PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Otiso si punca rijesio nisi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Muerte je napisao/la:E bas ce se usrećiti sa zelenim. Ti gdje su usli sve su ugasili i rasprodaliRule_hz je napisao/la:eto njega nazad poslije izbora da zeleni uzimu jer je ovo lobirao za baketovu prciju zvanu sda i znajuci kako oni daju zemlji i drzavno vlasnistvo u zarad talova i da sebe ugrade u taj tal... sad ce nakon 100 godina zeleni pobijediti u tz i eto u zamjenu za glasov3e stadion i sve ostalo
bas tako je stim da je i na nasem klubu ocigledan primjer i zato ih tjeramo, al opet sa njihove strane je drugacija slika i ssituacija bar ja to tako vidim sad ce oni skinut imamovica ovi ce se vratit sa husicem u zarad povjerenja stanovnika i navijaca im kluba i glasova i svega znamo kako zeleni daju sve za glASove tako ce i ovi iskoristiti ovu situaciju u svoju korist
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Fukare su bas onako brojne da bi smijenile velikog Farona i jedinog covjeka u ovoj napacenoj drzavi koji radi u sluzbi naroda. Tacnije, nece ga smijeniti ovi Azmirovi placenici sa foruma koji nastoje misli skrenuti sa stvarnog problema. Jucer je postavljeno zanimljivo pitanje, a na koje naravno niko nije imao odgovor. Zasto Azmir Husic ne podnese finansijski izvjestaj? Zasto je obecavao kule i gradove a nista ispunio nije? Gdje je famozni stadion, omladinski pogon koji citav kanton pokriva, gdje je pehar? Gdje je Ibricic, gdje je Stevanovic i sta radi, zasto predstavnici Toyote pobjegose glavom bez obzira, gdje je taj dugo najavljivani generalni sponzor? Zasto je imao namjeru promijeniti ime kluba, zasto je bas on ucestvovao u brojnim aferama u proteklih godinu-dvije, zasto ima onolike sise, odakle mu svo ovo bogatstvo i zasto ima namjeru zakucati ekser u kovceg tuzlanskoj impotenciji? Odakle mu novac za ajfon, da li je novcem iz Slobode obogatio parking sa jos par MANovih kamiona, kako ima hrabrosti izaci pred navijace i reci da je FK Sloboda vratila 3 miliona duga da bi se na kraju ispostavilo da njemu duguju 2,5 miliona plus bog zna kakvu kamatu.Rule_hz je napisao/la:eto njega nazad poslije izbora da zeleni uzimu jer je ovo lobirao za baketovu prciju zvanu sda i znajuci kako oni daju zemlji i drzavno vlasnistvo u zarad talova i da sebe ugrade u taj tal... sad ce nakon 100 godina zeleni pobijediti u tz i eto u zamjenu za glasov3e stadion i sve ostalo
Milion pitanja, a nema odgovora.
Ziv i zdrav hiljadu godina bio, gospodine Imamovicu ! Neka ste spodobu vratili gdje joj je i mjesto. Spakuj kamione i mars iz domovine, lopove !
- Incognito87
- Kontakt:
Odlična fotografija. Svaka čast, u našim klubovima ne želimo kamiondžije nego pametne i školovane ljude kao što je književnik Imamović. Ovim njegovim potezom Sloboda se vraća na staze stare slave. Doduše u drugoj ligi, ali Bože moj.Thetraphak1921 je napisao/la:
Podrska istinskom zaljubljeniku u jedan od vecih tuzlanskih klubova !
Ti si zapoceo sa onim sto niko do ovog momenta hrabrosti imao nije, otjerao si jednog od najvecih grobara nasih klubova. Kapa dole, majstore !
Fukare, hocete li da vam mi placamo vodu?
Mali korak za Premijer ligu, posljednji korak u mezar za Slobodu! Još jednom ponavljam, svaka čast gospodine Imamoviću, dao Bog pa vi bili glavni u Tuzli neograničen broj mandata, jer vaš posao je očigledan!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg trebao je popiti bezalkoholnu, ne bi mu zamjerili.
"Optuživali su me za mnoge stvari, ali istina je drugačija. Prije utakmice smo trenirali, kao i obično, i onda smo navečer popili - jednu malu pivu. To ni u jednom klubu u mojoj karijeri nije bio problem, samo u Sarajevu. Problem je nastao kada je trener to otkrio novinarima i njegova je izjava je bila dobro samo za njega, ali ne za klub i za mene", istakao je hrvatski fudbaler.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/benko-j ... evu/206648
"Optuživali su me za mnoge stvari, ali istina je drugačija. Prije utakmice smo trenirali, kao i obično, i onda smo navečer popili - jednu malu pivu. To ni u jednom klubu u mojoj karijeri nije bio problem, samo u Sarajevu. Problem je nastao kada je trener to otkrio novinarima i njegova je izjava je bila dobro samo za njega, ali ne za klub i za mene", istakao je hrvatski fudbaler.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/benko-j ... evu/206648
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
samo jedan veliki gospodin na ovom furumu zna taj odgovor i on je rak rana ovima iz grada soli:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
97 godina postoje, 95 su bili ku.rac. Hoce da za 2 godine postanu velikani pa i na silu. Ismijavali bilo kakvo posrtanje. Bahatili se niko kao oni, nosom parali nebo. Zeljo uz pomoć navijaca pokusava da poboljša uslove na stadionu, oni to ismijavaju, fk begging.
