V Petra verimeVirtu4l je napisao/la:Petra v věřímeCitizen-X je napisao/la:3:0 .....
e sad hocu l trehnut..... da vidim jesam li bahil....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
V Petra verimeVirtu4l je napisao/la:Petra v věřímeCitizen-X je napisao/la:3:0 .....
e sad hocu l trehnut..... da vidim jesam li bahil....
Ma hajd' ti to objasni Google translatoruCitizen-X je napisao/la:V Petra verime
Citizen-X je napisao/la:ko hoce da trazi duhove nek pokusa na Cetkovskoj kv 5-6
ili barem da uzima set.
opet kazem na vlastitu odgovornost
a ovdje je h2h
http://tennis.matchstat.com/Compare/-5915/-985/-7826" onclick="window.open(this.href);return false;
oba puta je tresla Cetkovska i to na visokim kvotama - sad sta je tu bilo ostaje da se vidi .
gudlakiram
EDIT:
lazem - kvota kod ovih mojih cigana je 3.6al eto na ostalim je i veca...
nisam ispratio, a tebi, građanine-x, čestitam !Citizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:ko hoce da trazi duhove nek pokusa na Cetkovskoj kv 5-6
ili barem da uzima set.
a ovdje je h2h
http://tennis.matchstat.com/Compare/-5915/-985/-7826" onclick="window.open(this.href);return false;
oba puta je tresla Cetkovska i to na visokim kvotama - sad sta je tu bilo ostaje da se vidi .
gudlakiram
EDIT:
KVOTA cca 5.00
ko je poslušo poslušo dobro se napio i najeo
Virtu4l je napisao/la:Svaka čast jaruga, ubila je k'o mraz papriku.
leytone moze litaj seppi na veci ulogLeyton je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:ko hoce da trazi duhove nek pokusa na Cetkovskoj kv 5-6
ili barem da uzima set.
a ovdje je h2h
gudlakiram
EDIT:
KVOTA cca 5.00
ko je poslušo poslušo dobro se napio i najeo
Majstorski nema sta,dosao u kladionicu,vidim na lajvu Radwanska-Cetkovska,i sjetim se tebe,stavio na 3 marke po kvoti 4,imat cu za kafu i cigare.
Svaka cast jos jednom
Isner-Seppi 2 2,30
Moglo bi ovo proći. Gledao sam Makarovu protiv Schiavone, udara k'o muškopayton je napisao/la:Williams-Makarova 2 2.40
BeastZE je napisao/la:BeastZE je napisao/la:Almagro-Querrey 1.set (-9,5+) @ 2]
Monaco-R.Stepanek 1.set (-9,5+) @ 2
Prošla oba prijedloga,nadam se da je netko uhvatio ovo![]()
Da dodam da su u Australiji (tvrda podloga) igrali 5 setova čini mi se, i ja ovo pratim, sad sa nekim hendikepom ili ne još ću razmislit.Leyton je napisao/la:John Isner se nakon pauze od mjesec dana vratio u Madridu,stradao je od Cilica u prvom kolu,ovdje je pobjedio Kohlsrajbera,iako je sve mirisalo na ispadanje,Kohli je gotovo pa sam sebe pobjedio,imao je set prednosti,5-4 u drugom,servis za mec,ali je onda po ko zna koji put u karijeri ''puko'' i sve prokockao.Seppi je s druge strane u punom takmicarskom ritmu,i u odlicnoj formi.Prije 2 sedmice je slavio u Beogradu gdje mu je samo Nalbandian uzeo set.U Madridu je eliminisao LLodru,ali je naletio na raspolozenog Dolgopolova.Ovdje su stvari dosta drugacije,od podloge,vjetra,domaceg terena,i mislim da ima sanse da Seppi danas napravi iznenadjnje.Isner zbog svoje gradje ima dosta otezano kretanje,a na zemljanim terenima,pogotovo ovakvim kao sto je Rim to je osnov uspjeha.
Sretno
Ljiljane,ja sam stavio 8 km,nisam imao vise,osjecam da bi Seponja mogao uzeti,pa sad,bumo vidjeli
Sta vam je ba ( u vezi Isnera), siguran sam da cemo danas gledati novog Isnera. Ova sporija sljaka njemu samo lezi,jer ima vise vremena da se namjesti na udarce(koji su redovno dobri). KEC KO KUCA !Del Potro-Youzhny (P.P) 1 1.35
Isner-Seppi 1 1.60
Inter T-KuPS 1 (P.P) 1.55
Prostejov-Decin 1 1.40
V-Williams-Makarova 1 1.45
Kvota:6.80
Ulog: 10 KM
Dobitak: 68 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.