Forum
Re: Forum
Svaka cast, sjajno. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto mi dolaze obavjesti kada neko posta na temi ljubav&sex iako mi tema nije bookmarkirana?? 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odlicno, sad se vise iskoristava prostor na displayu, pa i opcija za bri odgovor, lijepo lijepo

sto sam prije spominjao vidim sada je tu, velike slike se resizaju, ovo sam najvise cekao

sto sam prije spominjao vidim sada je tu, velike slike se resizaju, ovo sam najvise cekao
Vraćene su opcije Tvoji postovi, nepregledne poruke i slicno.
Imajte na umu da smo ranije za određene funkcionlanosti koristili plugine koji sa novom verzijom ni jedan nije kompatibilan. Čim postanu, lagano ćemo ih dodavati.
Imajte na umu da smo ranije za određene funkcionlanosti koristili plugine koji sa novom verzijom ni jedan nije kompatibilan. Čim postanu, lagano ćemo ih dodavati.
Malo je preširoko, ali sve ostalo je
Obavijesti

Obavijesti
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bravo
Aj nek me neko citira da testiram ove obavijesti.
Btw. malo je sad zeznuto pronaći smajli, drugačiji raspored.
15.10.2013.
Kaunas je napisao/la:Aj nek me neko citira da testiram ove obavijesti.![]()
![]()
Odlično izgleda.
Kod njih su avatari i nickovi s desne strane, ostalo je dosta slično, ali ja se ne bunim...MortemHz je napisao/la:Ovo je kopija klixa sada ali nije lose
15.10.2013.
- skyisthelimit
Dajte molim vas popravite ovo s notifikacijama.. Kako da se iskljuce.. Dobijam notifikacije od nekih stupidnih tema iako sam sve iskljucio.
U manje od minute mi se pojavi njih 10.
15.10 - 15.06 ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imam isti problem. Dolaze mi notifikacije sa random tema od random korisnika, iako sam isključio notifikacije sa tema koje sam bookmarkirao, za svaki slučaj iako mi ni jedna tema nije bookmarkovana.skyisthelimit je napisao/la:Dajte molim vas popravite ovo s notifikacijama.. Kako da se iskljuce.. Dobijam notifikacije od nekih stupidnih tema iako sam sve iskljucio.
Ma nema tu kopije, milioni stranica koriste phpBB forum. Znaci, skines ga, instaliras i imas kao i mnogi drugi.MortemHz je napisao/la:Ovo je kopija klixa sada ali nije lose
Nisu ga ovi sa klixa napravili a ni ovi sa sporsport.
Naravno da ce liciti kad je platforma ista.
To ti je kao Android na mobitelu, mozes napraviti manje vizualne promjene ali sistem je isti.
OK, onda slicne theme koriste, ili iste.MortemHz je napisao/la:Dobro,poenta je da sad isto kao klix..to sam htio reci
Ako si na to mislio, onda OK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.