NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 jun 2016, 20:24

Sarmelino je napisao/la:Da hoce vise Lakersi nazad u playoff..
haj bar si ti miran durant ostane i imas dvije ekipe u PO opet pa i godinu da se skontas za koga ces navijat ako se opet sastanu :rol: :rol:

i jesmo aktivirali temu pred tekmu taman veceras, odoh iftarit dok se vi dogovorite ko je koliki navijac :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jun 2016, 20:26

Clutch je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ne samo dosadjivanje, nego dosadjivanje i nametanje svog misljenja o tom timu. Moje je pravo da ih ne gotivim zar ne? Zasto da ih gotivim a igraju zabtituku s mojim timom? Odakle onda nekom pravo da me ubjedjuje u nesto i da me vrijedja jer drugacije razmisljam od njega? To je Epidaurus radio i to sam 100 puta ponovio i nema trunke lazi u tome. Dakle, jedan tim je prvak, zbog toga se ne smije nista vise napisati mimo toga, jer sve ostalo je pljuvanje posto su osvojili titulu i oborili rekord. Svaka cast, sad mi je jasno.

@josemourinho, ne obracaj se meni jer ne spadam u grupu koja ih svakodnevno omalovazava i mislim da jenmalo takvih ljudi. To sto neko napise post i je dijeli misljenje s tobom, ne znaci omalovazavanje tog tima.
Isto kao sto kad neko napise post i ne slaze se s tvojim misljenjem, ne znaci da ti ga namece.

Niko nije rekao da se ne smije napisati nista mimo toga da su sampioni. Pa Draymonda smo masovno kritikovali zbog stvari koje radi, Curryevi losiji nastupi su se takodjer kritikovali. Samo postoji razlika izmedju kritike i hejta. Reci da Curry nije najbolji igrac Golden Statea je obicno omalovazavanje tog igraca. Ili ona poredjenja s Westbrookom (koji jeste vrhunski igrac, ali Curry je svijet za sebe cijelu sezonu, svoditi ga na nivo Westbrooka koliko god ovaj dobar bio je cisto omalovazavanje njegove fantasticne sezone, a kamoli ga stavljati iza Westbrooka) i to su stvari (a milion ih je bilo dosad) zbog kojih su se ovdje takvi ismijavali i ismijavat ce se.

Ako si se ti pronasao u svemu tome sta ti ja mogu. Vjerovatno jesi jer i sam kazes da ih ne gotivis jer su ti rivali. Pa ok neka ne gotivis, ali nemoj onda se zalit kad ti neko ismije tvoje misljenje u vezi njih, ili dokaze da nisi u pravu, jer i sam priznas da nisi objektivan 100% u vezi njih.
Kako ovo nije nametanje mišljenja? Razumijem ja da se vi ne slažete s tim, ali ne morate svaki put kad neko napiše Westbrook je najbolji PG lige stvarati raspravu o tome je li taj trol, ima li pojma o košarci, koliko je vaše mišljenje bolje od tuđih, etc.
Forum bi procvjetao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2016, 20:26

Ma moze PO i bez Duranta.Taman da Westbrook dokaze da je najbolji play lige.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 13 jun 2016, 20:31

Otvoriti posebnu temu kmecavcima sto spavati nocima ne mogu jer neki navijaju sa Warriorse. Mislim koji qrac vise, toliko biti opterecen necijim navijackim opredjeljenjem :lol:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 20:31

Kawhi je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ne samo dosadjivanje, nego dosadjivanje i nametanje svog misljenja o tom timu. Moje je pravo da ih ne gotivim zar ne? Zasto da ih gotivim a igraju zabtituku s mojim timom? Odakle onda nekom pravo da me ubjedjuje u nesto i da me vrijedja jer drugacije razmisljam od njega? To je Epidaurus radio i to sam 100 puta ponovio i nema trunke lazi u tome. Dakle, jedan tim je prvak, zbog toga se ne smije nista vise napisati mimo toga, jer sve ostalo je pljuvanje posto su osvojili titulu i oborili rekord. Svaka cast, sad mi je jasno.

