Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 25 jul 2013, 14:43

Evo nije mi bilo teško jer nekima treba nacrtat da ga Real ne zeli.

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jul 2013, 14:47

U ovom trenutku Real ima samo 2 klasicna napadaca: Benzemu i Moratu. Dakle jos jedan dolazi sigurno.
Zainteresirani su bili za:

Falcaa- Prodan
Cavanija- Prodan
Suareza- prodaje se

Logickim zakljucivanjem, jos ga se nisu odrekli, pusti ti Marcu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 25 jul 2013, 14:47

Marsal je napisao/la:Evo nije mi bilo teško jer nekima treba nacrtat da ga Real ne zeli.

slika
Valjda ne zažalimo zbog ove slike, jbo Marcu, i ta sranja od portala i novina...
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 25 jul 2013, 14:50

Marsal je napisao/la:Evo nije mi bilo teško jer nekima treba nacrtat da ga Real ne zeli.

slika
Ti mora da si Perez pa vec znas da Real nece Suareza.Koliko je se samo puta desilo da Real preko noci dovede igraca samo iskesiraju pare koliko klub trazi dovedu igraca,nemoj letit pred rudu. ;)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 25 jul 2013, 14:58

BritishCore je napisao/la:Da. Arsenal nikada i nije poslao ponudu za ovog argentinskog velemajstora fulanja zicera, tako da ne vidim poentu poređenja njega sa buducim Arsenalovim igračem Luisom Suarezom. :roll:
Ja nikad nisam ni bio za to da Higuan zaigra za Arsenal. Jednostavno mi nije vrijedio 30M+ niti ga gotivim iz nekih neobjasnjivih razloga. Ja sam uvijek govorio ako nekog napadaca hoce dovesti za te pare iz Reala onda radije Benzemu mada Real nebi pustio Benzemu za 30M nikad.

I ona budala Maradona govori kako je ponosan na Higuana sto je izabrao Napoli a za Teveza govori kako nijedan pravi Argentinac nebi otisao u Juve :lol: :lol: puko frajer 100% davnih dana.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jul 2013, 15:09

Jest ovo smijesno. Toliko se svadjate oko Suareza, a nama on ne treba, oni ga nece prodati Arsenalu, i na kraju ce on zavrsiti u Realu. Arsenalu treba krilo, sto je i onaj Bernard, a posto je jeftiniji i mladji izgleda kao pravi profil koji Wenger trazi. Naravno to krilo moze biti i Suarez, ali nekako mislim da ce se Wenger odluciti za ovog prvog. I da ja bih u svakom trenutku dana prije doveo Bernarda i Fellainija, nego dao te pare za Suareza.
Celik!3,2,2.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 25 jul 2013, 15:17

Pa aferim za ovih 5 stranica od jutros.

@AGB glas razuma danas, svaka ti je na mjestu.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 jul 2013, 15:17

frankqqqqq je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:jeste mi zivi uhljupi :mrgreen:
gdje si ahbabu naš :mrgreen:

Gazidis je glup ko ****, da je Dein tu mi bi gledali Sukija, Bernarda, Fellainija i Cezara na pripremama već slika
tačno vas čovjek poželi :D.

šta je ovo oko suareza :lol: nisam imo neta 7 dana, osjećam se ko da sam iz pećinje izašo :mrgreen:
Vođa zna.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 25 jul 2013, 15:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest ovo smijesno. Toliko se svadjate oko Suareza....
Ma ja nebi ni Suareza jer je preskup nit mi se svidja njegova narav (ali igra dobro to ne mogu poreci), a Bernard nije da je imao neku veliku minutazu na Confederation Cup, ali kad je igrao, pruzao je finu partiju. Osim toga vole ga i navijaci tako da sam ja licno za taj transfer svakako. Ali sve su to spekulacije dok ne bude objavljeno na Arsenal.com
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 jul 2013, 15:49

Evo nije mi tesko jer nekima treba nacrtati da Suarez nece ici ispod 50M.

slika

:mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 jul 2013, 15:49

Pa valjda nam je jasno svima da se ne mozemo osloniti da jos jednu sezonu se uzdamo i molimo boga da Giroud ne fula zicere i da Walnut odjednom nauci igrati fudbal. Arsenal ima tim koji ima kapacitet da bude 4 u najboljem slucaju 3 po trenutnom roosteru a ambicije su nam vece od toga tako da kad skontas sta nam fali da budemo konkurentni za pozicije iznad treceg mjesta? Igrac svjetske klase kakav je Suarez, takav igrac ti treba ukoliko hoces trofej. Uz njega dodati jos jednog veznog igraca, odbrana je dobra tako da bi imali veoma jaku ekipu naredne sezone. Suarez je bez dileme najbolji igrac u Engleskoj ligi to sve govori...

Evo dobre analize na skysportsu. Boldirano je ljuc svega.
Despite Giroud being a qualified success at Arsenal, there remains the nagging suspicion that the Gunners require a real goalscorer - the 20+ man who can truly replace Robin van Persie. There were plenty who weighed in during the 2012/13 campaign - Theo Walcott netting 14 Premier League goals, while Santi Cazorla scored 12 and both Lukas Podolski and Giroud reached double figures. And yet, too many chances were spurned.

