RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

josipmusa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 18:59

zasluzeni vodi olimpik, oglecevac

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 19:22

ja rahatluka kad znas nakon prvog kola da ces gledat ekipu u drugoj ligi naredne 2 godine :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

fala nas Simeone, ustedio si mi godinu sekirancije, a nek ti najbolji igrac truhne na beku yebavo te tatar u zvalje. Ocekujem iduce kolo Abdbihodzica u spicu jer samo njemu nije promjenio prirodnu poziciju

aferim trenercino ! nadmdrio te sarajevski neznalica ( kako g a od milja zovu u mostaru )

Sve cestitke olimpiku i sretno u borbi za premijer ligu, mi s e okrenecemo borbi za opstanak

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 avg 2017, 19:24

josipmusa je napisao/la:ja rahatluka kad znas nakon prvog kola da ces gledat ekipu u drugoj ligi naredne 2 godine :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

fala nas Simeone, ustedio si mi godinu sekirancije, a nek ti najbolji igrac truhne na beku yebavo te tatar u zvalje. Ocekujem iduce kolo Abdbihodzica u spicu jer samo njemu nije promjenio prirodnu poziciju

aferim trenercino ! nadmdrio te sarajevski neznalica ( kako g a od milja zovu u mostaru )

Sve cestitke olimpiku i sretno u borbi za premijer ligu, mi s e okrenecemo borbi za opstanak
Hvala na čestitkama. :thumbup:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 avg 2017, 19:26

E volio sam sam da se vratite , al sa ovom ekipom pored Sloge , Olimpika pa i Bosne Rudara Zvjezde tesko
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 avg 2017, 19:31

Previse ste bili euforicni ali nije tragedija izgubit od Olimpika.
Realno igracki vi niste ni medu 5 ekipa u ligi i to trebate prihvatiti. Ovo govorim dobronamjerno jer sam neke od tih igraca imao priliku gledati kod nas(Zvonu, Kuduza, Dolju). Sve je to drugovi moji limitirano.Bice te zlatna sredina i to je to. Jos ako se uzme u obzir vasa prica da hocete na postenje. Tako necete uc ni za 2-3 sezone. Upamtite sta vam kazem ova godina je rezervisana za Olimpik. Sisoje nece lako odustat pa ce uc iduce tako da vas nema nigdje.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 05 avg 2017, 20:24

josipmusa je napisao/la:ja rahatluka kad znas nakon prvog kola da ces gledat ekipu u drugoj ligi naredne 2 godine :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ovo je Ibrin poraz 100%,nazalost kao sto sam i pretpostavio,nema promjene na bolje u odnosu na proslu sezonu.Panesso-u je promijenio 6 pozicija otkad je stigao u klub,ili nek skonta gdje treba da igra ili neka ga ne stavlja nikako u prvih 11.Cosic odlican i on ovakvog igraca gusi na beku,stvarno neshvatljivo .Tatar okretan i spreman kao da mu je 40-ta godina.Ovaj Vasic daje lopti prvom do sebe,kao da je termin u pitanju,mogu i ja to.Doljancic(Ma hajte molim vas :lol: ),Klaric :lol: ,Brandao los,
Isic nula(kuku nama bez Zvonica).
Mujezinovic,Zvonic,Abdihodzic i Memic zasluzuju prolaznu ocjenu
Malo se Ibro preispitaj u vezi prvih 11 koje si danas ubacio,kao i strategije koja nema veze s vezom i na kraju krajeva pojacanja koja si doveo a ne mogu se nazvati pojacanjima,mislim da ti treba 3 dodatna igraca minimalno do Septembra ako neces da nas opet ponizavaju selendre sirom ove nase napacene drzave
lezVe do bagro

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 20:35

dzelllo je napisao/la:

Ovo je Ibrin poraz 100%,nazalost kao sto sam i pretpostavio,nema promjene na bolje u odnosu na proslu sezonu.Panesso-u je promijenio 6 pozicija otkad je stigao u klub,ili nek skonta gdje treba da igra ili neka ga ne stavlja nikako u prvih 11.Cosic odlican i on ovakvog igraca gusi na beku,stvarno neshvatljivo .Tatar okretan i spreman kao da mu je 40-ta godina.Ovaj Vasic daje lopti prvom do sebe,kao da je termin u pitanju,mogu i ja to.Doljancic(Ma hajte molim vas :lol: ),Klaric :lol: ,Brandao los,
Isic nula(kuku nama bez Zvonica).
Mujezinovic,Zvonic,Abdihodzic i Memic zasluzuju prolaznu ocjenu
Malo se Ibro preispitaj u vezi prvih 11 koje si danas ubacio,kao i strategije koja nema veze s vezom i na kraju krajeva pojacanja koja si doveo a ne mogu se nazvati pojacanjima,mislim da ti treba 3 dodatna igraca minimalno do Septembra ako neces da nas opet ponizavaju selendre sirom ove nase napacene drzave
proglasit ce nas za neprijatelej kluba jebote