@josemourinho, ne obracaj se meni jer ne spadam u grupu koja ih svakodnevno omalovazava i mislim da jenmalo takvih ljudi. To sto neko napise post i je dijeli misljenje s tobom, ne znaci omalovazavanje tog tima.
Isto kao sto kad neko napise post i ne slaze se s tvojim misljenjem, ne znaci da ti ga namece.

Niko nije rekao da se ne smije napisati nista mimo toga da su sampioni. Pa Draymonda smo masovno kritikovali zbog stvari koje radi, Curryevi losiji nastupi su se takodjer kritikovali. Samo postoji razlika izmedju kritike i hejta. Reci da Curry nije najbolji igrac Golden Statea je obicno omalovazavanje tog igraca. Ili ona poredjenja s Westbrookom (koji jeste vrhunski igrac, ali Curry je svijet za sebe cijelu sezonu, svoditi ga na nivo Westbrooka koliko god ovaj dobar bio je cisto omalovazavanje njegove fantasticne sezone, a kamoli ga stavljati iza Westbrooka) i to su stvari (a milion ih je bilo dosad) zbog kojih su se ovdje takvi ismijavali i ismijavat ce se.

Ako si se ti pronasao u svemu tome sta ti ja mogu. Vjerovatno jesi jer i sam kazes da ih ne gotivis jer su ti rivali. Pa ok neka ne gotivis, ali nemoj onda se zalit kad ti neko ismije tvoje misljenje u vezi njih, ili dokaze da nisi u pravu, jer i sam priznas da nisi objektivan 100% u vezi njih.
Kako ovo nije nametanje mišljenja? Razumijem ja da se vi ne slažete s tim, ali ne morate svaki put kad neko napiše Westbrook je najbolji PG lige stvarati raspravu o tome je li taj trol, ima li pojma o košarci, koliko je vaše mišljenje bolje od tuđih, etc..
Pa nije ni to nametanje misljenja. Nego ti ako to smatras onda po mom vidjenju kosarke nemas pojma od iste. Ili si hejter i trol. To je sve.
Logicno da imas pravo da mislis i pises sta zelis. Ali i moje je pravo da to ismijem i pokazem ti da nisi upravu.

I da, misljenjem ne smatram da je neko bolji, jer je bolji. Argumentima samo. Ti nisi poznat po tome, tako da, ono.

@NEZALAGANJEm se necu milion puta slozit ali ce covjek posteno diskutovat i objasnit svoj stav. Nece lupat ko maksim po diviziji i ne ostavit nikakvo pokrice za to.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 13 jun 2016, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 13 jun 2016, 20:34

Kawhi je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

Kako ovo nije nametanje mišljenja? Razumijem ja da se vi ne slažete s tim, ali ne morate svaki put kad neko napiše Westbrook je najbolji PG lige stvarati raspravu o tome je li taj trol, ima li pojma o košarci, koliko je vaše mišljenje bolje od tuđih, etc.
Forum bi procvjetao.
@Khawi
Nije nametanje misljenja,to je realno sagledavanje stvari i objektivno,i ovo je tacno sto si napisao da " svaki put kad neko napiše Westbrook je najbolji PG lige stvarati raspravu o tome je li taj trol, ima li pojma o košarci"..da taj je trol,nema pojma o kosarci ili je subjektivan i plus ne podnosi Curry-a.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 jun 2016, 20:36

Ako neko pored ovakve Stephove sezone misli da je Wess bolji igrac od njega, onda jbg taj neko il ima problema sa razumijevanjem kosarke ili namjerno trolla ili jednostavno mrzi Stepha do te mjere da ne zeli da prizna da je jednsotavno bolji igrac od Russa.

