FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 26 jun 2021, 00:14

MojaMalenkost je napisao/la:
26 jun 2021, 00:09
Benderrr je napisao/la:
25 jun 2021, 20:33
MojaMalenkost je napisao/la:
25 jun 2021, 19:15
Imali bi izgradjen jug, ne bi se plivale plate, ne bi bilo suspenzija, imali bi evropu svake godine.. Dosla sampanjac ekipa da fuuutboool zaigramo i dovela klub pred gasenje..

Sta kaze sah, idol "bavilo se manje bitnim stvarima" :urnebes: "Vrijeme je da se pocnemo baviti onim cime se fudbalki klub treba baviti" :urnebes:

Mi smo sami sebi najveci dusmani..
Pa ovdje jedini dusman si ti.

Samo ti nijedna činjenica ne ide u korist a činjenica je Drugi na tabeli na pola prvenstva, prekinuto zbog pandemije. Futbol se igro, bio prvi na tabeli, Futbol. Kreveljis se opet bez argumenata
E cuj ono trazi argumente :tokralju:

Cuj drugi bili :urnebes:

A inace smo prije fuuutboola bili sedmi :urnebes:

Tu smo gdje smo..

Kako ide ono brrrrr, kad se morao stresti?

Jedno je dobro u svom ovom rasulu, a to je sto je Amar svima oci otvorio i sto vise nece prismrditi klubu.. Nema vise podrske ni kod onih koji su do prije pola godine molerisali..

Sta kaze grobar, nije u ovom trenutku spreman preuzeti Leotar? Gdje ce odustati od omce koju steze klubu oko vrata..

Da ima obraza izvinuo bi se za ovaj zlocin koji je napravio.. Al davno je taj covjek obraz izgubio..

Prezivjece Zeljo i njega..
gdje ćeš ba aldi ista razumno odgovarati to kao da nadjes lovu u zeljinoj kasi nemoguća misija 😅😅

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jun 2021, 01:08

HapicaRadePaprica je napisao/la:
25 jun 2021, 23:49
Manijakdolopate je napisao/la:
25 jun 2021, 23:37
Siniša je bio i ostao neko ko je znao baciti foru, sliku, naložiti atmosferu itd, pravi vic igrač van terena.

Ali brate ne možeš kriti istinu da neko ima 30+ godina i u radnoj knjižici piše profesionalni nogometaš a da ne znaš 2 puta centrirati na drugu, ili da si bek a ne možeš baciti upotrebljiv aut u 16erac.

Ima ljudi koji su gnjide i koji pljuju ovde za izgled, vrijeđaju karakter a to ako nešto za teren napišeš i fudbalsko znanje, pogotovo istinito i na pravi način, to nije pljuvanje.
Svi mi poslije loše tekme i lošeg rezultata u afektu i opsujemo i kazemo svašta pogotovo za onog ko je bio loš ali kad prodje to popusti te i idemo dalje.Ovdje jok.Kome se na kosti natovare ne popuštaju bilo razloga za to ili ne.Eva Delinjo dobacuje a neki dan piše ko to zasluzuje naš respekt pa i Cocu stavi medju tu trojicu koje je naveo.Cocu koji nije htjeo produziti ugovor da Zeljo zaradi koju marku na njemu i zadnjih 6 mjeseci ugovora presjedi na tribini.Ponekad pomislim da iz privatnih razloga pojedini mrze odredjene igrace i onda rade što,rade.Aco nece biti problem ako dodje bolji,do tada je naš i za dobrobit Zelje moramo biti korektni i prema njemu i prema svim drugim i barem pokušati dati im malo vjetra u ledja.
Ne ismijavam ja tebe nego poznajem tog lika malo bolje pa znam sta pricam :mrgreen:

Naravno to ne znaci da je tvoje misljenje smijesno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 26 jun 2021, 01:11

Mi tonemo a ovdje i dalje rasprava amar-miske hahaha joj štrajka mozga. Ne znam hesu li gori ovi što trolaju ili ovi normalni ovdje što su ostali pa im odgovaraju haha

@braco je li ti zahmet ubaciti kakvu statistiku kako igramo na početku u zadnjih par sezona onako čisto da rasprava malo predje na fudbal kao što bi i trebala pa se možda sjetimo kakvih dobrih tekmi
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 26 jun 2021, 04:50

Nevjerovatno da ljudi u situaciji u kojoj se klub nalazi vode raspravu o Osimu ili Misimovicu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 jun 2021, 09:34

Samo im deri guzove Tomo, nema povlaštenih :clap:
Kako piše portal **** Štilić s klupskom Upravom dogovara raskid ugovora.

