Safet Sušić - Pape

thulkazal
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la thulkazal » 09 okt 2014, 21:27

Reprezentacija BiH je igrala dok je u sjeni bio Ivica Osim koji je ovom teletu poturalo formacijske ideje ... Kako je Štraus otišao ovaj nije sastavio utakmicu kako treba tj. od Slovačke u Zenici reprezentacija BiH ne igra dobar fudbal i tada su krenula kola niz brdo...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2014, 21:29

slovacka vodi protiv spanije, a safet ih je pobjedio 1:2 na njihovom terenu. Pljus pljus :bih:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 okt 2014, 21:30

soccerfan je napisao/la:Za razliku od Kipra u početnom sastavu će biti određenih promjena, što silom prilika, što zbog određenih taktičkih zamisli. Selektor Safet Sušić nagovijestio je kojih 11 bi moglo istrčati na stadion u Cardiffu u petak uveče.
"U napadu će igrati Edin Džeko i Vedad Ibišević, u sredini terena vjerovatnije Haris Medunjanin, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić i Tino Sušić, a u zadnjoj liniji Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Anel Hadžić i Senad Lulić", rekao je Sušić, a prenosi ****.

:kafa: :kafa: :kafa:
O Safete ubio te grom. Nego ja jednostavno nemogu da se pomirim sa cinjenicom da Avdije nema u prvih 11 sa Tinom i Anelom. Pravda za Avdiju!! :clap: :clap: :clap: :clap:
Ne mogu prihvatiti da Tinky bude sigurni i neupitni clan prve postave,ko moze neka prihvata.
Previse.Bude li ovako,naprijed Vels.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 09 okt 2014, 21:33

Virtu4l je napisao/la:Ima odmostarac velezovac, moze ga sprijeciti 12 podignutih ruku na sjednici IO :njanjanja:
Vidim kopiras fore klauna Hajre Hape, skroz si se pogubio.

Ali se primjeti da si skontao, doduse kasno, o kakvoj se prevari i lazovu radi kad je u pitanju Susic.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 okt 2014, 21:34

I dijamant formacija sa dva napadaca se forsira samo zbog toga da se nadje mjesto za Tina Sven Susica.U njoj igraju 4 klasicna veznjaka a u formaciji 4-5-1 tri a tu bi Tinky bio visak.
Znaci kriminalac podredjuje i taktiku i postavku Tinkyju.I rizikuje rezultat.
Kome sve to nije jasno nema mu pomoci.

Naprijed Vels.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 09 okt 2014, 21:41

Opet ce formacija bit 2 6 2. Mozda ne od pocetka al ako izdrzimo do 50 minute bez primljenog gola prelazimo u tu formaciju. Ne mogu ni zamislit sta ce nam Bale raditi po stranama. Koja tuga kad znas da u kijevu igra stoper koji je izmislio fudbal i za sunjica, a pogotovo sad za hadzica koji je silom prilika tu utrpan. Sutra nas samo dragi Bog moze spasit.

I pogledajte koliko Safet vjeruje igracima koje poziva, pa na mjestu stopera umjesto Vranjesa koji je stoper tu igra Hadzic, igrac sredine terena. Toliko o Safetovoj politici pozivanja igraca.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 okt 2014, 21:45

mumin je napisao/la:Opet ce formacija bit 2 6 2. Mozda ne od pocetka al ako izdrzimo do 50 minute bez primljenog gola prelazimo u tu formaciju. Ne mogu ni zamislit sta ce nam Bale raditi po stranama. Koja tuga kad znas da u kijevu igra stoper koji je izmislio fudbal i za sunjica, a pogotovo sad za hadzica koji je silom prilika tu utrpan. Sutra nas samo dragi Bog moze spasit.

