Gdje? Bukvalno se ismijavalo toajdohordas je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:30Sunce ti yebem kad ja moram psovat ja citam i ne vjerujem da se na placeni clanak yebenog Admira Husarica uvukla jos veca negativa i budalastina...
vi se ljudi trebate lijeciti od negativne energije, pesimizma, pljuvanja, kritikovanja itd itd.
Koji odron, kakva razmisljanja prosjecnog Bosnje, kakvi postovi, i ne mozes vjerovat koliko imate snage za svoje neke filozofije nakon sto su vas i uprava i Vinko i igraci popisali na kraju ove sezone sa plus devet a sve je to proizaslo iz dobrog rada.
Fuj![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoce momci pojacanja ko Dinamo bez da imaju budzet ko Dinamo i bez da su prosli put Dinama do 30 titula i bez da je u njih skrhano milijardu eura....#stacenamstepenice #odmaliftdopenthausajebotemelje
Ime, reputacija se gradi decenijama....
Ime, reputacija se gradi decenijama....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sponzor kluba je optika Salihbegović, ta ti pomognemo maloShofaII je napisao/la: ↑10 feb 2021, 07:49Ma ti si lazovcic mali kojem i pristaju takvi komentari. Inace mi se gadite kad se tako izrazavate al realno i jeste za toga da se poljevate, zaljevate, oplodjavate, castite i gostite na takav nacin.Zip je napisao/la: ↑10 feb 2021, 05:55Opet se pravis budala i lazes, vec drugi ili treci put![]()
Prvi put si rekao dva gola, sada tri... Mozda dodjes do pravog broja![]()
![]()
Ma vi se emiru mozete sageti.
Sto napisa jedan forumas,jedva cekamo vase komentare u kojima sa radoscu pisete da vas pisaju Emir i novi igraci, kako su van ukusna vasa gov.na, pisaka bolja od kole, itd...
Jbg kad nisi od rijeci i ne vjerujes u Cmilju a koristio si ga kao pravan da branis ovog svog. Ucmiljio si se kad je trebalo stati iza svojih rijeci.

Javi nam kakav je ukus u Maju

Kaze, vise sam ga ja "popljuvao" jer nisam se kladio na njega od ovih sto ga nazivaju invalidom

Napaceni bosnjo

Pa dinamo nikad nikog doveo nije da je Neka zvijezda, kupe ovo što valja u ligi i što afimria kroz akademiju i filajliju. To je sve. Nama je problem što mi nemamo strpljenja hoćemo titule i top igrače a nismo u stanju da dvije sezone batalimo da bi to ostvarili.... I naravno zato nam treba jedan iskorak da to probijemo. I da možemo talenta zadržati 3 4 sezone a da ga odmah ne prodajemo.... zato treba djecu u prvi tim sa 17 godina a ne sa 21.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ide sad "Citam sad, sta mislite o Petru Kunicu"