When it comes to the big ones, Giroud was a disappointment. Only Van Persie was presented with more clear opportunities to score than the Frenchman last season. The difference is that the Manchester United striker also netted 17 of his clear-cut openings. Giroud successfully converted just four.

Indeed, of those players who enjoyed the most big chances to score in the Premier League last term, Giroud had by the far worst conversion rate - finishing just 17 per cent of those opportunities. The identity of the man who was the most reliable at converting from those situations is intriguing - it was that man Suarez.
http://www1.skysports.com/football/news ... z-solution
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 25 jul 2013, 16:38

Situacija sa Suarezom ce se tek znati kad se Arsenal i Liverpul vrati u Englesku, tad ce biti sve jasno, ako Suki odbije Arsenal i odluci da zeli ostati u Livepul ne treba osuti paljbu po Wengeru, čovjek je poslao korektnu ponudu.
Ja imam neki osjecaj da ce Gibs ove sezone gristi, da bi kojim slucajem izborio mjesto za svjetsko prvenstvo, Bejns je siguran putnik, a Ešli Kol je zamjena. Gibs mora dobro zapeti ako želi mjesto na SP, pa makar i na klupi sjedio. Samo da ga povrede ne uniste.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 25 jul 2013, 16:41

Ako Vođa zaista ima tih 70 ak miliona,onda keširat Suleta i aktivirat klauzulu Fellainija i to bi bio prelazni rok iz snova..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 jul 2013, 16:45

Imacemo i vise od 70 miliona posto vec smo sada 2-3 miliona u plusu jer smo prodavali ovih omladinaca i Santosa i jos Gervinho vjerovatno ide za nekih 7-8 miliona...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 25 jul 2013, 17:13

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest ovo smijesno. Toliko se svadjate oko Suareza, a nama on ne treba, oni ga nece prodati Arsenalu, i na kraju ce on zavrsiti u Realu. Arsenalu treba krilo, sto je i onaj Bernard, a posto je jeftiniji i mladji izgleda kao pravi profil koji Wenger trazi. Naravno to krilo moze biti i Suarez, ali nekako mislim da ce se Wenger odluciti za ovog prvog. I da ja bih u svakom trenutku dana prije doveo Bernarda i Fellainija, nego dao te pare za Suareza.
Bernard jeste dobar igrac, jucer je odigrao vaznu ulogu u osvajanju Copa Libertadoresa. Momak je strasno borben, brz, eksplozivan, fini cenarsutevi, pa cak je odigrao i dobar udio posla u odbrani. Ali budimo realni, jos nije ni blizu Suareza, koji je vec dokazan u jednoj ligi poput Engleske, jos uz to vrsni strijelac. Sigurno je da je Suarez bitniji Arsenalu nego Bernard. Mislim da se Bernard sprema kao eventualna zamjena za Gervinha, ali i dalje ne vjerujem da ce Wenger dati novac od nekih spomenutih 20+mil, ruku na srce nije ni blizu toga. Vrijednost Brazilskih internacionalaca je uvijek precijenjena i prenapucana. Ako ta cijena bude isla oko 15ak mil pa cak i ispod, e to je vec realno, jer se i dalje radi o nedokazanom momku koji bez dileme pokazuje talenat.
Victoria Concordia Crescit.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 jul 2013, 17:27

Realno Bernard vrijedi oko 10-15 milijuna,ali klub nije lud da pusti za tu cifru kad zna da ima klubova koji će ga htjet platiti više.Ako će on dolaziti u Arsenal to će biti za ne manje od 20 milijuna,inače neće opće doći.Ima sve što treba da postane vrhunski igrač,samo jedno je biti najbolji jednog kluba u brazilskoj ligi,a drugo igrat englesku.Fizički je dosta slab i to bi mu mogao biti problem za igranje u engleskoj.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 jul 2013, 17:35

Real ima u opciji pored Suareza Rooneya i Ibrahimovica. Mislim da ce im zadnji biti pojacanje. Tu je i Faraon. Odlican igrac. A i Dortmundu bi bilo draze pustiti Levata sad bilo gdje nego naredne sezone free u Bayern. Ima vrhunskih napadaca jos, ne brinem ja.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 25 jul 2013, 17:36

Ma to sto je fizicki slab vrlo lako se da srediti. Samo neka on dođe...
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jul 2013, 17:43

Cuj Giroud imao 19 promasenih sansi. Ukupno 23 stvorene, to je smijesno. Ja u ovoj sezoni to nisam vidio. U vrh glave da je imao 10 100% sansi ukupno.
Celik!3,2,2.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 25 jul 2013, 17:47

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Giroud imao 19 promasenih sansi. Ukupno 23 stvorene, to je smijesno. Ja u ovoj sezoni to nisam vidio. U vrh glave da je imao 10 100% sansi ukupno.
Ma ovisi kako oni posmatraju koju šansu. Za neke je neka šansa 100%-na a za neke nije, i tako to. :roll:
Al i ja sumnjam da je promašio toliko puta, pa nije Chamakh jbt.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.