Slazem se. On je igrace doveo, on ih brani zivotom, treba on i da ih vodi. Tako je najpostenije.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bojim se da je vrijeme za kakvog “vojnika kluba” vatrogasca. Čisto da nas stabilizuje u sredinu tabele
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Zeljo prva ljubav i u kantonalnoj.
nedaj se stari bit ce bolje.
Najbolje da raspustimo sve i da se prijavimo sljedeće godine u Prvu ligu FBiH
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Krenem nešto napisat, i onda skontam da nema smisla.
Uglavnom, nazor igra, bez kretnji, prvo poluvrijeme ovčina bez pokušaja otvaranja strane, čosić može biti bek i tu se sva priča zaršava, i to 3 opcija.
Definitivno ovakvom igrom će srozati totalno ugled kluba, i mislim da je vrijeme da Bašić podnese ostavku, jer ni na šta ne liči ovo. Ni jednom nismo napravili tricu (bek krilo vezni; ili stoper vezni bek) Al jaber je morao ući da vidimo dupli pas. Gubimo bez Beće, šehića, Musića...pa nek onda gubimo i s njima. I Štilić je veliki majstor, ali tek za zadnjih20 minuta. Haračić, Biber, Turanjanin, i BAŠIĆ doviđenja
Uglavnom, nazor igra, bez kretnji, prvo poluvrijeme ovčina bez pokušaja otvaranja strane, čosić može biti bek i tu se sva priča zaršava, i to 3 opcija.
Definitivno ovakvom igrom će srozati totalno ugled kluba, i mislim da je vrijeme da Bašić podnese ostavku, jer ni na šta ne liči ovo. Ni jednom nismo napravili tricu (bek krilo vezni; ili stoper vezni bek) Al jaber je morao ući da vidimo dupli pas. Gubimo bez Beće, šehića, Musića...pa nek onda gubimo i s njima. I Štilić je veliki majstor, ali tek za zadnjih20 minuta. Haračić, Biber, Turanjanin, i BAŠIĆ doviđenja
- MrAmarOsim
- Kontakt:

POVEDI NAS DINOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ako ostane Bašić, novi poraz u ligi, nije loše
Što bi Amar rekao, treba se potruditi i izgubiti 5
Što bi Amar rekao, treba se potruditi i izgubiti 5
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- dubioza144
- Kontakt:
Ljudi ti na svakoj utakmici pruzaju podrsku ti im uzvratis sa 5 poraza u nizu i onda im dodjes na tribinu da se svadjas sa njima ee moj Željo na sta si spao popisam se na ćelu kapitenu, Basicu dobar si ti s kakvim kretenima posla imas
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Svi su bili jos je on ostao, Dino Pekicu vrijeme je povedi nas
Batine u najavi
Jasno razradjen sistem kako otjerati trenera. Problem je dublje.drzgemboadislic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:564/5 posljednjih trenera je uspjelo uvezati pet poraza. Da li je do trenera? Kako drugim ekipama ovo ne uspjeva?
Ne mozes dovesti trecu ili cetvrtu opciju stedeci pare da otplatis dugove tek tamo nekad za 3 4 godine. Do tad nas nece biti vise. Kazu Zeljo ima puno neprijatelja, ne trebaju nam neprijatelji kad pogledamo ko sve radi u klubu u upravi i jasno se zakljuci da smo sami sebi dovoljni da se samounistimo.
A sta ce se postici kad se Basic otjera a ja sam rekao davno da cemo ispasti i da ce doci do smjene. Opet borba za sredinu uz manji bojkot. Mi fakat ne zasluzujemo nista bolje od ovog i sve dok nas ulica vodi necemo moci napredovati.
OVO JE PROBLEM. RAZNI TALOVI SU SE SKLOPILI ALI OCIGLEDNO NA STETU KLUBA. STIDITE SE VASEG NERADA.
-
- Kontakt:
Ma nesto ozbiljno tukne u ekipi i to je to. Ne moze me niko uvjereti u suprotno. Vidi se po govoru tijela igraca, po tome kako se odnose jedan prema drugom, sta pojedini rade na terenu, itd.. Nije to samo ono, zaredali poraze pa mentalno pali, nego vidi se da je razyebano sve.
Mislim da je i ona Bekriceva pressica dosta indikativna bila oko odnosa, toga ko je na cijoj strani i sta ja znam.
Tuzno je i ironicno da smo danas odigrali najbolju gostujucu utakmicu do sad. Napravili vise sansi nego u svim gostujucim tekmama ove sezone, ali kad je sve naopako, nece ni lopta u go.
Mislim da je i ona Bekriceva pressica dosta indikativna bila oko odnosa, toga ko je na cijoj strani i sta ja znam.
Tuzno je i ironicno da smo danas odigrali najbolju gostujucu utakmicu do sad. Napravili vise sansi nego u svim gostujucim tekmama ove sezone, ali kad je sve naopako, nece ni lopta u go.
1921
- MocMahale444
Uprava, Bekric, Basic i igraci.
SRAMOTAAAAAA ko god da ih podrzava od danas.
Fuj bagro
SRAMOTAAAAAA ko god da ih podrzava od danas.
