Druga Liga - grupa Jug
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
U Livnu se se pravi teren s umjetnom podlogom, pored stadiona, na prostoru koji je za to napravljen (temelj, betonski okvir, pješčana podloga) prije 20-ak godina.
Koliko sam čuo, investicija je isključivo gradska, bez love sa strane.

Koliko sam čuo, investicija je isključivo gradska, bez love sa strane.

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglav 1918 - Turbina 1-2
Prvi poraz u sezoni.
Kamešnica u Neumu izgubila petu zaredom, 4-1.
Prvi poraz u sezoni.
Kamešnica u Neumu izgubila petu zaredom, 4-1.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Doktorinho
- Kontakt:
Ima li Ljubuški apetit za eventualni plasman u Premijer ligu, nešto slično Posušju?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam. Imali su Slogu prije par godina, velika ulaganja, osvojili drugu ligu na sličan način pa se raspali u prvoj.Doktorinho je napisao/la: ↑26 okt 2020, 14:43Ima li Ljubuški apetit za eventualni plasman u Premijer ligu, nešto slično Posušju?
Hayley <3
Nemaju ni kadete ni juniore u omladinskoj ligi jug...Doktorinho je napisao/la: ↑26 okt 2020, 14:43Ima li Ljubuški apetit za eventualni plasman u Premijer ligu, nešto slično Posušju?
- ASD
- Kontakt:
Imaju baš dobru ekipu, ali ne ispunjavaju uslove.
Žali Bože para na igrački kadar.
Kad budu ispunjavali uslove, neće imati igrački kadar.
Po trenutnom, Neum je prvi, ide u baraž. Očito jedini koji uopšte i razmišljaju o baražu, kakvi god da su.
Žali Bože para na igrački kadar.
Kad budu ispunjavali uslove, neće imati igrački kadar.
Po trenutnom, Neum je prvi, ide u baraž. Očito jedini koji uopšte i razmišljaju o baražu, kakvi god da su.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Težak poraz Troglava kod Ljubuškog, 4-0. Šteta što ne mogu u viši rang.
Hayley <3
-
- Kontakt:
I kako sad ide,je li ide u visi rang ili baraz sljedeća momčad po plasmanu koja ispunjava uvjete ili netko iz drugog centra?badblueboylivno je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:41Težak poraz Troglava kod Ljubuškog, 4-0. Šteta što ne mogu u viši rang.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Najbolje plasirani koji zadovoljava kriterije, koliko sam upućen, tako da se Neum može zayebavati cijelu sezonu, a onda odigrati dobro dvije utakmice i plasirati se u viši rang.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:00I kako sad ide,je li ide u visi rang ili baraz sljedeća momčad po plasmanu koja ispunjava uvjete ili netko iz drugog centra?badblueboylivno je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:41Težak poraz Troglava kod Ljubuškog, 4-0. Šteta što ne mogu u viši rang.

Hayley <3
- ASD
- Kontakt:
Bolje i to nego prije. Ako prvi nema uslove onda ostaje ekipa koja je trebala ispasti. Glupo.badblueboylivno je napisao/la: ↑03 nov 2020, 13:19Najbolje plasirani koji zadovoljava kriterije, koliko sam upućen, tako da se Neum može zayebavati cijelu sezonu, a onda odigrati dobro dvije utakmice i plasirati se u viši rang.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:00I kako sad ide,je li ide u visi rang ili baraz sljedeća momčad po plasmanu koja ispunjava uvjete ili netko iz drugog centra?badblueboylivno je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:41Težak poraz Troglava kod Ljubuškog, 4-0. Šteta što ne mogu u viši rang.![]()
Ja bih ovo ograničio. Tipa, ako među prve tri nema ekipe koja zadovoljava kriterije, onda tražiti ekipu po drugim ligama što su bili drugi za baraža.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Apsolutno se slažem!ASD je napisao/la: ↑03 nov 2020, 14:04Bolje i to nego prije. Ako prvi nema uslove onda ostaje ekipa koja je trebala ispasti. Glupo.badblueboylivno je napisao/la: ↑03 nov 2020, 13:19Najbolje plasirani koji zadovoljava kriterije, koliko sam upućen, tako da se Neum može zayebavati cijelu sezonu, a onda odigrati dobro dvije utakmice i plasirati se u viši rang.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:00
I kako sad ide,je li ide u visi rang ili baraz sljedeća momčad po plasmanu koja ispunjava uvjete ili netko iz drugog centra?![]()
Ja bih ovo ograničio. Tipa, ako među prve tri nema ekipe koja zadovoljava kriterije, onda tražiti ekipu po drugim ligama što su bili drugi za baraža.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglav - Grude 1-2
Ljubuški pobjedom kod Klisa završio polusezonu sa stopostotnim učinkom.
Evo i ovdje slike nove plastične trave u Livnu.

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kraj polusezone na jugu.
Moj Troglav sezonu zatvorio porazom 2-0 u Neumu.
Na zimski odmor Ljubuški odlazi sa 12-0-0. Imaju +13 u odnosu na Turbinu i Klis. Na dnu Kamešnica sam samo pet bodova.
Moj Troglav sezonu zatvorio porazom 2-0 u Neumu.
Na zimski odmor Ljubuški odlazi sa 12-0-0. Imaju +13 u odnosu na Turbinu i Klis. Na dnu Kamešnica sam samo pet bodova.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Kakve su ovo hale lijevo od terena? Znam da Livno i nema nekih velikih firmi pa mi ovo zapalo za okobadblueboylivno je napisao/la: ↑09 nov 2020, 11:04Troglav - Grude 1-2
![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sve je to iz jugo vremena. Ne vidi se na slici, južno od stadiona, dio je obnovljen (nekad Livtex, tvornica tekstila) i koristi se, sada je tamo prerada mesa Pavić - vidio sam da se reklamiraju na Areni.Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 21:51Kakve su ovo hale lijevo od terena? Znam da Livno i nema nekih velikih firmi pa mi ovo zapalo za oko![]()

Ovo na slici, plavi krovovi, je većinom zatvoreno, koliko sam upućen, možda se koriste kao skladišta. Lijevo je garaža nekadašnjeg diva Bosne (prijevoznik, jedan od najvećih u ex Ju, valjda drugi nakon Laste, nema gdje nisu radili... kasnije Livno bus, ugašen, sad je pokrenut novi).
Nešto je živnulo, ali moralo bi dosta bolje, samo nitko ne zna privući investicije, a tko zna, da dođu, možda ne bi imao tko raditi.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Šteta za Livno,fin gradić i perspektivan u svim pogledima,ali kao sto kažeš i da se pokrenu nove investicije pitanje je bi li imao tko raditi jer mi se čini da je Livnjacima nekako navika da idu u svijet. Jednostavno vec nakon slike, fakulteta imaju takvo razmišljanje da idu dalje.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglav uvezao tri pobjede na startu proljetnog dijela.
Triput 3-1, dva lokalna derbija kod Tomislava i Kamešnice i između toga u Livnu protiv Bjelopoljca.
Nakon prvog dijela stopostotni Ljubuški je popustio, dva remija u tri kola. Klis, Sloga i Neum kaskaju 14 bodova.
Kamešnica na dnu sa samo osam bodova.

Nakon prvog dijela stopostotni Ljubuški je popustio, dva remija u tri kola. Klis, Sloga i Neum kaskaju 14 bodova.
Kamešnica na dnu sa samo osam bodova.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.