Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

trxel
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la trxel » 16 maj 2013, 18:26

Moyes ce mozda prvu sezonu imati dva svoja transfera... To mi je nekako logicno, veznjak i mozda krilo ili jedan odbrambeni. Sve vise ili manje bi bilo cudno, po pitanju trenerske kompetencije, jer naravno nece ostaviti SAFov sastav bez ijednog "svog" igraca, a i nece remetit tek tako ravnotezu koja vlada u timu, nego kupit igrace gdje najvise skripi, a to se zna koje su pozicije, veza i krilo..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 maj 2013, 21:10

There's only one David Beckham...one David Beckham...
slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 maj 2013, 22:32

Ode i Becks. :| Izdrž'o je duže od mojih očekivanja, iskreno. :D Drago mi je što je i on otiš'o sa titulom, jer je rođeni winner i zaslužio je to. On je, također, i moj prvi (ne jedini :mrgreen: ) fudbalski idol. Prvi dres Unitedov koji sam nabavio je bio njegov. 8-) Uglavnom, težak kraj ove sezone za fanove Uniteda. Previše tih oproštaja za kratko vrijeme. :|
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 maj 2013, 22:40

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Uglavnom, težak kraj ove sezone za fanove Uniteda. Previše tih oproštaja za kratko vrijeme. :|
Otisao i Don Robertoslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 maj 2013, 22:43

dr.van nostrand je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Uglavnom, težak kraj ove sezone za fanove Uniteda. Previše tih oproštaja za kratko vrijeme. :|
slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 maj 2013, 22:46

dr.van nostrand je napisao/la:
Da, da, i on. :( :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 maj 2013, 23:07

Je li tolika radost povodom odlaska Mancinija zbog:
1. poraza u polufinalu FA Cupa na Wembleyu;
2. 1:6 poraza na Old Traffordu;
3. osvajanja titule u 93 minuti?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 16 maj 2013, 23:11

"Nikada nisam shvatio niti jednu riječ Alexa Fergusona, Jednom je ušao u svlačionicu i rukama mi pokazao da se trebam ošišati. To sam učinio, a idući me dan nije prepoznao. Prošao sam pored njega i nije imao pojma tko sam", kazao je Bebe, nogometaš Manchester Uniteda na posudbio u Rio Aveu
:lol:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 maj 2013, 23:22

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ode i Becks. :| Izdrž'o je duže od mojih očekivanja, iskreno. :D Drago mi je što je i on otiš'o sa titulom, jer je rođeni winner i zaslužio je to. On je, također, i moj prvi (ne jedini :mrgreen: ) fudbalski idol. Prvi dres Unitedov koji sam nabavio je bio njegov. 8-) Uglavnom, težak kraj ove sezone za fanove Uniteda. Previše tih oproštaja za kratko vrijeme. :|
slika

Eto ga. Prvi moj dres Uniteda, i nazad Becks ;)

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 maj 2013, 23:32

Henderson je napisao/la:Je li tolika radost povodom odlaska Mancinija zbog:
Pratio sam te do "radost".

Mislim da i ja i kolege simpatizeri najvećeg kluba u Engleskoj zadnjih dana isključivo žalimo zbog otkaza genijalnom Manciju, tako da si ponovo, kao i obično, loše informisan slika

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 maj 2013, 00:09

Henderson je napisao/la:Je li tolika radost povodom odlaska Mancinija zbog:
u mad bro ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 maj 2013, 00:13

Sad smo naebali... :lol: :lol: :lol:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 maj 2013, 00:44

Sto ne vratite Ljaica strasno igra momak.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 maj 2013, 01:24

emir18 je napisao/la:Sto ne vratite Ljaica strasno igra momak.
Odakle da ga vratimo? Jedino da ga masno platimo, on nije nas igrac na pozajmici u Fiorentini, ako si na to mislio naravno. Ljajic jednostavno nije zadovoljavao kada je trebao potpisati za United. U Fiorentini je dramaticno napredovao u odnosu na prijasnje sezone i tek sada se moze reci da izrasta u pravog igraca, ne bas u novog Kaku, kako je bilo predvidjeno ali u itekako dobrog fudbalera - to stoji definitivno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 maj 2013, 01:33