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 jun 2016, 20:40

KK_Bosna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:top 20 je russ... i to u donjem dijelu poretka

pretpostavljam da se slazes za ovih 11 ili 12 koje sam nabrojao da su ispred njega,ko još?

pa to je to sto si ti nabrojao magic,stockton,robertson,thomas,frazier,nash,curry,kidd,payton,cousy,paul

ja bih dodao i westa, maravicha i archibalda koji su bolji od nekih na tvojoj listi ;) a onda iams tu i cheeksa, pricea, hardawaya, wilkensa, parkera...

ok,donekle bi se i mogao sloziti s tobom,westbrooku je tek 27 godina,sa jos nekoliko ovakvih sezona po meni bi mogao komotno u top 10 playmakera svihg vremena

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2016, 20:40

slika
puške pucaju lete duhovi

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jun 2016, 20:44

Epidaurus je napisao/la:Ako neko pored ovakve Kawhijeve sezone misli da je KD bolji igrac od njega, onda jbg taj neko il ima problema sa razumijevanjem kosarke ili namjerno trolla ili jednostavno mrzi Kawhija do te mjere da ne zeli da prizna da je jednsotavno bolji igrac od KDa.

@Clutch sasvim je ok ismijavati tuđe mišljenje. Pošto nam @Epi kaže da se ugledamo na tebe mislim da bi svi trebali to raditi.

Tebi nisu argumenti to što je Russ bolji defanzivac, playmaker, skakač, etc. Sezona s najviše triple doubleova ikad je jedino manje impresivna od Curryeve jer Curry ima najbolje saigrače pa su oborili rekord i vjerovatno će biti prvaci.
I dosta o tome jer ne želim da ode rasprava u tome pravcu. Ovdje je problem što određeni misle da njihovi postovi i oni kao forumaši trebaju imati privilegije na ovom forumu, a svi koji ne dijele isto mišljenje da se odmah proglase trolovima i da im se zabrani ulaz u Asgard ss.ba foruma.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2016, 20:49

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ako neko pored ovakve Kawhijeve sezone misli da je KD bolji igrac od njega, onda jbg taj neko il ima problema sa razumijevanjem kosarke ili namjerno trolla ili jednostavno mrzi Kawhija do te mjere da ne zeli da prizna da je jednsotavno bolji igrac od KDa.

@Clutch sasvim je ok ismijavati tuđe mišljenje. Pošto nam @Epi kaže da se ugledamo na tebe mislim da bi svi trebali to raditi.

Tebi nisu argumenti to što je Russ bolji defanzivac, playmaker, skakač, etc. Sezona s najviše triple doubleova ikad je jedino manje impresivna od Curryeve jer Curry ima najbolje saigrače pa su oborili rekord i vjerovatno će biti prvaci.
I dosta o tome jer ne želim da ode rasprava u tome pravcu. Ovdje je problem što određeni misle da njihovi postovi i oni kao forumaši trebaju imati privilegije na ovom forumu, a svi koji ne dijele isto mišljenje da se odmah proglase trolovima i da im se zabrani ulaz u Asgard ss.ba foruma.
O cemu ti pricas? Russ ocigledno pumpa svoje statistike.
puške pucaju lete duhovi

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 13 jun 2016, 20:54

Troluje bezveze pusti ga

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jun 2016, 21:02

ozy je napisao/la:Troluje bezveze pusti ga
troluju obojica :D

RW da je svih 82 utakmice imao TD opet mu ništa ne bi značilo jer momak nema košarkaški IQ, i to ko dosad nije vidio nikad neće ni vidjeti, i uvijek će tvrditi da je bolji igrač od Currya
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 21:19

Kawhi je napisao/la:

Ne, ok je ismijavati misljenje koje nema dodira sa stvarnoscu i da se bez ikakvog utemljenja.

Prime Garnett je bolji od prime Shaqa u svemu osim u jednoj stvari, nezaustavljivosti pod kosem. Ko je bolji igrac?
Tako isto i sa Stephom. Postoje nivoi korisnosti i dominacije koju igraci imaju. Ne mozes samo tako grubo overall porediti igrace, nego kako se njihovi kvaliteti prenose na parket i do kojeg nivoa se taj kvalitet manifestira. Steph je oruzja koja on posjeduje digao na abnormalan nivo, slicno kao sto je Shaq svojom snagom i dominacijom pod kosem potpuno zasjenio sve ostalo sto Garnett ima jace.