Fuj bagro
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bravo Cocalicu, tako se odnosi sa navijacima. Tri gostovanja u nizu momci odrade. Iz svog dzepa odvajaju da bi vas podrzali. Po citav dan se u busu peglaju da bi dosli na utakmicu. Kako im vracate? Kako svima nama vracate? Mene bi nakon ovog niza bilo sramota reci da sam citav zivot trenirao i radio da budem fudbaler. Fuj! Ostavke svi od uprave preko pres konferencije do Basica. Svi ste krivi! Budite sretni sto vas niko po gradu jos uvijek nije ganjao za ovu bruku koju ste nam priredili.
Zadnja izmjena: Simi, dana/u 28 sep 2023, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Definitivno.Pririsak je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:19Jasno razradjen sistem kako otjerati trenera. Problem je dublje.drzgemboadislic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:564/5 posljednjih trenera je uspjelo uvezati pet poraza. Da li je do trenera? Kako drugim ekipama ovo ne uspjeva?
Ne mozes dovesti trecu ili cetvrtu opciju stedeci pare da otplatis dugove tek tamo nekad za 3 4 godine. Do tad nas nece biti vise. Kazu Zeljo ima puno neprijatelja, ne trebaju nam neprijatelji kad pogledamo ko sve radi u klubu u upravi i jasno se zakljuci da smo sami sebi dovoljni da se samounistimo.
A sta ce se postici kad se Basic otjera a ja sam rekao davno da cemo ispasti i da ce doci do smjene. Opet borba za sredinu uz manji bojkot. Mi fakat ne zasluzujemo nista bolje od ovog i sve dok nas ulica vodi necemo moci napredovati.
OVO JE PROBLEM. RAZNI TALOVI SU SE SKLOPILI ALI OCIGLEDNO NA STETU KLUBA. STIDITE SE VASEG NERADA.
Previse je problema u klubu, slabo sta stima ali neko ima svoje prste u svemu tome.
Ja Basicu zamjeram to sto nijedan mladi igrac nije napredovao za njegovo vrijeme. Razumijem sad u ovim okolnostima postavlja najbolje sto ima ali nesto ovdje debelo ne stima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bravo Basicu, hvala intelektualcima sa foruma i sa stadiona sto su otjerali kuhara, ko ga **** kad je zeljino dijete. Kuhar sa vrhunskom ekipom bio na mjestu koje vodi u evropu i u polufinalu kupa i levat izgubi protiv Veleza u prvoj utakmici u gostima, a gdin Basic odma u revansu protiv veleza pokaze sa istom ekipom vanserijsku igru i samo spletom nesretnih okolnosti bude naguzen kuci.
Također ove sezone gdin. Basic sa 10 puta losijom ekipom od kuhara postize zapazene rezultate, Zeljo ponovo igra atraktivno, lijepo za oci, u toku utakmica gdin. BASIC promjeni vise sistema u igri nego najbolji trener danasnjice Gvardiola, ali opet samo spletom nesretnih okolnosti biva naguzen od ekipa koje imaju puno bolji roster od zelje kao sto su velikani Posusje, Gosk, Sloga. Doduse ispali smo iz kupa od drugoligasa ( ali kad se samo sjetim uzasne igre kuhara u prvoj utakmici polufinala kupa protiv Veleze padne mi mrak na oci), ali treba ipak uzeti u obzir da smo igrali samo jednu utakmicu i to u gostima i to protiv ekipe koja je ipak prva na tabeli u veoma jakoj konkurenciji Lige FBiH.
Tako da Basicu puna podrska, ako nista treba ga podrzati sto nije zeljino dijete kao onaj idiot kuhar.
Također ove sezone gdin. Basic sa 10 puta losijom ekipom od kuhara postize zapazene rezultate, Zeljo ponovo igra atraktivno, lijepo za oci, u toku utakmica gdin. BASIC promjeni vise sistema u igri nego najbolji trener danasnjice Gvardiola, ali opet samo spletom nesretnih okolnosti biva naguzen od ekipa koje imaju puno bolji roster od zelje kao sto su velikani Posusje, Gosk, Sloga. Doduse ispali smo iz kupa od drugoligasa ( ali kad se samo sjetim uzasne igre kuhara u prvoj utakmici polufinala kupa protiv Veleze padne mi mrak na oci), ali treba ipak uzeti u obzir da smo igrali samo jednu utakmicu i to u gostima i to protiv ekipe koja je ipak prva na tabeli u veoma jakoj konkurenciji Lige FBiH.
Tako da Basicu puna podrska, ako nista treba ga podrzati sto nije zeljino dijete kao onaj idiot kuhar.
Jest Basic zavaljen, jest losa ekipa, ali ima nesto i do trenera. Ne mozes izgubiti 5 utakmica zaredom u PLBIH, ne u Bundeligi ili Primeri, vec u nasoj cirkus ligi. Sto rece jednom Amar - trebas se potruditi pa izgubiti 5 puta zaredom u ovakvoj ligi, od toga jednu od drugoligasa 

- MocMahale444
Oprosti Sabljice naš, dijete naše plemenito.
Kuharu, šefe.
Kuharu, šefe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.