BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Ja sam uvijek mislio da je Damiru cilj top 100 i da se ovdje mnogo puta pisalo o tome. Ako mu je top 100 cilj on ne smije gubiti od ovakvih igrača. Ja sam napisao 10x, evo još jedanput ću, limitiran je i nikada neće vidjeti taj top 100. Mirza je za Damira Roger i to u onoj eri gdje je sve uzimao.
Jedina podloga gdje je dobar je zemlja, na ostalim je katastrofalan.
@Reformer
Nisi shvatio sarkazam, tvoja stvar.
Jedina podloga gdje je dobar je zemlja, na ostalim je katastrofalan.
@Reformer
Nisi shvatio sarkazam, tvoja stvar.
Steta bila je prilika da se udje u Top 200,ali mislim da ce do kraja godine i to biti sigurno,a onda sledece sezone ko zna,mozda i Top 100
SLOBODA NAVIJAČIMA
Sta ti je uradio momak pa ga ne volis toliko. Bolji je od Basica sigurno.Neutral je napisao/la:Ja sam uvijek mislio da je Damiru cilj top 100 i da se ovdje mnogo puta pisalo o tome. Ako mu je top 100 cilj on ne smije gubiti od ovakvih igrača. Ja sam napisao 10x, evo još jedanput ću, limitiran je i nikada neće vidjeti taj top 100. Mirza je za Damira Roger i to u onoj eri gdje je sve uzimao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- el-fighter
- Kontakt:
Iza Damira odlicna sedmica i jos jedan dobro odradjen turnir. Mnogi mu nisu davali sanse ni da prodje prvo kolo, a on je stigao do finala. Danas je i umor ucinio svoje, ali i pored toga Damir je pruzio dobru partiju i dobro namucio Austrijanca. Sada je opet tu oko TOP 20O i do kraja godine ce samo napredovati.
Zna li neko kakav mu je raspored za naredni period, msm gdje ce igrati?
Zna li neko kakav mu je raspored za naredni period, msm gdje ce igrati?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Greivis je napisao/la:Sta ti je uradio momak pa ga ne volis toliko. Bolji je od Basica sigurno.Neutral je napisao/la:Ja sam uvijek mislio da je Damiru cilj top 100 i da se ovdje mnogo puta pisalo o tome. Ako mu je top 100 cilj on ne smije gubiti od ovakvih igrača. Ja sam napisao 10x, evo još jedanput ću, limitiran je i nikada neće vidjeti taj top 100. Mirza je za Damira Roger i to u onoj eri gdje je sve uzimao.

Svima je jasno da Damir nije kalibar za top 10 ali momak radi i trudi se. Ako ovu godinu završi u top 150, to je veliki uspijeh. Nema baš puno tenisera iz njegove generacije koji su bolje plasirani od njega na ATP listi. Npr.Ivan Dodig u njegovim godinama nije bio bolji šta više ja mislim da je bio lošiji na ATP listi.
Pa tako je malo falilo...
Hajd' nema veze Damire. Osvojit' ces sljedeci.

Hajd' nema veze Damire. Osvojit' ces sljedeci.

Sljedece sedmice Damir pauzira,pa onda igra čelendžer u Liberecu.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa sta je Dzumhur ako je Haider Maurer anonimus? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Još veći anonimus.Consigliere je napisao/la:Pa sta je Dzumhur ako je Haider Maurer anonimus?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Krivo mi je sto je izgubio. bio je blizu ali onaj bas kad nije tebalo dade dva ace .d 213 kmh i 214 kmh
Kako mi je ziuvce izvukao sa drop shotovima. Pretjeruje sa tim udarcem, tesk to prolazi protiv vrhunskih igraca, brzi su ovi igraci.
Damir je nas najbolji igrac, Mirza jest dobar (zaboravio napisat
) ali je lijen, nenrmalno. Kad je poceo igrat odmah doalzili i rezultati.