Prema onome što smo nezvanično saznali novi šef stručnog štaba Tomislav Ivković nije bio oduševljen zbog činjenice da se kapiten nije pojavio na početku priprema, što mu je, navodno, prigovorio i pred ostatkom ekipe na jednom od treninga.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 jun 2021, 10:10

braco je napisao/la:
26 jun 2021, 09:34

Prema onome što smo nezvanično saznali novi šef stručnog štaba Tomislav Ivković nije bio oduševljen zbog činjenice da se kapiten nije pojavio na početku priprema, što mu je, navodno, prigovorio i pred ostatkom ekipe na jednom od treninga.
Problem sa ovakvim stvarima je ako Uprava ne prati trenera, tj. ne vrsi svoje duzinosti prvenstveno u placanju igraca. Onda ce i Tomo izvisiti. A inace, puna podrska. Pun mi je k umisljenih zvijezda i nedodirljivih.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jun 2021, 10:19

braco je napisao/la:

Meni se ne svidja ovaj potez Ivkovica ako je bilo kako je opisano u clanku. :mrgreen:
Ok mi je ako ga je njega ili bilo kojeg drugog igraca zaruzio, ali ne pred svima. To se radi negdje u cetiri oka. Ovakvo pokazivanje "misica" ga moze samo kod igraca srozati za buducnost ako ostane. Nama dodatne tenzije u ovakvoj situaciji su najmanje potrebne. Sve se moze kroz razgovor pogotovo sto se tek upoznaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 26 jun 2021, 10:34

E moj Zeljo, rek’o sam vam ja.
Vico, moze li liga po pola?

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 26 jun 2021, 10:49

Gdje je @delinjo moler? Reko je da kreci nesto preko vikenda, da nisu klupske prostorije? :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jun 2021, 11:05

Željezničar igrao međusobnu trening-utakmicu

Fudbaleri Željezničara su u međusobnoj trening-utakmici odigrali neriješeno 1:1, a golove su postigli Mućaj i Mujezinović.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... icu/45684/

slika

Sta kazu u komentarima mi sami sebe ne mozemo pobijediti. :rol:

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 26 jun 2021, 11:28

Iko da kaže nešto o jutrosnjoj trening utakmici?

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 jun 2021, 12:42

Prva ekipa : Bender, Mekić, Kosorić, Gasal, Osmanović, Malić, Mujezinović, Juričić, Drina, Bekrić i igrač sa brojem 23 (da li je neki na probi ili je junior ne znam)

Druga ekipa : Muftić, Blažević, Vrhovac, Stjepanović, Mucaj, Duraković, Mehić, Bojo, Musić, Subašić i Hrelja.

Mijenjali su se, prelazili iz jedne ekipe u drugu, još su igrali Beća, Milićević, Mujić. Zec i Štilić nisu bili tu također Ramović.
mosa lošmi stićko tit-ula!

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 26 jun 2021, 12:57

delinjo je napisao/la:
26 jun 2021, 01:08
25 jun 2021, 23:49
Manijakdolopate je napisao/la:
25 jun 2021, 23:37
Siniša je bio i ostao neko ko je znao baciti foru, sliku, naložiti atmosferu itd, pravi vic igrač van terena.

Ali brate ne možeš kriti istinu da neko ima 30+ godina i u radnoj knjižici piše profesionalni nogometaš a da ne znaš 2 puta centrirati na drugu, ili da si bek a ne možeš baciti upotrebljiv aut u 16erac.

