A ovdje mitovi da su prije bili individualno jači

Al u kur.cu. Hem su sad duplo jaci, hem su i duplo skuplji
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A ovdje mitovi da su prije bili individualno jači
E jbg, vrijeme je bilo i da PSG ubode se pojacanjima. Lutali su godinama, da ne kazem deceniju, imali kamaru promasaja.wadethegreat je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:20Ulozili su kamaru para ali evo bas im gledam transfere nekako svaki rok po dva tri igraca koji su im sada kljucni u ekipi.
Imaju i fula dosta vidim talenta im je proslo kroz ruke ali su ga i nakamarali iskreno.
Doue,Barcola,Kvicha, Neves itd sve igraci koje je pola Evrope htjelo pa hoce pa nece pa skupo.
Ljudi sve rijesili rizikovali i dobili.
Imaju podlogu sa ekipom i trenerom da godinama budu medju glavnim faktorima u LP ono sto su i htjeli godinama...
Caicedo, Enzo, Palmer i Cucurella za sada.JayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:23I Chelsea pokusava slicno, samo sto ne znam da je Chelsea doveo nekog elitnog talenta, mozda Caicedo samo
Ma ocito je da ne radite dobro cim jos nemate prepoznatljiv stil igre, vama je najbitnije da ubodete sa trenerom. Palmera ne pikam pod te talente, nije ni puno placen. Enzo nema konstantu jos uvijek, a Cucurella je bljesnuo drugi dio sezone kad nije bilo puno pritiska, imam sumnje oko njega. Mislim da nije ni blizu nekog elitnog igraca, dobar za rotacije u jacem timu i to je to. Vidjet cemo Paeza i Estevaawadethegreat je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:54Caicedo, Enzo, Palmer i Cucurella za sada.JayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:23I Chelsea pokusava slicno, samo sto ne znam da je Chelsea doveo nekog elitnog talenta, mozda Caicedo samo
Ko prati Celzi zna o cemu pricam Palmer jeste pao drugi dio sezone ali je klasa to i slijepac vidi.
Cucurella igra zadnju sezonu i po brutalno ukljucujuci i repku ne popusta.
Enzo nas je ove sezone dva puta dizao iz uzasne forme..
Caicedo je nemam rijeci najbolji transfer definitivno.
Nas problem je sto smo pokusali ovo sto je PSG u 4 5 sezona da uradimo u dvije...
Oni su to puno pametnije odradili.
2 3 igraca pa cekas da se otvore ili probiju neki na ostalim pozicijama nisu zurili.
Mi smo to nagomilali pa sta prodje a evo od krila recimo izgleda nista nismo pogodili npr.
Od odbrane jedino ti Colwill valja a on je nas produkt...
Ali yebiga imaju Luis Camposa kojeg smo mi godinama ganjali sa razlogom![]()
Taj covjek gdje god se nalazi jednostavno talenti se sami stvaraju...
Prije svega, meni nije jasno zasto Chelsea ne gura domace igrace, kad ima odlicnu skolu.wadethegreat je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:54
@let jesu ali evo pogledaj Celzi kad smo se vec dotakli ili United.
Evo tek ove sezone ta 4 igraca gore sto sam nabrojao moze se reci da su pogodak.
Ostalo fule ili pod upitinikom velikim a potroseno preko milijardu...
United ne treba ni spominjati
I te cifre nisu bas tolike kad uporedis sa Englezima recimo.
A pogodili su vecinu sto su doveli...
Dosta ekipa sad ima kesa ali valja pogoditi.
Cucurella je bljesnuo drugi dio prosle sezone, pa je nakon toga imao i odlicno prvenstvo. Ove sezone uz Caiceda je nas najbolji igrac, usudim se reci da je medju najboljim lijevim bekovima na svijetu trenutno. Enzo se isto tek ove sezone poceo pronalaziti, nasao mu je Maresca idealnu rolu, i mislim da bi njegove igre tek sljedece sezone trebale doci do izrazaja. Sto se Paeza i Estevaa tice, od Paeza nemam neka ogromna ocekivanja, na posudbu ce sigurno ici, a Estevao kad se malo prilagodi na tempo lige i na zivot u Engleskoj ce biti masina. Ali kao sto je @wade napisao, najveca greska Chelseaja je sto su oni u 2 godine otjerali citavu staru ekipu i pokusali je zamijeniti mladim perspektivnim igracima, bez nekih lidera, nadam se samo da se vecina tih mladih igraca nece pogubiti i da ce se na kraju ta transfer politika isplatitiJayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2025, 17:03Ma ocito je da ne radite dobro cim jos nemate prepoznatljiv stil igre, vama je najbitnije da ubodete sa trenerom. Palmera ne pikam pod te talente, nije ni puno placen. Enzo nema konstantu jos uvijek, a Cucurella je bljesnuo drugi dio sezone kad nije bilo puno pritiska, imam sumnje oko njega. Mislim da nije ni blizu nekog elitnog igraca, dobar za rotacije u jacem timu i to je to. Vidjet cemo Paeza i Estevaawadethegreat je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:54Caicedo, Enzo, Palmer i Cucurella za sada.JayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:23I Chelsea pokusava slicno, samo sto ne znam da je Chelsea doveo nekog elitnog talenta, mozda Caicedo samo
Ko prati Celzi zna o cemu pricam Palmer jeste pao drugi dio sezone ali je klasa to i slijepac vidi.
Cucurella igra zadnju sezonu i po brutalno ukljucujuci i repku ne popusta.
Enzo nas je ove sezone dva puta dizao iz uzasne forme..
Caicedo je nemam rijeci najbolji transfer definitivno.
Nas problem je sto smo pokusali ovo sto je PSG u 4 5 sezona da uradimo u dvije...
Oni su to puno pametnije odradili.
2 3 igraca pa cekas da se otvore ili probiju neki na ostalim pozicijama nisu zurili.
Mi smo to nagomilali pa sta prodje a evo od krila recimo izgleda nista nismo pogodili npr.
Od odbrane jedino ti Colwill valja a on je nas produkt...
Ali yebiga imaju Luis Camposa kojeg smo mi godinama ganjali sa razlogom![]()
Taj covjek gdje god se nalazi jednostavno talenti se sami stvaraju...
Gallagher je bio FFP ja mislim najvise.let3 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 17:17Prije svega, meni nije jasno zasto Chelsea ne gura domace igrace, kad ima odlicnu skolu.wadethegreat je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:54
@let jesu ali evo pogledaj Celzi kad smo se vec dotakli ili United.
Evo tek ove sezone ta 4 igraca gore sto sam nabrojao moze se reci da su pogodak.
Ostalo fule ili pod upitinikom velikim a potroseno preko milijardu...
United ne treba ni spominjati
I te cifre nisu bas tolike kad uporedis sa Englezima recimo.
A pogodili su vecinu sto su doveli...
Dosta ekipa sad ima kesa ali valja pogoditi.
Npr. sta ce Gallagher u Atleticu ? a na njegovo mjesto kupe bezveze nekog igraca koji je losiji od njega. Nebitno, njega uzimam samo kao primjer.
Onaj mladi George, pa pusti momka nek odigra par utakmica, daj mu sansu. Jest teska liga i svaka utakmica, al mora se vise rizikovati.
Liverpool gura svoje iz akademije, igraju solidne minute, jos uzmu titulu.
Biće ovo Interovo sedmo finale i svaki put, kao i ove godine, rival će mu biti tim koji juri tripletu. Real (1964), Benfika (1965), Seltik (1967), Ajaks (1972), Bajern (2010), Mančester Siti (2023)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.