Kako mi je ziuvce izvukao sa drop shotovima. Pretjeruje sa tim udarcem, tesk to prolazi protiv vrhunskih igraca, brzi su ovi igraci.
Damir je nas najbolji igrac, Mirza jest dobar (zaboravio napisat

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 21 jul 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Nije tacno. Kladim se na tenis i ovog austrijanca sam redovno vidjao na turnirima, recimo, ove druge kategorije...Neutral je napisao/la:Još veći anonimus.Consigliere je napisao/la:Pa sta je Dzumhur ako je Haider Maurer anonimus?
Znaci za nekog boljeg poznavatelja tenisa jako poznato ime
Fit Tony: I keep my friends close...
Damir, kakvog smo gledali u Kosicama i Poznanu jest' nas najbolji igrac. Hajde sad' u Liberec po titulu!Unofficialpage je napisao/la:Krivo mi je sto je izgubio. bio je blizu ali onaj bas kad nije tebalo dade dva ace .d 213 kmh i 214 kmh![]()
Damir je nas najbolji igrac, Mirza jest ali je lijen, nenrmalno. Kad je poceo igrat odmah doalzili i rezultati.

brate jesi ti dosadan s tim drop shotovima,rek'o si jednom uredu je shvatili smoUnofficialpage je napisao/la:Krivo mi je sto je izgubio. bio je blizu ali onaj bas kad nije tebalo dade dva ace .d 213 kmh i 214 kmh![]()
Damir je nas najbolji igrac, Mirza jest ali je lijen, nenrmalno. Kad je poceo igrat odmah doalzili i rezultati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka sam dosadan, kad pretjeruje sta cu mu jamirzatele je napisao/la:brate jesi ti dosadan s tim drop shotovima,rek'o si jednom uredu je shvatili smoUnofficialpage je napisao/la:Krivo mi je sto je izgubio. bio je blizu ali onaj bas kad nije tebalo dade dva ace .d 213 kmh i 214 kmh![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
anonimusi su ovaj mali fatic i kmice sto igraju protiv njega, koji nisu ispod 800-og mjesta na atp listi, a ne momak koji je gotov u top 100...ne znam toliko bas o tenisu, al izgleda da znas mnogo manje od mene...i od vecine...inace, mislim na @neutrala, momak je legenda...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
danas damir izvanredan, al' me ovaj lik u jednom trenutku podsjeti na federera kad odservira dva asa kod 40:40
uglavnom sve čestitke, i jel zna ko gdje igra sljedeći turnir?
#Ynwa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mene po jos jednom potezu podsjeca na Federera a to je kad ima zicer i jedna strana slobodna on pravo lopticu zakuca u onu stranu gdje se protivnik nalazi to jest gdje stoji. To rade samo on i FedererLiverpool. YNWA je napisao/la:danas damir izvanredan, al' me ovaj lik u jednom trenutku podsjeti na federera kad odservira dva asa kod 40:40

Sljedeci turnir je chjallenger u Ceskoj, Leblerec (tako nekako se zove), glavni zdrijeb. A mozda odigra i kvale Kicbila, koce mu znati

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ma vrijeme je da počne polako bar 250-ice,Unofficialpage je napisao/la:Mene po jos jednom potezu podsjeca na Federera a to je kad ima zicer i jedna strana slobodna on pravo lopticu zakuca u onu stranu gdje se protivnik nalazi to jest gdje stoji. To rade samo on i FedererLiverpool. YNWA je napisao/la:danas damir izvanredan, al' me ovaj lik u jednom trenutku podsjeti na federera kad odservira dva asa kod 40:40
Sljedeci turnir je chjallenger u Ceskoj, Leblerec (tako nekako se zove), glavni zdrijeb. A mozda odigra i kvale Kicbila, koce mu znati
ma haider je dobar igrač, vidi se ba kako lik udara lopticu

#Ynwa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bio je u planu Umag ali zbog dobrog rezultata u Poznanu je otpao Umag. Neka krene ATP turnire igrat, jedva cekam da krene igrat Masters turnireLiverpool. YNWA je napisao/la:ma vrijeme je da počne polako bar 250-ice,Unofficialpage je napisao/la:Mene po jos jednom potezu podsjeca na Federera a to je kad ima zicer i jedna strana slobodna on pravo lopticu zakuca u onu stranu gdje se protivnik nalazi to jest gdje stoji. To rade samo on i FedererLiverpool. YNWA je napisao/la:danas damir izvanredan, al' me ovaj lik u jednom trenutku podsjeti na federera kad odservira dva asa kod 40:40
ma haider je dobar igrač, vidi se ba kako lik udara lopticu

TOP 100 igrac, dobar igrac.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.