Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
http://www.transfermarkt.de/de/real-mad ... n_418.htmlanonymousHD je napisao/la:Došli:
Carvajal - 6.5 miliona
Casemiro 6 miliona
Isco - 24 miliona + bonusi
Illarramendi - 32.2 miliona
-------------------------------
Ukupno: 68.7 miliona
Otišli:
Ricardo Carvalho - isteko ugovor
Essien - vratio se u Chelsea
Pedro Leon - 6 miliona, Getafe
Jose Callejon - 10 miliona, Napoli
Raul Albiol - 10-12 miliona, Napoli?
Gonzalo Higuain - 30 miliona, Napoli?
--------------------------------------------
Ukupno: 56-58 miliona
Pa nije ni cilj da pogodi okvir gola.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne kontam što mi šalješ ovo transfermarkt, kad ovo nije tačno. Pa SLUŽBENA stranica REAL MADRIDA objavila da je platila ASIERA ILLARRAMENDIJA 32.2 miliona eura. Isco je plaćen 24 miliona + 3-4 miliona bonusa.
Ja sam uračunao i ova dva transfera, koja će uskoro da budu realizovana.

anonymousHD je napisao/la:Ne kontam što mi šalješ ovo transfermarkt, kad ovo nije tačno. Pa SLUŽBENA stranica REAL MADRIDA objavila da je platila ASIERA ILLARRAMENDIJA 32.2 miliona eura. Isco je plaćen 24 miliona + 3-4 miliona bonusa.
Isto ti dođe. Prebaci ta 2 miliona na tih 27 od Isca

Znači potrošilo se preko 70 mil, od Balea 99% nema ništa Cavani otišao u PSG ostaje samo jedno ime Suarez ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema više imena.Saurman je napisao/la:Znači potrošilo se preko 70 mil, od Balea 99% nema ništa Cavani otišao u PSG ostaje samo jedno ime Suarez ?
Sve odrađeno do početka priprema,sad samo prodati one koji ne trebaju Carlu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Za nešto drugo, taj tvoj 'najbolji' napadač nije sposoban. Jbt, koliko ga ti hvališ, a više golova protiv Barcelone postigao Varane od njega. Ti si fakat ćorav momak, tj. troll.LBJ MVP je napisao/la:Pa nije ni cilj da pogodi okvir gola.
I tebi Jozo isprao mozak s Barcelonom,odjednom tekme s Barcom postadoše najvažnije.anonymousHD je napisao/la:Za nešto drugo, taj tvoj 'najbolji' napadač nije sposoban. Jbt, koliko ga ti hvališ, a više golova protiv Barcelone postigao Varane od njega. Ti si fakat ćorav momak, tj. troll.LBJ MVP je napisao/la:Pa nije ni cilj da pogodi okvir gola.
Higuain je čovjek sa 120 golova za klub,ima bolji prosjek od Raula(golova po tekmi),najbolji prosjek iskorištenih šuteva u ekipi...
Mislim da će Perez do kraja prelaznog roka pokušati dovesti Suareza za kojeg je mnogo realnija cijena od npr cijene koje su postavili židovi za Balea.Treba se riješiti Higuaina i previše ne zatezati oko transfera jer se Wenger upecao.Novac od Argentinca uz dodatnih 5-10 mil proslijediti za Suareza.LBJ MVP je napisao/la:Nema više imena.Saurman je napisao/la:Znači potrošilo se preko 70 mil, od Balea 99% nema ništa Cavani otišao u PSG ostaje samo jedno ime Suarez ?
Sve odrađeno do početka priprema,sad samo prodati one koji ne trebaju Carlu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Meni Jozo ispro mozak? Meni tekme sa Barcelonom najbitnije tekme? Odakle ti to? Kažem samo koliki je frajer flop, da je jedan 19godišnjak dao više golova protiv Barcelone. Je li tebe zanimaju utakmice protiv Granade? Mallorce? Deportiva, Levantea i ostalih flopovskih timova? Ili te zanimaju utakmice polufinala Lige prvaka, utakmice polufinala i finala Copa del Rey. Utakmice protiv jačih timova u Primeri. Gde se taj tvoj najbolji napadač jednostavno ne vidi. Čovek je paralizovan kad igra protiv jačih odbrambeni igrača i to je realnost.LBJ MVP je napisao/la:I tebi Jozo isprao mozak s Barcelonom,odjednom tekme s Barcom postadoše najvažnije.
Higuain je čovjek sa 120 golova za klub,ima bolji prosjek od Raula(golova po tekmi),najbolji prosjek iskorištenih šuteva u ekipi...
120 golova, od tih 120 golova 2 gol su bila bitna, ovo ostalo sve golovo protiv klubova koje pobedimo sa više od 5 razlike.

Mrsko mi pisati o tom flopu, čovek je igrač za male utakmice i vozdra.
ne znam zasto raspravljate, trebaju prvo doci jos bale i zlatan ili suarez, otici panjevi gonzalo i albiol pa tek onda mozemo pricati o iducoj sezoni, strpljenja momci
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma lik trolla, jbte život 4 godine gledam flopa u Ligi prvaka, 2 gola nije uspio da dadne kako treba i on govori neki prosek udaraca. Obojica flopovi.
- tyler durden
- Kontakt:
Higuain je zasluzio da ode 

De dovedi još 10 igrača kakoLenBias je napisao/la:ne znam zasto raspravljate, trebaju prvo doci jos bale i zlatan ili suarez, otici panjevi gonzalo i albiol pa tek onda mozemo pricati o iducoj sezoni, strpljenja momci

2 su dosta kao sto sam napisaoLBJ MVP je napisao/la:De dovedi još 10 igrača kakoLenBias je napisao/la:ne znam zasto raspravljate, trebaju prvo doci jos bale i zlatan ili suarez, otici panjevi gonzalo i albiol pa tek onda mozemo pricati o iducoj sezoni, strpljenja momci

Ma ja.Baš me zanima kako bi ih ti uklopio.LenBias je napisao/la:2 su dosta kao sto sam napisaoLBJ MVP je napisao/la:De dovedi još 10 igrača kakoLenBias je napisao/la:ne znam zasto raspravljate, trebaju prvo doci jos bale i zlatan ili suarez, otici panjevi gonzalo i albiol pa tek onda mozemo pricati o iducoj sezoni, strpljenja momcine treba biti pohlepan
Zamisli napad Bale-Suarez-Ronaldo

casillas
carvajal varane ramos marcelo
illara modric
bale ozil ronaldo
suarez (ili zlatan)
drugi dok budu se slamali cuvati krila ozil (ili isco) i napadac prave magiju
carvajal varane ramos marcelo
illara modric
bale ozil ronaldo
suarez (ili zlatan)
drugi dok budu se slamali cuvati krila ozil (ili isco) i napadac prave magiju

All star team
samo bi nam trebale 2 lopte na terenu

samo bi nam trebale 2 lopte na terenu

prvo skociti pa reci hop, nema potrebe za tim zakljuccima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.