PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Al je brkica donio vec dva trofeja, tri terena sa sadrzajima, rijesio nas dugova. A vi? Jos ostali 2,5 milona kratki Azmiru 
Otisao si Azmire ostala je tuga 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zdravo Azmire, putuj Azmire i molim te, ne naginji se kroz prozor. 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kakva tisina vlada na ovoj temi.. Ja cu ispasti covjek i pozvati sve Fukare na ovu temu da se za kraj izljubimo ko ljudi pi.cka mu materina.
Spakova kamione i ode grobar Slobode.
Spakova kamione i ode grobar Slobode.
Tek ce oni njega spominjati kad on dodje po naplatu,valja vratiti ulozeno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljudino,ti koji sada ponovo preuzimaju klub,i zaduzili su ga preko 8 miliona....miky_hz je napisao/la:Tek ce oni njega spominjati kad on dodje po naplatu,valja vratiti ulozeno.
Dok je on spustio taj dug na otprilike 4 za tri godine....potpisao reprogram...borio se...
Sto se nas tice,neka im dusu izvadi,ni marku neka im ne ostavlja,neka ne ostavlja kriminalcima nista...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma zahebi ti buraz to on vs oni,na kraju cete ga p.opusiti vi a njih se j.ebe .Slazem se ja da on njima netreba ostaviti nista,ali sta onda? Kljuc u bravu ,sta sa Slobodom,jel je ceka ista sudbina kao KK? U svemu ovome "raja"(klub) ce najgore proci i to je problem za vas.To sto ce oni izmedju sebe da se prcaju i kupe poene na nacin na koji kupe j.ebe se njih.solinas je napisao/la:Ljudino,ti koji sada ponovo preuzimaju klub,i zaduzili su ga preko 8 miliona....miky_hz je napisao/la:Tek ce oni njega spominjati kad on dodje po naplatu,valja vratiti ulozeno.
Dok je on spustio taj dug na otprilike 4 za tri godine....potpisao reprogram...borio se...
Sto se nas tice,neka im dusu izvadi,ni marku neka im ne ostavlja,neka ne ostavlja kriminalcima nista...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Otišao si Azmire, sarme prob'o nisi...
-
belosevic28
- Kontakt:
Ne naginji (SI)SE kroz prozorThetraphak1921 je napisao/la:Zdravo Azmire, putuj Azmire i molim te, ne naginji se kroz prozor.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sad je nazalost jasno kome je smetala evropska Sloboda. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Thetraphak1921
- Kontakt:

Podrska istinskom zaljubljeniku u jedan od vecih tuzlanskih klubova !
Ti si zapoceo sa onim sto niko do ovog momenta hrabrosti imao nije, otjerao si jednog od najvecih grobara nasih klubova. Kapa dole, majstore !
Fukare, hocete li da vam mi placamo vodu?
Čovjek vratio 4 mil duga, a posudio 3- 3.5 mil + 7 %
E bas im je olakso
Treba sada rasparcat Slobodu. Uzeti ovo sto imaju, kone su uzeli Ahmetovica, Ivetica i Sarica vec. Sada je na nas red da uzmemo Ordagica, Subica i Veselinovica za Bobica i Kostica cemo se dogovriti. Zebu za zadnjih 15 minuta, ako se rijesimo nekako Bekrica
E bas im je olakso
Treba sada rasparcat Slobodu. Uzeti ovo sto imaju, kone su uzeli Ahmetovica, Ivetica i Sarica vec. Sada je na nas red da uzmemo Ordagica, Subica i Veselinovica za Bobica i Kostica cemo se dogovriti. Zebu za zadnjih 15 minuta, ako se rijesimo nekako Bekrica
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ostani Aza još 2 kola
da još jednom gledam trpanje divova i slušam kmečanje divčića 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Muerte je napisao/la:Čovjek vratio 4 mil duga, a posudio 3- 3.5 mil + 7 %
E bas im je olakso

Prešalt'o sam se u Tuzlu da glasam za Imamovića. Svaka mu čast!
Otvorite sampanjac pickee
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Otvorili jučer, danas mezetimo.
eto njega nazad poslije izbora da zeleni uzimu jer je ovo lobirao za baketovu prciju zvanu sda i znajuci kako oni daju zemlji i drzavno vlasnistvo u zarad talova i da sebe ugrade u taj tal... sad ce nakon 100 godina zeleni pobijediti u tz i eto u zamjenu za glasov3e stadion i sve ostalo 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
E bas ce se usrećiti sa zelenim. Ti gdje su usli sve su ugasili i rasprodaliRule_hz je napisao/la:eto njega nazad poslije izbora da zeleni uzimu jer je ovo lobirao za baketovu prciju zvanu sda i znajuci kako oni daju zemlji i drzavno vlasnistvo u zarad talova i da sebe ugrade u taj tal... sad ce nakon 100 godina zeleni pobijediti u tz i eto u zamjenu za glasov3e stadion i sve ostalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.