ibro je prosle godine uradio nevjerovatan posao, onu ekipu nebi niko ziv ostavio u ligi, ali ove sezone izvodi, petlja, kenja i gubi se. to sam vidio od prvog dana pocetka priprema ali eto mozda sam pikin i tanin pa samo pljujem po ljudima trenutno u klub, ko bi znao

mi ove godine nemamo sta trazit, a iduce godine nas cekaju celik i olimpik/sisoje. ucemo nikad s ovom politikom, lijepo je imat stadion i sve ali fudbal se igra za navijace a ne za betonske blokove ! zao mi onog covjeka sto izvali 20 milja za kuduzovica a mi imamo isica obradovica i slicne u juniorima koji mogu igrati tu poziciju. svako ko misli nakon ovog poraza da mi nismo zavrsili ovu sezonu je budala ili familija nekoga iz trenutne uprave pa brani svoje interese. kao sto rekoh, ove sezone je liga bez briga nakon vrelog subotnjeg popodneva 5 augusta 2017

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 05 avg 2017, 20:41

Ko ti drma kavez JOSIPMUSA ?
#musvdg

salmy

Post Postao/la salmy » 05 avg 2017, 20:45

@JosipMusa, haj se ti brato prvo malo ohladi hladnom Neretvom, pa onda komentarisi Ibru .
Mojne brato tako, prva je bola tekma, polako, Rodjeni ce abd na kraju biti prvi.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 20:52

haj bola ne sanjaj, svi su imali priliku vidjeti tribine. znas bio je prenos na tv ! vise mi je mitomanije mostarske pun kuratz. hvala bogu pa vise ne dijelim ulicu sa takvima. na RQA tribinu prije 4 godine cackalica nije mogla d a padne ! a vi koji toliko ste pravi navijaci a ne kao mi koji se time pravimo se zapitajte zasto je to tako !

nastavite d a pljujete po Denisu Zvonicu yebo vam on mater, jedini igrac koji istinski voli Velež ali vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 avg 2017, 20:53

Provokatoru odyebi i ne pravi se navijacem Veleza, a svakakve nebuloze pises po ovom forumu.
Posjeta solidna i na RA tribini i na ostalim tribinama kad uzmemo u obzir uzivo prenos i +40 danas u Mostaru.
RA nema niko nista progovoriti po pitanju brojnosti na domacim i gostujucim utakmicama, kada uzmemo u obzir da i ostale grupe kao sto su Ultrasi, Manijaci, Horde Zla osciliraju po pitanju te iste brojnosti, a bore se za trofeje dok Velez igra u drugoj ligi. :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 20:55

salmy je napisao/la:@JosipMusa, haj se ti brato prvo malo ohladi hladnom Neretvom, pa onda komentarisi Ibru .
Mojne brato tako, prva je bola tekma, polako, Rodjeni ce abd na kraju biti prvi.

je li Ibro proveo cijele pripreme po svom plan ? jest
je li Ibro radio na dovodjenju "pojacanja"? jest
je li ibro danas postavio taktiku ? jest
je li ibro danas izgbio utkakmicu ? jest

Je li moglo danas puno bolje da ibro nije isao glavom kroz zid ? ti mi reci. pozz

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 05 avg 2017, 20:56

Zaslužena pobjeda Olimika, veoma dobra i iskusna ekipa i po meni su glavni kandidat za ulazak u PL.
A ovo danas je Ibrin poraz nažalost, loše izmjene i pozicije igrača.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 avg 2017, 20:58

josipmusa je napisao/la:haj bola ne sanjaj, svi su imali priliku vidjeti tribine. znas bio je prenos na tv ! vise mi je mitomanije mostarske pun kuratz. hvala bogu pa vise ne dijelim ulicu sa takvima. na RQA tribinu prije 4 godine cackalica nije mogla d a padne ! a vi koji toliko ste pravi navijaci a ne kao mi koji se time pravimo se zapitajte zasto je to tako !

nastavite d a pljujete po Denisu Zvonicu yebo vam on mater, jedini igrac koji istinski voli Velež ali vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan ;)
Eto koliko poznajes RA proslost,sadasnjost i pitanje brojnosti jednostavno lupas ko maksim po diviziji.
Ja nisam RA, ali ih apsolutno podrzavam momci su pravi po tom navijackom pitanju. :thumbup:
Nebitno ti si ubaceni elemenat koji se predstavlja navijacem Veleza, a navijac Veleza nisi.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 21:02

ANTIFA ! je napisao/la:
josipmusa je napisao/la:haj bola ne sanjaj, svi su imali priliku vidjeti tribine. znas bio je prenos na tv ! vise mi je mitomanije mostarske pun kuratz. hvala bogu pa vise ne dijelim ulicu sa takvima. na RQA tribinu prije 4 godine cackalica nije mogla d a padne ! a vi koji toliko ste pravi navijaci a ne kao mi koji se time pravimo se zapitajte zasto je to tako !

