Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Trequartista
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Trequartista » 11 maj 2013, 15:57

Moj stav po pitanju trenutnih napadača u Juventusu je jasan, čim neko ponudi približno zadovoljavajuću ponudu odmah prodati. :D

Vi ste stekli takav dojam o Vučiniću jer u ovom Juventusu nema konkurencije, vidjet će te kad dođu pravi napadači, poželjet ćete vi što ga nismo prodali. :D

Nedvojbeno je to da je iznadprosječan igrač, ali Juventusu trebaju bolji od njega.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2013, 15:58

Zasad i Berardi i Leali jako dobri. Berardi zabio prelijep gol iz slobodnjaka, Leali ostao ukopan, ništa nije mogao. A Leali kod drugog gola Sassuolo odlično odbranio prvi udarac, ali na odbijenu loptu natrčao Chibsah (mislim da je i on naš) i zabio gol.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 maj 2013, 16:01

Yucca je napisao/la:L'Avvocato@ necemo nista dobiti sa ti ako mu smanjimo platu jer ako ga sad ne prodamo kasnije cemo dobiti eksere za njega i jos dali ce ga neko htijeti uzeti zato ako dode ponuda izmedu 12-15 miliona odmah prihvatiti.
Pa koliko znam on ima ugovor jos dvije sezone. Nek ih odradi uredno kao i ove do sad, a poslije ako pristane na smanjenje plate dobro ce i biti. Glupo je prodavati igraca, koji ima jednu od vaznijih uloga u timu koji je 2 puta osvajao Seriju A u nizu, za tako mizerne pare. Pa 12 miliona je danas ništa. Jad i bijeda, ne možeš kiflu kupiti za to.

20 miliona ili eventualno 15 u okviru nekog deala.

@IlCapitano jeste i Chibsah je nas.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 maj 2013, 16:02

Trequartista je napisao/la:Moj stav po pitanju trenutnih napadača u Juventusu je jasan, čim neko ponudi približno zadovoljavajuću ponudu odmah prodati. :D

Vi ste stekli takav dojam o Vučiniću jer u ovom Juventusu nema konkurencije, vidjet će te kad dođu pravi napadači, poželjet ćete vi što ga nismo prodali. :D

Nedvojbeno je to da je iznadprosječan igrač, ali Juventusu trebaju bolji od njega.

Potpis Vucinic je sam malo iznad Matria i Q ali aposolutno za Juve jako malo sto se tice napadaca,sve staviti napadace na prodaju osim Gio kojem treba dati sansu u 4-3-3 formaciji za koju mislim da bi eksplodirao ostali sve na pijacu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2013, 16:02

gojzerica je napisao/la:Ma ja ba, Mirko novi Iaquinta :D Čovjek poslije Vidala najveći doprinos dao ekipi što se tiče golova/asistencija, a ovako se piše o njemu.. tuga.
:lol: :lol: :lol:

A to što je najviše iznervirao svojim nezalaganjem i glumatanjem po terenu nema veze?

Ako ćemo gledati statistiku, Giovinco i Quagliarella nisu ništa lošiji od njega.

Ne znam kako neko ovo đubre od čovjeka može svjesno braniti i opravdavati. Pa džaba mu i 100 golova i asistencija po sezoni kad on ne prolije ni kap znoja za ovaj klub, šetka se dok drugi ginu na terenu, galami na suigrače za iste stvari koje on radi duplo više od njih. Obični prosjek i ljenčuga i stoga ga prodati istog trena čim dođe ponuda oko 15-ak miliona, ne zaslužuje ovaj dres.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 maj 2013, 16:04

Trequartista je napisao/la:Vi ste stekli takav dojam o Vučiniću jer u ovom Juventusu nema konkurencije, vidjet će te kad dođu pravi napadači, poželjet ćete vi što ga nismo prodali. :D
A ne postoji mogućnost da i on bolje proigra kad bude kvalitetniji igrač pored njega? :roll: Mirko je genije sa loptom i nije isto kad je drvo Matri pored njega i recimo Llorente koji treba da dođe, koji je triput kvalitetniji :!:

Čuj onog, Giovinco.. :lol:

:arrow:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 maj 2013, 16:08

Vučinić se neće promjeniti ni da pored njega igra Messi, a kamoli Llorente. U Juventusu je isti kao u Romi. Da bi bio igračina nije dovoljno imati samo talenat. Vučinić ima talenat, ali ne i ostalo što bi ga činilo klasnim igračem.

Eto Matri sad drvo, stavi paralelu izmeđeu minutaže i broja postignutih golova ispast će ti da je Vučinić drvo za Matrija. :mrgreen:

Ma kakav Giovinco i njega bih odmah bez razmišljanja prodao. Nije on za Juventusa.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 11 maj 2013, 16:09

Opet puno bolje izgleda i zvuci Vucinic-Llorente-Higuain, nego Matri-Quagliarella-Vucinic.

Ne treba zaboraviti da Vucinic za razliku od Quaglie i Matria uopste nije napadac, a bolje igra tu poziciju od obojice. Porediti €15m koje smo dali za njega i €15m za Matria, dobije se jasnija slika o kvaliteti Mirka i koliko je napredovao otkad je u Juventusu. Mislim da bi on bez problema mogao igrati sa bilo kojim napadacem svijeta u tandemu i to vrlo uspjesno, sto se bas ne moze reci za Matria i Quagliarellu, pa cak ni Giovinca. ;)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 maj 2013, 16:09

IlCapitano je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Ma ja ba, Mirko novi Iaquinta :D Čovjek poslije Vidala najveći doprinos dao ekipi što se tiče golova/asistencija, a ovako se piše o njemu.. tuga.
:lol: :lol: :lol:

A to što je najviše iznervirao svojim nezalaganjem i glumatanjem po terenu nema veze?

Ako ćemo gledati statistiku, Giovinco i Quagliarella nisu ništa lošiji od njega.

Ne znam kako neko ovo đubre od čovjeka može svjesno braniti i opravdavati. Pa džaba mu i 100 golova i asistencija po sezoni kad on ne prolije ni kap znoja za ovaj klub, šetka se dok drugi ginu na terenu, galami na suigrače za iste stvari koje on radi duplo više od njih. Obični prosjek i ljenčuga i stoga ga prodati istog trena čim dođe ponuda oko 15-ak miliona, ne zaslužuje ovaj dres.
Šta bolan đubre od čovjeka? To ''đubre od čovjeka'' je De Jongu dalo podršku kad se povrijedio(vjerovatno i nekim ostalim igračima ne pratim sad to), i davao je pare za humanitarne akcije, tako da on nije nikakvo đubre od čovjeka :!:

To da ne prolije kap znoja je čista glupost, laprdaš da se tako izrazim. ;) Istina je da nekad ne trči dovoljno, ali bude dosta utakmica u kojima trči ko lud, ali vi koji ga hejtate to i ne primjetite, nego samo gledati kako ćete ga pljuvati.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 11 maj 2013, 16:10

Joj i ja bi se ukljucio u raspravu oko napadaca Juventusa, al meni skoci pritisak kad skontam ko nam igra, ne bude mi dobro, bolje ovako sutit. :geek: :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 maj 2013, 16:11

Ne bi on igrao kod Contea uopšte da ne daje onoliko koliko se traži od njega. As simple as that.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 maj 2013, 16:12

L'Avvocato je napisao/la:Ne bi on igrao kod Contea uopšte da ne daje onoliko koliko se traži od njega. As simple as that.
Upravo ;)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

GRANDE MIRKO :!:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 maj 2013, 16:15

EnzoFerrari je napisao/la:Joj i ja bi se ukljucio u raspravu oko napadaca Juventusa, al meni skoci pritisak kad skontam ko nam igra, ne bude mi dobro, bolje ovako sutit. :geek: :D
Zato ja i govorim da ih se treba svih riješiti. :D

Meni je najluđe ovo kad ovi jedni počnu braniti napadače koji su im dragi, a u suštini niko od ovih nije dovoljno dobar za Juve. :D

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 11 maj 2013, 16:19

Trequartista je napisao/la:
Meni je najluđe ovo kad ovi jedni počnu braniti napadače koji su im dragi, a u suštini niko od ovih nije dovoljno dobar za Juve. :D
Ovo stoji, ali Mirko je najbolji od ovih koji su trenutno u klubu. Jbg, volim i ja teletinu ali nema. :mrgreen:

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2013, 16:21

Quagliarella je najbolji NAPADAČ u klubu. Najmanje je odigrao, a dosta golova dao.

Ako govorimo o manekenima, Mirko je svakako među prvima.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2013, 16:22

ma prodat Markizija i rijesit se svih muka za gledanje posebno :D

cuj sad napad na Vucinica, a uz Vidala najzasluzniji za titulu, samo njih 2 igrali u napadu zadnjih 6-7 utakmica.

tacno me ovdje najvise nervira sto imaju neki nedodirljivi igraci tipa Markizija pa i Djovinka i popljuvat sve redom ako treba, citavu ekipu omalovazavat da bi se njihov mizeran ucinak istakao i oni napravili nekim fudbalerima :D

koje je to licemjerstvo jbt napadas Bonucija, Vucinica pa i Listajnera kad odigra malo slabije a sutit za onu telku Markizija od kojeg vise dodira ja imam sa loptom u zadnjih 7 utakmica, a sto se tice vidljivosti na terenu vise trke i presjecenih lopti imaju Vucinic i Kvaljarela haha :D vise mi za njeg pritisak skoci nego i za jednog napadaca, hej VEZNI, VEZNI igrac a to se sa loptom ne moze sastat u utakmici, 10 formacija mijenjas samo da bi to igralo, pardon glumilo kaspera na terenu :mrgreen:

kaze udarat se nogom u dupe ako neko da 15 mil za Vucka ( sa 18-20 bi se i ja slozio), al sta onda rec ako neko ponudi 30+ za Markzija, pa party napravit jbt :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 11 maj 2013, 16:22

EnzoFerrari je napisao/la:Joj i ja bi se ukljucio u raspravu oko napadaca Juventusa, al meni skoci pritisak kad skontam ko nam igra, ne bude mi dobro, bolje ovako sutit. :geek: :D

Sto bi Englez reko the bottom line is this "a u suštini niko od ovih nije dovoljno dobar za Juve", a ostalo su sve emocije koje mi osjecamo prema nekom igracu.Ev recimo meni je dusha kad Quag opuca sa pola terena i jedva cekam da to pokusa da mozda dadne gol pa da citav dan ovdje pustam pjesmu o mama mama mama ho visto quagliarela :D gotivim ga zbog pokusavanja nemoguceg i te pjesme a inace lik nema kvalitet za Juve pa da mu das steroide. :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 maj 2013, 16:22

:lol: :lol: :lol: :lol: Cinjenica njih sve na hrpu kad stavis ne mozes napadaca napraviti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 11 maj 2013, 16:24

Marchisio non si tocca!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2013, 16:25

Juventino je napisao/la:Marchisio non si tocca!
Vucinic, Bonuci, List ( i svi koje bar vidim na terenu ponekad tokom prenosa) non si tocca! :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 2 gosta.