FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve se nema, a Karl Lagerfeld patike se nose i razbija tudje
Slomiti kosti, razbiti glave…
Vidimo se u ponedjeljak!
Slomiti kosti, razbiti glave…
Vidimo se u ponedjeljak!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hoce ljudi na silu da istjeraju Basica iz kluba. Gle sta rade seljacine. Jos se onaj Borja Valero za sirotinju nesto prsi navijacima a nema napadaca koji mu nije pobjego
Ako ima videonadzor, fino pokupit i vidjet. Iduci mjesec 30% dole
Ako ima videonadzor, fino pokupit i vidjet. Iduci mjesec 30% dole
-
- Kontakt:
Ja vam kazem da je to banda,i ako sad otjeraju Basica opet je po njihovom,i opet idemo u krug,i sljedeceg ce otjerati ako im ne bude isao niz dlaku.
Ne mogu oni podnijeti moderne treninge,mjerenja,profesionalizam,presing,disciplinu.
Zato treba podrzati Basica,razbiti bandu a u isto vrijeme poslati poruku da se zna ko kosi a ko vodu nosi,i da u Zelju dolazis da radis i slusas a ne da glumis mafijasa.
Za stare zasluge cvijece,zahvalnica i noga u dupe.
Ja bih radije da se na polusezoni zahvali ovim starijim,dovedu neki mladji,borbeniji,zeljni da rade i slusaju.
Svejedno je bili 9. ili 5.
Ne mogu oni podnijeti moderne treninge,mjerenja,profesionalizam,presing,disciplinu.
Zato treba podrzati Basica,razbiti bandu a u isto vrijeme poslati poruku da se zna ko kosi a ko vodu nosi,i da u Zelju dolazis da radis i slusas a ne da glumis mafijasa.
Ja bih radije da se na polusezoni zahvali ovim starijim,dovedu neki mladji,borbeniji,zeljni da rade i slusaju.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:22Znaju iskaliti bijes na tudjoj imovini, sutati nogama radijatore i ormarice, ali zato ne mogu potrcati protiv Sloge ili odigrati smislenu akciju u gostima. Basic ocito nema nikakav autoritet kad igraci demoliraju tudju imovinu pred njim. Ljudi nas posteno pobijedili, oni kao ljuti. Sad se naslii ljutiti, nakon petog poraza.![]()
Usput, pravi trener ekipu natjera da sve pociste iza sebe, da se moze s poda jesti. Ti ih Nermine vodi na teambuildinge, crtaj im akcije, radi analize, samo fino s njima. Tu su SD i navijaci da ih brane i titraju im muda, sto se ne bi i ti pridruzio. Mozda im pred derbi treba Jakovljevica pustiti u svlacionicu da ih malo disciplinuje?
-
- Kontakt:
Od presinga pod vodstvom Basica, imamo presing na nase zivce.
-
- Kontakt:
"Usput, pravi trener ekipu natjera da sve pociste iza sebe, da se moze s poda jesti."
Ovo je bilo u doba Milana Ribara,sad vise to treba da funckionise kao i u svim firmama,sef i radnik,i to je to.
Sef naredjuje i preuzima odgovornost,radnik radi sta sef od njega trazi.
Ovo je bilo u doba Milana Ribara,sad vise to treba da funckionise kao i u svim firmama,sef i radnik,i to je to.
Sef naredjuje i preuzima odgovornost,radnik radi sta sef od njega trazi.
- gegenpressing
- Kontakt:
Niti se ko prsio i čisto sumnjam da je ko šta razbio,padate na novinarske patke,nepotrebno.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Trebalo bi sa Športskim prijateljima dogovorit remi
Dobro bi nam doslo
Naravno ako oni to zele i prihvate
Da prekinemo ovu crnu seriju a u sljedecem kolu idemo pod Kobilju glavu onim anamo s Kobilje glave koji jedva cekaju da nas natamburaju
Malo samopouzdanja pred derbi a nema nam ni Mekica protiv Sirokog
Tako da bi nam x dobro dosao
Naravno miroljubivi x bez zutih kartona
Pred derbi ih odvest na Bjelasnicu nek hodaju gore tri dana i tri noci
Ako nalete na nekog medvjeda nek se udaraju sa njim isto kao sto su udarali svlacionicu u Tuzli
Dobro bi nam doslo
Naravno ako oni to zele i prihvate
Da prekinemo ovu crnu seriju a u sljedecem kolu idemo pod Kobilju glavu onim anamo s Kobilje glave koji jedva cekaju da nas natamburaju
Malo samopouzdanja pred derbi a nema nam ni Mekica protiv Sirokog
Tako da bi nam x dobro dosao
Naravno miroljubivi x bez zutih kartona
Pred derbi ih odvest na Bjelasnicu nek hodaju gore tri dana i tri noci
Ako nalete na nekog medvjeda nek se udaraju sa njim isto kao sto su udarali svlacionicu u Tuzli
- mamonelafo
- Kontakt:
novikolac007 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:40Ja vam kazem da je to banda,i ako sad otjeraju Basica opet je po njihovom,i opet idemo u krug,i sljedeceg ce otjerati ako im ne bude isao niz dlaku.
