FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Gledaj jednu stvar. Ja se ne brinem za Mullera (Muller je ko što kažeš identifikaijska figura, Nijemac, reprezentativac, zadužio dosta klub, golovima, asistencijama, trkom, borbom do besvijesti), a više se brinem da bi Javi možda mogao biti žrtva. Ni to nije skroz realno i ima dosta stvari koje idu u prilog da će i on ostati. Ali njegov ostanak se malo klima. Npr. ako se Pep odluči da se riješi Javija, tu će on lakše nagovorit upravu.
Uprava zna zasluge Javija u prošloj sezoni, ali im se zbog okoline i svih faktora lakše riješit Javija. A kad se riješiš Mullera (a ni oni sami ga se u suštini ne žele riješit) onda ti se cijelo okruženje trese, okrečeš glavne navijače protiv sebe, koji su ti stalno na stadionu i od kojih generalno klub profitira...
Uprava zna zasluge Javija u prošloj sezoni, ali im se zbog okoline i svih faktora lakše riješit Javija. A kad se riješiš Mullera (a ni oni sami ga se u suštini ne žele riješit) onda ti se cijelo okruženje trese, okrečeš glavne navijače protiv sebe, koji su ti stalno na stadionu i od kojih generalno klub profitira...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muller je igrac koji ne odgovara stilu koji gaji Pep ali je nevjerovatno koristan i pouzdan. Podsjeca me na Barcinog Pedra, koji kao i Muller ne odgovara stilu igre ali je vrlo zahvalan igrac zbog svoje trke i zalaganja.
Ja Bayern ne mogu zamisliti bez Mulca ma koliko god on u nekim momentima izgledao lose na terenu.
Ja Bayern ne mogu zamisliti bez Mulca ma koliko god on u nekim momentima izgledao lose na terenu.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 10 maj 2014, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Javi moze ici sam u hipotetickom slucaju da ima konflikt s trenerom, za sto nema bas nikakvih indikacija.
Javi je Guardioli bio velika zelja jos dok je ovaj vodio Barcu, a takav igrac u njegovoj koncepciji je nezaobilazan. Dovodjenje Javija je bila predradnja za dovodjenje Pepa, na kraju ispada...
Teza koja je iznesena prije koju stranicu da Javi ne zeli igrati stopersku poziciju je naprosto smjesna jer ga je to u Bilbao proslavilo, a to ce vrlo vjetovatno igrati na SP za Spaniju.
Lako je sabrati dva i dva...
Javi je Guardioli bio velika zelja jos dok je ovaj vodio Barcu, a takav igrac u njegovoj koncepciji je nezaobilazan. Dovodjenje Javija je bila predradnja za dovodjenje Pepa, na kraju ispada...
Teza koja je iznesena prije koju stranicu da Javi ne zeli igrati stopersku poziciju je naprosto smjesna jer ga je to u Bilbao proslavilo, a to ce vrlo vjetovatno igrati na SP za Spaniju.
Lako je sabrati dva i dva...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Znaci danas prezentacija tog novog dresa
Fino fino protiv Svaba eto zadnja utakmica ove sezone u Bundesligi koja je prekucana, odraditi to za publiku za navijace i simpatizere
A onda finale kupa i ak to osvojimo, uspjesna sezona
Fino fino protiv Svaba eto zadnja utakmica ove sezone u Bundesligi koja je prekucana, odraditi to za publiku za navijace i simpatizere
A onda finale kupa i ak to osvojimo, uspjesna sezona
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nadam se danas da ce ekipa biti nabrijana do kraja i da ce pokudsati uvaliti sto je vise moguce golova, ono bas da nadoknade propusteno u posljednja 2 mjeseca.
Gotzea i Lahma nece biti ali zato igra Rafinha koji je odsluzio kaznu zbog onog crvenog kartona.

Mandzo od prve, haman mu Pep daje priliku da postane prvi strijelac lige ali kako god da okrenemo na kraju ce jedan nas igrac ponijeti tu laskavu titulu ili mozda cak dvojica.

