NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

randy_moss
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 23 jan 2012, 02:44

Victor Cruz ubi ovog svog jadnika sto ga cuva. Alex Smith 3/10. :roll:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2012, 03:12

randy_moss je napisao/la:Victor Cruz ubi ovog svog jadnika sto ga cuva. Alex Smith 3/10. :roll:

i opet vode 14:10 :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 23 jan 2012, 03:58

E eo Manninga 1:20 do kraja. Sad lagano scoring drive za pobjedu

Nista ode ovo u OT
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 23 jan 2012, 04:30

A glupog frajera iz 49ersa, drugu loptu gubi na kickoff return.

Ako Cundiffov duh ne dodje pucati field goal, Giantsi idu u SuperBowl.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 23 jan 2012, 04:34

:D Willams fumble, Giants FG i Giants idu u superbowl.

Ponovo Pats vs Giants
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 23 jan 2012, 04:35

Can't wait.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 jan 2012, 04:43

E moj Williamsu, klotzino bjelosvjetska. :evil: Kakav konj, pa Giantsi nisu mogli yarda uzet u drugom poluvremenu, lik im je bukvalno sve poklonio. :roll: Ali kakve odbrane obiju momacdi. Manning se momacki napas'o trave. :lol: Prednja cetvorka Ninersa je bukvalno zid. :shock: Steta pa ih glupost sprijeci da malo i Bradya okuse. :lol:

2008. se izgleda ponavlja. Nevjerovatno koliko koincidencije ima ova sezona Giantsa sa tom. I tad su u konferencijksom finalu slavili FG-om Tynessa, a ostalo je manje-vise poznato.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 23 jan 2012, 06:26

Hocemo ponovo? :lol:

Pats - Giants

Here we go.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 23 jan 2012, 08:10

Patriote jeste spremni :D odlicna tekma u kojoj je ST donio prevagu u korist Giantsa.
Superbowl! Historija da se ponovi :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 jan 2012, 08:35

evo i ova druga tekma je bila primjer da bez srece nemozes nista, nemojte samo reci da giantsi nisu imali srece, imali su i ko i mi i zato su u sb..jer jednostavno u ovakvim tekmama moras imati srece, i one momcadi koje imaju vise srece su i pobjedile :mrgreen:p.s. cestitke @CLS i ostalim fanovima giantsa ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 23 jan 2012, 08:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:evo i ova druga tekma je bila primjer da bez srece nemozes nista, nemojte samo reci da giantsi nisu imali srece, imali su i ko i mi i zato su u sb..jer jednostavno u ovakvim tekmama moras imati srece, i one momcadi koje imaju vise srece su i pobjedile :mrgreen:p.s. cestitke @CLS i ostalim fanovima giantsa ;)
hvala :D jesi spreman na rastavljanje PAtriota na proste faktore :D PP ima da demolira Brady :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jan 2012, 11:46

Kao prvo cestitike Giantsima na izborenom SB i njihovom navijacu na ovom forumu @CLS-u. U Indianapolisu cemo gledati reprizu SB-a XLII u kojem su nam Giantsi pokvarili perfektnu sezonu i nanjeli nam bolan poraz, a sada Brady & co. imaju priliku za revans.

Giantsi su sinoc imali srece jer su na poklon dobili TD i odlucujuci FG od strane 49ersa i u obje utakmice su odlucivale nijanse.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 jan 2012, 12:51

Eto bar sam ovo pogodio :mrgreen:

Necu nista da prognoziram za SB, yeboga vise prognoza, Amere, eno Lakersi izgubili, izgubil' Roger dobro me se cuvaj :twisted:

Evo nekih kljucnih stvari od mene za SB:

Pierre-Paul, Umenyiora i Tuck, specijalisti za sackove i za fumble na QB, protiv Soldiera i strasne linije Patsa, zatim, sta mogu Cruz i Nicks, nosioci igre Giantsa u downfieldu, protiv izuzetno slabog secondarya Patsa, te sta mogu Grant, Boley i Blackburn protiv TE-ova Patsa, kao i secondary, no sigurno da Ravensi imaju jaci secondary i LB-ove, dok bi se o pass rusherima moglo diskutovat', a ne treba spominjati da Giantsi imaju napad za 3 klase iznad Baltimorovog!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 23 jan 2012, 13:48