Pa i jesi pravi napaceni bosnjo koji sve ljude oko sebe stavi u isti kos zbog nekog napaćenog bosnje koji nekoga naziva invalidom.Zip je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:07Sponzor kluba je optika Salihbegović, ta ti pomognemo maloShofaII je napisao/la: ↑10 feb 2021, 07:49Ma ti si lazovcic mali kojem i pristaju takvi komentari. Inace mi se gadite kad se tako izrazavate al realno i jeste za toga da se poljevate, zaljevate, oplodjavate, castite i gostite na takav nacin.Zip je napisao/la: ↑10 feb 2021, 05:55
Opet se pravis budala i lazes, vec drugi ili treci put![]()
Prvi put si rekao dva gola, sada tri... Mozda dodjes do pravog broja![]()
![]()
Ma vi se emiru mozete sageti.
Sto napisa jedan forumas,jedva cekamo vase komentare u kojima sa radoscu pisete da vas pisaju Emir i novi igraci, kako su van ukusna vasa gov.na, pisaka bolja od kole, itd...
Jbg kad nisi od rijeci i ne vjerujes u Cmilju a koristio si ga kao pravan da branis ovog svog. Ucmiljio si se kad je trebalo stati iza svojih rijeci.![]()
![]()
![]()
Javi nam kakav je ukus u Maju![]()
Kaze, vise sam ga ja "popljuvao" jer nisam se kladio na njega od ovih sto ga nazivaju invalidom![]()
![]()
![]()
Napaceni bosnjo![]()
![]()
![]()
Pogledaj se bolan ne bio sta radis i sta podvaljujes.
Jesam li nekoga nazvao invalidom: Ne
Da li odobravam da se ljudi vrijedjaju: ne
Da li se castim ovako kako si naveo: ne
Da li odobravam taj vidim komunikacije i izrazavanja: ne
Da li lazem i ne stojim iza onoga sto kazem kao ti: ne
...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Dovest Vedu kao SD-a, napadaca, skauta i clana UO. Sta mu fali, jel Ibisevic il nije. Haya
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
skoroalen je napisao/la: ↑10 feb 2021, 08:41Ti si jarane stvarno ograničen, ograničen si k'o peterac. Dan te yebo, koliko ti vjeruješ tim pripremama, nekidan pišeš "ko će odgovarat za katastrofu protiv Domžala" a sad "niko nije zadovoljan Bešićem". Halo, mozgu, PRIPREMEEE, znaš li šta znači ta riječ? Prijateljske tekme, nebitan rezultat, uigravaju se nove stvari, probavaju se igrači, strategije, niko ne igra u fullu da se ne povrijedi... I tebi je to katastrofa?? Da ne pričam o Hamzi, jedan od talentovanijih juniora, momak koji će bit bolji od Mihojevića i Mujakića, odigrao jednu lošu utakmicu na PRIPREMAMA i niko nije zadovoljan njim? Trebao je momak.da.pogine na pripremama i da nogu slomi da bi tebe zadovoljio? Isto ovako ste sr.ali na pripremama na ljeto, kad smo se mučili sa Bosnom i Goraždem, pa ste kamion gov.ana na Vinka istresili a poslije ista ta gov.na kašikom kusali.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2021, 02:27Imao je dobrih poteza, ali to je prošlost, pričamo o zimskom prelaznom roku u sezoni u kojoj klub ganja najvažniju titulu u klupskoj historiji.Horića sam spomenuo kao opciju sa klupe, da bude zamjena Dupovcu i Miličeviću, dakle za rezervu, ne za prvih 11. Na forumu na prste jedne ruke jedva možeš nabrojati ljude koji su zadovoljni Bešićem, a Adukor koji je bolji na zadnjem veznom je propustio glavni dio priprema.Jovića sam onako spomenuo, čisto da vidim jel ga neko ranije pratio, kakav je....Znam da je zadnjih godinu i po u Širokom bio dobar i efikasan na lijevom krilu.I ja bi bio najsretniji da dođe krilo bolje od Tatara.ajdohordas je napisao/la: ↑10 feb 2021, 02:12
Covjeka koji ti je doveo Oremusa, Serbecica, Lazica, Fanima, Tatara, Rahmanovica, Susica... drzao okosnicu ekipe duze vrijeme nazivas ublehasom a nemas pojma ni ti zasto.
A ti ovdje prvi si prizivao Horica, Jovica i koga sve ne... ogranicen si totalno.

