Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Formula 1
Massa 4, Alonso 5, nije lose. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
4 i 5 pozicija.darker10 je napisao/la:Ferrari ponovo izgleda dosta slabo.
Vettel pole position, nastavlja trend iz prosle sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Još pure jesti da bi se ugrozio Tata Vettel.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ista stvar kao i prosle sezone s tim da sada ni po mokrom ne mogu nista,dakle jos gore.Omerbavarac je napisao/la:4 i 5 pozicija.darker10 je napisao/la:Ferrari ponovo izgleda dosta slabo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Osusila se staza, nije bila bas mokra.darker10 je napisao/la:Ista stvar kao i prosle sezone s tim da sada ni po mokrom ne mogu nista,dakle jos gore.Omerbavarac je napisao/la:4 i 5 pozicija.darker10 je napisao/la:Ferrari ponovo izgleda dosta slabo.
10 Jenson, 15 Sergio
Valjda će biti bolje u samoj utrci.
Valjda će biti bolje u samoj utrci.
Red Bull opet najjači,ali raduje što bi mogli imati još 4 dobre ekipe.Ferrari,Mclaren,Mercedes i Lotus.
Fino od Masse što se bori s Alonsom
Fino od Masse što se bori s Alonsom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hahahahahahahaha Nabijem i formulu i eklestona i red bul .. jos jedna **** dosadna sezona! 2kv i ja ne smijem ee budalo
A gdje mi je onaj sto nahvali ferari 
Max Allegri
Vi na osnovu prvih kval zakljucili da je Ferari los
Polako utrka je za nesto vise od 5 sati vidjet cemo
Polako utrka je za nesto vise od 5 sati vidjet cemo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Preslikana prosla sezona.Nista novo sem sto Hamilton izvacio dusu Mercedesu a ne Mclarenu.(sve u predpostavkama koje ce biti nadam se lazne
)
RBR ponovno predominantan nista novo.
Ferrari ponovno nikakav.Mozda je i do Alonsa jer je jako cudno da Massa ima bolje vrijeme od njega ali ipak zaostatak od 1+ sekundu nad RBR je ipak dovoljan signal ostatku ekipa.
Tuga me spopadne kada vidim ovog Webbera da ubija ostatak konkurencije.
Ferrari ponovno nikakav.Mozda je i do Alonsa jer je jako cudno da Massa ima bolje vrijeme od njega ali ipak zaostatak od 1+ sekundu nad RBR je ipak dovoljan signal ostatku ekipa.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Tata rata !

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Britanac
Inače RBR nastavlja sa dominacijom, Mercedes sa Lewisom izgleda dobro i mogli bi im biti glavni konkurenti, dok Ferrari izgleda dosta bolje no na početku prošle sezone, posebno Massa
McLaren očekivano loš, očito da im predstoji još puno rada na bolidu da bi mogli računati na ozbiljnije rezultate ove sezone
Di Resta sa odličnim kvalama na 9 mjestu
Ostaje nada da će nas kiša spasiti ujutru i ponuditi nam proper racing i haos na stazi
Inače RBR nastavlja sa dominacijom, Mercedes sa Lewisom izgleda dobro i mogli bi im biti glavni konkurenti, dok Ferrari izgleda dosta bolje no na početku prošle sezone, posebno Massa
McLaren očekivano loš, očito da im predstoji još puno rada na bolidu da bi mogli računati na ozbiljnije rezultate ove sezone
Di Resta sa odličnim kvalama na 9 mjestu
Ostaje nada da će nas kiša spasiti ujutru i ponuditi nam proper racing i haos na stazi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kada je Christian Danner nakon zavrsteka protekle sezone izjavio da ce Vettelu u budcnosti biti lakse osvajati titule i da je ta protekla sezona bila jedna vrsta raskrsnice mislio sam da se covjek zahebaje i da prica ono sto mediji zele cuti.
Iako ne treba donositi zakljucke nakon odvozenih jednih kvalifikacija, zaostak od jedne sekunde je za veliku uzbunu, uz cinjenicu da vecina medija prenosi informaciju da je Ferrari na pravcu od RBR-a brzi jedno 10 km/h.
No vidjecemo kako ce to sve sutra izgledati na utrci...
Iako ne treba donositi zakljucke nakon odvozenih jednih kvalifikacija, zaostak od jedne sekunde je za veliku uzbunu, uz cinjenicu da vecina medija prenosi informaciju da je Ferrari na pravcu od RBR-a brzi jedno 10 km/h.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sve je to stvar taktike drug 4-5 mesto odlicno,bice 1 i 3 na kraju za 4 sata Ferrari pravi dar mar.Johny je napisao/la:Preslikana prosla sezona.Nista novo sem sto Hamilton izvacio dusu Mercedesu a ne Mclarenu.(sve u predpostavkama koje ce biti nadam se lazne)
Mark my words.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako uzmemo u obzir da je Vettel sve iskusniji, a isto tako da će od sljedeće sezone glavno oružje Ferraria biti još i slabije (motor), te da je aerodinamika Red Bulla besprijekorna, to je bio prilično logičan zaključak.amerosm je napisao/la:Kada je Christian Danner nakon zavrsteka protekle sezone izjavio da ce Vettelu u budcnosti biti lakse osvajati titule i da je ta protekla sezona bila jedna vrsta raskrsnice mislio sam da se covjek zahebaje i da prica ono sto mediji zele cuti.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Weather forecast has 38% chance of rain at race start time; 42% an hour later at 6pm local.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Je l' ima na nekom od MOJA TV programa prijenos utrke sutra , ili na ovom resiveru za cro programe
Prošle sezone je bilo na nekom FOXu hrvatskom
Inače imam njemačke programe na digitalnoj al' sjebala se nešto , samo se pali-gasi
Inače imam njemačke programe na digitalnoj al' sjebala se nešto , samo se pali-gasi
Nema na moja tv
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Upropaštavanje britanske institucije McLarena od strane švapskih muljatora se nastavlja, a slijepci koji danas upravljaju ovom institucijom nikako da to prokljuve. Mercedes im godinama šalje škart kojeg neki laici neprecizno i pretenciozno nazivaju "motor", a sve u cilju da srozaju ugled institucije na najniži mogući nivo. Jedna jedina konstruktorska titula u 17 godina saradnje sa prevarantima. Toliko o tome. Da nije individualnih kvaliteta vozača poput Hakkinena i Hamiltona ni to ne bi bilo moguće. Rasprodaja ugleda!
Dok se škart ne napuca iz institucije... Fernando Alonso!
Dok se škart ne napuca iz institucije... Fernando Alonso!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.