Vidis, lijepo navedes sta mislis i ja s tobom lijepo diskutujem iako se ne slazem. Nema ismijavanja nikakvog.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2016, 22:56

Epidaurus je napisao/la:Trebal otvorit temu "Hardcore navijaci NBA fransiza - mi koji mrzimo svoje rivale" i "Zdruzeno pljuvanje po Golden Stateu - najvecoj prevari NBA lige od kad ista postoji" pa da tamo pisete vi koji ne shvatate nas koji branimo ekipu koja je ostvarila najbolji RS rekord ikad i sve su prilike da ce bback to back titulom potvrdit najbolju sezonu jednog tima ikad ? Ja ne znam u kojem univerzumu Soft Curry, overrated, rukometas, LMVP i koji sve ne nazivi za igraca koji je back to back MVP i koji je prvi unanimous MVP u historiji lige i covjek koji je revolucionirao igru zvanu kosarka nisu pljuvanje i omalovazavanje.

Adriano ti si nama prosle godine nametao pricu da je Shumpert bolji igrac od Iggyja ili da je Delly bolji od Livingstona sto nikad u zivotu naravno nije bilo tacno al to je ono prihvatljivo od tebe jer je pozeljno da hvalis svoje igrace. Da smo svi ko ti i Nezalaganje i hvalimo sve moguce svoje igrace koji u stvarnom svijetu ne vrijede ni blizu toliko onda bi tek ovaj forum bio u k.u.r.c.u. Zapitaj se jel stvarni problem ovdje 20ak ljudi koji uzivaju u igri GSWa i brane ih od gluposti kakve se svakodnevno cuju ili par ljudi koji su subjektivni do te mjere da u svakom igracu svog tima vide korisnog igraca.

pa i ti si pricao da je Petrovic najbolji evropski,pa si posle pricao da je Dirk najbolji :)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jun 2016, 23:18

Clutch je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Ne, ok je ismijavati misljenje koje nema dodira sa stvarnoscu i da se bez ikakvog utemljenja.

Prime Garnett je bolji od prime Shaqa u svemu osim u jednoj stvari, nezaustavljivosti pod kosem. Ko je bolji igrac?
Tako isto i sa Stephom. Postoje nivoi korisnosti i dominacije koju igraci imaju. Ne mozes samo tako grubo overall porediti igrace, nego kako se njihovi kvaliteti prenose na parket i do kojeg nivoa se taj kvalitet manifestira. Steph je oruzja koja on posjeduje digao na abnormalan nivo, slicno kao sto je Shaq svojom snagom i dominacijom pod kosem potpuno zasjenio sve ostalo sto Garnett ima jace.

Vidis, lijepo navedes sta mislis i ja s tobom lijepo diskutujem iako se ne slazem. Nema ismijavanja nikakvog.
Pa prime Shaq je sigurno najefikasniji igrač u ovom mileniju zasad. Kombinacija snage, tehnike, brzine, košarkaške inteligencije i znanja kakvu teško da ćemo vidjeti uskoro. To nije samo jedna stvar u kojoj je Shaq bio vrhunski. Ne bih rekao da je u samo jednoj stvari bio bolji od Garnetta. KG je bolji defanzivac svakako, ali ne možeš ni zanemariti kako se osjeća neko ko krene u reket i tamo vidi mrcinu poput Shaqa. Mislim da si izabrao i loše poređenje. Između Currya i Russa na koju god stranu da odeš je dosta manja razlika nego između Shaqa i KGa. Bolje bi poređenje bilo Dirk i KG. Ili Shaq i Hakeem.

