FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

no rules
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la no rules » 27 jul 2012, 01:05

Alen1987 je napisao/la:Sada grad mora napraviti bar 500 stolica na zapadu(s naslonjačem),da smjestimo goste,a onda imamo i jug.Tako da nas moze biti 20 000 u play ofu s Laziom :mrgreen: aBd.
Ako izbacite Zetu zaslužili ste da se Zapadu kompletnom zamjene stolice ...pa da Lacio ugostite pred 30 000 ;)

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 jul 2012, 01:05

kanarinac je napisao/la:ljudi imamo najbolje navijace na svijetu kaki manijaci kako ovo sve oni su taraba realno joj a tek igrace kake imamo pa mi imamo extra ekipu da nema u bosni ovih zavrzlama ofo ono da ne ide svi protiv nas mi bi ovom nasom ligom harali ko dinamo hrvatskom realno vidjeli smop sta zelji znaci uticaj u savezu i pare od dzeke za potplacivanje raznoraznih sudija is vega ostalog....ali ovo za tim morams e vratim imam par rijeci adi izvrsan tatko joj sta reci za njega igra srceam za sarajevo kao da je tu rodjen ma mali rastura dupovac nova nada bh fudbala na poziciji stopera torlak sta reci osim pape nisi mi jastan za njega zlatkovic dok je on igrao prvih 30 min nije proslo tamo nista bio je predobar sesar kralj svaka cast glavna poluga u sredini sunjarevic nisam ga vidi nes posebno ali cim s enije mnogo spominjao znaci da je svoj posao odradio reguralno :) beli sta reci ma moj ljubimac ma on je po meni sarajeva legenda psolije rata suljic mali idi malo nabildaj se nauci nekad treba dodat loptu i bices najaci igrac premijer lige a za veceras sta reci maestralan a ljudi hadzic koja je ono gromada od covjeka pa ljudi nijedan vazdusni duel nije izgubio prima dijeli bori se sve sve sa njim smo dobili napadaca a njega sam ostavio namjerno za kraj said ljdui sta reci za njega nemam rijeci za nejgovu igru dokad sarajevo iam sa njim ugovor jel ono ima godina plus godina kakos e ta druga plus godina aktivra eheh imal tu kaka caka eheh ako se plasiramo u grupnu fazu abd on ce da ode za 5 mil glat on da je malo bio ozbiljniji on bi sad vec bio jedna od svejtskih zvijezda saide smrsaj nabi tu kondiciju brate ostani u sarajevu sta reci osim pape spisak za wels imas novo ime
dobro razumijem te letis sad,ali ces se spustiti na zemlju opet,sine dragi o kakvim ti folovima pricas,i o kakvim zvijezdama jos ste iza nas,ova utakmica je smao dokaz da treba ostaviti srce na teren nista vise,o kakvim navijacima pricas jesi dobar ti :lol: :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 27 jul 2012, 01:07

Ovako. Večeras je Bosna i Hercegovina sazrela. Dokazali smo da, kad je najteže, svi smo tu!
Hvala svima koji su bili uz Sarajevo. Kad bi bar mogli podržavati jedni druge kad su ove europske utakmice. Ne samo kad igramo protiv Levskog, ili nekog ko vrijeđa Srebrenicu.

Druga stvar. Ako danas igrači nisu zaslužili bonus, ne znam kad će. Ne mora im se davati neki veliki iznos, ali kad su oni mogli poginut na terenu, može to klub i nagraditi.

Treća stvar. Klupe na zapadnoj tribini. Makar onaj dio do sjevera. Evo pročitao sam negdje, da smo sad dobili 90.000€. Ne znam da li je tačno, ali ako jeste, makar taj dio srediti. Pa ostalo drugom prilikom. Postepeno.