Gotzea i Lahma nece biti ali zato igra Rafinha koji je odsluzio kaznu zbog onog crvenog kartona.
Ne vjerujem da je Pep shvatio da mu je Javi najjaci u vezi, znaci jos uvijek ne vjerujem.Neuer - Rafinha, Dante, van Buyten, Alaba - Schweinsteiger, Martinez - Robben, Kroos, Müller - Mandžukić
Mandzo od prve, haman mu Pep daje priliku da postane prvi strijelac lige ali kako god da okrenemo na kraju ce jedan nas igrac ponijeti tu laskavu titulu ili mozda cak dvojica.
Steta sto Truba nece zaigrati ove sezone ali je zato Thiago tu.Raeder - Thiago, Pizarro, Weiser, Contento, Hojbjerg
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Saljite tog Martineza u Kataloniju, treba nam neko ko ce preuzeti ulogu Songa i odmoriti Busquetsa 10-15 utakmica. 
@bavaraczenica, meni sezona nije uspjesna pa taman da raskujemo domuzare.
Jbt, real nas razbije ko beba zvecku i uvali 5 komada, i mi bi trebali sezonu smatrat uspjesnom.
Is, da mi je nagovorit groskrojca da ga osine ljutim donerom...
Ps.
Jos da potpisem briljantnog klareta i ovaj post mogu smatrat dobrim.
Jbt, real nas razbije ko beba zvecku i uvali 5 komada, i mi bi trebali sezonu smatrat uspjesnom.
Is, da mi je nagovorit groskrojca da ga osine ljutim donerom...
Ps.
Jos da potpisem briljantnog klareta i ovaj post mogu smatrat dobrim.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Bio bi to jedan od brzih golova, dragi Mülleru. 
Sent from my lumia 1020
Sent from my lumia 1020
- Centre forward
- Kontakt:
Dresovi su mrak 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Crystal Palace style...Centre forward je napisao/la:Dresovi su mrak
A.F.C. Bournemouth!
- Centre forward
- Kontakt:
HTZ stajlrambo16 je napisao/la:Crystal Palace style...Centre forward je napisao/la:Dresovi su mrak
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Daj kesu da povratim, pa majku im njihovu na šta smo spali da posle onakvog Bayerna ovo doživimo, ko uopšte igra lijevi krilo?
Muller može komotno pakovat kofere, nema on žive veze.
Muller može komotno pakovat kofere, nema on žive veze.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedna ispodprosjecna nogomenta predstava sa dosta sudijskih gresaka i ostrih startova od strane gostiju.
Boka je zasluzio crveni karton a to je uvidio i Stevens izvadivsi ga krajem poluvremena.
Schweini izasao zbog povrede a sta je u pitanju znace se vjerovatno do kraja dana.
Ekipa ne djeluje previse stabilno ali vidljivo je da ne igraju punim intezitetom iako sam ja misljenja da su morali danas odraditi mec sa 100% snage, no Pep je vjerovatno mislio i na Dortmund i moguce povrede.
Nadam se Thiagu u drugom dijelu umjesto anemicnog Kroosa, koji osim pasa slabo sta ima ili ako ima to uopste ne koristi.
Boka je zasluzio crveni karton a to je uvidio i Stevens izvadivsi ga krajem poluvremena.
Schweini izasao zbog povrede a sta je u pitanju znace se vjerovatno do kraja dana.
Ekipa ne djeluje previse stabilno ali vidljivo je da ne igraju punim intezitetom iako sam ja misljenja da su morali danas odraditi mec sa 100% snage, no Pep je vjerovatno mislio i na Dortmund i moguce povrede.
Nadam se Thiagu u drugom dijelu umjesto anemicnog Kroosa, koji osim pasa slabo sta ima ili ako ima to uopste ne koristi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj sudija isto debil.
Lik je hladnokrvan da je to nepojmljivo.
Prvo penal ne svira u prvom pa malocas cist prekrsaj nad Robbenom.
Lik je hladnokrvan da je to nepojmljivo.
Prvo penal ne svira u prvom pa malocas cist prekrsaj nad Robbenom.
Oni jedva cekaju da se ova sezona zavrsi.
Sent from my lumia 1020
Sent from my lumia 1020
Nemrem gledat ovu patnju

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Penal se mogao svirati nad Martinezom ali i nije bilo prevelikog kontakta, a samo ne znam zar Robben mora biti takav kalibar igrača da se na svaki Božji kontakt baca kao da ga je fap pokupio, što ga ne mogu u zadnje vrijeme zbog ovog valjanja 
Ta ce tek bit u kupu 
Claudiooooo ! [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Sent from my lumia 1020
Sent from my lumia 1020
Neka se i ova sezona završi ...
FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE!!!!
[youtube][/youtube]
I pored osvojene BL i finala Kupa ostaje žal za LP i njenom odbranom ...
FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE!!!!
[youtube][/youtube]
I pored osvojene BL i finala Kupa ostaje žal za LP i njenom odbranom ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.