FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 09 maj 2014, 15:27

slika

Njegov debi se zeljno iscekuje. :cool:
Bice yebeno za broj jedino ako Mandzo ode, zna se kome ide 9-tka. :kafa:
Nisu ovi dresovi nesto :thumbdown:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 maj 2014, 18:26

Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???
Stern des Südens

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 maj 2014, 19:34

proFCB je napisao/la:Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???
Dosao kod nas i dobio ponajvecu platu,sa sobom doveo Thiaga za dobre pare Barci,upropastio igru koja je upropastila Barcinu,spekulira se da ce im prodati najzahvalnijeg igraca,jos da se slijedece sezone vrati u Barcu i povede nekog iz Bayerna sa sobom,eh to bi bila komedija :mrgreen:
#miasanmia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 maj 2014, 20:25

slika

Jedna od naših legendi. Još jednom don Juup hvala ti

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 09 maj 2014, 20:55

schweinsteiger je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???
Dosao kod nas i dobio ponajvecu platu,sa sobom doveo Thiaga za dobre pare Barci,upropastio igru koja je upropastila Barcinu,spekulira se da ce im prodati najzahvalnijeg igraca,jos da se slijedece sezone vrati u Barcu i povede nekog iz Bayerna sa sobom,eh to bi bila komedija :mrgreen:
:lol: dobar.
sta znas, mozda je gvardo na tajnom zadatku u minhenu.
ono, najbolje igrace proda barci, pa se vrne i osvoji 23334445556 trofeja. :lol:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 maj 2014, 20:59

Nova pobjeda Bayernovih amatera.Stradao je Memmingen.Strijelci-Friesenbichler i Sallahi.Prvi pratitelj Illertissen dozivio je blamazu od uvjerljivo zadnje ekipe na ljestvici.Trenutno smo +6 ispred Ilertissena uz utakmicu manje.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 09 maj 2014, 21:20

Špijun iza neprijateljskih linija,
zvuči kao jedan od filmskih klasika :cool: ,
samo otkriju li ga ovamo prije završetka misije... :think:

Evo prije neki dan mi odjednom dođe vizija u glavu kako trebamo Hakana,
a ono danas BUM vijest Bayern se interesuje za Hakana. :thumbup:

Mali je munja, a dovoljna nam samo onakva noga, takva jedna nam odavno fali,
udri je sa dosta felša, korner se punom izvodi, a ne kao Kros i Roben balone u 16 šalju. :roll:

To ne prolazi ni protiv djece. ;)

I stvarno sam se uvijek čudio kako se guraju da izvode prekide, a pojma nemaju,
recimo Riberi je puno bolji, a od trenutnih Švajn bi to i najbolje radio.

Centaršut je pola gola, a svijeće Krosa i Robena ne pomažu ni da u 16 7 jablana imamo. :yawn:

Hakane dobro došao buduća svjetska zvijezdo. :thumbup:

Moramo ga dovesti, moramo! :!:

Kros vanka pod hitno, a olakšavajuća okolnost što imamo jednog zagriženog interesanta spremnog da dobro podmaže. :cool:

Uh još i Slavonija ide :cool: , eto nama dosta novaca, za ovu dvojicu ukoliko se jamije 50 mil. posao kakav u našoj historiji povodom prodaje ni blizu nismo obavili,
ali poznavajući naše neće izvući više od 35. :shifty:

Riki neće ići, to vam 99%mogu reći,
pa šta vi mislite, natamburao nas Real i sad umjesto da se Gvardo mijenja,
dopustiće mu se da srlja još dublje u propast. :hmmmmm:

Ma nema šanse.

Ovaj gore neki kaže MIler u rangu Rafinje(mislio je negativno),
a Miler bolji igrač od Robena, što ne mogu Robenovu desnu nogu, ne mogu i ne mogu.

Štošta toga kod Robena fali,
neki drkaju na njegovu igru :wtf: ,
neka ga nek igra, ali da je nešto posebno :arrow: nije, ni blizu.
Ovaj Roben je tek pola onoga što je nekad bio.

