da se prisjetite malo ljepsih vremena ,
za kojima svi mi uzdisemo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Hoce se sigurno igrati,posto je za vikend zbog snega odgodjena tekma protiv Rudara na istom stadionu?ellaxaz je napisao/la:"Prijateljski ogled sa Olimpijom
Željo u Ljubljani okončava 2010. godinu
Posljednju utakmicu u ovoj godini fudbaleri Željezničara odigrat će krajem mjeseca novembra, kada će Plavi sa Grbavice gostovati Olimpiji u Ljubljani.
Nakon skoro 20 godina, stari sportski prijatelji ponovo će se susresti. Ovoga puta u prijateljskom ogledu, koji će se 30. novembra odigrati u Ljubljani. Slovenci su uputili poziv momčadi sa Grbavice, te je isti bez većih kalkulacija i prihvaćen.
''Posljednjeg dana ovog mjeseca putujemo u Sloveniju gdje ćemo odigrati prijateljski meč sa ekipom Olimpije. Rukovodstvo ovog slovenačkog kluba nam je uputilo poziv koji smo mi rado prihvatili. Osim susreta prvih ekipa, planirana je u utakmica veterana oba kluba'', rekao je za fkzeljeznicar.com team menager kluba Rusmir Cviko. "
Ivica Osim i Josip Katalinski, legende Želje na prijateljskoj utakmici
Fudbaleri Željezničara 30. novembra gostovat će u Stožicama na stadinu Olimpije, a utakmici će prisustvovati i legende Plavih sa Grbavice, Ivica Osim i Josip Katalinski.
Stadion u Stožicama najveći je stadion u Sloveniji, a slovenska reprezentacija je do sada na tom istom odigrala dvije utakmice i to protiv Australije i Farskih Ostrva.
No, Olimpija će svoju prvu utakmicu na tom stadionu odigrati protiv Željezničara. Počasni gosti bit će legende Željezničara Ivica Osim "Švabo" i Josip Katalinski "Škija".
koliko....?AnnesTM87 je napisao/la:Uskoro: Duxerice u prodaji !
http://tm87-breza.com.ba/index.php?opti ... d=1:vijest
pise ti na stranici 35-40 marakaMU'MIN T.M. je napisao/la:koliko....?AnnesTM87 je napisao/la:Uskoro: Duxerice u prodaji !
Bravo, konačno malo "osvježenja" !AnnesTM87 je napisao/la:Uskoro: Duxerice u prodaji !
Eto odoše premijer , gradonačelnik i guverner "dogovorit" izgradnju stadionaStole iz Bora je napisao/la:
ah,kad vidim delegaciju muka mi,cast legendama(ali fakat samo njima cast),i kazu politika nema veze sa zeljom,fuj........zmaj_Bosne je napisao/la:Eto odoše premijer , gradonačelnik i guverner "dogovorit" izgradnju stadionaStole iz Bora je napisao/la:![]()
Izgleda da će narod napravit novu Grbavicu kao što je i Koševo napravljeno, pa se vi opet hvalite da je stadion Željin 1/1
Igrat ce se , snijeg su ocistili omladinci Olimpije i Green Dragonsi
Hoce se sigurno igrati,posto je za vikend zbog snega odgodjena tekma protiv Rudara na istom stadionu?![]()
I da igra se prva medjunarodna tekma,a uveliko se igraju tekme u prvenstvu na Stozicama.

old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaakako mi je drago samo
padobranac1978 je napisao/la:old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaakako mi je drago samo
NE KRALJU,naprotiv ja bi volio da ga naprave,nego delegacija je malo reci pa lopovska..sretno i da ga naprave,abd...
nebitno,bar za mene hoce li ga napraviti ili nece,samo kazem da mi nebi bilo ni krivo ako ga naprave,naprotiv grad bi dobio jedno lijepo zdanje,a isti bi ostali bez svog zdanja kojim se diceekii je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaakako mi je drago samo
NE KRALJU,naprotiv ja bi volio da ga naprave,nego delegacija je malo reci pa lopovska..sretno i da ga naprave,abd...
Ma pusti samo im bacaju patku!
Mandžaroš '87 je napisao/la:JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, WeekendOffender i 27 gostiju.