2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Sve zaboravim da su Sixersi potpisali Horforda. Pretpostavljam da se mozda Embiid, on i Harris mogu klasifikovati kao velika trojka. Ono Tobias Harris nije Kuzma ali na dobru noc moze biti na tom nivou.
Mada treba sacekat i vidjeti kako ce to funkcionisati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemoj ih puno nez,prozvace te kompleksasomNEZALAGANJE je napisao/la:Tako je,a apsolutno je nebitno sto imaju novog trenera,sto su se skupili juce,sto ce James jos malo u 36tu,sto skoro uopste nemaju sutera u rosteru itd.Donnie Darko je napisao/la:
Znatizeljan sam![]()
Jer imaju veliku trojku, trenutno jedini u ligi (dok se Klay ne vrati) i na sve to najbolju klupu, najsiru sta vec.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ti tako i djeluješ. Pripremi užeBosniaBoston je napisao/la:Ubit cemo se svi cim odete u PO jel moze?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znas sto me to dotice?BosniaBoston je napisao/la:Nemoj ih puno nez,prozvace te kompleksasomNEZALAGANJE je napisao/la:Tako je,a apsolutno je nebitno sto imaju novog trenera,sto su se skupili juce,sto ce James jos malo u 36tu,sto skoro uopste nemaju sutera u rosteru itd.Donnie Darko je napisao/la:
Znatizeljan sam![]()
Jer imaju veliku trojku, trenutno jedini u ligi (dok se Klay ne vrati) i na sve to najbolju klupu, najsiru sta vec.
Ovdje sam oduvijek iznosio svoje misljenje,svidjelo se ono nekome ili ne.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Oikamid je napisao/la:Ti tako i djeluješ. Pripremi užeBosniaBoston je napisao/la:Ubit cemo se svi cim odete u PO jel moze?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jos da se od ADa napravi Reggie Evans i to je to. Tema u punom sjaju.
Na zapadu cetiri najjaca tima LAC, LAL, UTA, POR.
Na istoku cetiri najjaca tima PHI, MIL, IND, WAS.
Na istoku cetiri najjaca tima PHI, MIL, IND, WAS.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
1. LAL
2.LAC
3. SAS
4.GSW
2.LAC
3. SAS
4.GSW
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma zezancijaNEZALAGANJE je napisao/la:Znas sto me to dotice?BosniaBoston je napisao/la: Nemoj ih puno nez,prozvace te kompleksasom
Ovdje sam oduvijek iznosio svoje misljenje,svidjelo se ono nekome ili ne.
@Ep Ti od njeg napravio Kareema bolan sta se javljas
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
AD je velicina,ali i on je po prvi put u petorci sa nekim poput Jamesa.Trwba vremena i za razviti taj odnos.
Ne mozes reci da ona pitanja koje navedoh iznad nisu legitimna....
Ne mozes reci da ona pitanja koje navedoh iznad nisu legitimna....
Russ sa Galinarijem u PO prije SASa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Jest, jer 28-12-3-1.5-2.5 igraci na grani rastu. I to takve brojke prije ulaska u prime. Puno je blizi kareemovskim brojkama nego sto mislis. Momak ima u sebi 30-15 sezonu i mogao bi je ostvarit ako ga se promovise u neupitnu prvu opciju tima.
LBJ/Davis i Kawhi/PG su najbolji dueti ligeDonnie Darko je napisao/la:Sve zaboravim da su Sixersi potpisali Horforda. Pretpostavljam da se mozda Embiid, on i Harris mogu klasifikovati kao velika trojka. Ono Tobias Harris nije Kuzma ali na dobru noc moze biti na tom nivou.
Al Phila onda ima najbolju kombinaciju 3., 4. i 5. igraca.
Mislim da Horford je 2. najbolji igrac Phile u ovom trenutku, tako da Harris/Simmons/Richardson bi bili taj trio.
I dobra distinkcija postoji u odnosu na Lou/Harell/Beverly ili Kuzma/Green/?neko
Laksa konferencija, vise sirine, moze se tempirati Joela sada kad je Horford tu. Ima razloga za hype.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Najbolji trio lige ima Utah. Poslije njih vjerovatno idu Clippersi, pa onda Phila.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- camparinho
- Kontakt:
Izgleda da se dogovara westbrook u houston. Prije svega hoce li se Sonicsi uskoro vracat, jer ovo ne zelim gledati. Drugo kako je Utah u posjedu najboljeg tria samo mi @Justine objasni
Clutch city be safe rage hard!
Hajd ne gubi se,phila nikad nece u finale dok je antetokounmpo na istoku.Clutch je napisao/la:LBJ/Davis i Kawhi/PG su najbolji dueti ligeDonnie Darko je napisao/la:Sve zaboravim da su Sixersi potpisali Horforda. Pretpostavljam da se mozda Embiid, on i Harris mogu klasifikovati kao velika trojka. Ono Tobias Harris nije Kuzma ali na dobru noc moze biti na tom nivou.
Mislim da Horford je 2. najbolji igrac Phile u ovom trenutku, tako da Harris/Simmons/Richardson bi bili taj trio.
I dobra distinkcija postoji u odnosu na Lou/Harell/Beverly ili Kuzma/Green/?neko
Laksa konferencija, vise sirine, moze se tempirati Joela sada kad je Horford tu. Ima razloga za hype.
23
Dobar je AD, skoro kao Kuzma. Mogao bi biti drugi igrač ekipe, ispred Brona, ako ovaj prihvati ulogu zbog godina.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Njega svakako niko ne shvata ozbiljno tako da nema potrebe da objasnajva.camparinho je napisao/la:Izgleda da se dogovara westbrook u houston. Prije svega hoce li se Sonicsi uskoro vracat, jer ovo ne zelim gledati. Drugo kako je Utah u posjedu najboljeg tria samo mi @Justine objasni
23
4 operacije StephaBrokula je napisao/la:Ako ko zna sa izgovorima to su Lebronovove horde. Ne sumnjaj u njihDonnie Darko je napisao/la:Koji je tacno izgovor Lakersima i LeBronu ako ne osvoje sa tako jakom ekipom?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
AhaGOAT je napisao/la:Hajd ne gubi se,phila nikad nece u finale dok je antetokounmpo na istoku.Clutch je napisao/la:LBJ/Davis i Kawhi/PG su najbolji dueti ligeDonnie Darko je napisao/la:Sve zaboravim da su Sixersi potpisali Horforda. Pretpostavljam da se mozda Embiid, on i Harris mogu klasifikovati kao velika trojka. Ono Tobias Harris nije Kuzma ali na dobru noc moze biti na tom nivou.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.