Kad smo kod rematcha Patsa i Giantsa, ne treba smetnuti s uma slijedeće:

-iako su Giantsi pobijedili u regularnoj sezoni, ne treba smetnuti s uma da Patsi imaju sigurno najbolju mogucnost prilagodbe prema igri protivnika
-sumnjam da ce Brady sebi dopustiti luksuz od dvije loše utakmice zaredom, on je ipak kompetitivan i borac do kraja, vidi TD protiv Ravensa
-Boston TE party ce biti odlučujući faktor
-Runing game Patriotsa i Run Defence Patsa će biti velik faktor
-Osveta za 2008 i playing for patch "MHK" veliki motiv za Patsa
-Eli ce bacati puno ali hoce li pogadjati puno?
Ipak ce biti jako zanimljiv SB i jedva cekam 5.2.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 23 jan 2012, 14:30

U prognozi za sinoćnja 2 meča sam pogodio puno događaja, ali sam fulo ono najvažnije - pobjednika u New Englandu :(
Ali sreća ne prati uvijek hrabre, nego baš sretne :(
Nemam više snage vraćati se na bolni poraz Ravensa, pa ću samo par riječi o drugoj tekmi.
Volim i Giantse, i drago mi je da su ušli u SB, ali malo mi je žao što to ipak nisu bili 49ersi jer odbrana im je beton, sigurno najbolja u NFL-u u ovom trenutku, i nisam sujetan, ali volio bih da su oni sreli Patriotse u SB-u da osvete Ravense ganjajući Bradyja po cijelom terenu čitavu utakmicu. Ne bi prošo ništa bolje nego Manning sinoć kome se jutros sigurno povraćalo od ukusa trave u ustima.
Pokazalo se i koliko je Drew Brees dobar jer je uspijevo izbjegavati one zvijeri i baciti onoliko puta i za onoliko jardi, TD-a i poena.
I odbrana Giantsa je strašna, to sam i ranije navodio, ali ovi momci iz San Francisca me pravo puno podsjećaju na Ravense iz 2001. Da je umjesto Smitha napad 49 ersa predvodio neki kvalitetniji QB (ne kažem ovdje da je on kloc) vjerovatno bi oni bili u SB-u. Ovako mislim da ipak malo kompletnija ekipa sveukupno ide dalje.
Prognozi za SB ću se vratiti kada dođe vrijeme za to, ali se već sada može pretpostaviti kako će ona izgledati.
Za sada sam sa prognozom u doigravanju 7-3, i nadam se zaista da ću i ovu zadnju tekmu pogoditi ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 jan 2012, 15:29

Taktičar je napisao/la:U prognozi za sinoćnja 2 meča sam pogodio puno događaja, ali sam fulo ono najvažnije - pobjednika u New Englandu :(
Ali sreća ne prati uvijek hrabre, nego baš sretne :(
Nemam više snage vraćati se na bolni poraz Ravensa, pa ću samo par riječi o drugoj tekmi.
Volim i Giantse, i drago mi je da su ušli u SB, ali malo mi je žao što to ipak nisu bili 49ersi jer odbrana im je beton, sigurno najbolja u NFL-u u ovom trenutku, i nisam sujetan, ali volio bih da su oni sreli Patriotse u SB-u da osvete Ravense ganjajući Bradyja po cijelom terenu čitavu utakmicu. Ne bi prošo ništa bolje nego Manning sinoć kome se jutros sigurno povraćalo od ukusa trave u ustima.
Pokazalo se i koliko je Drew Brees dobar jer je uspijevo izbjegavati one zvijeri i baciti onoliko puta i za onoliko jardi, TD-a i poena.
I odbrana Giantsa je strašna, to sam i ranije navodio, ali ovi momci iz San Francisca me pravo puno podsjećaju na Ravense iz 2001. Da je umjesto Smitha napad 49 ersa predvodio neki kvalitetniji QB (ne kažem ovdje da je on kloc) vjerovatno bi oni bili u SB-u. Ovako mislim da ipak malo kompletnija ekipa sveukupno ide dalje.
Prognozi za SB ću se vratiti kada dođe vrijeme za to, ali se već sada može pretpostaviti kako će ona izgledati.
Za sada sam sa prognozom u doigravanju 7-3, i nadam se zaista da ću i ovu zadnju tekmu pogoditi ;)
pa i giantsi su isto dosta srece sinoc imali, prvo kad su se ona dvojica iz odbrane 49nersa sudarila :roll: a imali su siguran int ;) , dalje onaj fumble returnera 49nersa williamsa u ot je strasan :o , ono je odlucilo onu sinosnju tekmu ;) i opet se pokazalo da moras imati dosta srece u ovakvim tekmama, jer je sreca ono sto pravi razliku izmedju pobjednika i gubitnika u ovakvim tekmama u kojima se pobjednik odluccuje u zadnje 2 min ili ot ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 jan 2012, 15:44

