Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Je li sad nas problem sto ste vi igrali 26 sezona u historiji u prvoj ligi, nije
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Igrali ste toliko godina u najvisem rangu i nikako da osvojite...To takodje nije nas problem.
I vidim tolika pobuna zbog toga sto Borac ima taj nadimak.Sta vama to predstavlja u zivotu?
I vidim tolika pobuna zbog toga sto Borac ima taj nadimak.Sta vama to predstavlja u zivotu?
" "!
1926
1926
- Antipolitika3
- Kontakt:
Komsinice nemojte biti Ted

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Ali kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleža u gostima ikad, možeš li mi to objasnit? Ne razumijem
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Velikan regije Bosanska Krajina. Nije to loše, ipak su tu i Rudar P, Jedinstvo B, Krupa, Kozara BG i drugi. Klubovi za respekt.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:50Ali kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleža u gostima ikad, možeš li mi to objasnit? Ne razumijem

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evropski šampionSky9 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:59Velikan regije Bosanska Krajina. Nije to loše, ipak su tu i Rudar P, Jedinstvo B, Krupa, Kozara BG i drugi. Klubovi za respekt.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:50Ali kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleža u gostima ikad, možeš li mi to objasnit? Ne razumijem![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sky9 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:59Velikan regije Bosanska Krajina. Nije to loše, ipak su tu i Rudar P, Jedinstvo B, Krupa, Kozara BG i drugi. Klubovi za respekt.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:50Ali kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleža u gostima ikad, možeš li mi to objasnit? Ne razumijem![]()
Ma moze i tako,samo da se vi meni ne nervirate

" "!
1926
1926
*SREDNJEevropski šampion. Sve neki entiteti, regije... Šampioni entiteta, šampioni evropske regije Srednja Evropa (lafo), velikan Bosanske Krajine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:00Evropski šampionSky9 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:59Velikan regije Bosanska Krajina. Nije to loše, ipak su tu i Rudar P, Jedinstvo B, Krupa, Kozara BG i drugi. Klubovi za respekt.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:50
Ali kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleža u gostima ikad, možeš li mi to objasnit? Ne razumijem![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Demi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:02Sky9 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:59Velikan regije Bosanska Krajina. Nije to loše, ipak su tu i Rudar P, Jedinstvo B, Krupa, Kozara BG i drugi. Klubovi za respekt.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:50
Ali kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleža u gostima ikad, možeš li mi to objasnit? Ne razumijem![]()
Ma moze i tako,samo da se vi meni ne nervirate![]()

Morate još makar 15 ovakvih lopovskih sezona odraditi da bi po lopovluku stigli top 4 ekipe koje su vedrile i oblačile u zadnjih 20-25 godina.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pobjedili su ipak ovu veliku profesijonalnu ligu Premijer liga bih, naravno osvojavali su i četvrtu, treću i drugu ligu JugoslavijeSky9 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:08*SREDNJEevropski šampion. Sve neki entiteti, regije... Šampioni entiteta, šampioni evropske regije Srednja Evropa (lafo), velikan Bosanske Krajine.![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bez obzira na to, velez nikada nije imao kontinuitet, mogao bi ispasti vec ove godine. Sve je moguce. Borac je ipak sampion, realno.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 23:50Ali kako velikan iz Banja Luke nije pobjedio Veleža u gostima ikad, možeš li mi to objasnit? Ne razumijem
- Tristan
- Kontakt:
Ok,Sky9 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:08*SREDNJEevropski šampion. Sve neki entiteti, regije... Šampioni entiteta, šampioni evropske regije Srednja Evropa (lafo), velikan Bosanske Krajine.![]()
2 Titule BiH
1 Kup Jugoslavije
1 Kup BiH
Sloboda:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Tristan
- Kontakt:
Dogodine slavite 100 godina bez titule u bilo kojoj drzavi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:12Pobjedili su ipak ovu veliku profesijonalnu ligu Premijer liga bih, naravno osvojavali su i četvrtu, treću i drugu ligu Jugoslavije![]()
Vise srece u narednih 100 godina.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

Jesam li ja gdje Slobodu spomenuo? Uzgred, nećeš razbojniče, imamo liga kup, pa se puši.

Nije o nama priča, nego o vama, i smiješnom nadimku, koji je vjerovatno regionalnog karaktera, ili je pak čista ironija.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Tristan
- Kontakt:
Ma smijesno je da navijac Slobode o tome raspravlja.Sky9 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:21![]()
Jesam li ja gdje Slobodu spomenuo? Uzgred, nećeš razbojniče, imamo liga kup, pa se puši.I to iz 1971. kad ste se vi pomijali po drugim i trećim rangovima.
Nije o nama priča, nego o vama, i smiješnom nadimku, koji je vjerovatno regionalnog karaktera, ili je pak čista ironija.
Kao kad bi navijac Birmingema srao po Arsenalu, tu je to negdje.
Ne mogu s tobom ozbiljno diskutovati jbg.

Sa liga kupom brisi dupe, cuj liga kup.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Tanki argumenti, kao što je i tanka konstrukcija o Velikanu iz ulice vladike platona.Tristan je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:26Ma smijesno je da navijac Slobode o tome raspravlja.Sky9 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 00:21![]()
Jesam li ja gdje Slobodu spomenuo? Uzgred, nećeš razbojniče, imamo liga kup, pa se puši.I to iz 1971. kad ste se vi pomijali po drugim i trećim rangovima.
Kao kad bi navijac Birmingema srao po Arsenalu, tu je to negdje.
Ne mogu s tobom ozbiljno diskutovati jbg.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Borac je Velikan, najuspjesnije sportsko drustvo, a Banja Luka najveci centar sporta...laganinii
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- 19BordoBijeli46
Nadam se da se zezas.Fighter1926 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 01:54Borac je Velikan, najuspjesnije sportsko drustvo, a Banja Luka najveci centar sporta...laganinii
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- Simpatizer
- Kontakt:
Da li je realno da raspravljate sa Vrapcicanima i Tuzlacima o bilo cemu? Pa Sloboda nije najbolja ni u svom gradu, dok Velez jeste u zaseoku.
A i navijaci vicosampiona su izmilili iz rupa, moglo bi opet biti kmecanja.
Danas igra sampion!

A i navijaci vicosampiona su izmilili iz rupa, moglo bi opet biti kmecanja.

Danas igra sampion!

HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.