Sasvim slucajno moju paznju veceras privuce mec Granade i Malage,i zaista mi je drago da je tako bilo.Strasna utakmica,odlican fudbal pa iako sam planirao gledati Liverpool i Tottenham mislim da izbor nije bio pogresan jer ovo sto sam video na ovom mecu odavno nisam video na mecu spanske lige izmedju ovako malo slabih klubova.
Granada pobedila 2:1,zasluzeno ili ne moze se raspravljati,ali da je bio bilo koji drugi ishod,prvenstveno nereseno mislim da bi bilo apsolutno zasluzeno.
Golovi padali iz lepih akcija,prvi gol Granade lepo razvucena odbrana i lopta na desnu stranu odakle sledi lep centarsut,odbrana Malage malo smusena i sa peterca sjajni Nigerijac Ighalo pogadja za 1:0 glavom.Ipak da se utakmica vrati u egal pobrinuo se Rondon,opet sjajna akcija Fernandez petom za Monreala koji po zemlji opet na petercu nalazi spomenutog Rondona koji samo sprovodi loptu gde joj je mesto. 2:1 je bilo nakon jednog prekida kada jedan igrac nisam lepo video ko,mkazicama vraca sa desne strane loptu u 16,koja se vraca nazad odakle Martins pokusava ali Caballero odbija loptu no samo do Iniga Lopeza koji je posprema u mrezu.
Bilo je tu jos prilika na sve strane,tesko bi bilo sve spominjati jer zaista bilo ih je poprilicno,pa na kraju sa samo 3 gola mozemo biti i nezadovoljni.
Par dobrih rola danas igraca,npr.Demichelis odigrao sjajnu utakmicu sve do jedne gluposti pred kraj meca kada dobija direktan crveni.
Ighalo kao najbolji igrac Granade ove sezone je bio zatvoren celi mec od strane Malaginih igraca ali je jednim bleskom uspeo da postigne gol i na kraju itekako ucestvuje u pobedi.
Golmani na obe strane odlicni,po par sjajnih intervencija,i ponajbolji su igraci u svojim ekipama.
Razocarali su me oni od kojih se najvise ocekivalo,kod Granade Yebda ocajna partija,a kod Malage Cazorla i Buonanotte nista nisu vezali.
Veoma znacajna pobeda Granade koja se bar malo mice iz zone ispadanja,dok se Malaga ipak zadrzava duze od ocekivano na poziciji br.8 ako se ne varam.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))