BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Neutral
Kontakt:

Re: BH tenis

Post Postao/la Neutral » 21 jul 2013, 14:25

Ja sam uvijek mislio da je Damiru cilj top 100 i da se ovdje mnogo puta pisalo o tome. Ako mu je top 100 cilj on ne smije gubiti od ovakvih igrača. Ja sam napisao 10x, evo još jedanput ću, limitiran je i nikada neće vidjeti taj top 100. Mirza je za Damira Roger i to u onoj eri gdje je sve uzimao.

Jedina podloga gdje je dobar je zemlja, na ostalim je katastrofalan.

@Reformer

Nisi shvatio sarkazam, tvoja stvar.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 14:28

Steta bila je prilika da se udje u Top 200,ali mislim da ce do kraja godine i to biti sigurno,a onda sledece sezone ko zna,mozda i Top 100
SLOBODA NAVIJAČIMA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jul 2013, 14:33

Neutral je napisao/la:Ja sam uvijek mislio da je Damiru cilj top 100 i da se ovdje mnogo puta pisalo o tome. Ako mu je top 100 cilj on ne smije gubiti od ovakvih igrača. Ja sam napisao 10x, evo još jedanput ću, limitiran je i nikada neće vidjeti taj top 100. Mirza je za Damira Roger i to u onoj eri gdje je sve uzimao.
Sta ti je uradio momak pa ga ne volis toliko. Bolji je od Basica sigurno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2013, 14:44

Iza Damira odlicna sedmica i jos jedan dobro odradjen turnir. Mnogi mu nisu davali sanse ni da prodje prvo kolo, a on je stigao do finala. Danas je i umor ucinio svoje, ali i pored toga Damir je pruzio dobru partiju i dobro namucio Austrijanca. Sada je opet tu oko TOP 20O i do kraja godine ce samo napredovati.

Zna li neko kakav mu je raspored za naredni period, msm gdje ce igrati?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jul 2013, 14:45

Greivis je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ja sam uvijek mislio da je Damiru cilj top 100 i da se ovdje mnogo puta pisalo o tome. Ako mu je top 100 cilj on ne smije gubiti od ovakvih igrača. Ja sam napisao 10x, evo još jedanput ću, limitiran je i nikada neće vidjeti taj top 100. Mirza je za Damira Roger i to u onoj eri gdje je sve uzimao.
Sta ti je uradio momak pa ga ne volis toliko. Bolji je od Basica sigurno.
:mrgreen:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 jul 2013, 14:48

Svima je jasno da Damir nije kalibar za top 10 ali momak radi i trudi se. Ako ovu godinu završi u top 150, to je veliki uspijeh. Nema baš puno tenisera iz njegove generacije koji su bolje plasirani od njega na ATP listi. Npr.Ivan Dodig u njegovim godinama nije bio bolji šta više ja mislim da je bio lošiji na ATP listi.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 jul 2013, 14:50

Pa tako je malo falilo... :(
Hajd' nema veze Damire. Osvojit' ces sljedeci. :D

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 21 jul 2013, 14:54

Sljedece sedmice Damir pauzira,pa onda igra čelendžer u Liberecu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 jul 2013, 15:04

Pa sta je Dzumhur ako je Haider Maurer anonimus? :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jul 2013, 16:05

Consigliere je napisao/la:Pa sta je Dzumhur ako je Haider Maurer anonimus? :lol:
Još veći anonimus.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jul 2013, 17:46

Krivo mi je sto je izgubio. bio je blizu ali onaj bas kad nije tebalo dade dva ace .d 213 kmh i 214 kmh :twisted:
Kako mi je ziuvce izvukao sa drop shotovima. Pretjeruje sa tim udarcem, tesk to prolazi protiv vrhunskih igraca, brzi su ovi igraci.