Ima ljudi koji su gnjide i koji pljuju ovde za izgled, vrijeđaju karakter a to ako nešto za teren napišeš i fudbalsko znanje, pogotovo istinito i na pravi način, to nije pljuvanje.
Svi mi poslije loše tekme i lošeg rezultata u afektu i opsujemo i kazemo svašta pogotovo za onog ko je bio loš ali kad prodje to popusti te i idemo dalje.Ovdje jok.Kome se na kosti natovare ne popuštaju bilo razloga za to ili ne.Eva Delinjo dobacuje a neki dan piše ko to zasluzuje naš respekt pa i Cocu stavi medju tu trojicu koje je naveo.Cocu koji nije htjeo produziti ugovor da Zeljo zaradi koju marku na njemu i zadnjih 6 mjeseci ugovora presjedi na tribini.Ponekad pomislim da iz privatnih razloga pojedini mrze odredjene igrace i onda rade što,rade.Aco nece biti problem ako dodje bolji,do tada je naš i za dobrobit Zelje moramo biti korektni i prema njemu i prema svim drugim i barem pokušati dati im malo vjetra u ledja.
Ne ismijavam ja tebe nego poznajem tog lika malo bolje pa znam sta pricam :mrgreen:

Naravno to ne znaci da je tvoje misljenje smijesno.
Ovo nije mišljenje ovo su cinjenice.Covjek presjedi 6 mjeseci na tribini jer nije zelio produziti ugovor da Zeljo zaradi nešto na njemu i ti pored masu igraca navedeš trojicu koja su po tebi za respekta i medju njima trojicom Cocu.Nisu ti isti aršini za sve i zbog toga nije u redu da jedne blatiš a druge u zvjezde okivaš.Ne moze se samo od Zelje uzimati,mora se i Zelji nešto dati.Zeljo im omoguci da naprave nešto u karijeri i normalno je da od toga Zeljo treba da ima koristi jer je novac potreban za normalno funkcionisanje kluba.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jun 2021, 12:57

1921boy je napisao/la:
26 jun 2021, 12:42
Prva ekipa : Bender, Mekić, Kosorić, Gasal, Osmanović, Malić, Mujezinović, Juričić, Drina, Bekrić i igrač sa brojem 23 (da li je neki na probi ili je junior ne znam)

Druga ekipa : Muftić, Blažević, Vrhovac, Stjepanović, Mucaj, Duraković, Mehić, Bojo, Musić, Subašić i Hrelja.

Mijenjali su se, prelazili iz jedne ekipe u drugu, još su igrali Beća, Milićević, Mujić. Zec i Štilić nisu bili tu također Ramović.
Haman nece ko imati igrati za juniore sljedece sezone. Sve su ove debilcine nesposobne Omeru pokupile jer ne mogu igraca dovesti.

slika

Gle ih na zapadu sto su se posafali.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 26 jun 2021, 13:07

LjoZee je napisao/la:
26 jun 2021, 12:57
1921boy je napisao/la:

Haman nece ko imati igrati za juniore sljedece sezone. Sve su ove debilcine nesposobne Omeru pokupile jer ne mogu igraca dovesti.
I ovo što je došlo od strucnog štaba do igraca niko još ugovora nije potpisao.Cak ni ovi kojima je ugovor istekao,a tu su,još ništa nisu potpisali.Bojim se da bi mogli ostati bez još 2-3 igraca.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jun 2021, 13:11

26 jun 2021, 13:07
I ovo što je došlo od strucnog štaba do igraca niko još ugovora nije potpisao.Cak ni ovi kojima je ugovor istekao,a tu su,još ništa nisu potpisali.Bojim se da bi mogli ostati bez još 2-3 igraca.
A garant ni ne mogu zbog ovog duga jer bi ih morali registrovati u savez KS koji nas je suspendovao. Ne vjerujem da mozemo ikog registrovati dok to ne plate.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 26 jun 2021, 13:17

LjoZee je napisao/la:
26 jun 2021, 13:11
26 jun 2021, 13:07
A garant ni ne mogu zbog ovog duga jer bi ih morali registrovati u savez KS koji nas je suspendovao. Ne vjerujem da mozemo ikog registrovati dok to ne plate.
Isto se ponovo javio problem sa uredom za strance.Ponovo dugovi i dok se ne plate stranci ce teško do radnih dozvola.Sve više sam ubjedjen da ovo više nije ni nesposobnost i da se iza svega ovoga krije nešto drugo.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 26 jun 2021, 13:29

1921boy je napisao/la:

Jaganjac
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 26 jun 2021, 13:36

braco je napisao/la:

Zakasnio i na drugi,ušetao,nije se ni pozdravio,ni izvinuo.Šta mu je ne znam,nebi me čudilo da objesi kopačke o klin.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 26 jun 2021, 13:48

Debil placenicki..
Pročepit će negdje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, Levin, Lordiox101 i 46 gostiju.