I pogledajte koliko Safet vjeruje igracima koje poziva, pa na mjestu stopera umjesto Vranjesa koji je stoper tu igra Hadzic, igrac sredine terena. Toliko o Safetovoj politici pozivanja igraca.
Daj molim te prestani se gubiti. I meni je krivo sto Zukan nije tu ali realno nije yebeni Maldini i bolji je od Hadzica na toj poziciji sigurno. Prestnite pisati o igracima kao da su WC kad nisu nista bolji ni od postojecih opcija. Cuj on izmislio fudbal za nekoga, prosjecan stoper kao i Toni i Ermin.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 09 okt 2014, 21:45

mumin je napisao/la: I pogledajte koliko Safet vjeruje igracima koje poziva, pa na mjestu stopera umjesto Vranjesa koji je stoper tu igra Hadzic, igrac sredine terena. Toliko o Safetovoj politici pozivanja igraca.
:thumbup:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 09 okt 2014, 21:48

Daj Boze da Anel Hadzic sutra odigra bez greske na poziciji stopera, niko ne bi bio sretniji od mene, ali...
DD

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 09 okt 2014, 21:48

Rusilac je napisao/la:I dijamant formacija sa dva napadaca se forsira samo zbog toga da se nadje mjesto za Tina Sven Susica.U njoj igraju 4 klasicna veznjaka a u formaciji 4-5-1 tri a tu bi Tinky bio visak.
Znaci kriminalac podredjuje i taktiku i postavku Tinkyju.I rizikuje rezultat.
Kome sve to nije jasno nema mu pomoci.

Naprijed Vels.
Jedan si od rijetkih koji je to provalio, kako je Susic ofiran, to je za nepovjerovati.
Pa, cime je Tino zasluzio prvih 11!??

Neka neko Susicu objasni da moze na malo diskretniji nacin prodavati necaka preko ledja repke, ne mora bas pljuvati u lice i vrijedjati inteligenciju navijaca!

Koja smo mi kur.cina od drzave, kod nas sve ovako funkcionise!

Definitivno nam treba poraz u iducoj utakmici kako bi se sto prije rijesili majmuna, germanije, talova, pogresnih taktika, i kolotecine u koju je upala repka!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 09 okt 2014, 21:51

Sabinho je napisao/la:
mumin je napisao/la:Opet ce formacija bit 2 6 2. Mozda ne od pocetka al ako izdrzimo do 50 minute bez primljenog gola prelazimo u tu formaciju. Ne mogu ni zamislit sta ce nam Bale raditi po stranama. Koja tuga kad znas da u kijevu igra stoper koji je izmislio fudbal i za sunjica, a pogotovo sad za hadzica koji je silom prilika tu utrpan. Sutra nas samo dragi Bog moze spasit.

Daj molim te prestani se gubiti. I meni je krivo sto Zukan nije tu ali realno nije yebeni Maldini i bolji je od Hadzica na toj poziciji sigurno. Prestnite pisati o igracima kao da su WC kad nisu nista bolji ni od postojecih opcija. Cuj on izmislio fudbal za nekoga, prosjecan stoper kao i Toni i Ermin.
Nije Maldini i nisam ni rekao da je bolji od Bicakcica (mislim da nam je najbolji stoperski par Spahic Bicakcic) ali je bolji od Sunjica a vala i od Vranjesa koji je jedva nasao klub i to zadnju ekipu ceske il koje vec lige (bio na probi hahaha). Jos kad se sjetim da je za Prcica naveo razlog ne pozivanja sto igra u jednoj od najlosijih ekipa francuske lige. Koliko samo kontradiktornosti to je nevjerovatno.
Zadnja izmjena: mumin, dana/u 09 okt 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 okt 2014, 21:52

Meni je vec sada iskreno zao Begovica i Besica. Begovica jer ce sutra najvjerovatnije biti ko na strjeljani osim ako se neko cudo desi. A Besica zato sto ce sutra jadan bez duse ostati ganjajuci Velsove igrace i pomagajuci odbrani i ispravljajuci greske vrlog Anela, ukoliko Anel naravno bude na poziciji stopera. Stvarno mi nije jasno odakle Anel najednom na stoperu? Pa slijep vidi da nit ima gradu, nit snagu, nit kuveta za jednu takvu poziciju. Al izgleda Safet vidi sto niko ne vidi. Naravno zao mi je i ostalih "normalnih" igraca tipa Edina, Vede, Pjane, Izeta ali ove dvojice mi je bas zao. Mozda se desi neko cudo sutra, ali cisto sumnjam. :thumbdown: :thumbdown:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2014, 21:55

Ja bi stavio Halida Beslica da nam bude trener...