Ne volim ni jedne ni druge. E sto ce meni bit veselo gledat to finale. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 jan 2012, 15:45

@rio, mislim da je ipak muffed odlucio tekmu u zadnjoj cetvrtini, jer ne bi ni doslo do produzetka da nije onog bilo...

@Takticar, ne brini se, ima k'o ganjat Bradya, jest da nemaju stub tipa Ngata na DT, al' zato na DE, PP, Tuck, Umenyiora 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 jan 2012, 17:14

Edin TM87 je napisao/la:@rio, mislim da je ipak muffed odlucio tekmu u zadnjoj cetvrtini, jer ne bi ni doslo do produzetka da nije onog bilo...

@Takticar, ne brini se, ima k'o ganjat Bradya, jest da nemaju stub tipa Ngata na DT, al' zato na DE, PP, Tuck, Umenyiora 8-)
ja bih rekao da giantsi imaju bolje pass rushere od ravensa, jer su ravensi imali samoj jedan sack sinoc, a nasa odbrana je imala 3 koliko sam ja vidio, ali ono sto je prednost ravensa je taj secondary i cb, gdje je bio jedan reed, webb koji su po meni puno bolji od svih iz secondarya giantsa i zato je i brady imao dva picka..na drugoj strani u napadu su giantsi puno jaci od ravensa pogotovo passingom, i imaju puno stabilnijeg i boljeg qb, te cruza i nicksa, dok su ravensi jaci u rushingu...dok napad patsa ne trebam posebno predstavljat i analizirat jer se tu zna sve..mislim da motiva nece nedostajati ni jednima ni drugima i da bi trebali gledati dobru utakmicu, u odnosu na onu iz 07 kod giantsa je skoro ista momcad, cak 16 istih igraca, dok je kod patsa tu samo 8 istih igraca, dakle samo brady i wilfork od ovih znacajnijih i moglo bi se reci da je to jedna potpuno nova momcad u odnosu na onu iz 07 kod patsa, dok giantsima fali samo burres :mrgreen: ;)p.s eli ako osvoji sad sb postaje gazda u svojoj familiji , i prestize velikog bracu :lol: :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 jan 2012, 17:26

Taktičar je napisao/la:Nije da ja nešto mrzim Bradyja, ali mislim da često dobija previše kredita za zasluge ekipe. Super je on QB, nema sumnje, ali za mene su Brees i Manning ipak malo ispred njega. Vidjelo se npr. kako su Patriotsi prošli u sezoni bez njega, a kako Coltsi bez Manninga. Jednostavno mislim da su Brees i Manning QB-ovi koji imaju veći značaj za ekipu i koji više poboljšavaju ekipu. Opet neću reći da Brady nije odličan, ali njegovi uspjesi su u većoj mjeri zasluge ostatka ekipe i trenera. A vidjesmo sinoć da zasluge često imaju i sudije i sreća :(
Evo rijec strucnjaka 8-)
rio_Ferdy88 je napisao/la:p.s eli ako osvoji sad sb postaje gazda u svojoj familiji , i prestize velikog bracu :lol: :mrgreen:
Sa barem 5 puta jacom ekipom, od one koju veliki braco ima, dok Brady ima 3 puta jacu ekipu, sto dovodi do zakljucka da su Giantsi jaci od Patsa 2 puta! :roll: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.