Vidi ja nisam neki Dzeko ljubac daleko od toga. Dzeku sve manje i manje cijenim zbog toga jer ponekad suti ko picka i ne najebe se matere igracu, treneru komu god. Vjeruj mi kad bi bio umjesto Negreda bolji igrac od Dzeke tipa Ibrahimovica, Rooneya, Van Persia, Suareza, Aguera itd. Ja ga nebi toliko branio. Rekao bi samo idi iz kluba ili sam si sebi kriv. To bi bila moja prva i zadnja recenica. Negredo nije igracki toliko bolji negu mu se jednostavno poslozilo. Trener, izbor suigraca i kad imas to onda te jos i sreca prati u vecini slucajeva. Ja prvenstveno pratim fudbal i to jako mnogo. Ali Dzeko je samim tim da je bio prvi strijelac City-a u ligi prosle godine i Wolfsburga, Repke pokazao svoje kvalitete koje ovdje upropastava.Monolog je napisao/la:Ne znam, moguće da je do mene, ali meni se čini da i protivnički golmani brane Džekine udarce, a puštaju šuteve Negreda, kao što su prije godinu-dvije puštali šuteve Aguera. Isto tako, ni ove lopte nisu haman pravljene za naše reprezentativce. Jednostavno, ne idu lopte u gol, već visoko preko prečke. Dobro, nekad odu i daleko pored gola, al' o tome nekom drugom prilikom. A o proizvođačima opreme da ne govorim. Koji su to mrzitelji lika i djela Edina Džeke. Uzalud ona zastava BiH na kopačkama kad su ugradili kojekakve čipove koji loptu navode pravo u golmana. Vidiš, to nisu uradili Negredu. Prokletnici. Ovo su sve osnove za jednu dobru tužbu i iskreno se nadam da će Džeko pokrenuti istu.
A tvoje stavljanje jednog Aguera i Negreda u istu recenicu nije ozbiljno. Nadam se da ces me prestati dozivljavati kao nekog sljepog Dzeko ljubca. Jer sam ja dalekoooooo od toga, vjeruj mi.