Dajte nam Hakana nek' pošamara ovu penziju što igra. :cool:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 maj 2014, 21:36

slika

Turčin potvrdio interes Bayerna, pa da vidimo :kafa:

Klare

Post Postao/la Klare » 09 maj 2014, 21:45

I njemu to prija. :cool:

Hakane, Hakane, dovedite nam Hakana. :cool:

:thumbup:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 maj 2014, 21:52

Klare je napisao/la:I njemu to prija. :cool:

Hakane, Hakane, dovedite nam Hakana. :cool:

:thumbup:
Klare: Hakan oder nix?

Klare

Post Postao/la Klare » 09 maj 2014, 21:58

Stefan Effenberg je napisao/la:Hakan oder nix?
Bolji mladi igrač teško da postoji, a pritom su okolnosti takve da će biti debelo ispod cijene,
kud ćeš više. :)
Draxler mi bio prvi pik, ali odigrao je jednu prosjek sezonu, dovoljno da interesovanje splasne.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 maj 2014, 22:06

Klare je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:Hakan oder nix?
Bolji mladi igrač teško da postoji, a pritom su okolnosti takve da će biti debelo ispod cijene,
kud ćeš više. :)
Draxler mi bio prvi pik, ali odigrao je jednu prosjek sezonu, dovoljno da interesovanje splasne.
Haha, ma da budem najiskreniji, Hakan gledo' nisam nikada pozorno. U sjećanju mi onaj Traumtor sa centra Dortmundu i to je sve. Ne znam ništa o njemu, baš ništa. Da li je bar bolji od Kroosa?

No, moram priznati, potpuno vjerujem tebi i tvojim procjenama da je vrhunski potencijal. Stoga, nemamo šta izgubiti ovim transferom znajući i to da neće biti preskup.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 maj 2014, 22:11

Ne samo da je bolji, nego je i iskusniji i dokazaniji od Kroosa..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 maj 2014, 22:13

Hakan je za Kroosa, Bastian.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 maj 2014, 00:36

Klare je napisao/la: Ovaj gore neki kaže MIler u rangu Rafinje(mislio je negativno),
Mulija je neshvaćen genije (i osoba posebno) kod većine fanova ispod cvaje (čitaj: brijem se da mi brada poraste) i to nas ne treba čuditi.
Ako se njega odreknu, onda neke stvari ne štimaju. Ali baš totalno.
Dakle, svi mogu ići, ali Tomica mora ostati. Zauvijek!
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 maj 2014, 11:15

geronimo je napisao/la: Ako se njega odreknu, onda neke stvari ne štimaju. Ali baš totalno.
Dakle, svi mogu ići, ali Tomica mora ostati. Zauvijek!
Hvala Bogu da neko misli kao ja ...

Muller ima stvari koje se ne mogu istrenirati a uz to je veoma pozitivna ličnost, iznad tipičnog Nijemca - šuti, radi a još i stalno pozitivan ... Jednostavno ga vidim kao identifikaciju Bayerna i sigurno ako ne prvi onda drugi kapiten Bayerna u budućnosti ...

Ono što su bili Sepp-Gerd Muller-Breitner-Matheus-Kahn-Lahm to će biti Muller, on je nastavak te serije igrača ...

Ako se proda onda stvarno uprava je zakazala sa tim podređivanjem Guardioli a trener je "kloc" bio i ostao ...