Što se utakmice tiče, mlad sam, ali zreliju igru Sarajeva u svom životu nisam vidio.
:D

Hvala svim navijačima još jednom :)
4.10.2009.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 jul 2012, 01:07

Auuuuuuuuuuuu nikad duza ut.
Kraj odlican, pobjeda-prolaz i 3 pretkolo
slika

Ako Bog da i Play Off 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jul 2012, 01:07

old school je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ljudi imamo najbolje navijace na svijetu kaki manijaci kako ovo sve oni su taraba realno joj a tek igrace kake imamo pa mi imamo extra ekipu da nema u bosni ovih zavrzlama ofo ono da ne ide svi protiv nas mi bi ovom nasom ligom harali ko dinamo hrvatskom realno vidjeli smop sta zelji znaci uticaj u savezu i pare od dzeke za potplacivanje raznoraznih sudija is vega ostalog....ali ovo za tim morams e vratim imam par rijeci adi izvrsan tatko joj sta reci za njega igra srceam za sarajevo kao da je tu rodjen ma mali rastura dupovac nova nada bh fudbala na poziciji stopera torlak sta reci osim pape nisi mi jastan za njega zlatkovic dok je on igrao prvih 30 min nije proslo tamo nista bio je predobar sesar kralj svaka cast glavna poluga u sredini sunjarevic nisam ga vidi nes posebno ali cim s enije mnogo spominjao znaci da je svoj posao odradio reguralno :) beli sta reci ma moj ljubimac ma on je po meni sarajeva legenda psolije rata suljic mali idi malo nabildaj se nauci nekad treba dodat loptu i bices najaci igrac premijer lige a za veceras sta reci maestralan a ljudi hadzic koja je ono gromada od covjeka pa ljudi nijedan vazdusni duel nije izgubio prima dijeli bori se sve sve sa njim smo dobili napadaca a njega sam ostavio namjerno za kraj said ljdui sta reci za njega nemam rijeci za nejgovu igru dokad sarajevo iam sa njim ugovor jel ono ima godina plus godina kakos e ta druga plus godina aktivra eheh imal tu kaka caka eheh ako se plasiramo u grupnu fazu abd on ce da ode za 5 mil glat on da je malo bio ozbiljniji on bi sad vec bio jedna od svejtskih zvijezda saide smrsaj nabi tu kondiciju brate ostani u sarajevu sta reci osim pape spisak za wels imas novo ime
dobro razumijem te letis sad,ali ces se spustiti na zemlju opet,sine dragi o kakvim ti folovima pricas,i o kakvim zvijezdama jos ste iza nas,ova utakmica je smao dokaz da treba ostaviti srce na teren nista vise,o kakvim navijacima pricas jesi dobar ti :lol: :lol:
znam da ti je tesko al kazu u nas u mahali istina najvise boli uzmi svog zebu majstora osima i navijace jadne i slavite pobjedu koga nezz mozda sarajeva
Samo Sarajevo

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 27 jul 2012, 01:08

Evo malo o finansijama.

Sarajevo na UEFA kontu trenutno ima 180 000 eura sto je za nase uslove jako dobra suma novca :)

1st qualifying round: €90,000
2nd qualifying round: €90,000

Prolaskom ako Bog da Zete, dobija se jos 90 000 eura sto je 270 000 eura. Pola miliona maraka :shock:

Eh onda ako Bog da play off gdje se dobija jos 90 000 eura i plus na to jos 640 000 eura. :o

Ove cifre ubise ali nisu nemoguce,..

Hvala ti Saraj'vo na izvrsnu noc!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jul 2012, 01:09

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 43553.html" onclick="window.open(this.href);return false; Kakva je ovo zaje......UEFE?Pun mi je k....Evrope....

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 jul 2012, 01:10

snimak pocinje upravo na FACETV
15.10 - 15.06 ...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 27 jul 2012, 01:10

J anemam vbise snage ni da sjedim ni da bilo sta smisleno napisem.

Samo cu reci: Volim vas braco svijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Karajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Leevskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaalllleeeeeeeeeeeeeeeeeee

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 27 jul 2012, 01:10

Samo su me Rođeni i repka uspjeli najeziti vise nego Sarajevo veceras. Sve cestitke majstori !!!

