Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ako je perfektno ocuvan, uzmi ga
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
da li da uzmem htc one polovan ili samsung galaxy s3 zte verziju novu ??anonimni je napisao/la:Ako je perfektno ocuvan, uzmi ga
Nisam skontao ovaj drugi dio, pretpostavljam da mislis na S3 LTE (s 2 GB RAM-a)?
Ako je tako, onda ti tu odlucuju sitnice, Samsung je nov i ja bih licno dao prednost njemu, pored toga ima i vjerovatno bolju kameru i MicroSD prostor, dok HTC ima ljepsi i "laksi" Android, ali su sve to neke nijanse koje ne daju direktnu prednost jednom telefonu u odnosu na drugi, sta ces uraditi, do tebe je, ali bih ja uzeo Samsung...
Ako je tako, onda ti tu odlucuju sitnice, Samsung je nov i ja bih licno dao prednost njemu, pored toga ima i vjerovatno bolju kameru i MicroSD prostor, dok HTC ima ljepsi i "laksi" Android, ali su sve to neke nijanse koje ne daju direktnu prednost jednom telefonu u odnosu na drugi, sta ces uraditi, do tebe je, ali bih ja uzeo Samsung...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mislio sam na LTE.. hvala na prijedloguanonimni je napisao/la:Nisam skontao ovaj drugi dio, pretpostavljam da mislis na S3 LTE (s 2 GB RAM-a)?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzmi HTC One i imaces nadogradnju na novi Android L001 je napisao/la:da li da uzmem htc one polovan ili samsung galaxy s3 zte verziju novu ??anonimni je napisao/la:Ako je perfektno ocuvan, uzmi ga
samo naravno, ako je ocuvan htc1
- BurningLegion
- Kontakt:
HTC One, no contest.
kupujem neki telefon do 250km, šta predlažete ???
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Lumia 520, 630... Ne bih ti preporucio android za te pare jer ako nemas zivaca ne uzimaj. Ovi jeftiniji stekaju načii Bozee.fukarezv je napisao/la:kupujem neki telefon do 250km, šta predlažete ???
Mia San Mia
lumia 630 ako ti se sviđa windows phone. za taj novac teško je naći kvalitetan android mobitel.fukarezv je napisao/la:kupujem neki telefon do 250km, šta predlažete ???
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Imam u planu da uzmem S4 32gb, sta mislite? Ne gotivim nokiu i iphone. 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Alcatel one touch idol mislim da možeš naću za te pare, mene sluša predobrofukarezv je napisao/la:kupujem neki telefon do 250km, šta predlažete ???
Galaxy s3, Htc desire 500, galaxy s2 plus, itd...fukarezv je napisao/la:kupujem neki telefon do 250km, šta predlažete ???
Telefoni su extra, kamere dobre, za te pare mogu ti naci jedan od ovih
Ne razmisljaj puno. Odlican telefon.InatSilanBosanski je napisao/la:Imam u planu da uzmem S4 32gb, sta mislite? Ne gotivim nokiu i iphone.
Ko hoce Xperiu Miro za male pare kupit nek se javi. Postao je visak.
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Koliko znam S3 košta 430KMKrajPrice je napisao/la:Galaxy s3, Htc desire 500, galaxy s2 plus, itd...fukarezv je napisao/la:kupujem neki telefon do 250km, šta predlažete ???
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Šta mislite hoće li ovdje cijena iPhonea 5S opasti bar 15-20% kad se 6 počne aktivnije prodavati? Razmišljam da mijenjam Note 3 za 5S da vidim na duže kako iOS radi, al' ne dam još par stotina maraka nadoplate, pa se nadam da će cijena 5S dobro opasti, valjda će se to desiti 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jeste nov u radnji, ja govorim o polovnim ocuvanim telefonimaanell je napisao/la:Koliko znam S3 košta 430KMKrajPrice je napisao/la:Galaxy s3, Htc desire 500, galaxy s2 plus, itd...fukarezv je napisao/la:kupujem neki telefon do 250km, šta predlažete ???
Bogami teško da ćeš ga i polovnog naći (da je dobro očuvan) za 250KrajPrice je napisao/la:
Jeste nov u radnji, ja govorim o polovnim ocuvanim telefonima
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Poz raja, trebala bi mi mala pomoc...Zelim kupiti nov mob (konkretno LG G2), pa me zanima koje su radnje pouzdane? NA netu sam naletio na univerzalno.com, pacomoby.ba i cini mi se mobilmania.ba. Da li ima neko iskustva sa pomenutim radnjama?
Et bio bih vam jako zahvalan..
Et bio bih vam jako zahvalan..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.