A sada smradovi manji od makovog zrna, sami svoj klub u propast gurnuli. Sve ih je stiglo, a tek je pocelo. Sa ulazom zelenih ceka ih Celikova sudbina
A sada smradovi manji od makovog zrna, sami svoj klub u propast gurnuli. Sve ih je stiglo, a tek je pocelo. Sa ulazom zelenih ceka ih Celikova sudbina
zivio nam bake i imamovic jos 100 godina haahah ne znas ko je gori po sport u tz:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jasmine Imamoviću..
Tvoje MRŠ, učinilo te legendom !
Ode Sisoje, a sarme probao nije.
Ništa od one najavljene "najčistije i najpoštenije titule u ligi".
Ništa od one najavljene "najčistije i najpoštenije titule u ligi".
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Na stranu zajebancija , ali radovati se izglednom strmoglavom padu slobode je van pameti .
Taman je liga pocela licit na nesto .
-
mario11111
- Kontakt:
Slobodi će trebat dosta pinova, mogli bi ove godine Mladost, ŠB i Radnik u Europsku ligu hehe, al dosta realnoSariel je napisao/la:sta je ovo pin od kreditne???mario11111 je napisao/la:1905Rigoletto je napisao/la:Samo se koljite, mi smo i dalje prvi
1905
. . .na stranu zajebancija, ali liga bez pojedinih klubova gubi na kvalitetu (Velež, Borac, Čelik, Sloboda . ko je sledeći). Ako je nekom to draže, ondaFaustinoAsprilla je napisao/la:Na stranu zajebancija , ali radovati se izglednom strmoglavom padu slobode je van pameti .
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Svako neka svoju ranu sisa, a ova tema i sluzi da se pospe so po rani onoga ko ga je popusio. Niko nikad nije bio izuzetak, zasto bi oni bili?FaustinoAsprilla je napisao/la:Na stranu zajebancija , ali radovati se izglednom strmoglavom padu slobode je van pameti .
Zaboli me lijevo mudo, samo mi je Zeljeznicar bitan ali oni su ti koji su moj klub ismijavali kada je bio pred stecajem, kada za vode imali nismo, kada za plata imali nismo, slavili nase poraze vise nego vlastite pobjede, ismijavali pozajmice da bi se na kraju ispostavilo da su pozajmili deset puta vise, velicali Koldzu jer nije dao urbanisticku, ismijavali akciju navijaca u kojoj zajedno sa klubom skupljaju novac za vlastiti stadion, bahatili se tudjim parama, vrijedjali Ivicu Osima, nazivali nas sirotinjom, etc.. Da ne spominjem sta je pisano za Sarajevo, Sarajlije pa i za neke od pokojnika.
Meni su postali simpaticni nakon svih onih rezultata, ali njihova bahatost je kriva.
Karma je kucka, neka sada osjete na vlastitoj kozi, samo sa kamatama vecim od 7%.
- Incognito87
- Kontakt:
Kojem kvalitetu kad su prva dva kluba odron godinama (Borac malo manje) i što bih ja više volio gledati Velež zbog njegovog imena i historije (svaka čast ništa protiv Veleža) ili bilo koga drugog u odnosu na Mladost, Široki, Zrinjski koji nemaju neku historiju, ali trenutno igraju fin fudbal. Čelik je u dubiozi, ali nije loša ekipa. Da se igra neka "historijska" premijer liga BiH, e onda bi mogli ubaciti sve te klubove sa bogatom historijom. Ovako neka igraju najbolji. Nek' i moj Željo ispadne ako bude imao najmanje bodova i bude najlošiji.Tuzlak04 je napisao/la:. . .na stranu zajebancija, ali liga bez pojedinih klubova gubi na kvalitetu (Velež, Borac, Čelik, Sloboda . ko je sledeći). Ako je nekom to draže, ondaFaustinoAsprilla je napisao/la:Na stranu zajebancija , ali radovati se izglednom strmoglavom padu slobode je van pameti .
Taman je liga pocela licit na nesto .. . .
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Uvježbana tuzlanska demagogija.Tuzlak04 je napisao/la:. . .na stranu zajebancija, ali liga bez pojedinih klubova gubi na kvalitetu (Velež, Borac, Čelik, Sloboda . ko je sledeći). Ako je nekom to draže, ondaFaustinoAsprilla je napisao/la:Na stranu zajebancija , ali radovati se izglednom strmoglavom padu slobode je van pameti .
Taman je liga pocela licit na nesto .. . .
Kad su ispali u cvajtu prije par godina, kmečali su, krivili sve oko sebe za svoje ispadanje, najviše Želju i Velež, a najmanje sebe i svoj neuspješni tim koji nije mogao ni da remizira u zadnjem kolu protiv Slavije - zaboravljali da ih trpao ko je stigao.
Potom su ismijavali ispadanje Veleža, naslađivali se godinu dana sa tim, istu sudbinu priželjkivali Želji ...I sad kad je Sisoje odlucio ugasti svjetlo u najnetrofejnijem kluba svijeta, ponovo se poteže ista ona jeftina demogija od prije par godina.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 sep 2016, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Thetraphak1921 je napisao/la:Jasmine Imamoviću..
FARAONE LEGENDO TUZLE! ZA ČISTU TUZLU!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sada je i službeno: Sloboda će i naredne sezone ostati usamljena na vrhu tabele kao najnetrofejniji klub u Europi!
Ovo ce se isto desiti Sarajevu kada Tanu dosadi igracka , ali ako nista rjesili su dugove .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la:Ovo ce se isto desiti Sarajevu kada Tanu dosadi igracka , ali ako nista rjesili su dugove .
mi molimo Allaha da se to desi zato ih i tjeramo motikom i svim mogucim sredstvima jednog smo otjerali otjerat cemo i ove samo polahko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.