Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 29 nov 2013, 21:07

Pa i bolje što ih imamo, neka ih. Ja samo Kačara nikad neću prežaliti. Šta se desilo sa tim momkom, nikako mi nije jasno. Što više ne ode iz Hamburga, yebo ga on.

A Medojević, slično kao i Kačar pored pozicije zadnjeg veznog, može kvalitetno da odigra i na stoperu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 dec 2013, 20:36

- Lekić 2 komada za Hihon
- Krasić pogodio za Bastiu
- Ljajić asistent
- Mitrović donio 3 boda Anderlechtu
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 dec 2013, 07:19

Molio sam jednom Devila, a zamolicu i sve ostale - ljudi, skapirajte jednom da je ovo tema o reprezentaciji Srbije, a ne "Gde su, sta rade?" i "Kucamo na vrata zaboravljenih asova".
Koga bole ona stvar sta neki tamo Lekic aka Leka Toni radi po inostranstvu, kad je taj covek sve samo ne reprezentativac Srbije :?: Pise se ovde kako je Mudrinski dao gol, pa ondataksativno navodi ucinak raznoraznih likova, koji su irelevantni za reprezentaciju Srbije u 2013-14 (Zigic, Krasic, D.Tosic.... :roll: )
Ovde treba da se pise o aktualnim reprezentativcima, potencijalu, selektorima, mladjim kategorijama...ne i o menadzerskim poluigracima, ispusenim lulama i JSL rogonja kvalitetu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 dec 2013, 11:04

Donekle si u pravu! ;) Kazes o "potencijalnim selektorima"...a posto su kod nas svi moguci selektori potencijalni (znaci, nema iznenadjenja), onda su i svi ovi igraci potencijalni reprezentativci... :roll:

Evo i pobjedonosnog gola Mitrovića.

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 dec 2013, 14:15

Ne, vec sa govorio o "potencijalu" (ekipe ili igraca) i o "selektorima" (A tim, nize kategorije). O "potencijalnim selektorima" nisam ovom prilikom ni rec rekao, ali svi mi znamo da ma ko da dodje, da ce zalutati neko ko ne zasluzuje da bude u reprezentaciji. Kad taj i takav "zaluta", treba pisati o njegovom ucinku. Do tada - tabula rasa. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 dec 2013, 15:43

Dobro, ok, ali mi trenutno nemamo selektora, pa su samim tim svi oni potencijalni! Potencijalni selektori - potencijalni reprezentativci... ;)

Niko ne moze garantovati da su jedan Pejčinović, Medojević, Gudelj, D.Tošić...pa na kraju krajeva i taj Lekić, PRECRTANI (mozda kod Mihajlovića), ali svi oni koji prate nase igrace znaju da su oni itekako potencijal za reprezentaciju, a mi izmedju ostalog na ovom forumu nemamo temu za srpske igrace, tako da mi je sasvim ok da se ovde pise o ucinku nasih iz kola u kolo u Evropi... ;)

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 02 dec 2013, 17:33

Mitrović donio pobjedu Anderlehtu... Valjda će i u LŠ konačno dati taj toliko čekani gol.

Što se ostalih srpskih reprezentativaca tiče, Krasić se preporodio u Bastiji.

magica, izvinićeš ali Miloš Krasić nije nikakva lula!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 dec 2013, 20:20

Janković pocrvenio nakon duela sa Tomovićem. Tacnije, igrao je rukom u svom sesnaestercu pri izglednoj prilici Tomovića... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 dec 2013, 21:19

NeshaFCB je napisao/la:Mitrović donio pobjedu Anderlehtu... Valjda će i u LŠ konačno dati taj toliko čekani gol.

Što se ostalih srpskih reprezentativaca tiče, Krasić se preporodio u Bastiji.

magica, izvinićeš ali Miloš Krasić nije nikakva lula!
više dođe kao mustikla.... čovjek je prešao 30... u sadašnju repku bi ga vratio jedino ako da 15 golova i ima 10+ asistencija...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 dec 2013, 21:24

Slazem se, ovakav Krasić je pored: Tadića, Markovića, Ljajića, Baste, Sulejmanija, Tošića, Đuričića...potpuno nepotreban! ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 dec 2013, 13:58

Na uefa.com ima izbor za Team of the Year 2013, a na listi su izmedju ostalih Ivanović i Matić! Pa, glasajte... :)

http://www.uefa.com/community/news/news ... +year+2013" onclick="window.open(this.href);return false;

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 06 dec 2013, 11:55

Glasao :)

Teško da će se Matić naći u idealnom timu iako je to realno zaslužio. Tu prije svega mislim što kod ovih izbora idealnog tima uglavnom prednost se daje 5 najboljih liga i odatle su maltene svi igrači.

Što se Baneta tiče,mislim da je on imao boljih sezona u dresu Čelsija, recimo sezona u kojoj je donio trofej Liga Evrope.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 dec 2013, 12:30

Ma ovaj izbor ili glasanje je sve samo ne realno!

- prvo, lako se moze desiti da sredina na kraju izgleda: Bale, Ozil, Ribery, Robben, jer ce vecina naravno za njih glasati, a zadnjeg veznog ni na mapi... :roll:

Trebali su to lijepo po pozicijama razvrstati: zadnji vezni ili centralni vezni (Gundogan, Matić, Yaya, Schweinsteiger..), pa onda ofanzivni vezni (Reus, Ozil, Isco..), krila (Ribery, Robben, Bale...), a ne sve u isti kos.... :roll:
Isto vazi i za odbranu, trebali su posebno bekove, posebno stopere!

- drugo, vecina ce glasati na osnovu klubova koje simpatisu, a ne kvaliteta igraca i pruzenih partija u protekloj godini... ;)

Koliko je nerealan, pokazuje i to da Vidić nikada nije izabran u isti, a lik je u periodu od 2008-2011 bio najjaci stoper na svijetu!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 06 dec 2013, 14:20

Baš tako, sve ti je jasno kad znaš kakva je nepravda izvršena prema jednom Vidiću, vjerovatno najkonstantnijem defanzivcu još od vremena Kanavara,Neste i Maldinija...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 dec 2013, 23:22

Đorđević asistent za jedini gol kojim je večeras Nant pobijedio u Marseju.
Benfika ponovo kiksala (2:2 protiv Arouce), Marković i Fejsa bili starteri, zamjenjeni su u nastavku, a u igru ušao i Sulejmani. Đuričić presjedio na klupi, Matića nigdje :? .
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 dec 2013, 19:58

Mitrović ponovo strijelac za Anderlecht! Ovim golom je izbio na prvu poziciju liste strijelaca kluba sa 8 prvenstvenih golova, a odigrao je ubjedljivo najmanje utakmica (stigao nakon par kola + 3 utakmice bio kaznjen)... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 dec 2013, 22:42

Basta pogodio za Udineze.
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 dec 2013, 22:51

alan_kardec je napisao/la:Basta pogodio za Udineze.
Jeste da mu nije tesko bilo da pogodi, ali gde veceras bas nadje :?: :!: :roll: :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 dec 2013, 01:01

ćuti, i mene je oborio za noFce, pa se ne bunim. :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 dec 2013, 15:00

Tomović u poslednjih par kola igra veoma dobro na poziciji desnog beka za "ljubicice"! Danas je upisao i asistenciju u porazu od Rome! Ljajić izasao u drugom poluvremenu...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.