Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vidim da ne kontas pa mi mrsko objasnjavati.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Drug evo ovako na ovoj "normalnoj" temi iskreno i prijateljski da te zamolim da barem pročitaš ono što napišeš prije nego pošalješ i razmisliš jel vrijedno toga. Shvati kako hoćeš, uvrijedi, ja ti ništa više neću reći.Muerte je napisao/la:
U cemu je problem ???
Izvinjavam se na offu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne bi bilo lose da i vi procitate prije nego pritisnete posalji. Vas ne vrijedja seljo, ali ima koga vrijedja. Dok ne promijenite pricu ni druga strana nece. Do tada cemo se ispod pojasa mlatiti.wobly92 je napisao/la:Drug evo ovako na ovoj "normalnoj" temi iskreno i prijateljski da te zamolim da barem pročitaš ono što napišeš prije nego pošalješ i razmisliš jel vrijedno toga. Shvati kako hoćeš, uvrijedi, ja ti ništa više neću reći.Muerte je napisao/la:
U cemu je problem ???
Izvinjavam se na offu.
Haha znao sam da ces to napisati haha.
Super za tebesamirr je napisao/la:Haha znao sam da ces to napisati haha.
De mi samo odgovori kad neki pitar napise sugavica na koji nacin mu odgovoris ?Muerte je napisao/la:Super za tebesamirr je napisao/la:Haha znao sam da ces to napisati haha.
Da Evander nije izbrisao post vidio bi. Ovako neces saznati nikad.samirr je napisao/la:De mi samo odgovori kad neki pitar napise sugavica na koji nacin mu odgovoris ?Muerte je napisao/la:Super za tebesamirr je napisao/la:Haha znao sam da ces to napisati haha.
-
PiazzaGrande
Tata ti je i seljo i svinjski, gunjašu sa Majevice...SRSlavinovici je napisao/la:U ludim kombinacijama i seljo moze do titule, ali ipak mislim da svinjski ima prednost, samo zbog domaceg terena i Slobodine igre i u kupu. Ali cuda se desavaju, u svakom slicaju bice zanimljivo pratiti ovih nekoliko kola.
Volim te bola'!
-
ultra gitano
Ma nemoj mu zamjerit to za seljo-seljak čovjek pa naučio ko svaki došljo, a svinjski pa samo ga svinjetinom i tove od malena pa on ovo od miljaPiazzaGrande je napisao/la:Tata ti je i seljo i svinjski, gunjašu sa Majevice...SRSlavinovici je napisao/la:U ludim kombinacijama i seljo moze do titule, ali ipak mislim da svinjski ima prednost, samo zbog domaceg terena i Slobodine igre i u kupu. Ali cuda se desavaju, u svakom slicaju bice zanimljivo pratiti ovih nekoliko kola.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Moze li zadnje kolo u Mostaru oboriti rekord posjete ove sezone ? 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma nema sanse.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Moze li zadnje kolo u Mostaru oboriti rekord posjete ove sezone ?
ZZ
-
ultra gitano
E sad ne znam može li baš rekord sezone, ali ako bude odlučujuća biće 100% dobro ispunjen stadionNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Moze li zadnje kolo u Mostaru oboriti rekord posjete ove sezone ?
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Eee, neka si mu se genetike, mozda mu je stari Sabahudin Vugdalic, da mu nije Sasa?PiazzaGrande je napisao/la:Tata ti je i seljo i svinjski, gunjašu sa Majevice...SRSlavinovici je napisao/la:U ludim kombinacijama i seljo moze do titule, ali ipak mislim da svinjski ima prednost, samo zbog domaceg terena i Slobodine igre i u kupu. Ali cuda se desavaju, u svakom slicaju bice zanimljivo pratiti ovih nekoliko kola.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Dugo vremena je prošlo od 98 kad je zeljo i sarajevo igrali za titulu, sad će se to ponoviti u Mostaru. Nezz da li se poslije desilo da zadnje kolo 2 konkurenta medusobno igraju za titulu. Ako ne bude 10 000 u mostaru biće sramota. 
Bude li odlucivalo zadnje kolo ocekujem 12-13 milja...ako bude revijalna oko 9-10,i jos 1000 ispred stadiona na tocionicima pivemoj uzor-S.G je napisao/la:Ma nema sanse.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Moze li zadnje kolo u Mostaru oboriti rekord posjete ove sezone ?
-
PiazzaGrande
Ma ja bi to sve vratio sa kapije, pustiti unutra samo standardne pacijente i gostujuće navijače, mršnuti sve ostale...
Volim te bola'!
vala i ta ti ima mjesta, staviti kartu 15 km pa nek plate kad nisu dolazili cijelu godinu a neko mozda i po nekoliko.PiazzaGrande je napisao/la:Ma ja bi to sve vratio sa kapije, pustiti unutra samo standardne pacijente i gostujuće navijače, mršnuti sve ostale...
Tesko. Rekord sezone je 14000 a toliko ljudi nije bilo pod BB jos otkad je Velez tamo igrao,naravno ne racunajuci koncert ThompsonaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Moze li zadnje kolo u Mostaru oboriti rekord posjete ove sezone ?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Zar nije kapacitet nekih 20.000 ? Ne vjerujem da bi iko ostao pred kapijama.PiazzaGrande je napisao/la:Ma ja bi to sve vratio sa kapije, pustiti unutra samo standardne pacijente i gostujuće navijače, mršnuti sve ostale...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.