Ma podrška Bašiću naravno. Ali Uprava se mora pozabaviti i sportskim dijelom, a Bekrić dobro promisliti gdje je pogriješio, i da li je za Želje trenutno.
Svi na Široki!
Uz tebe smo i kad je najteže!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Zabranit im da igraju derbi.Trebam radi pojedinih supaka da me mahala zajebaje 2 hefte.Remzu ću Poslat sa oklagijom da to rjesi.Ima da trče ko navijeni.Halo papcima nije mjesto u Želji a izgleda da ih se nakupilo.
- gegenpressing
- Kontakt:
Poznavajući Pekića,ne bi to dopustio,zato i sumnjam.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:55Sta imas sumnjat, eto ti slika na prethodnoj stranici.
Brohra ribo se...
Laž je za svlačionicu. Imaju slike kod delegata u 14h kada je Dino došao da je ovako bilo. Sad tatin sin sto baljezga bolje mu je da provjeri sa svojima.
-
- Kontakt:
Ja eto, mi polupali sami sebi da pokušamo šta naplatit. Hvala Bogu nismo sirotinja, a vidit ćemo šta će tvoj klub reći na ovo.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Dobrodošao Aleksandre, nadam se da ćeš dizelaša i šnjura boya Mekića poslati na klupu. 
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Lik je krilo...
A Mekića bi na klupu i Beća mogao poslati kako igra u zadnje vrijeme.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-aleksanda ... ara/74413/Aleksandar Boljević rođen je 12. decembra 1995. godine u Podgorici. Prošao je omladinske selekcije Zete, igrao za prvi tim kao junior, a sa 19 godina prelazi u PSV gdje je igrao za U21 ekipu.
Potom odlazi u Belgiju gdje je igrao za Beveren, Standard Liege i Eupen. Posljednjih pola godine nosio je dres Hapoela iz Tel Aviva.
Boljević je povremeni reprezentativac Crne Gore za koju je odigrao 26 utakmica i postigao dva gola. Igra na poziciji krilnog fudbalera, a sa Željom je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.
– Veoma sam sretan zbog dolaska u najveći klub u BiH. Željo je simbol ove države i zbog navijača i veličine kluba sam ponajviše došao. Od prvog kontakta sam detaljnije pratio klub, gledao sam utakmice, vidim dobru ekipu i dobrog trenera i nadam se da ću svojim igrama pomoći u ostvarivanju ciljeva, kazao je Boljević.
1921
Nedim Mekic najmanje zasluzuje od nasih igraca da mu se bilo sta prigovori. Nedim Mekic zivi za Zeljeznicar. Nedim Mekic jedini uz Krpica zasluzuje kapitensku traku. To su Zeljini ratnici, a ostali svileni akademci
Da je dosao ljetos bio bi super pojacanje ovako u Bekriju nemam povjerenja, ali ce nas valjda oduseviti sve i da nam zaklopi labrnje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Da ponovim, po imenima ovo uopšte nije kritična postava. Po imenima naglašavam.
braco je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:40Ali kad već nešto zamišljamo, kako bi vam se činilo ovih prvih 11 sa njim i Selimovićem na zadnjem veznom npr. (s obzirom da je Bašić rekao da može i tu poziciju igrati) ?
-------------------Krpić------------------
Boljević---------Štilić----------Amoah
-----------Selimović--Mekić-----------
Jašar----Cocalić---Drina (U-21)--Ovčina
-----------------Muftić----------------------
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mamonelafo i 42 gosta.