Njegov debi se zeljno iscekuje.
Bice yebeno za broj jedino ako Mandzo ode, zna se kome ide 9-tka.
Nisu ovi dresovi nesto
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Dosao kod nas i dobio ponajvecu platu,sa sobom doveo Thiaga za dobre pare Barci,upropastio igru koja je upropastila Barcinu,spekulira se da ce im prodati najzahvalnijeg igraca,jos da se slijedece sezone vrati u Barcu i povede nekog iz Bayerna sa sobom,eh to bi bila komedijaproFCB je napisao/la:Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???
schweinsteiger je napisao/la:Dosao kod nas i dobio ponajvecu platu,sa sobom doveo Thiaga za dobre pare Barci,upropastio igru koja je upropastila Barcinu,spekulira se da ce im prodati najzahvalnijeg igraca,jos da se slijedece sezone vrati u Barcu i povede nekog iz Bayerna sa sobom,eh to bi bila komedijaproFCB je napisao/la:Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???

Klare: Hakan oder nix?Klare je napisao/la:I njemu to prija.![]()
Hakane, Hakane, dovedite nam Hakana.![]()
Bolji mladi igrač teško da postoji, a pritom su okolnosti takve da će biti debelo ispod cijene,Stefan Effenberg je napisao/la:Hakan oder nix?
Haha, ma da budem najiskreniji, Hakan gledo' nisam nikada pozorno. U sjećanju mi onaj Traumtor sa centra Dortmundu i to je sve. Ne znam ništa o njemu, baš ništa. Da li je bar bolji od Kroosa?Klare je napisao/la:Bolji mladi igrač teško da postoji, a pritom su okolnosti takve da će biti debelo ispod cijene,Stefan Effenberg je napisao/la:Hakan oder nix?
kud ćeš više.![]()
Draxler mi bio prvi pik, ali odigrao je jednu prosjek sezonu, dovoljno da interesovanje splasne.
Mulija je neshvaćen genije (i osoba posebno) kod većine fanova ispod cvaje (čitaj: brijem se da mi brada poraste) i to nas ne treba čuditi.Klare je napisao/la: Ovaj gore neki kaže MIler u rangu Rafinje(mislio je negativno),
Hvala Bogu da neko misli kao ja ...geronimo je napisao/la: Ako se njega odreknu, onda neke stvari ne štimaju. Ali baš totalno.
Dakle, svi mogu ići, ali Tomica mora ostati. Zauvijek!

Novinarstvo je danas takvo ali opet neke stvari imaju logike ...effe_sa je napisao/la:Ja samo ovdje vidim najveći problem u tome koliko vi vjerujete pojedinim informacijama.....![]()
Upravo to Muller je na putu da postane ikona kluba, identifikacija Bayerna ... Samo tu se javlja problem radi uprave... Da je Uli i dalje tu rekao bi na sve te špeklukacije NE ali ovako ne zna se u kojem pravcu će to sve teći sa Hopfnerom i KHR na čelu ...effe_sa je napisao/la: A što se Mullera tiče, njega 90 % navijača u Munchenu voli, omiljen lik. Zna se šta bi bilo da se neko odluči da ga proda...
Imaš neke Bayernove igrače koje mogu svi navijači volit bilo u Njemačkoj , bilo izvan (mislim na sve fanove Bayerna), ali Muller je omiljen u Munchenu i Njemačkoj, a naravno i kod ostalih. A ovaj prvi argument svodi mogućnost za njegovu prodaju na 1 % ili manje....