Eto koliko poznajes RA proslost,sadasnjost i pitanje brojnosti jednostavno lupas ko maksim po diviziji.
Ja nisam RA, ali ih apsolutno podrzavam momci su pravi po tom navijackom pitanju. :thumbup:
Nebitno ti si ubaceni elemenat koji se predstavlja navijacem Veleza, a navijac Veleza nisi.
sta mislis na bojkot koji smo imali ? ti i takvi ste dok smo mi bojkotovali letali oko stadiona mozda za koji politicki poen. Govorim na period kad su od nas svi strahovali, kad smo zgazili sirokog u listici i izgbili 1-0, pa one kise na revansu kad je RA zapalio stadion. e tad je RA bio u drzavi bez premca, ne sto sam ja tu bio. ovo danas necu komentarisati jer nisam upucen vise u rad RA niti sam dio toga vec par godina. Dok je takvih kao ti i onih koji sa tribina psju igracima a iz licnih interesa uzdizu neke druge ljude ja na stadion necu ni doci. neka "fala". navijajte vi.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 avg 2017, 21:04

Šteta. Nadao se da će Velez uci ali pored ovakve Sloge pa i Olimpika teško. Ne znam zašto se nisu dovela prava pojačanja. Pa imate para. Velezu nije mjesto u Federaciji. Tek je prvo kolo ali sad za sad ovo nije dobro.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 avg 2017, 21:13

josipmusa je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

sta mislis na bojkot koji smo imali ? ti i takvi ste dok smo mi bojkotovali letali oko stadiona mozda za koji politicki poen. Govorim na period kad su od nas svi strahovali, kad smo zgazili sirokog u listici i izgbili 1-0, pa one kise na revansu kad je RA zapalio stadion. e tad je RA bio u drzavi bez premca, ne sto sam ja tu bio. ovo danas necu komentarisati jer nisam upucen vise u rad RA niti sam dio toga vec par godina. Dok je takvih kao ti i onih koji sa tribina psju igracima a iz licnih interesa uzdizu neke druge ljude ja na stadion necu ni doci. neka "fala". navijajte vi.
Napisao sam ti nisam RA, ali ih podrzavam 1/1 jer su momci pravi i kontaju navijacku pricu.
Dovoljno govore o tome izdanja na domacim i gostujucim utakmicama RA zadnjih sezona i 4 godine bez propustenog gostovanja, a vrlo dobro znamo u kakvoj je situaciji Velez bio proteklih godina.
Strahovali jesu,ali da smo imali navijacki mentalitet i konstantu na gostovanjima k'o sadasnja generacija nismo iskreno.
Mi smo na tribinama kupujemo clanske gradimo zajedno zdrav klub i kolektiv, a ti lupaj ko maksim po diviziji.
Takodjer brukaj se i ofiraj po forumu sa svakakvim izjavama po pitanju svega u klubu od navijaca,igraca i uprave sto dovoljno govori koliko si neupucen u citavu situaciju.
Ne stoji da imas naziv po jednom od najvecih ljudi u historiji Veleza,a ovdje palamudis i izjavljujes svakojake gluposti.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 21:25

pa druze nista ne kosta da svi podrzite te momke koji su danas bili iza gola. kazem i ja ne znam situaciju sad ali znam kako se islo na gostovanja, znam kako se islo protiv jedinstva pjesice od razvitka na stadion iako je bio suspendovan. pa cak smo i tad sami sebi vodu kupovali da ne krepamo, a nije puno bilo hladnije nego sto je bilo danas. znas po cijoj naredbi su pusteni kerovi na nas od strane policije ? znas da se kurvice nisu same placale po fejicevoj a mi smo neki to zrtvovali za novi trans ili koreografiju

rekao sam i ponovit cu opet. ja navijam za Velež a ne za ljude koji su u njemu. Evo i danas se neki pametan nasao pa u toku meca psje tataru sve po spiku i ulazi u raspravu sa njim. bola jes tatar lopata ali bitnije je podrzit momke koji nose crveno nego ljude koji sjede u pozadini svega. Ti ljudi prije svega moraju vratiti momke na stadion. ljude koji vole crveno od rodjenja. fino je imati stadion i sve ali ljudi traze rezultate da napune stadion. kako stvari stoje to se ove sezone nece desiti i bojim se da ce ljudi dici ruke od svega a tek smo onda u problemu u kojem smo bili prije godinu dana. Ali de brate ne treba ni njima samo klimati glavom ako nisu u pravu. ibro je danas izgubio utakmicu i prepolovio posjetu za iducu utakmicu. Mislis da nije tako, ok. svi mi imamo pravo na misljenje, ali de brate imaj svoje a ne nametnuto.

ja kazemd a je danas promasena i taktika i formacija. hajmo o tome malo., sta mislis da je bilo ok a sta ne ? sta nam fali u igri. sta s e moglo uraditi za bolji rezultat danas ?

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 05 avg 2017, 21:53

Josipmusa..tebe nesto opasno handri u zivotu.Toliko negativnosti..pesimizma..pljuvanja po svemu zaista je nevjetovatno.Takve treva banoovati dozivotno.A u ratu streljati po kratkom postupku.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 05 avg 2017, 22:20

Je.be.mo i mi tebi mamicu pi.ckic.e mala.Zugas na Hasica covjek nas spasio od gasenja,idi rami omanovicu j.eb.o sisetinu materinu
#musvdg

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []