Vi ste stekli takav dojam o Vučiniću jer u ovom Juventusu nema konkurencije, vidjet će te kad dođu pravi napadači, poželjet ćete vi što ga nismo prodali.
Nedvojbeno je to da je iznadprosječan igrač, ali Juventusu trebaju bolji od njega.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa koliko znam on ima ugovor jos dvije sezone. Nek ih odradi uredno kao i ove do sad, a poslije ako pristane na smanjenje plate dobro ce i biti. Glupo je prodavati igraca, koji ima jednu od vaznijih uloga u timu koji je 2 puta osvajao Seriju A u nizu, za tako mizerne pare. Pa 12 miliona je danas ništa. Jad i bijeda, ne možeš kiflu kupiti za to.Yucca je napisao/la:L'Avvocato@ necemo nista dobiti sa ti ako mu smanjimo platu jer ako ga sad ne prodamo kasnije cemo dobiti eksere za njega i jos dali ce ga neko htijeti uzeti zato ako dode ponuda izmedu 12-15 miliona odmah prihvatiti.
Trequartista je napisao/la:Moj stav po pitanju trenutnih napadača u Juventusu je jasan, čim neko ponudi približno zadovoljavajuću ponudu odmah prodati.![]()
Vi ste stekli takav dojam o Vučiniću jer u ovom Juventusu nema konkurencije, vidjet će te kad dođu pravi napadači, poželjet ćete vi što ga nismo prodali.![]()
Nedvojbeno je to da je iznadprosječan igrač, ali Juventusu trebaju bolji od njega.
gojzerica je napisao/la:Ma ja ba, Mirko novi IaquintaČovjek poslije Vidala najveći doprinos dao ekipi što se tiče golova/asistencija, a ovako se piše o njemu.. tuga.
A ne postoji mogućnost da i on bolje proigra kad bude kvalitetniji igrač pored njega?Trequartista je napisao/la:Vi ste stekli takav dojam o Vučiniću jer u ovom Juventusu nema konkurencije, vidjet će te kad dođu pravi napadači, poželjet ćete vi što ga nismo prodali.![]()
Šta bolan đubre od čovjeka? To ''đubre od čovjeka'' je De Jongu dalo podršku kad se povrijedio(vjerovatno i nekim ostalim igračima ne pratim sad to), i davao je pare za humanitarne akcije, tako da on nije nikakvo đubre od čovjekaIlCapitano je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Ma ja ba, Mirko novi IaquintaČovjek poslije Vidala najveći doprinos dao ekipi što se tiče golova/asistencija, a ovako se piše o njemu.. tuga.
![]()
![]()
![]()
A to što je najviše iznervirao svojim nezalaganjem i glumatanjem po terenu nema veze?
Ako ćemo gledati statistiku, Giovinco i Quagliarella nisu ništa lošiji od njega.
Ne znam kako neko ovo đubre od čovjeka može svjesno braniti i opravdavati. Pa džaba mu i 100 golova i asistencija po sezoni kad on ne prolije ni kap znoja za ovaj klub, šetka se dok drugi ginu na terenu, galami na suigrače za iste stvari koje on radi duplo više od njih. Obični prosjek i ljenčuga i stoga ga prodati istog trena čim dođe ponuda oko 15-ak miliona, ne zaslužuje ovaj dres.
UpravoL'Avvocato je napisao/la:Ne bi on igrao kod Contea uopšte da ne daje onoliko koliko se traži od njega. As simple as that.
Zato ja i govorim da ih se treba svih riješiti.EnzoFerrari je napisao/la:Joj i ja bi se ukljucio u raspravu oko napadaca Juventusa, al meni skoci pritisak kad skontam ko nam igra, ne bude mi dobro, bolje ovako sutit.![]()
Ovo stoji, ali Mirko je najbolji od ovih koji su trenutno u klubu. Jbg, volim i ja teletinu ali nema.Trequartista je napisao/la:
Meni je najluđe ovo kad ovi jedni počnu braniti napadače koji su im dragi, a u suštini niko od ovih nije dovoljno dobar za Juve.
Sto bi Englez reko the bottom line is this "a u suštini niko od ovih nije dovoljno dobar za Juve", a ostalo su sve emocije koje mi osjecamo prema nekom igracu.Ev recimo meni je dusha kad Quag opuca sa pola terena i jedva cekam da to pokusa da mozda dadne gol pa da citav dan ovdje pustam pjesmu o mama mama mama ho visto quagliarelaTrequartista je napisao/la:Zato ja i govorim da ih se treba svih riješiti.EnzoFerrari je napisao/la:Joj i ja bi se ukljucio u raspravu oko napadaca Juventusa, al meni skoci pritisak kad skontam ko nam igra, ne bude mi dobro, bolje ovako sutit.![]()
![]()
Meni je najluđe ovo kad ovi jedni počnu braniti napadače koji su im dragi, a u suštini niko od ovih nije dovoljno dobar za Juve.
Trequartista je napisao/la:Zato ja i govorim da ih se treba svih riješiti.EnzoFerrari je napisao/la:Joj i ja bi se ukljucio u raspravu oko napadaca Juventusa, al meni skoci pritisak kad skontam ko nam igra, ne bude mi dobro, bolje ovako sutit.![]()
![]()
Vucinic, Bonuci, List ( i svi koje bar vidim na terenu ponekad tokom prenosa) non si tocca!Juventino je napisao/la:Marchisio non si tocca!