama bilo koga ko dodje nakon njega.jurisicduska je napisao/la:Nisu mu dužni 2,5 nego preko 5 miliona KM. To će mu omogućiti preuzimanje kluba u slučaju privatizacije i puno upravljanje imovinom Slobode koja će biti ako se vrati stadion u klupsko vlasništvo puno veća od tog što je on dao. Iznos od preko 5 miliona KM nije slučajan i on je od početka njegovog bitisanja u Tuzli cilj, da se kroz pozajmice upumpa toliko novca da u slučaju njegovog odlaska Sloboda ne može ništa biti više.
Od dugova proizvođačima opreme, restoranima, hotelima, bivšim uposlenicima, sadašnjim, bivšim igračima i trenerima, državi, nekim firmama, sve je to Azmir uredno pisao ko pozajmice i taj iznos sa današnjim danom je garantovano veći od 5 miliona. Nije Azmir glup ako je seljak. On marke svoje neće halaliti, naplatit će im na kraju gorivo koje je potrošio kad krene na gostovanje. Sve to ina pravo.
vama vase a nama nase.najpostenije.Thetraphak1921 je napisao/la:Mi smo bar te dugove rijesili, a prema PU redovno isplacujemo. Ne organizujemo bilo kakve donatorske veceri gdje ga glabamo onima sa dubokim dzepom, kako bi na taj nacin izvukli cifru za isplatu mjesecne rate. Takodjer, nemamo covjeka koji se busa u prsa jer je klubu POSUDIO 2,5 miliona KM, a svako dva mjeseca postavlja ultimatume i odlazi. Hvala Onom gore da nemamo..
Jos jednom da se na forumu zahvalim svim ljudima koji su Zelji posudili novac kada nam je najvise trebao. Nadam se da do toga vise nece morati doci, a i ako dodje, neka ta cifra ne dostigne onu koju FK Sloboda duguje Azmiru Husicu. Tek bih tada znao da smo dotakli dno..
Aha.aleksandar_veliki je napisao/la:Sta sam propustio. Azmir definitivno napustio Slobodu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.