jurisicduska je napisao/la:
****. I auto koje su Tuzlaci prvi put vidjeli odveze. I telefon koji je kod Senada pokazivao ko jedno od svjetskih čuda.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jurisicduska je napisao/la:
****. I auto koje su Tuzlaci prvi put vidjeli odveze. I telefon koji je kod Senada pokazivao ko jedno od svjetskih čuda.
Ma to se tebi sve pomesalo od viskija i koka koleIncognito87 je napisao/la:ovaj je gotov, daj drugog!
Ma MRŠ!jurisicduska je napisao/la:
Kakvi ba slavinovici.ja ne lazem jedini nick ovde mi je ovaj.joker90 je napisao/la:Dugo je pisao pod ovim nickom, a niko nije provalio da je to onaj iz Slavinovica, tek onu noc ga provalih kad se zakacio sa mnom..Ugasi kompjuter brate, raskomadase te ove hijene, ne vrijedi ti ovo..
Što si nervozan?Sariel je napisao/la:Evo sta je ovo???jurisicduska je napisao/la:
Evo ti Avatar brate. Ne da Aco da kitu stavimo ko kost al hajd.
Alo ba **** ti ker mrtvu mater brisi ovo
Lizali bi mi da mozemo doci na red od tebe. Ti se bas zahajco.Sariel je napisao/la:Alo ba nema izmisljanja postova .
Niej fer plej.
Sto kazem kazem.al ne izmisljajte sarajlice.znam da vam je sibicarenje u krvi al ne ide brate.
Nema povlacenja sibicari
Lizacete vi sve sto ste posrali.
Cuj balavca.pretucen.pa vise sam ja vama sukno i za sarajevo i cetnike al vi ste alavi i balavi i ne kontate.pitaj oca mozda on konta.i on je tako bio alav.sjecas je pjesme ej grbavice rano ljuta.zasto je bila rana?. heljpIncognito87 je napisao/la:Šteta, mogao si se povući kad i svi ostali i sakriti se negdje u neku rupu. Ti si izabrao da ostaneš i budeš isprskan toliko da ti se treba dodijeliti medalja za mazohizam. Imaj bar zrno časti i bježi dok si još živ, jer zdrav nisi, a i čast si izgubio onim psovkama. Putuj sariel i ne naginji se kroz prozor, naravno i ugasi svjetlo ako zadnji izađeš...
sariel nakon izlaska sa ove teme, pretučen, obeščašćen, ali sa medaljom![]()
HAHHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHSariel je napisao/la:Cuj balavca.pretucen.pa vise sam ja vama sukno i za sarajevo i cetnike al vi ste alavi i balavi i ne kontate.pitaj oca mozda on konta.i on je tako bio alav.sjecas je pjesme ej grbavice rano ljuta.zasto je bila rana?. heljpIncognito87 je napisao/la:Šteta, mogao si se povući kad i svi ostali i sakriti se negdje u neku rupu. Ti si izabrao da ostaneš i budeš isprskan toliko da ti se treba dodijeliti medalja za mazohizam. Imaj bar zrno časti i bježi dok si još živ, jer zdrav nisi, a i čast si izgubio onim psovkama. Putuj sariel i ne naginji se kroz prozor, naravno i ugasi svjetlo ako zadnji izađeš...
sariel nakon izlaska sa ove teme, pretučen, obeščašćen, ali sa medaljom![]()
Tetrapak lizala ti je mama lizaces i ti.uskoro. no sikiriki.vuna vuna ce doc samo mirno pajki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.