Damir je nas najbolji igrac, Mirza jest dobar (zaboravio napisat :lol: ) ali je lijen, nenrmalno. Kad je poceo igrat odmah doalzili i rezultati.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 21 jul 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 jul 2013, 17:49

Neutral je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Pa sta je Dzumhur ako je Haider Maurer anonimus? :lol:
Još veći anonimus.
Nije tacno. Kladim se na tenis i ovog austrijanca sam redovno vidjao na turnirima, recimo, ove druge kategorije...
Znaci za nekog boljeg poznavatelja tenisa jako poznato ime
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 jul 2013, 17:58

Unofficialpage je napisao/la:Krivo mi je sto je izgubio. bio je blizu ali onaj bas kad nije tebalo dade dva ace .d 213 kmh i 214 kmh :twisted:
Kako mi je ziuvce izvukao sa drop shotovima. Pretjeruje sa tim udarcem, tesk to prolazi protiv vrhunskih igraca, brzi su ovi igraci.

Damir je nas najbolji igrac, Mirza jest ali je lijen, nenrmalno. Kad je poceo igrat odmah doalzili i rezultati.
Damir, kakvog smo gledali u Kosicama i Poznanu jest' nas najbolji igrac. Hajde sad' u Liberec po titulu! 8-)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 jul 2013, 18:15

Unofficialpage je napisao/la:Krivo mi je sto je izgubio. bio je blizu ali onaj bas kad nije tebalo dade dva ace .d 213 kmh i 214 kmh :twisted:

Damir je nas najbolji igrac, Mirza jest ali je lijen, nenrmalno. Kad je poceo igrat odmah doalzili i rezultati.
brate jesi ti dosadan s tim drop shotovima,rek'o si jednom uredu je shvatili smo

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jul 2013, 18:23

mirzatele je napisao/la:

brate jesi ti dosadan s tim drop shotovima,rek'o si jednom uredu je shvatili smo
Neka sam dosadan, kad pretjeruje sta cu mu ja :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 jul 2013, 18:48

anonimusi su ovaj mali fatic i kmice sto igraju protiv njega, koji nisu ispod 800-og mjesta na atp listi, a ne momak koji je gotov u top 100...ne znam toliko bas o tenisu, al izgleda da znas mnogo manje od mene...i od vecine...inace, mislim na @neutrala, momak je legenda...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 21 jul 2013, 23:40

danas damir izvanredan, al' me ovaj lik u jednom trenutku podsjeti na federera kad odservira dva asa kod 40:40
uglavnom sve čestitke, i jel zna ko gdje igra sljedeći turnir?
#Ynwa

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jul 2013, 23:47

Liverpool. YNWA je napisao/la:danas damir izvanredan, al' me ovaj lik u jednom trenutku podsjeti na federera kad odservira dva asa kod 40:40
Mene po jos jednom potezu podsjeca na Federera a to je kad ima zicer i jedna strana slobodna on pravo lopticu zakuca u onu stranu gdje se protivnik nalazi to jest gdje stoji. To rade samo on i Federer :mrgreen:
Sljedeci turnir je chjallenger u Ceskoj, Leblerec (tako nekako se zove), glavni zdrijeb. A mozda odigra i kvale Kicbila, koce mu znati :D

Damir Dzumhur!!!!

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 21 jul 2013, 23:54

Unofficialpage je napisao/la:
Liverpool. YNWA je napisao/la:danas damir izvanredan, al' me ovaj lik u jednom trenutku podsjeti na federera kad odservira dva asa kod 40:40
Mene po jos jednom potezu podsjeca na Federera a to je kad ima zicer i jedna strana slobodna on pravo lopticu zakuca u onu stranu gdje se protivnik nalazi to jest gdje stoji. To rade samo on i Federer :mrgreen:
Sljedeci turnir je chjallenger u Ceskoj, Leblerec (tako nekako se zove), glavni zdrijeb. A mozda odigra i kvale Kicbila, koce mu znati :D
ma vrijeme je da počne polako bar 250-ice,
ma haider je dobar igrač, vidi se ba kako lik udara lopticu :D
#Ynwa

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jul 2013, 23:57

Liverpool. YNWA je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
ma vrijeme je da počne polako bar 250-ice,
ma haider je dobar igrač, vidi se ba kako lik udara lopticu :D
Bio je u planu Umag ali zbog dobrog rezultata u Poznanu je otpao Umag. Neka krene ATP turnire igrat, jedva cekam da krene igrat Masters turnire :D
TOP 100 igrac, dobar igrac. :D

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.