Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
oprostite mi Juventini, covjek sam od krvi i mesa, svi grijesimo
Nista nisam dokazivao, ukazivao sam na cinjenicu da je Lazio u zadnjih 20 godina vise osvojio od tog giganta. No, to i dalje ne mijenja cinjenicu da je tvoj stil pisanja i razmisljanja srednjoskolski. Tako da tu pricu o finalu 96 pricaj nekome drugom. Cuj ti njega, ja smijem podjebavati ostale a mene ne, jer klub za koji simpatisem igra LP a tvoj ne. Sta vam dijele za uzinu ovih dana.jelle je napisao/la:Kaze mi lik koje je sedmicu dana smaro ljude na podforumu rome dokazivajuci da su veci klub.....Willer je napisao/la:Po nacinu pisanja, razmisljanja i cinjenicom da imas Pogbu na avataru dajem ti max 20 godina. Ako i toliko. Pusti suplju ba.jelle je napisao/la:
Sinkec reko sam ti....al u pare...posaljemo jedan drugom licne da vidimo ko je stari....i ko je sta gledo balo brnjavi...
Nista nisam dokazivao, ukazivao sam na cinjenicu da je Lazio u zadnjih 20 godina vise osvojio od tog giganta. No, to i dalje ne mijenja cinjenicu da je tvoj stil pisanja i razmisljanja srednjoskolski. Tako da tu pricu o finalu 96 pricaj nekome drugom. Cuj ti njega, ja smijem podjebavati ostale a mene ne, jer klub za koji simpatisem igra LP a tvoj ne. Sta vam dijele za uzinu ovih dana
Opet ti sinkec brkas pojimove...ko je reko da ne smijes...jel sam i jednu reko navijacu Milana ili Intera na zajebavanje....al navijac Lazia da ikog zajebaje za ista je ironija i tu prica zavrsava....nastavi sinkec i dalje zajebavat niko tebi ne brani , valjda napunis baterije za sljedecu sezonu i bolni mercato...
Po tvojoj iskrivljenoj logici ni Inter ni Milan ne mogu podjebavati jer ih nema u LP vec godinama. Hajde se ti odluci kako da definises svoje gluposti.jelle je napisao/la:Nista nisam dokazivao, ukazivao sam na cinjenicu da je Lazio u zadnjih 20 godina vise osvojio od tog giganta. No, to i dalje ne mijenja cinjenicu da je tvoj stil pisanja i razmisljanja srednjoskolski. Tako da tu pricu o finalu 96 pricaj nekome drugom. Cuj ti njega, ja smijem podjebavati ostale a mene ne, jer klub za koji simpatisem igra LP a tvoj ne. Sta vam dijele za uzinu ovih dana
Opet ti sinkec brkas pojimove...ko je reko da ne smijes...jel sam i jednu reko navijacu Milana ili Intera na zajebavanje....al navijac Lazia da ikog zajebaje za ista je ironija i tu prica zavrsava....nastavi sinkec i dalje zajebavat niko tebi ne brani , valjda napunis baterije za sljedecu sezonu i bolni mercato...
Uzivaj...dosadan si...
Dobro ti je frajer reko, kume rasprava ti je na nivou vrtica, cij je stari jaci. Nisi amnestiran time sto igrate LP, i nisi najpametniji a ni ti licno vazniji zato sto navijas za klub koji ima.najvise trofeja. Prije bi se moglo zakljuciti da navijas za taj klub iz interesa ili nekih trauma iz djetinstva, neuzvracene ljubavi i tome slicno. Jer zbog ne pronaladka tih elementarnih stvari covjek pripjegava tim stvarim, pocne da pronalazi druge vidove satisvakcije, a kud ces vece kad ti klub za redom osvoji 6 titula.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Zajebali su se,bolje da su Kolašinca uzeliChinaglia je napisao/la:ma strasan igrac, igracinaRomagnoli13 je napisao/la:Ricardo ubrzo dolazi na ljekarski.Idemo dalje u istom ritmu.![]()
![]()
Nemoj samo ti bogati ....nema veceg kompleksasa od tebe....do januara si napuhan ko pavijan , onda naglo nestanes s foruma do 6 mj....sas se opet kurcit do januara..dje si bio pola godine....falio si mi svojim budalestinamamacahz je napisao/la:Dobro ti je frajer reko, kume rasprava ti je na nivou vrtica, cij je stari jaci. Nisi amnestiran time sto igrate LP, i nisi najpametniji a ni ti licno vazniji zato sto navijas za klub koji ima.najvise trofeja. Prije bi se moglo zakljuciti da navijas za taj klub iz interesa ili nekih trauma iz djetinstva, neuzvracene ljubavi i tome slicno. Jer zbog ne pronaladka tih elementarnih stvari covjek pripjegava tim stvarim, pocne da pronalazi druge vidove satisvakcije, a kud ces vece kad ti klub za redom osvoji 6 titula.
Zanimljivo je zajedništvo interovaca i milanovaca, roma i laziala kada je u pitanju spuštati Juventusu i juventusovcima 
Macahz o kompleksima/traumama
Oh the irony.
@dinoo...ma udruzeni coporativni poduhvat.
Multi klupski copor.Gay parada raznih klupskih boja.
Oh the irony.
@dinoo...ma udruzeni coporativni poduhvat.
Multi klupski copor.Gay parada raznih klupskih boja.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I svi smo iztraumirani , maltretirali nas ko male , poceli navijat 2011 , i nemamo ljubavni zivot ...ukratko The Copor 
- IlCapitano
- Kontakt:

al fakat
P.S. Bili bi lijepi dresovi da nema ovog loga, imam neki osjećaj da će ga zamijenit maksimalno kroz 2 godine
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Novi Dvorac.
Rizzoli 'bem ti sve po spisku...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne mogu brate pukao sammuxa je napisao/la:Subhanallah![]()
Sent from my x600 using Tapatalk
Mor'o sam lanut'
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ma sve ok, al prozivati Rizzolija je isto kad mi krivimo sudiju za poraz iz penala u 97.min a čitavu utakmicu se nismo sastali sa loptom
Il Club più titolato al mondo!
Koliko ste cojka isprepadali da nije penal kad se igra rukom,sinoc ne smjede lik svirat ni upijace,ni blokove,ni smeceve...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.