Steph u odnosu na Russa ima jednu ogromnu prednost, a to je šut. Slažem se da je koristi na neviđen način dosad. I radi stvari koje su dosad neviđene poput onih šuteva s 10 metara. Ali mislim da bi u sređenom sistemu kakav je onaj Dubsa, Russov playmaking, igra u tranziciji i snaga koju ima u ulascima u reket bili dosta efikasniji nego u ovome što igra Oklahoma. Krenuo sam napisati haos, ali kontrolisani haos je upravo ono što treba Russu da dođe do izražaja na najbolji način. Također mislim da Curryeva dominacija tricama ne bi bila ovolika da ne igra tu gdje igra. Od ekipa u NBA jedino vidim Spurse da bi mu bili u mogućnosti dati ovo što ima u Dubsima.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 01:27

Kawhi je napisao/la: Pa prime Shaq je sigurno najefikasniji igrač u ovom mileniju zasad. Kombinacija snage, tehnike, brzine, košarkaške inteligencije i znanja kakvu teško da ćemo vidjeti uskoro. To nije samo jedna stvar u kojoj je Shaq bio vrhunski. Ne bih rekao da je u samo jednoj stvari bio bolji od Garnetta. KG je bolji defanzivac svakako, ali ne možeš ni zanemariti kako se osjeća neko ko krene u reket i tamo vidi mrcinu poput Shaqa. Mislim da si izabrao i loše poređenje. Između Currya i Russa na koju god stranu da odeš je dosta manja razlika nego između Shaqa i KGa. Bolje bi poređenje bilo Dirk i KG. Ili Shaq i Hakeem.

Steph u odnosu na Russa ima jednu ogromnu prednost, a to je šut. Slažem se da je koristi na neviđen način dosad. I radi stvari koje su dosad neviđene poput onih šuteva s 10 metara. Ali mislim da bi u sređenom sistemu kakav je onaj Dubsa, Russov playmaking, igra u tranziciji i snaga koju ima u ulascima u reket bili dosta efikasniji nego u ovome što igra Oklahoma. Krenuo sam napisati haos, ali kontrolisani haos je upravo ono što treba Russu da dođe do izražaja na najbolji način. Također mislim da Curryeva dominacija tricama ne bi bila ovolika da ne igra tu gdje igra. Od ekipa u NBA jedino vidim Spurse da bi mu bili u mogućnosti dati ovo što ima u Dubsima.
Nebitno koje poredjenje, nije mi to ni bilo u cilju nego da shvatis poentu (odnosno nisam htio Duncana uparit sa Shaqom jer bi onda otisli negdje drugo :mrgreen: ). U ovom trenutku, tj. zadnjih godinu dana, Curryev nivo je zaseban i najvisi u ovoj ligi i to se jednostavno ne moze bas nikakvim argumentima osporiti. Od naprednih statistika i rekorda koje je poobarao, do igara prenesenih u rezultat i uspjeh tima. Sta ce biti u buducnosti vidjet cemo, zato je nova sezona uvijek zanimljiva jer sve krece iznova.

Russ ima taj haos u Oklahomi. Donovan je dokazao da je vrhunski strucnjak i da umije da iz svih njih izvuce najbolje, pa tako i Russa. Bolji suter umjesto Robertsona je jedino sto mu nedostaje da bi Russ imao savrsenu situaciju za sebe individalno, ali onda bi patila odbrana. Bit ce oni jos bolji iduce sezone, iskreno se nadam Durantu iz MVP sezone jer onda ce lako moguce biti nezaustavljivi.

Pa mozda jeste tako kada pogledas trenutne ekipe, medjutim logicno da bi se svaka ekipa mijenjala i prilagodjavala Stephu da igra za njih. Curry kao individua ima sasvim dovoljno kvaliteta da bi imao ovakav/slican nivo bilo gdje da igrao, tako da se ne slazem s tim tvojim navodom.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 14 jun 2016, 03:00

Kawhi je napisao/la: Forum bi procvjetao.

Ili 'Bron u preuranjenu penziju.
Kvalitet foruma iznad kvaniteta bi došao do izražaja ;)
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 14 jun 2016, 10:05

Pridruzio se bratu Westbrooku

slika
puške pucaju lete duhovi

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 14 jun 2016, 14:33

Jedno pitanje, jesi ti sarmelino nama od prije poznat kao navijač grizlija?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 8 gostiju.