Koga cemo danas preventivno smijeniti...
Moj prijedlog lijecnicku ekipu...
Puno nam se brate povrijedi igraca, pa da ne rizikujemo u nastavku, dovesti druge...
Uuu, sto ima u Backoj dobar stoper, ne znam kako se zove, ali kad saznam pitacu vas sta mislite o njemu...
Moj prijedlog lijecnicku ekipu...
Puno nam se brate povrijedi igraca, pa da ne rizikujemo u nastavku, dovesti druge...
Uuu, sto ima u Backoj dobar stoper, ne znam kako se zove, ali kad saznam pitacu vas sta mislite o njemu...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 feb 2021, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Nesto kontam, tih devet bodova nema sanse da stignemo, europa nam je taman ove sezone. Jedino kad bi, al opet nema logike da stignemo.
Da, lažeš.ShofaII je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:19Pa i jesi pravi napaceni bosnjo koji sve ljude oko sebe stavi u isti kos zbog nekog napaćenog bosnje koji nekoga naziva invalidom.Zip je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:07Sponzor kluba je optika Salihbegović, ta ti pomognemo maloShofaII je napisao/la: ↑10 feb 2021, 07:49
Ma ti si lazovcic mali kojem i pristaju takvi komentari. Inace mi se gadite kad se tako izrazavate al realno i jeste za toga da se poljevate, zaljevate, oplodjavate, castite i gostite na takav nacin.
Jbg kad nisi od rijeci i ne vjerujes u Cmilju a koristio si ga kao pravan da branis ovog svog. Ucmiljio si se kad je trebalo stati iza svojih rijeci.![]()
![]()
![]()
Javi nam kakav je ukus u Maju![]()
Kaze, vise sam ga ja "popljuvao" jer nisam se kladio na njega od ovih sto ga nazivaju invalidom![]()
![]()
![]()
Napaceni bosnjo![]()
![]()
![]()
Pogledaj se bolan ne bio sta radis i sta podvaljujes.
Jesam li nekoga nazvao invalidom: Ne
Da li odobravam da se ljudi vrijedjaju: ne
Da li se castim ovako kako si naveo: ne
Da li odobravam taj vidim komunikacije i izrazavanja: ne
Da li lazem i ne stojim iza onoga sto kazem kao ti: ne
...
Pa covjek kad nesto pogleda ovaj nas SD je stvarno nesposoban, eto u najmanju ruku smo ga prerasli...
Shalke 04, igraci nemaju plata, sve se raspada, zadnji na tabeli i dovedu Kolasinca i Huntellara...
Pa majku mu zar mi nismo mogli bar tog Seju zaganjati, a ne Cmiljanica...
Shalke 04, igraci nemaju plata, sve se raspada, zadnji na tabeli i dovedu Kolasinca i Huntellara...
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Jest, pa da Pidri grije klupu, treba nam neki jeftiniji bek za rotaciju, eh jedino smo mogli na krilo da ga šibnemo. NAPRAVA UPOLJEVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:39Pa covjek kad nesto pogleda ovaj nas SD je stvarno nesposoban, eto u najmanju ruku smo ga prerasli...
- feniksptica
- Kontakt:
Sve vi znate. Zato smo ko drzava u 100 quraca sto hocete vi sve da se vas pita. Ovdje se jasno i indirektno pise da ce se opet praviti protesti i tjerat ljudi iz kluba..pa ljuudi u Marseju pale svoje igrace pa ih ne jebu iz kluba ni 1%
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma kad je mogo Salcin na beka more i on na krilo...BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:42Jest, pa da Pidri grije klupu, treba nam neki jeftiniji bek za rotaciju, eh jedino smo mogli na krilo da ga šibnemo. NAPRAVA UPOLJEVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:39Pa covjek kad nesto pogleda ovaj nas SD je stvarno nesposoban, eto u najmanju ruku smo ga prerasli...
Ma zacas se to nauci...
- feniksptica
- Kontakt:
Gdje Shalke nadje. Ljud namjerno hoce da ispadnu..Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:39Pa covjek kad nesto pogleda ovaj nas SD je stvarno nesposoban, eto u najmanju ruku smo ga prerasli...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Doduse u pravu si. Mislim da je kucnuo cas, al eto ne pitamo se miVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:45Ma kad je mogo Salcin na beka more i on na krilo...BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:42Jest, pa da Pidri grije klupu, treba nam neki jeftiniji bek za rotaciju, eh jedino smo mogli na krilo da ga šibnemo. NAPRAVA UPOLJEVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:39Pa covjek kad nesto pogleda ovaj nas SD je stvarno nesposoban, eto u najmanju ruku smo ga prerasli...
Ma zacas se to nauci...
Znas ti koliko ekipa ne mogu da sastave kraj s krajem zbog korone, a mi, u doba korone puni ko brod 3 miliona maraka dobili, sutimo i nista ne radimo. Stvarno je Emir bezobrazan, ne ispunjava zelje.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:39Pa covjek kad nesto pogleda ovaj nas SD je stvarno nesposoban, eto u najmanju ruku smo ga prerasli...
Znas sta moRemo s tri miliJona, moRemo sve dovesti, a imamo nesposobnog SD koji nece te pare da trosi nego ih steka da ih pacovi izjedu.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 10 feb 2021, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
E vidis to nismo probali, jesmo clanske derali, jesmo prijetili, jesmo parole pisali ,ali paljevine se nismo sjetili...feniksptica je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:44Sve vi znate. Zato smo ko drzava u 100 quraca sto hocete vi sve da se vas pita. Ovdje se jasno i indirektno pise da ce se opet praviti protesti i tjerat ljudi iz kluba..pa ljuudi u Marseju pale svoje igrace pa ih ne jebu iz kluba ni 1%
Mozda Seate da zapalimo?
Može vala i irgetovat kad budemo stadion pravili, miješat beton, omjer 4-1.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, JavierBosnia, Pena, PeppermintSA i 52 gosta.