Puno srece u nastavku drugovi.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 27 jul 2012, 01:11

Kakav je ta Zetor iz CG? Bolji od Borca::))?

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 jul 2012, 01:11

Kakava igra nsi momaka veceras,za udzbenika
Adilovic bez greske,fino kupio centarsuteve i nije pruzao nesigurnost

Tatomirovic,jedna jedina greska ako se to moze nazvati gresko jer penal nije postojao,al inace odlicno odradio po toj desnoj strani

Torlak,covjek stijena,cini se da se vraca u pravu formu,mnogo dobiveni zracni duela

Sesar sta reci za covjeka,nesto poput Xabi Alonsa u Realu,pokriva najvise terena odlicno presjeca protivnicek napade a sjajno zapocinje nase, fenomenalna partija

Sunjevaric mozda ne tolko vidljiv al odlicno je odradio trkacki dio posla na sredini terena

Zlatkovic fenomenalan do povrede,Tadejevic ga fenomenalno zamjenio tako da smo na toj starani lijepo popunjeni

hah sta reci za Suljica strasna partija,mozda i najborbeniji veceras

Husejinovic nevjerovatan,2-3 klase iznad nase lige,jes da ima viska kilograma al opet baca strasno ,mada mora poraditi na fizickoj spremi nemoze izdrzati vise od 70 min.al i to je dovoljno za nas

Emir sjajan to ej napadac kojeg smo trebali,moze razgrnit 2-3 njihova,sjajan zadnji pas,odlican u skoku,strasno trkacki spreman sjajno

i na kraju treba istaci Dr. Dragana Jovica,takticki nadmudrio svog kolegu sa druge strane i konacno je dosao covjek koji ce fizicku spremu nasi igraca dici na visi nivo, zna motivisati igrace , sto njegov predhodnik nije umio

Sve u svemu svaka cast nasim momcima, pruzili su nam noc koju cemo dugo pamtiti
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 27 jul 2012, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jul 2012, 01:11

:D
Dobili smo na njihove priče da imaju problem u središnji obrane! U usporedbi s naše obrane činio njihov savršeno! Ne samo da su potpuno obezvrediha Mangalyo i tri patuljka oko Marsinyo i Raykov i Opoku, ali neostvarivo, mnogi prolazi iza zaštitu našeg posta i vrlo fizički jakih krila i napadač.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 27 jul 2012, 01:12

kanarinac, popusti ba ljude i prepiranje.....slavi
U novi boj...

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 27 jul 2012, 01:12

Nako znal ko kakva je situacija sa stadionom zete i gdje oni igraju imal kakve teorije i mogucnosti da jedno barem 1000 Hz dole bude a sto da ne i vise,kad vas je u Sofij dosta bilo sto da ne i dole da napravite domacinsku atomsferu

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 27 jul 2012, 01:12

.
Zadnja izmjena: Morecambe, dana/u 28 jul 2012, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 27 jul 2012, 01:12

Počinje snimak na FACE TV!!! - uvodna emisija, a onda utakmica...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 jul 2012, 01:13

NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 43553.html Kakva je ovo zaje......UEFE?Pun mi je k....Evrope....
fakat...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jul 2012, 01:13

samson je napisao/la:Kakav je ta Zetor iz CG? Bolji od Borca::))?
Nije Zetor, nego Zeta
BTW, čestitke svim navijačima Sarajeva, i zahvaljujem klubu koji je koliko - toliko osvijetlio obraz bh nogometa
Iduću rundu nek' se postave kao protiv Levskog, i mislim da problema ne bi trebalo da bude
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2012, 01:16

skyisthelimit je napisao/la:snimak pocinje upravo na FACETV
Jos da puste ton i mjera :mrgreen: nema spavanja nocas,jok jok
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, OzmoodPinglewood, Proximic, Riziko i 57 gostiju.