Rooney88 je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Sto ne vratite Ljaica strasno igra momak.
Odakle da ga vratimo? Jedino da ga masno platimo, on nije nas igrac na pozajmici u Fiorentini, ako si na to mislio naravno. Ljajic jednostavno nije zadovoljavao kada je trebao potpisati za United. U Fiorentini je dramaticno napredovao u odnosu na prijasnje sezone i tek sada se moze reci da izrasta u pravog igraca, ne bas u novog Kaku, kako je bilo predvidjeno ali u itekako dobrog fudbalera - to stoji definitivno.
A steta sto ga niste potpisali i stavili otkupnu klauzulu,fino bi se on uklopio u vas sistem,ma nebi puno oni trazili 20-25 milki kad ste Younga mogli haman toliko platiti,sto nebi mogli prisutiti i Ljaica koji je mnogo bolji igrac pa i probati dati Andersona i jos sta para za njega.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 maj 2013, 10:55

Becham je legenda nogometa. Moja generacija je odrasla uz njega,i kao klinac nisam ga previse simpatisao,ali kako covjek sazrijeva shvatis koliko je on pametno uradio neke stvari ,stvorio brand od svog imena , unovcio svoj izgled iako imas dosta fudbalera koji izgledaju bolje od njega(ali nikada nece biti uspjesni kao on ). Becham je Primjer kako se ponasa profesionalac na terenu i van njega. Uvijek sam ga cijenio zbog toga sto je na terenu izgarao,nema veze za koji klub je igrao,iako je realno bio najveca zvijezda .Nekada nije ni morao. Realno .

Danas imas masu fudbalera koji cim naprave nesto i dodju do prvih miliona,kasnije na terenu i van njega ponasaju se bahato . Primjer Balloteli . A realno po zvjezdanom statusu niko nikada nece moci u istu recenicu sa Bechamom . Malo su ga ljudi zbog nekih uspjeha van terena podjecnjivali kao fudbalera,kao sta ce taj sminker nema pojma .

A ruku na srece,u nekim fubalskim segmentima bio je bolji od ostalih u vidu slobodnjaka ili dugih pasova. Naravno,bilo puno vecih i boljih igraca Bechama, ali Beckham je pravi obiteljski covjek,uzor mladim ljudima. Nekako mi na ovoj temi najprirodnije da napisem neko svoje misljenje o njemu . Nemojte zamjeriti :mrgreen: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 17 maj 2013, 11:07

Key points from the press conference:
Sir Alex was given wine and cake by the attending journalists. (DP)

"The day I came here was a privilege. The day I leave, I feel honoured."

“I don't have any injury problems. I'll make a few changes - maybe a few younger players will play.

Sir Alex confirms Anders Lindegaard will be in goal for Sunday's game. Jones and Evans will start as "they could be the future" with Rio and Vidic having to make do with place on bench. Sir Alex says he wants to win on Sunday just as much as ever. Looks like a younger team will be playing against West Brom too.
Zadnji press prije utakmice, našeg Sir Alex Fergusona, kolika je klasa, pokazuje i ovaj gest za novinare...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 17 maj 2013, 11:21

United ima dobar mladi igracki kadar.
DDG
Rafa-Jones-Small-Buttner(Fabio)
Zaha-Clev-Januzaj(Powell)-Kagawa
Welbeck-Chicarito
Chica i Kagawa imaju 24 godine, ostali su mladji. Tu je i Evans sa 25, Nani 26... Neka Moyes jos dovede dva-tri igraca, od toga jedan mlad, jedan iskusniji, plus stariji RVP i Rooney, Vida ako ga povrede zaobidju, i to je taj kostur tima..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 maj 2013, 11:23

slika
#divovi

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 17 maj 2013, 11:29

Bejl produzio ugovor sa Totenhamom tako da vjerovatno ostaje tamo najmanje sezonu ili dvije. Potpisao je ugovor na 170 000 funti sto ce dodatno predstavljat problem u eventualnim pregovorima sa njim, trazit ce najmanje 200 000 sedmicno. Sve su prilike da cemo se morat zadovoljit trenutnim krilima, boljih je malo na trzistu, a losije nema smisla dovodit.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.