2 x

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Čitam forum odavno,ne želim ništa da pišem,ima mnogo budala,ali si ti jedan od rijetkih normalnihRaul_64 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:46Prosle sezone su Dorian,Kleber,Hardaway sutali najbolje procente za 3 poena u karijeri.Jee , tako cinis suigrace boljim.
Ove sezone je problem sto je Dallas od 10 mjesta pao na 25 po procentu.Sto jednostavno sutaju slabije.
A sutevi su otvoreni kao i prosle godine.(uz cinjenicu da Josh nije Seth ono)
Mada ne znam cemu tolika diskusija.Jedna su od ekipa vise pogodjeni covidim,raspored je bio takodje tezak.
Uz jednu dobru seriju su opet u playoffu i lako mogu biti na boljem mjestu nego prosle sezone.
Ima i tu logike , primjer je Hasan Whiteside koji je fantastičan bloker , ali u svemu ostalom što se tiče defanzive veoma tanak ... Međutim Jokić ne blokira , čak ni ne pokušava , a još je gori u odbrani od pika ... Prošle sezone je tu bio Grant koji je zatvarao te rupe , Murray je bio zvijer ofanzivno tako da je Jokić mogao da se "izvlači" na svoju košarkašku inteligenciju u odbrani ... Ove sezone se maksimalno posvetio napadu , nema Granta , Murray je upitan hoće li dostići formu iz play-offa u mjehuru , ako se tako nastavi po meni drugi krug play-offa je maksimum ...
Diskusija je jer se ocekuje napredak a ne prozivanje suigraca i bjezanja od odgovornosti.Raul_64 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:46Prosle sezone su Dorian,Kleber,Hardaway sutali najbolje procente za 3 poena u karijeri.Jee , tako cinis suigrace boljim.
Ove sezone je problem sto je Dallas od 10 mjesta pao na 25 po procentu.Sto jednostavno sutaju slabije.
A sutevi su otvoreni kao i prosle godine.(uz cinjenicu da Josh nije Seth ono)
Mada ne znam cemu tolika diskusija.Jedna su od ekipa vise pogodjeni covidim,raspored je bio takodje tezak.
Uz jednu dobru seriju su opet u playoffu i lako mogu biti na boljem mjestu nego prosle sezone.
Pa to je jedino što će ostaviti iza sebe. Statistika.Zabit je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:06Ali brate koliko su pasovi isforsirani od Westbrooka, tacno lik ide da upise asistenciju a ne da njegova ekipa zabije kos. Dok npr.Wall tacno ide da otvori suigraca i da njemu ostvari otvoren sut da bi ekipa imala koristi. Mislim glupo zvuci sta sam napisao, ali mislim da cete skontati. Nisam nikakav hejter Westbrooka, postujem njegovu energiju i trud ali brate sto covjek voli svoju statistiku
Treba biti realan, mislim da nema igraca u NBA koji ima veci respekt od drugih igraca. Pogotovo sto ga mladji igraci gotive kao dobrog covjeka. Iako je propao odkad je dosao u DC, moram priznati da je covjek HOF i vazda ce se pamtit njegova energicnost i cisti haufluk na terenima.Donnie Darko je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:07Pa to je jedino što će ostaviti iza sebe. Statistika.Zabit je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:06Ali brate koliko su pasovi isforsirani od Westbrooka, tacno lik ide da upise asistenciju a ne da njegova ekipa zabije kos. Dok npr.Wall tacno ide da otvori suigraca i da njemu ostvari otvoren sut da bi ekipa imala koristi. Mislim glupo zvuci sta sam napisao, ali mislim da cete skontati. Nisam nikakav hejter Westbrooka, postujem njegovu energiju i trud ali brate sto covjek voli svoju statistiku
Brada kad hoce da zabija ima statse ko MJ, kad proigrava ima statse ko Magic. Dovoljno govori o njegovoj ofanzivnoj veličini
Najkompletniji ofanzivni igrac ikada. Nema sta ne moze da radi na terenu.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:13Brada kad hoce da zabija ima statse ko MJ, kad proigrava ima statse ko Magic. Dovoljno govori o njegovoj ofanzivnoj veličini![]()
Meni je Luka i dalje jako drag, uostalom pratim ga sigurno duze nego ti npr ali to ne mijenja cinjenicu da je mnogo odvratno ovo jako cesto kmecanje sudijama kad ne dobije odluku koju je zamislio. Flopanje mu ne zamjeram, lik je kombinacija spanske i balkanske skole kosarke pa je time jednostavno nemoguce da ne bude floper.LlullSergio je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:30Da nije mozda trigger kad ti neko spomene Stepha.
A izdajica vazda ostaje izdajica.
Moze biti da je bolji igrac u teorije nego u praksi.Ti si ga gledao ipak punu godinu.
Jedan post "slozna gay braca xD"LlullSergio je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:30Da nije mozda trigger kad ti neko spomene Stepha.
A izdajica vazda ostaje izdajica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.