U svlacionici bi bilo veselo...kapiten bi igrao dok je Halid tu....oj Zefire,bi se orilo svako okupljanje(nema potrebe da igraci napustaju kamp)...pred zadnju utakmicu,Halid bi otpjevao...sta bi rek'o cuda da se dese i zadnja pobjeda 12 bodova donese,u barazu otresemo Rumune... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 09 okt 2014, 21:57

Ali ne moze ni jedan intervju ,bez neke teske lazi .
Sada tvrdi da Hadzic cesto igra stopera :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 09 okt 2014, 21:58

soccerfan je napisao/la:Meni je vec sada iskreno zao Begovica i Besica. Begovica jer ce sutra najvjerovatnije biti ko na strjeljani osim ako se neko cudo desi. A Besica zato sto ce sutra jadan bez duse ostati ganjajuci Velsove igrace i pomagajuci odbrani i ispravljajuci greske vrlog Anela, ukoliko Anel naravno bude na poziciji stopera. Stvarno mi nije jasno odakle Anel najednom na stoperu? Pa slijep vidi da nit ima gradu, nit snagu, nit kuveta za jednu takvu poziciju. Al izgleda Safet vidi sto niko ne vidi. Naravno zao mi je i ostalih "normalnih" igraca tipa Edina, Vede, Pjane, Izeta ali ove dvojice mi je bas zao. Mozda se desi neko cudo sutra, ali cisto sumnjam. :thumbdown: :thumbdown:

Svi do jednog su nadrapali,Begovic radi Hadžića, Besic jer će jadan sam iznijeti veliki teret, Pjanic će opet na desetku gdje se čovjek ne snalazi,Medunjanin pojma neće imati sta igra i tako u nedogled.Svaka čast ovim momcima majke mi moje, pa njih safet redovno siluje u zdrav mozak.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 okt 2014, 21:58

Donnie Darko je napisao/la:Samo kod nas prva pobjeda na Svjetskom Prvenstvu ikada može u isto vrijeme biti i najgora moguća stvar koja se u tom trenutku mogla desiti reprezentaciji.
bas :urnebes: :rol:

proklinjem dan kad smo dobili iran i safet ostao na klupi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 okt 2014, 21:59

soccerfan je napisao/la:Meni je vec sada iskreno zao Begovica i Besica. Begovica jer ce sutra najvjerovatnije biti ko na strjeljani osim ako se neko cudo desi. A Besica zato sto ce sutra jadan bez duse ostati ganjajuci Velsove igrace i pomagajuci odbrani i ispravljajuci greske vrlog Anela, ukoliko Anel naravno bude na poziciji stopera. Stvarno mi nije jasno odakle Anel najednom na stoperu? Pa slijep vidi da nit ima gradu, nit snagu, nit kuveta za jednu takvu poziciju. Al izgleda Safet vidi sto niko ne vidi. Naravno zao mi je i ostalih "normalnih" igraca tipa Edina, Vede, Pjane, Izeta ali ove dvojice mi je bas zao. Mozda se desi neko cudo sutra, ali cisto sumnjam. :thumbdown: :thumbdown:
Kao da gledam utakmicu:

30 minut, gol aut. Vec cetvrta stopostotna sansa za Balonju, Besic tjera Hadzica u vezni red i zauzima njegovo mjesto, psujuci selektoru sve zivo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 09 okt 2014, 22:00

Opet tele govori da cemo sutra viditi dobru ekipu i pobjediti.
Kad god je to rekao izgubili smo.

I kaze da se nada da ce biti puno sansi i puno golova. Znaci "manje od 2 gola" ide na tiket sutra :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 22:02

Pirke je napisao/la:Besic tjera Hadzica u vezni red i zauzima njegovo mjesto, psujuci selektoru sve zivo.
Bešić gleda Sušića kao da mu je otac ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 okt 2014, 22:04

Virtu4l je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Besic tjera Hadzica u vezni red i zauzima njegovo mjesto, psujuci selektoru sve zivo.
Bešić gleda Sušića kao da mu je otac ;)
Ako je Susic i dva posto kao Besicev otac, onda nam je reprezentacija najveca mafija istocno od Italije. :D :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.