U taj red koji se ne mogu prodati staviti još Alabu, Nojera i Lahma a što se tiče ostalih sve mogu viditi van Bayern-a ...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 maj 2014, 12:33

slika
:bow: :bow: :bow:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2014, 12:37

Ja samo ovdje vidim najveći problem u tome koliko vi vjerujete pojedinim informacijama..... :D

Evo uzmimo Bild.....Evo kako oni gledaju stvari i kakvo je kod njih stanje.
Bayern je bio godinu i po apsolutno dominantan, osvojio LP, prvenstvo, kup, evropski Superkup, Svjetsko klubsko prvenstvo. Vlada harmonija. E pogotovo nakon prošle sezone se pisalo, Bayern sjajan, super Bayern, ovaj igrač slavio tamo, ovaj slavio tamo, ovo, ono, slavljenje, dizanje Bayerna u nebo, dominacija, zagarantovane titule u Njemačkoj, Bayern će harat Evropom, ma sve riješeno za nekoliko godina. I još se dodala tokom ljeta priča o Pepu, šta će Pep promijenit, kako se Pep odijeva, šta Pep jede, kakva je Pepova žena....Dominacija Bayerna i dominacija...
Došao Real i Bayern dobio po ušima. I Bildu donekle možda i krivo, ali donekle i dobro. Hajmo sad pravit nove priče. Prodaje se ovaj, ode Muller, Muller nezadovoljan, Javi čopa nos od nezadovoljstva, ovi se posvađali, ovaj skoro pakuje kofere i ide i slično.
Ne kažem da nema određene istine u špekulacijama, ali zar vi stvarno mislite da mi pola tima prodajemo? Pa evo kad malo pogledaš članke, tako djeluje....Pa čovjek bi prije pomislio da nam se uprava mišijeg otrova najela... :D
Previše razbijate glavu, a nije još sezona ni završila.

A određena smjernica će biti finale kupa.

A što se Mullera tiče, njega 90 % navijača u Munchenu voli, omiljen lik. Zna se šta bi bilo da se neko odluči da ga proda...

Imaš neke Bayernove igrače koje mogu svi navijači volit bilo u Njemačkoj , bilo izvan (mislim na sve fanove Bayerna), ali Muller je omiljen u Munchenu i Njemačkoj, a naravno i kod ostalih. A ovaj prvi argument svodi mogućnost za njegovu prodaju na 1 % ili manje.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 maj 2014, 12:51

effe_sa je napisao/la:Ja samo ovdje vidim najveći problem u tome koliko vi vjerujete pojedinim informacijama..... :D
Novinarstvo je danas takvo ali opet neke stvari imaju logike ...
effe_sa je napisao/la: A što se Mullera tiče, njega 90 % navijača u Munchenu voli, omiljen lik. Zna se šta bi bilo da se neko odluči da ga proda...

Imaš neke Bayernove igrače koje mogu svi navijači volit bilo u Njemačkoj , bilo izvan (mislim na sve fanove Bayerna), ali Muller je omiljen u Munchenu i Njemačkoj, a naravno i kod ostalih. A ovaj prvi argument svodi mogućnost za njegovu prodaju na 1 % ili manje.... ;)
Upravo to Muller je na putu da postane ikona kluba, identifikacija Bayerna ... Samo tu se javlja problem radi uprave... Da je Uli i dalje tu rekao bi na sve te špeklukacije NE ali ovako ne zna se u kojem pravcu će to sve teći sa Hopfnerom i KHR na čelu ...

Nadam se da neće biti onako kako ja sumnjam ... KHR sa svojim šamijama nikad nije imao neki stav a Hopfner je ekonom i njemu bi mogao biti primarni cilj pare a sportski uspjeh i tzv. bayern-gen manje-više ... Sve je moguće da se pojavi opcija da se Guardioli ide niz dlaku jer izjave KHR da se dugo radi sa Pepom daju takvo uvjerenje ...

Tako na jednoj strani imas upravu koja je ima čudan pravac, na drugoj Pep koji izgleda ne miriše Mullera na dobro nikako i logično treća strana Muller koji je nezadovoljan ... Isto ovo vrijedi i za Martineza ali sve je to nagađanje isto ko za Guardiolu i njegovu "igru" koja će se igrati naredne sezone ...

U jedno sam siguran, ako se proda Muller onda mi je još veća želja da što prije Guardiolu vidim van Bayerna.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 10 maj 2014, 12:59

U cemu se vidi da aktualni trener ne voli Mullera?

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []